2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
var ya o kv nin aklını alırım o ne biçim laf yaaa senin gibi gelini bulmuş şükür secdesi yapacağına laf mı sokuyor bir de...

Cnm dogumdan once cok iyiydi bendende iyisi yoktu..her hafta gezmeler kahve icmeler dil bilmiyor doktora goturmeler oooo daha neler neler..simdi 180derece degisti cunki kizima onun ismini koymadik..esimi benim yonettigimi dusunuyor..halbusi gecenlerde annesine telde bagiriyordu esim teli kapatti ben yine dedim yazik kadina birdaha sakin bagirma diye.bundan sonra avcunu yalaaar karismiorum

Canlarım kandiliniz mübarek olsun hastalara şifa olsun dualarımız inşallah ..

Dün kızımın kontrolü wardı çok şükür bin şükür bişeyi yok ..
Yanlız aşılarımızıda olduk,3tane

Yawrum nasıl ağladı canımdan can gitti
Ateşlenmedi çok şükür ama durup durup ağladı ağrısı wardı şurup werdm ama hala aynı..
Bnde aşı oldum hamileyken 3 kez olmuştum,doğumdan sonra 2tane kalmış,ebe seninde aşın warmış diyince kaçamadım tabi,kolum kopuyo ya ,nası ağrıyo anlatamam,son aşıda 1sene sonra sanırsam..
Mervecim Allah annene şifa wersin
Selim Bebek inş iyi olacak aramızda olacak dualarımızda hep
Ycl cnm geçmiş olsun inş kötü bişe yoktur

selam kızlar bişe sorucam akşam bez alıcam kızıma da, ben hala 1 nmara kullanıyodum zaten benimki 2620 doğdu şimdi ancak 3800 falan geliyo, bikaç gündür belinden bacaklarından taşıyo sürekli, bi de bacakları kıpkırmızı olmuş, acaba sıcaktan mı, taşması da ben gevşek bağlıyorum ondan mı yoksa artık 2 numaraya geçme zamanım geldi mi?

anlamıyorum biri 2-5 kg öteki 3-6 neye göre alsam bu akşam 2numara mı alayım, yoksa 5 kilo olana kadar beklemek mi lazım?
siz naptınız?

canım yine de sen bilirsin ama benim kız 4300 olmuş iken gittim 2 numara aldım rahatladı sanki çocuk bu 2 numara daha ince ama daha emici sanki bel kısmı açısından da 1 numara ile çok fark yok.
senin bebiş kaç günlük? pişiği falan da varsa 2 no al canım rahat eder

Canım benim oğlusum 4.170 di. 35 günlük iken. Şimdi 57 günlük olduk kilosunu bilmiyorum ama biz 3 numaraya geçtik 4-5 gün oluyor. Biraz büyük gibi ama olsun diğer türlü de lastik izi kalıyordu kuzumun bacaklarında. Bence bir üstüne geç sen. Dışarı cis çıkmasının bezin büyüklüğüyle ilgisi olmayabilir. Belki cok sık yapıyordur bebisin.

lena'cım benimki 55 günlük ama işte kilosu düşüktü onun için hep tereddütte kalıyorum hep büyük geldiği için ilk zamanlar kıyafetleri şimdi garp geliyo normal bebek sınıfına girmek:)pişik falan olmadı Allah'a şükür,

lastik izi bizde de çok var ay küçük geliyo gerçekten demekki, yaşasın bişe de küçüldü kuzuma:)

ben de bugün 2 numara aliyim o zaman, çok saolun kızlar

Sağolun kızlar Allah razı olsun

Gelen giden çok olduğu için giremiyorum
Cumaya yetiştiremezmiyiz kızlar duayı

Canim ben 100 daha okudum. Simdilik 200 daha alayim. Cumaya kadar bitiririz ins.[/QUOTE]

Merve bende 200 alayim simdilik. Allah acil sifalar versin

Pardon sayıyı düzeltmemişim

Mezo 400*
Voltaj 500*
Rüveyda 300*
Meryem 500*
Chosy 600 *
Appletiser 250*
Pztf 200*
Bebeci 200*
Hanipeks 500*
Dmt 200
Toplam 3650
Kalan8350

günaydın anneler ve cücükleri
kandiliniz mübarek olsun..... rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
kandilin yüzü suyu hürmetine en başta selim bebeğe ve tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah..

Ben 4 kilo olunca 2 numaraya gectim daha rahat oluyor bence bebek icin buyuk olunca

Ben erkenden gectim iki numaraya tombik dogdugumuz icin. Ay canim benim nasil bi samimiyet sozun cok hos bi sey de kuculdu artik kizina oleyy :)

Canim ben 100 daha okudum. Simdilik 200 daha alayim. Cumaya kadar bitiririz ins.

Banada 500 yaz canim bunu bugun kesin okurum haber veremezsemde okundu bil bitirince devam edebilirsem haber veririm allah sifa versin insallah

benim oğlumda geçen ay idrar yolu enf.oldu?? kakasının üstünde sümüksü bişeyler vardı vede çişi ilaç gibi kokuyodu gerçi çişi hala öle kokuyo neyse üst üste 3 kez tahlil yapıldı hepsinde çıktı mecburen augmentin 200 lük şurup kullandık ilaç bittikten üç gün sonra tekrar yaptık testi yine var tüm testlerde torbaya işetmiştik.son testi dr kaba işetin olmazsa sondayla alcam enf böbrektemi diye dedi.sondayı istemedim canı acır diye.kaba işetince temiz çıktı ve belki biz boşa ant. kullandık.oğlumda inmemiş testis var lütfen kandil gecesi kendiliğinden inmesi için bize dua edin bizede acil sünnet gerekiyor ama bi kerede hepsi hallolsun istiyorum bakalım cmt dru ne diycek. kaka pipiye bulaşınca olmuştu bizde hemde günde en az 8 kez bez değiştiği halde kakayıda yapması biter bitmez temizliyorum

herkesin kandilini kutlarım hakkımızda hayılara vesile olur inş.tüm hastalara bu gecenin yüzü suyu hürmetine şifalar diliyorum.

Son düzenleme:

canım benim oğlum 2500 doğdu bende 2-5 le başladım 3500 kg olunca 3-6 kullandım en son 4950 idi geçen ay 2 haftadırda 4-9 a geçtim. hiçbi zaman üst sınırdakini kullanmadım anlıycağın bez biraz gevşek olmalı bence diğer türlü bacaklarında lastik izleri hep zaten hava sıcak ne bilim ben öyle yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…