2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben 4 kilo olunca 2 numaraya gectim daha rahat oluyor bence bebek icin buyuk olunca

Ben erkenden gectim iki numaraya tombik dogdugumuz icin. Ay canim benim nasil bi samimiyet sozun cok hos bi sey de kuculdu artik kizina oleyy :)

tamam kızlar 2 numaraya geçmek için geç bile kalmışım:) çocuğun bacaklarını pişirdim sen daha küçüksün yavrum diyeyuh bana:)

hanipeks'im valla daha yeni yeni küçülüyo ya herşey dünyalar benim oluyo, çerçeveletip asasım var:) bi de insanların ay çok küçük buuuu demeleri yok mu

Kizlar bebeklerinizi nezaman kendi odasinda yatirmayi dusunuyorsunuz?? Acaba daha cokmu ufaklar? Ben yakinda ayirmayi dusunuyorum esim izin verirse tabi:)

Kizlar bebeklerinizi nezaman kendi odasinda yatirmayi dusunuyorsunuz?? Acaba daha cokmu ufaklar? Ben yakinda ayirmayi dusunuyorum esim izin verirse tabi:)

Cok erken, hEnuz temel guven kazanmadilar, bu donem saglikli baglanma acisindan cok onemli. İhtiyaclarinin zamaninda karsilanmasi lazim baska odada gec farkedebilirsin

Temmuz masallah canim ogluna. Ayni gudogdular cinarla ama bizimki hala cok seyrek guluyo gunde bir kez o da bin takla atarak :)

Allahın izni ile inş.iyi çıkar sonuçları

oğlan bizi uyandırıyo erkenden şimdide kendi mışıl mışıl uykuda.
benimklide 6da kalkıyor akşama kadar yatmıyor

günaydın anneler ve cücükleri
kandiliniz mübarek olsun..... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
kandilin yüzü suyu hürmetine en başta selim bebeğe ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah..

hepinizin kandili mübarek olsun

Eki Görüntüle 728828
55 günlük olduk biz artık, büyüyoruz. maşallah oğluşuma...

maşallah Allah nazarlardan korusun

maşallah oğlusuna
bende 3 numara kullanıyorum cildimiz hassas hemen lastik izleri çıkıyor bebişmin

6 ay ideal diye biliyorum, bence daha erken ben rahat edemem gozumun onunde olsun daha kucuk:)

Cok erken, hEnuz temel guven kazanmadilar, bu donem saglikli baglanma acisindan cok onemli. İhtiyaclarinin zamaninda karsilanmasi lazim baska odada gec farkedebilirsin

Ozaman en iyisi izinden geldikten sonra baslamak..insallah yatagini sever daha hic icinde uyumadi:)

Kızlar iinci ay aşılarımızı olduk dün başta doven diye bi şurup verdik herşey yolundaydı akşama da zaten ateşi yOk gerek yok dedim ama yarım saatte arttı oğluşumun ateşi hemen fitil şurup zor düşürdük bir de iştahsızlık yaptı uyku da yaptı üstüne çocuk çok sakinleşti. Doktoru aradım anlattım bazı bebeklerde oluyormuş, ateşi düştü de kendine geldi. Bu arada sabah tekrar ateş çıktı tekrar fitil kısa bi süresonRa indi ateşi yemesi de düzeldi, bugün çok uyudu bir de. Walla bu aşı olayı pek sarstı bizi.

Kızlar aynı sorun bizde de vardı poşette ecoli mikrobu çıktı, sonra kaptan alındı tahlil poposunu falan yıkadılar tahlilden önce uzunca ama gene çıktı, sonra sonda ile bakıldı ve temiz çıktı, yani canı anar falan filan öyle aşırı duygusallıklara girmeyin, sonra gereksiz tedavi uygulanabilir bebeklerinize emin olun o daha acıtıcı. Hem iki dakkayı gemedi bizim oğlanın ağlaması sondayla

Ya canim senin oglanla benimki dogumdasta cok merak ettim kac kilo dogdu simdi kac ve ne ile besliyorsun gunde kac kere kaka yapiyor cok sey sordum sanirim

Peki ne zaman uygun sence canim
ben yataginda yatiriyorum dogdugundan beri ama ayni odadaki kanepede uyuyoruz bizde ne zaman kendi yatagima gecsem diye dusunuyordum bende

ay çok tatlı canım ya maşallah 41 kere

Ooooy masallaaah cok seker cok..allah nazardan korusun

MAŞALLAH Canımm oğluşunaaa :)

Masallah tosununa bizde 55 gunluguz buyuduklerini gormek ne kadar guzel

maşallah senin oğlan profilindekini mi andırıyor sanki benim kız da benimkine benziyor

Temmuz masallah canim ogluna. Ayni gudogdular cinarla ama bizimki hala cok seyrek guluyo gunde bir kez o da bin takla atarak :)

maşallah Allah nazarlardan korusun
teşekkür ederiz teyzeleri, rabbim korusun yavrularımızı...
Ya canim senin oglanla benimki dogumdasta cok merak ettim kac kilo dogdu simdi kac ve ne ile besliyorsun gunde kac kere kaka yapiyor cok sey sordum sanirim
canım doğduğunda 3kilo idi oğlum şimdi 39 günlükken 5kilo olmuştu şuan kaç bilmiyorum.
sütüm olduğu sürece anne sütü ile besleniyor. bazı günler süt az oluyo 100ml kadar mama veriyorum, o da haftada bir ya da iki oluyo.
günde 5-6 kakalı bez değiştiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…