2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
[/QUOTE]bnm oğlan 44 günlük 1. ayda gitmiştik 1300 almıştı bi daha da gitmedim geçen arkadaşımda ilk önce ben tartıldım sonra onu kucağıma alıp tartıldım 5kilo fazla çıktım bilemiyorum doğru sonuç verir mi???doğruysa 40 günde 2 kilo almış olur.[/QUOTE]

biz daha 1 aylık olamadık hergün bebeiş kucakta bi eşim bi ben tartılıyoruz :)) bi arkadaşımda doktora gitmeden kucakta tartılıyormuş çıkan farktan 200 250 gr eksik çıkıyormuş..bakalım bizde doktora gidince bende test etmiş olcam doğru sonuç veriyormu diye..

Son düzenleme:
aynı şey bizde de oldu.
bu cocuk çok kilo almış gazlanması çok normal dedi doktor. ama böyle devam edin istedikçe emsin dedi, gazdan çatlayacak oğluşum ya...

benim dr da aynı şeyi söledi çok gazlı ve sürekli ıkınıyor deyince bu göbeğin bi bedeli olacak yapcak bişey yok dedi.. bağırsak düzenleyici verdi bi tane artık daha az ıkınıyor bebeğim.gerçi ona da gerek yokmuş ama verdiğimde ıkınırken kendini uyandırmıyor kuzum.çay verebilirsin dedi ama emmesine müdahele etmedi açıkçası

canım haber veremedim ama okudum. Allah şifa versin

Eveeeeet işte 2 gündür anlam veremediğim şey buuu büyüme atağı ! Allah razı olsun 2 gündür herşey normal gaz normal tok temiz sağlıklı ama huysuz uykusuz düzensiz vs vs ve tam 52 günlük

Eveeeeet işte 2 gündür anlam veremediğim şey buuu büyüme atağı ! Allah razı olsun 2 gündür herşey normal gaz normal tok temiz sağlıklı ama huysuz uykusuz düzensiz vs vs ve tam 52 günlük

ben de deli oldum 2gündür bizde 6 haftalığız akşam bu saatlerde başlayıp sabaha kadar sürekli husursuz oğlum manasızca.gerçekten allah razı olsun..ama husursuzluğumuz artarak devam ediyoor hadi bakalım gece yine nöbetteyiz

Son düzenleme:
aynı şey bizde de oldu.
bu cocuk çok kilo almış gazlanması çok normal dedi doktor. ama böyle devam edin istedikçe emsin dedi, gazdan çatlayacak oğluşum ya...

bizimde emmesine bişe demedi, emdikten mesela 1 saat sonra istedi 20 ml ver, sora ne zaman isterse emzir dedi
zaten emzirmişsin gibi olmuyo 20 ml ne kadarcık, biberonu çekerken daha vıraklıyo:)

Canım Allah şifa versin inşallah sizlere bagislasin.. Ben 200 ihlasla başlayayım..

Ben kaçırdım bile 40 gun rapor aldım

mezo sende öğretmendin değil mi?? bir şey soracağım bizim yıllık rapor hakkımız kaç gün?? ben yılbaşından sonra 13 gün rapor kullanmak zorunda kaldım da kaç günüm var şimdi benim!!! bir de bizim yıllık 40 gün demişlerdi bana ama bu yeni yıldan yeni yıla mı yoksa eğitim öğretim yılı mı

bizim rapor hakkımız yıla göre.yani 2013 yılbaşında başlar 2013 31 aralıkta biter.eğitim öğretim yılına göre yapılmıyor.bizim memura sormuştum da ben de bunu

benim müdürüm 4 gözle bekliyor doğum iznimin bitmesin. ha bire arkadaşlara beni soruyormuş.
ahhh ben de ne hayaller kurmuştum. doğum izni bitince yıllık iznimi ,ondan sonra da 40 gün rapor alıp eylülde işe başlayacaktım.
ama nerdeee.
keşke bu doğum izni yasası bir an önce onaylanır da biz de yararlanırız.

merve bana 100daha ekleyebilirsin bugüne yetismez sanırhm.

Bi turlu giremedim oglandan ama 250 tane okudum canim Allah acil sifa versin anneni sana bagislasin

Şimdilik liste
Mezo 400
Voltaj 500
Ruveyda 300
Meryem 500
Chosy 600
Appletiser 250
Pozitif 100
Bebeci 200
Toplam 2850
Kalan :9150

200 okudum. Allah kabul etsin acil sifa versin tum anneleri babalari ve evlatlari birbirlerine bagislasin amin

Sağolun kızlar liste yukarıdaki gibi
Bugune yetişmedi ama olsun na zaman biterse bitsin şifa olsun inşallah anneme

Canim heyet raporu alirsan 40 gunden dusmuyor ayri hesaplaniyor o

ersnil maşallah oğluşun çok tatlı nerde yaşıyorsunuz yazlıkları giydirmişsin ben antalyadayım hala uzun kol giydiriyorum giydirmezsem elleri hep soğuk oluyor.

Bebeklerin ter bezleri tam gelismediginden el ve ayaklarindan fazla isiyi atarlar diye biliyorum yani sicakladikca elleri sogur

İyi geceler kiZlar

Ersnillll o boncuğu yirim ben davşan pandufunu neyim ...allahım yareppim.
Sarı kuzu o .masallah subhanallah Rabbim esirgesin insallah.
Benim cocukların gozleride maviye yakın iyi gri olur ama yasına yaklaştıkça kahveye doner.cok ısrar ederler dönmez diye:)
Senin ki iyi mavis döneceğini sanmıyorum donmez donmez ,boncuk oldu artık .

As fas das.
Keske o güzel aklını dusunmeyle yormasaymis.birde cok mühim birsey gibi düşündüm demiş :) komedi style.icraat fos.
Yaptıklarının garip olduğunu bilmiyorlar .bende kalk yap su ısı demem sadece bir defa yemek yapmasını söylemiştim onda da elli kere sordu sunu koyayım mı bunu atayimmi.ya hersey ortada kafana göre takil baby demişim daha ne kaldırıyorsun .
Kiz sen niye cvp vermiyorsun hem bak fırsatta elinde yuzsusuz demiş hakli iste konumunu biliyor.cok haklılar .

Bu arada cok şaşırdım kv kaprisi çekmene, ben seni pembe elbiseli mutlu bir hatun sanirdim hayallerim yıkıldı (bilemedim diyen smile)

Ayyyy ayyyy
Damat adayına bak daha meme emerken mizmizlaniyor benim kizim ne etsin yarın yaptıgı yemeği yemez falan.bende basına kakarım sen ananı ememedin ağzı güççük kızıma kulp kusur takma.

Göğsün biraz ıslak Yada yağlı olursa z.yag bilmem ne Yag gibi emerken cork deyü girmez mı ağzına (düşünen smile)
voltaj kız gerçekten kabus gibiydi senin adını sordum hülya dedi
sen onda kalmışım onun için benle sinirli konuşuyordun....
sonra ki günler hep avatar resmini gördüm...
Aman yarabbim
Daglara taslara.kv yüzünü daha görmek istemiyorum ruya bile olsa iyi ki sen gördün allahıma şükür yoksasini düşünemiyorum adım o değil ama hayirdir insallah.

KiZlar biz bugun 2 aylık olduk.
Neden cogul,kizim 2 aylık bende kesilip bicileli 2 aylık

Günler cok yogun gelen giden yogun ve yemekli ve çocuklu ve bende çocuklu en kotu ve si ev küçük ...

Kadro eskisi gibi sanırım gelmeyenler hala gelmemiş kalan saglar bizimdir.
Ben en cok naz ve secilce yi merak ediyorum.
Sedag ve amazon zaten dogum yapıp eyvallahi kesmişler sitem yollayalım bakalım...
Bana bugun bir arkadas bebek görmeye ne alayım dedi:s
Acayip sasirdim ya utandim bozuldum Ben ilk defa sorulduğunu gördüm dumur tabi.birsey alma falan dedim ama simdi herkesin kültürü farklı diye de cok bozulmak şaşırmak istemedim.

Mezosum yola çıktı mı acep.cok meraktayim insallah sorunsuz gider.
Yalniiizz hanipekse de uğraşacakmış starbucksa gideceklermis Ahaha.
Ayse göster kendini papatyam

Voltajım ne de güzel hayal etmissin beni, keşke hayallerindeki gibi kalsaydım. istesem de içim sisse de cevap veremiyorum. Bu huyumdan nefret ediyorum. Hanımefendi de susup laf yapıştırmayisimi bile kendi lehine çevirip bana karşı kullanıyor. Eşimi kiskirtiyor. Ona sorsan annesi cok saf öyle şeyler düşünmez. Kv ye sorsan o dünyanın en akıllısi en uyanigi. Bir insan kendini bu kadar mı over? Ben çok akilliyim deyip duruyor kendi kendine:-D Anlat anlat bitmez. Ama bomba haberi duyunca deliye dönecek. UÇAK BILETLERIMIZI aldik otel odamizi da ayirttik. YUPPiii ))

uykusuz, vakit bulamamaktan pasaklı ve azıcık gergin... hayırdır canım benim depresyon filan? çınar paşa yorduğu için mi başka bie sıkıntı mı var????

Pasaklilik durumum beni depresyona soktu, ve yeterli olamama korkusu

hanipeks hoşgelmişin canım iyi olmanıza sevindim...
iş ve bebek çok zor en zor dönemler sık uyanmalar uykusuz işe gitmeler
allah yardımcın olsun...

hosbulduk canim, iyi kotu 2 haftayi geride birsktim. Gecen hafta sergiyi yaptim, Dun aksam da yilsonu gosterisini ve mezuniyeti yaptim donem bitti sukur..

Evet canım.. Yıllık rapor hakkı 40 gun.. Parça parça aldığında. Heyet raporu bu hakkın disinda.. Egitim öğretim yılı değil 1 Ocak 31 Aralık arasını esas alıyor yıl hesabında.. Sen 27 daha alabilirsin parçalı olarak, o da seni kurtarır okul kapanincaya kadar..

Evet herkesin adetleri farklı.. Bence iyiki sormuş , zira evde 5 tane bebek battaniyesi var fazladan su kalın olanlardan sorsalar en azından almayın derdim kız :) sende bir liste vereydin eline :) insan nasıl der ki bende diyemem..

Biz bir saate kadar çıkacağız ayse hatun izin verirse.. Gerçi sen duanı etmişsin..ama bizde suna güveniyoruz, iki gündür uyumuyo nerdeyse , yolda uyuması tek temennimiz.. Bana SMS den mail adresini atarsan sana toplu starbucks fotomuzu yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…