aynı şey bizde de oldu.
bu cocuk çok kilo almış gazlanması çok normal dedi doktor. ama böyle devam edin istedikçe emsin dedi, gazdan çatlayacak oğluşum ya...
canım,bu göbek olayı benim de canımı çok skıyor. hala hamile gibi etrafta dolaşmaktan utanıyorum. sadece kilo sorunum olsa o kadar takmayacağım görüntümü.zamanla kilo verebiliriz.
hiç sonradan doktora gidipde şu doğum sonrası sezeryan göbeğinin soran oldu mu.merak ediyorum.o şişin içerisinde ne var. yağ gibi durmuyor. çünkü çok gergin ve sertçe. yani hiç doğurmamış gibi.doktorun cevabını merak ediyorum.
bende sezaryen oldum göbekte duruyor fakat gergin değil benimki çok yumuşak hatta yürüken sallanıyo gibi geliyor bana..
Sağolun kızlar Allah razı olsun
Şimdilik liste
Mezo 400
Voltaj 500
Ruveyda 300
Meryem 500
Chosy 500
Apleriser 100
Pozitif 100
Toplam 2400
Kalan :9600
Kızlar yarına yetiştirmek istiyorum sabah ameliyata girecek annem duaları tamamlansın istiyorum
Okuyanlar bildirirse sevinirim çok sağolun
bu arada canlar.. bebeğimin 8. haftasında birşey öğrendim!! ''büyüme atağı'' tuhaf gelmişti ilk başta ama okudukça araştırdıkça çok mantıklı oluverdi..
özetle, bir sabah uyandığınızda uçuyor olduğunuzu farketseniz ne kadar huzursuz olurdunuz.. çocuğunuz da bir sabah uyanıyor ve yepyeni birşey yapabilir hal alıyor.. atak yaşıyormuş :))
6. hafta 8. hafta 12. hafta filan diye gidiyor.. biz 6 ve 8i çok belirgin yaşadık.. özellikle 8de durumu okuyup öğrenince iyice gözlemledim oğlumu ve resmen krizdeydi.. çok şükür atlattık.. tek sorunumuz gaz va kabızlık.. şimdi heyecanla 12. hafta atağını bekliyorum.. her atak sonrası yeni bişey yapabilir hale geliyor bebekler.. mesela bizimki oyuncaklara hiç tepki vermezken bi anda oyuncakları itmeye vurmaya ve bu kımıldanmalara gülümsemeye başladı.. daha öyle sesli gülücükler yok onları da bekliyorum heyecanla.. uykularımızı da düzene sokabilirsek bizden yisi olmayacak..
şimdi ana kucağında masada yatıyor bende yanında sürekl sallıyorum. öylelikle sakin duruyor..
Eveeeeet işte 2 gündür anlam veremediğim şey buuu büyüme atağı ! Allah razı olsun 2 gündür herşey normal gaz normal tok temiz sağlıklı ama huysuz uykusuz düzensiz vs vs ve tam 52 günlük
aynı şey bizde de oldu.
bu cocuk çok kilo almış gazlanması çok normal dedi doktor. ama böyle devam edin istedikçe emsin dedi, gazdan çatlayacak oğluşum ya...
benim dr da aynı şeyi söledi çok gazlı ve sürekli ıkınıyor deyince bu göbeğin bi bedeli olacak yapcak bişey yok dedi.. bağırsak düzenleyici verdi bi tane artık daha az ıkınıyor bebeğim.gerçi ona da gerek yokmuş ama verdiğimde ıkınırken kendini uyandırmıyor kuzum.çay verebilirsin dedi ama emmesine müdahele etmedi açıkçası
Canım Allah şifa versin inşallah sizlere bagislasin.. Ben 200 ihlasla başlayayım..
Ben kaçırdım bile40 gun rapor aldım
mezo sende öğretmendin değil mi?? bir şey soracağım bizim yıllık rapor hakkımız kaç gün?? ben yılbaşından sonra 13 gün rapor kullanmak zorunda kaldım da kaç günüm var şimdi benim!!! bir de bizim yıllık 40 gün demişlerdi bana ama bu yeni yıldan yeni yıla mı yoksa eğitim öğretim yılı mı
merve bana 100daha ekleyebilirsin bugüne yetismez sanırhm.
Bi turlu giremedim oglandan ama 250 tane okudum canim Allah acil sifa versin anneni sana bagislasin
200 okudum. Allah kabul etsin acil sifa versin tum anneleri babalari ve evlatlari birbirlerine bagislasin amin
mezo sende öğretmendin değil mi?? bir şey soracağım bizim yıllık rapor hakkımız kaç gün?? ben yılbaşından sonra 13 gün rapor kullanmak zorunda kaldım da kaç günüm var şimdi benim!!! bir de bizim yıllık 40 gün demişlerdi bana ama bu yeni yıldan yeni yıla mı yoksa eğitim öğretim yılı mı
ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.
As fas das.Canım, onunla gideceksem gitmem, gelir evimde kafamı dinlerim. Tatilde gideceğiz diye şimdiden geriliyorum zaten umarım 15 günden fazla kalmayızHerkes de var bir tane Allah sabır versin bizlere onlara da akıl!!!!
bh8076, canım Allah sana da sabır versin. Meryem çok haklı bu konuda da. Benim kaynana da üstüne basa basa " Biz sizden daha iyi bakarık , biz sizden daha iyi bakarık" deyip duruyordu zor sabrediyordum çığlık atmamak için !!!!!!! Bebeğim uyanıyor sessizce etrafı seyrediyor hemen onu alıp kucaklıyor, bırak çocuk kendi kendine eğleşsin biraz.
Canım, çok temizdir kendine sorsan. Temizmiş sadece terlediği için çıkarmış!!! Çok sinirlendim çoookkk!!!
Canım, annem evi süpürüp temizlerken yalandan "Ben de bir iş yapayım" diyor bana biliyor ya ben şunu yap demem. Evde bir sürü bez var al birini de sen de başka odayı sil yani. Annem iş yaparken ona iyice sinir olmuştum. Annem zaten çalışıp yoruluyor, bu elinde çanta gün gün gezsin sadece.
Canım VOLTAJ'ım vurulacak kadar var inan. Ben ağzımı açıp bir iki kelime söyleyebilsem yetecek de işte huyum kurusun konuşamıyorum yaaa( Kadın "Erkekler ne kadar temizlik yapsa da kadın gibi yapamaz, oğlum beceremez" diyor. Sonra kendisi evimi süpürmemek için evi eşime süpürtmeye çaılışıyor. Hem temiz olmaz diyor ama iş kendine kalacaksa ona atıyor topu.
Bu gelişinde de arkamdan konuşmuş. Eşime "Suratımıza bakmıyor, konuşmuyor ama biz yüzsüzlüğe vurup geliyoruz yine de" demiş KAYGANA. Resmen aramızı bozmaya çalışıyor gıcık ya. O gittikten sonra bir ay neredeyse toparlayamıyoruz ilişkiyi. BENCİL KADIN ya oğlunu düşünüyorsan evliliğini düşünürsün de boş konuşmazsın. Annemin asla söylemeyeceği laflar işte. Büyük olan değil de küçük o sanki. Düğünümüzün her şeyini o düşünmüşmüş o planlamışmış da ne dese beğenirsiniz eşime "BANA BORÇLUSUN, HEPSİNİ BEN DÜŞÜNDÜM" Ayy çıldıracaktım resmen, içime atmaktan hasta olacağım bu kadın yedi beni. Düşündüğü de ne yemekli düğün 10 bin lira yemekli düğün parasını takılan paralardan verdik sanki kendi ödüyor da. Kayınpeder konuşsa sonuna kadar haklı da sana ne oluyor be kadın. Her şeyin ortasında bitiyor!!! Yemekli isteme sebebi de ne kendine iş olmasın süslensin püslensin otursun hanımefendi... Neyse yaa gece gece pis günahını aldım
Dua edin, Allah hepimize sabır versin.
Ayyyy ayyyyo ölüm vuruşunu her yaptığında eşim evdeyse ona çemkiriyom, azcık rahatlıyom:)
küçük bu oğlanın ağzı anacım, ü der gibi alıyo memeyi
Allah yardımcın olsun canım, zor günler geçiriyosun, inşallah kısa zamanda düzene girer..
Aman yarabbimvoltaj kız gerçekten kabus gibiydi senin adını sordum hülya dedi
sen onda kalmışım onun için benle sinirli konuşuyordun....
sonra ki günler hep avatar resmini gördüm...
As fas das.
Keske o güzel aklını dusunmeyle yormasaymis.birde cok mühim birsey gibi düşündüm demiş :) komedi style.icraat fos.
Yaptıklarının garip olduğunu bilmiyorlar .bende kalk yap su ısı demem sadece bir defa yemek yapmasını söylemiştim onda da elli kere sordu sunu koyayım mı bunu atayimmi.ya hersey ortada kafana göre takil baby demişim daha ne kaldırıyorsun .
Kiz sen niye cvp vermiyorsun hem bak fırsatta elinde yuzsusuz demiş hakli iste konumunu biliyor.cok haklılar .
Bu arada cok şaşırdım kv kaprisi çekmene, ben seni pembe elbiseli mutlu bir hatun sanirdim hayallerim yıkıldı (bilemedim diyen smile)
Ayyyy ayyyy
Damat adayına bak daha meme emerken mizmizlaniyor benim kizim ne etsin yarın yaptıgı yemeği yemez falan.bende basına kakarım sen ananı ememedin ağzı güççük kızıma kulp kusur takma.
Göğsün biraz ıslak Yada yağlı olursa z.yag bilmem ne Yag gibi emerken cork deyü girmez mı ağzına (düşünen smile)
Aman yarabbim
Daglara taslara.kv yüzünü daha görmek istemiyorum ruya bile olsa iyi ki sen gördün allahıma şükür yoksasini düşünemiyorumadım o değil ama hayirdir insallah.
uykusuz, vakit bulamamaktan pasaklı ve azıcık gergin... hayırdır canım benim depresyon filan? çınar paşa yorduğu için mi başka bie sıkıntı mı var????
hanipeks hoşgelmişin canım iyi olmanıza sevindim...
iş ve bebek çok zor en zor dönemler sık uyanmalar uykusuz işe gitmeler
allah yardımcın olsun...
KiZlar biz bugun 2 aylık olduk.
Neden cogul,kizim 2 aylık bende kesilip bicileli 2 aylık
Günler cok yogun gelen giden yogun ve yemekli ve çocuklu ve bende çocuklu en kotu ve si ev küçük ...
Kadro eskisi gibi sanırım gelmeyenler hala gelmemiş kalan saglar bizimdir.
Ben en cok naz ve secilce yi merak ediyorum.
Sedag ve amazon zaten dogum yapıp eyvallahi kesmişler sitem yollayalım bakalım...
Bana bugun bir arkadas bebek görmeye ne alayım dedi:s
Acayip sasirdim ya utandim bozuldum Ben ilk defa sorulduğunu gördüm dumur tabi.birsey alma falan dedim ama simdi herkesin kültürü farklı diye de cok bozulmak şaşırmak istemedim.
Mezosum yola çıktı mı acep.cok meraktayim insallah sorunsuz gider.
Yalniiizz hanipekse de uğraşacakmış starbucksa gideceklermis Ahaha.
Ayse göster kendini papatyam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?