- 31 Aralık 2011
- 505
- 279
- 103
Cnm benimde ilkinde aci hissettim ama 2.ncide acimadi..yani geciyor kendi kendini istemiyorum veya acicak diye sartlandirma..zamanla eskiye doner ins.Kizlar bana suni sanci vermislerdi. 30 saat beklettiler ve acikligim 2 cm bile olmadigi icin sezeryana alinmistim. Bu sure zarfinda 7 defa cati muayenesi oldum.Simdi asil soruna geleyim. Kankalik bitti ve ben oramda acayip bi aci hissediyorum. Cati muayenesinden korktugumdan midir bu, hep boylemi olacak?Zaten kocam istemese ben hic orali olmam. Bi de acili olunca daha bi soguyorum.
Kizlar bana suni sanci vermislerdi. 30 saat beklettiler ve acikligim 2 cm bile olmadigi icin sezeryana alinmistim. Bu sure zarfinda 7 defa cati muayenesi oldum.Simdi asil soruna geleyim. Kankalik bitti ve ben oramda acayip bi aci hissediyorum. Cati muayenesinden korktugumdan midir bu, hep boylemi olacak?Zaten kocam istemese ben hic orali olmam. Bi de acili olunca daha bi soguyorum.
mrb kızlar bır sorum var 23 gun oldu doğum yapalı yaklaşık 1o gundur kabızım sezeryan oldum çok fenayım süt olsun diye çok sıvıda tüketiyorum ama yok ne yapmalıyım o zor olan lahmanı bile denedim yok oturmakta bile sıkıntı çekiyorum
benim oğlumda geçen ay idrar yolu enf.oldu?? kakasının üstünde sümüksü bişeyler vardı vede çişi ilaç gibi kokuyodu gerçi çişi hala öle kokuyo neyse üst üste 3 kez tahlil yapıldı hepsinde çıktı mecburen augmentin 200 lük şurup kullandık ilaç bittikten üç gün sonra tekrar yaptık testi yine var tüm testlerde torbaya işetmiştik.son testi dr kaba işetin olmazsa sondayla alcam enf böbrektemi diye dedi.sondayı istemedim canı acır diye.kaba işetince temiz çıktı ve belki biz boşa ant. kullandık.oğlumda inmemiş testis var lütfen kandil gecesi kendiliğinden inmesi için bize dua edin bizede acil sünnet gerekiyor ama bi kerede hepsi hallolsun istiyorum bakalım cmt dru ne diycek. kaka pipiye bulaşınca olmuştu bizde hemde günde en az 8 kez bez değiştiği halde kakayıda yapması biter bitmez temizliyorum
herkesin kandilini kutlarım hakkımızda hayılara vesile olur inş.tüm hastalara bu gecenin yüzü suyu hürmetine şifalar diliyorum.
geçen gün beimki de çok uymuştu,gece gülücükler saçıyodu hanımefendibenim oğlan bi güzel uyudu bugün inşallah gece ayağa dikmez bizi :18:
800 gr iyi bence canım moralini bozma...TEMMUZ maşallah canım bebisine.
Hayırlı sabahlar kızlar. Az önce oğlusumun aşılarını yaptırıp geldim. Emzirdim şimdi de uyuyor. Hemşire uyku yapabilir dedi
Ateş için 20 dk öncesinde calpol vermiştim. Çıkacak gibi olursa 5 saat sonra tekrar verirsin dedi. 5 saat geçmeden verilmiyormus. İnşallah çıkmaz. Bu arada bebeğim 26 günde 800 gr almış. Ayda 1 kg alması gerekmiyor mu? Biraz canım sıkıldı.DDoğru dürüst emmiyor zaten 10 dk zorla emziriyorum.
teşekkür ederiz teyzeleri, rabbim korusun yavrularımızı...
canım doğduğunda 3kilo idi oğlum şimdi 39 günlükken 5kilo olmuştu şuan kaç bilmiyorum.
sütüm olduğu sürece anne sütü ile besleniyor. bazı günler süt az oluyo 100ml kadar mama veriyorum, o da haftada bir ya da iki oluyo.
günde 5-6 kakalı bez değiştiriyorum.
öyle mi kimki ortak arkadaşımız merak ettim. ekleseni beni...geçen gün beimki de çok uymuştu,gece gülücükler saçıyodu hanımefendiuykuyu aldı tabi gündüz sen de öyle olmamışsındır inşallah...
oğluna da maşallahoğluşunun fotosunu f...k'ta gördüm dün...ortak bi arkadaşımız beğenmiş
olur mu öyle şey çok kaka yapması iyi beslendiği anlamına geliyor.Ogullarimiz ayni gidiyor o zaman:) benimkide 5 6 kere kaka yapiyor cevreden cok kaka yapiyor sutun yaramiyor galiba diyenler olduda o yuzden sana sordum canim sagol normal demekki
kızım memeyi tamamen bıraktı artık kızlar, o kadar üzülüyorum ki, o hissi yaşamak belki de hayatımda en çok hayalini kurduğum istediğim şeylerden biriydi, bu kadar sürdü
biberona alıştı artık,3-5 en fazla 10 dk emiyo, sonra bas bas bağırıyo, az gelmeye başlıyo ya ondan sonra, mamayı kessem de olmaz,o kadar sütüm yok, ha beklesem artsa sütüm, zaten küçük doğdu bi de kilo kaybederse kaldıramaz, gr gr aldırdım ona kiloları zaten, sağıp veriyorum önce sütü sonra mamayı yaklaşık 120 cc besleniyo bi öğünde ona göre ayarlıyorum bakıyorum süt 60 cc 60 cc mama yapıyorum baktım 30, 90 cc mama yapıyorum, ama çok zor oluyo dünden beri canım çıktı, uyanıyo ağlıyo, anne sütünü ısıt mamayı yap, onu oyala, doyur koy kenara, ağlayana kadar sağ, sonra yıka temizle kurut, al onu uyut...çok zor, göğüslerimi de mahvetti pompa nası acıyolar, çok da randımanlı değil, bozuk bu diorum, görümcem aldı diye herhalde eşim toz kondurmuyo yok bozuk diil bak ne güzel sağıyo işte dio, yok biri bozuk , napiiym herşeyle savaşmaktan yoruldum..
sabah sağıyorum 60-70 cc akşam 20 zor çıkarıyorum ya bu nası bişe anlamıyorum, çok canım sıkkın 6 ay emseydi bari, baştan beri verdi doktor gerizekalısı bize mamayı tamam başta vermek gerekiyodu ama sonra deneyebilirdi azaltmayı, sağlık ocağına gittim o bile denetti, o zmn bi haftada 180 gr falan almıştı iyi demişti, böle devam et ama biberona alıştığı için emmediki olanı da, benim süt gene azaldı bu yüzden, şimdi de böle ne zmaana kadar devam ederiz bilmiyorum sağarak süt artar mı ki, arada vermeye çalışıyorum memeyi 3 dk tutuyo bırakıyo, biberonu cok cok çekiyo, bi de o kadar uğraştım baştan beri biberona alışmasın diye hep kaşıkla, ilaç ölçek kabıyla falan verdim ama son zmanalarda 90 cclere çıkınca mama onu vermek zor oldu tabi ölçekle, dün resmen savaştık nası ağlıyo Allah'ım elleri o ölçeğin içinde bana vuruyo kendine vuruyo yerlerde mamalar, sonunda bittiğinde o da ben de sırılsıklamdık,içini çeke çeke ağladı, o da olmadı yani biberon kullanmıyım desem o da olmadı, her yolu denedim yani, sonunda sırf mama kalıcak herhalde hazır evdeyken emziricektim ama olmadı, çok üzgünüm...
bi de ben hiç su vermedim, doktor anne sütü de aldığı için gerek yok demişti ama şimdi mama arttı ya su veriyimmi?siz veriyo musunuz? veriyosanız ne kadar ve hangi sudan?
Cnm kendini bukadar mahvetme bence saglik olsun..sen elinden geleni denemissin..uzme artik kendini.. Bana doktor ek gidaya gecene kadar gerek yok dedi..ben yinede cok terlerse veya cok sicak olursa veriyorum ztn bayila bayila icmiyor:)
benim kızım da bugün 2 aylık oldu. aynı şekilde 800 gram almış. 2900 doğmuştu, 4800 şu an. doktor normal dedi ama bana da az gibi geldi. emziğe çok fena alıştı. eskiden emerek uyurdu. şimdi emzik olmadan uyumuyo. çığlığı basıyo emzik diye.TEMMUZ maşallah canım bebisine.
Hayırlı sabahlar kızlar. Az önce oğlusumun aşılarını yaptırıp geldim. Emzirdim şimdi de uyuyor. Hemşire uyku yapabilir dedi
Ateş için 20 dk öncesinde calpol vermiştim. Çıkacak gibi olursa 5 saat sonra tekrar verirsin dedi. 5 saat geçmeden verilmiyormus. İnşallah çıkmaz. Bu arada bebeğim 26 günde 800 gr almış. Ayda 1 kg alması gerekmiyor mu? Biraz canım sıkıldı.DDoğru dürüst emmiyor zaten 10 dk zorla emziriyorum.
sağmayıp emzirmeye devam etsen olmaz mı acaba. çükü ben sağdığım zamanlarda çok az süt çıkıyo. ama bazen süt yok diyip emzirdiğimde arkadan baya süt geliyo. bence sağmak da sütü azaltıyo.kızım memeyi tamamen bıraktı artık kızlar, o kadar üzülüyorum ki, o hissi yaşamak belki de hayatımda en çok hayalini kurduğum istediğim şeylerden biriydi, bu kadar sürdü
biberona alıştı artık,3-5 en fazla 10 dk emiyo, sonra bas bas bağırıyo, az gelmeye başlıyo ya ondan sonra, mamayı kessem de olmaz,o kadar sütüm yok, ha beklesem artsa sütüm, zaten küçük doğdu bi de kilo kaybederse kaldıramaz, gr gr aldırdım ona kiloları zaten, sağıp veriyorum önce sütü sonra mamayı yaklaşık 120 cc besleniyo bi öğünde ona göre ayarlıyorum bakıyorum süt 60 cc 60 cc mama yapıyorum baktım 30, 90 cc mama yapıyorum, ama çok zor oluyo dünden beri canım çıktı, uyanıyo ağlıyo, anne sütünü ısıt mamayı yap, onu oyala, doyur koy kenara, ağlayana kadar sağ, sonra yıka temizle kurut, al onu uyut...çok zor, göğüslerimi de mahvetti pompa nası acıyolar, çok da randımanlı değil, bozuk bu diorum, görümcem aldı diye herhalde eşim toz kondurmuyo yok bozuk diil bak ne güzel sağıyo işte dio, yok biri bozuk , napiiym herşeyle savaşmaktan yoruldum..
sabah sağıyorum 60-70 cc akşam 20 zor çıkarıyorum ya bu nası bişe anlamıyorum, çok canım sıkkın 6 ay emseydi bari, baştan beri verdi doktor gerizekalısı bize mamayı tamam başta vermek gerekiyodu ama sonra deneyebilirdi azaltmayı, sağlık ocağına gittim o bile denetti, o zmn bi haftada 180 gr falan almıştı iyi demişti, böle devam et ama biberona alıştığı için emmediki olanı da, benim süt gene azaldı bu yüzden, şimdi de böle ne zmaana kadar devam ederiz bilmiyorum sağarak süt artar mı ki, arada vermeye çalışıyorum memeyi 3 dk tutuyo bırakıyo, biberonu cok cok çekiyo, bi de o kadar uğraştım baştan beri biberona alışmasın diye hep kaşıkla, ilaç ölçek kabıyla falan verdim ama son zmanalarda 90 cclere çıkınca mama onu vermek zor oldu tabi ölçekle, dün resmen savaştık nası ağlıyo Allah'ım elleri o ölçeğin içinde bana vuruyo kendine vuruyo yerlerde mamalar, sonunda bittiğinde o da ben de sırılsıklamdık,içini çeke çeke ağladı, o da olmadı yani biberon kullanmıyım desem o da olmadı, her yolu denedim yani, sonunda sırf mama kalıcak herhalde hazır evdeyken emziricektim ama olmadı, çok üzgünüm...
bi de ben hiç su vermedim, doktor anne sütü de aldığı için gerek yok demişti ama şimdi mama arttı ya su veriyimmi?siz veriyo musunuz? veriyosanız ne kadar ve hangi sudan?
benim kızım da bugün 2 aylık oldu. aynı şekilde 800 gram almış. 2900 doğmuştu, 4800 şu an. doktor normal dedi ama bana da az gibi geldi. emziğe çok fena alıştı. eskiden emerek uyurdu. şimdi emzik olmadan uyumuyo. çığlığı basıyo emzik diye.
sağmayıp emzirmeye devam etsen olmaz mı acaba. çükü ben sağdığım zamanlarda çok az süt çıkıyo. ama bazen süt yok diyip emzirdiğimde arkadan baya süt geliyo. bence sağmak da sütü azaltıyo.
benim kızım da bugün 2 aylık oldu. aynı şekilde 800 gram almış. 2900 doğmuştu, 4800 şu an. doktor normal dedi ama bana da az gibi geldi. emziğe çok fena alıştı. eskiden emerek uyurdu. şimdi emzik olmadan uyumuyo. çığlığı basıyo emzik diye.
sağmayıp emzirmeye devam etsen olmaz mı acaba. çükü ben sağdığım zamanlarda çok az süt çıkıyo. ama bazen süt yok diyip emzirdiğimde arkadan baya süt geliyo. bence sağmak da sütü azaltıyo.
canım üzme kendini anne sütünden nasibi o kadarmış. iki ayda olsa emdi ya, ama sen arada memeyi vermeye çalış. önce memeyi ver mızıklanırsa sütünü sağ ver yetmezse de mama... evde yalnız mısın bilmiyorum, yalnızsan bu dediğim zor çünkü sen sağarken veya mamayı hazırlarken yıkar ortalığı kendimden biliyorum.kızım memeyi tamamen bıraktı artık kızlar, o kadar üzülüyorum ki, o hissi yaşamak belki de hayatımda en çok hayalini kurduğum istediğim şeylerden biriydi, bu kadar sürdü
benim oğlanda nefret ediyo... çok sıcaklarda bende vermeye çalışıyorum ama ağzına vermemle iğrenerek tükürmesi bir oluyor yani henüz başaramadım. suyu içmiyoda ağzından su akıp duruyo nerden geliyo bu derenin suyu anlamıyorum.Cnm kendini bukadar mahvetme bence saglik olsun..sen elinden geleni denemissin..uzme artik kendini.. Bana doktor ek gidaya gecene kadar gerek yok dedi..ben yinede cok terlerse veya cok sicak olursa veriyorum ztn bayila bayila icmiyor:)
bizimkide emzik delisi oldu şu ara...benim kızım da bugün 2 aylık oldu. aynı şekilde 800 gram almış. 2900 doğmuştu, 4800 şu an. doktor normal dedi ama bana da az gibi geldi. emziğe çok fena alıştı. eskiden emerek uyurdu. şimdi emzik olmadan uyumuyo. çığlığı basıyo emzik diye.
kızım memeyi tamamen bıraktı artık kızlar, o kadar üzülüyorum ki, o hissi yaşamak belki de hayatımda en çok hayalini kurduğum istediğim şeylerden biriydi, bu kadar sürdü
hadi yaa bak şimdi içime kurt düştü bi dahaki sefere başında bekleyip kaba alayım madem bi de o poşetlerin üzerinde steril yazıyordu uffff şimdi boşa mı kullanıyoruz ilacı ya zaten istemiyordum kullanmayı artık bir hafta daha bekleyecez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?