var ya o kv nin aklını alırım o ne biçim laf yaaasenin gibi gelini bulmuş şükür secdesi yapacağına laf mı sokuyor bir de...
(null)
selam kızlar bişe sorucam akşam bez alıcam kızıma da, ben hala 1 nmara kullanıyodum zaten benimki 2620 doğdu şimdi ancak 3800 falan geliyo, bikaç gündür belinden bacaklarından taşıyo sürekli, bi de bacakları kıpkırmızı olmuş, acaba sıcaktan mı, taşması da ben gevşek bağlıyorum ondan mı yoksa artık 2 numaraya geçme zamanım geldi mi?
anlamıyorum biri 2-5 kg öteki 3-6 neye göre alsam bu akşam 2numara mı alayım, yoksa 5 kilo olana kadar beklemek mi lazım?
siz naptınız?
canım yine de sen bilirsin ama benim kız 4300 olmuş iken gittim 2 numara aldım rahatladı sanki çocuk bu 2 numara daha ince ama daha emici sanki bel kısmı açısından da 1 numara ile çok fark yok.
senin bebiş kaç günlük? pişiği falan da varsa 2 no al canım rahat eder
Canım benim oğlusum 4.170 di. 35 günlük iken. Şimdi 57 günlük olduk kilosunu bilmiyorum ama biz 3 numaraya geçtik 4-5 gün oluyor. Biraz büyük gibi ama olsun diğer türlü de lastik izi kalıyordu kuzumun bacaklarında. Bence bir üstüne geç sen. Dışarı cis çıkmasının bezin büyüklüğüyle ilgisi olmayabilir. Belki cok sık yapıyordur bebisin.
Eki Görüntüle 728828
55 günlük olduk biz artık, büyüyoruz. maşallah oğluşuma...
Sağolun kızlar Allah razı olsun
Gelen giden çok olduğu için giremiyorum
Cumaya yetiştiremezmiyiz kızlar duayı
Merve bende 200 alayim simdilik. Allah acil sifalar versin
Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 600 *
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 500*
Dmt 200
Toplam 3150
Allah kabul etsn cnmGunaydin arkadaslarim ve minnaklari
Mervecim son aldigim 200 u de okudum toplamda 200+100+200=500 oldu canim. Daha okudukca yazarim.
Anneme cilt kanseri teşhisi kondu cnm geçen cuma ameliyat oldu ameliyatta alınan parçada patolojiye gönderildiCanim tekrar gecmis olsun annene ne okunuyor ben kacirmisim orayi malum her sayfayi okuyacak kadar duramiyoruz artik
Bu cuma sonuç alınıp ona göre tedavi edilecek
annemin şifası için için 12000 ihlas okuyoruz
Allahım kabul etsin
Eki Görüntüle 728828
(null)
günaydın anneler ve cücükleri
kandiliniz mübarek olsun..... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
kandilin yüzü suyu hürmetine en başta selim bebeğe ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah..
selam kızlar bişe sorucam akşam bez alıcam kızıma da, ben hala 1 nmara kullanıyodum zaten benimki 2620 doğdu şimdi ancak 3800 falan geliyo, bikaç gündür belinden bacaklarından taşıyo sürekli, bi de bacakları kıpkırmızı olmuş, acaba sıcaktan mı, taşması da ben gevşek bağlıyorum ondan mı yoksa artık 2 numaraya geçme zamanım geldi mi?
anlamıyorum biri 2-5 kg öteki 3-6 neye göre alsam bu akşam 2numara mı alayım, yoksa 5 kilo olana kadar beklemek mi lazım?
siz naptınız?
Eki Görüntüle 728828
siz naptınız?
Canim ben 100 daha okudum. Simdilik 200 daha alayim. Cumaya kadar bitiririz ins.
Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 600 *
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 500*
Dmt 200
Toplam 3150
Allah kabul etsn cnm
Anneme cilt kanseri teşhisi kondu cnm geçen cuma ameliyat oldu ameliyatta alınan parçada patolojiye gönderildi
Bu cuma sonuç alınıp ona göre tedavi edilecek
annemin şifası için için 12000 ihlas okuyoruz
Allahım kabul etsin
ben geceleri bile açtığım halde bizim oğlanın idrar kültüründe mikrop çıktı dr ekoli üremiş dedi şimdi antibiyotik şurup kullanıyoruz buradaki dr da bu durumun tenin kakyla teması gibi bişi söyledi şimdi ne yapcaz peki
siz naptınız?
Eki Görüntüle 728828
Pardon sayıyı düzeltmemişim
Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 600 *
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 500*
Dmt 200
Toplam 3650
Kalan8350
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?