Ben 4 kilo olunca 2 numaraya gectim daha rahat oluyor bence bebek icin buyuk olunca
Ben erkenden gectim iki numaraya tombik dogdugumuz icin. Ay canim benim nasil bi samimiyet sozun cok hos bi sey de kuculdu artik kizina oleyy :)
canım benim oğlum 2500 doğdu bende 2-5 le başladım 3500 kg olunca 3-6 kullandım en son 4950 idi geçen ay 2 haftadırda 4-9 a geçtim. hiçbi zaman üst sınırdakini kullanmadım anlıycağın bez biraz gevşek olmalı bence diğer türlü bacaklarında lastik izleri hep zaten hava sıcak ne bilim ben öyle yaptım
Kizlar bebeklerinizi nezaman kendi odasinda yatirmayi dusunuyorsunuz?? Acaba daha cokmu ufaklar? Ben yakinda ayirmayi dusunuyorum esim izin verirse tabi:)
Kizlar bebeklerinizi nezaman kendi odasinda yatirmayi dusunuyorsunuz?? Acaba daha cokmu ufaklar? Ben yakinda ayirmayi dusunuyorum esim izin verirse tabi:)
hayırlı sabahlar güzel anneler. dün benimde kızımında kontrolü vardı.benim kontrolüm gayet iyi geçti.kızımın doktoruna gelince bezini görene kadar onunda gayet iyiydi altını açtığında yeşil renk kaka sümüksü dedi hemen eşime tahlile götürmesini istedi amip mi yoksa alerji mi bakalım dedi canım çok sıkkın.ilk çıkan sonuç lokosit. bugün saat 4 de kesin sonuçlar çıkacak yaklaşık 15 gündür böyle ben grip olmuştum o yüzden kızımın kakası yeşil diye düşünüyodum ama yanılmışım.doktorumuz saolsun endişelendirmedi sonuca göre takip ederiz benim içtiğim yediğim süt ürünlerine karşı alerjide olabilirmiş bunlar olabilen bir durum falan filan dedi.bakalım inşallah hayırlı sonuçları çıkar kızımın dua edin bize kızlar
benimklide 6da kalkıyor akşama kadar yatmıyoroğlan bizi uyandırıyo erkenden şimdide kendi mışıl mışıl uykuda.
günaydın anneler ve cücükleri
kandiliniz mübarek olsun..... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
kandilin yüzü suyu hürmetine en başta selim bebeğe ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah..
Eki Görüntüle 728828
55 günlük olduk biz artık, büyüyoruz. maşallah oğluşuma...
canım benim oğlum 2500 doğdu bende 2-5 le başladım 3500 kg olunca 3-6 kullandım en son 4950 idi geçen ay 2 haftadırda 4-9 a geçtim. hiçbi zaman üst sınırdakini kullanmadım anlıycağın bez biraz gevşek olmalı bence diğer türlü bacaklarında lastik izleri hep zaten hava sıcak ne bilim ben öyle yaptım
6 ay ideal diye biliyorum, bence daha erken ben rahat edemem gozumun onunde olsun daha kucuk:)
Cok erken, hEnuz temel guven kazanmadilar, bu donem saglikli baglanma acisindan cok onemli. İhtiyaclarinin zamaninda karsilanmasi lazim baska odada gec farkedebilirsin
benim oğlumda geçen ay idrar yolu enf.oldu?? kakasının üstünde sümüksü bişeyler vardı vede çişi ilaç gibi kokuyodu gerçi çişi hala öle kokuyo neyse üst üste 3 kez tahlil yapıldı hepsinde çıktı mecburen augmentin 200 lük şurup kullandık ilaç bittikten üç gün sonra tekrar yaptık testi yine var tüm testlerde torbaya işetmiştik.son testi dr kaba işetin olmazsa sondayla alcam enf böbrektemi diye dedi.sondayı istemedim canı acır diye.kaba işetince temiz çıktı ve belki biz boşa ant. kullandık.oğlumda inmemiş testis var lütfen kandil gecesi kendiliğinden inmesi için bize dua edin bizede acil sünnet gerekiyor ama bi kerede hepsi hallolsun istiyorum bakalım cmt dru ne diycek. kaka pipiye bulaşınca olmuştu bizde hemde günde en az 8 kez bez değiştiği halde kakayıda yapması biter bitmez temizliyorum
herkesin kandilini kutlarım hakkımızda hayılara vesile olur inş.tüm hastalara bu gecenin yüzü suyu hürmetine şifalar diliyorum.
Cok erken, hEnuz temel guven kazanmadilar, bu donem saglikli baglanma acisindan cok onemli. İhtiyaclarinin zamaninda karsilanmasi lazim baska odada gec farkedebilirsin
ay çok tatlı canım ya maşallah41 kere
Ooooy masallaaah cok seker cok..allah nazardan korusun
MAŞALLAH Canımm oğluşunaaa :)
Masallah tosununa bizde 55 gunluguz buyuduklerini gormek ne kadar guzel
maşallah senin oğlan profilindekini mi andırıyor sankibenim kız da benimkine benziyor
Temmuz masallah canim ogluna. Ayni gudogdular cinarla ama bizimki hala cok seyrek guluyo gunde bir kez o da bin takla atarak :)
teşekkür ederiz teyzeleri, rabbim korusun yavrularımızı...maşallah Allah nazarlardan korusun
canım doğduğunda 3kilo idi oğlum şimdi 39 günlükken 5kilo olmuştu şuan kaç bilmiyorum.Ya canim senin oglanla benimki dogumdasta cok merak ettim kac kilo dogdu simdi kac ve ne ile besliyorsun gunde kac kere kaka yapiyor cok sey sordum sanirim
temmuz oğluşun çokk tatlı maşallah Allah nazardan saklasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?