canım ben yeni aldım çok memnun kaldım, gerçekten gerekli , şimdi rahatça odasına bırakabiliyorum,
wewell markası webannemarketten aldım 105 liraydı kargo bedava
webannemarket çok uygun. hemen ulaştırıyorlar. siparişi ver ertesi günü elinde. ben philipsin manuel pompasını da çok uyguna aldım
Heey dostum senin sorunun neyy
kızlar,bebekleri odalarında yatırmaya başlamışsınız bile...
ben cesaret edemiyorum henüz çok küçükmüş gibi geliyo bana...
bunun en uygun zamanı ne zamandır acaba?
ofelyam emzirme işini ne yaptın?
(null)
Heey dostum senin sorunun neyy
canım her yolu denedim, dediklerinizi bir bir uyguladım
sonuçta bazen emiyo bazen bas bas bağırıyo sanki zehir veyomuşum gibi o ağlıyo ben ağlıyorum ben ağlıyorum eşim bağırıyo yeter yedin bitirdin kendini diye neyse emmezse onu yatırınca sağıyorum buzdolabına atıyorum ona hemen mama hazırlayıp veriyorum zorda kalınca o buzdolabındakileri veriyorum bölece vaktimin çoğu biberon pompa temizliği ve sağımla geçiyo gittiiği yere kadar çıktığı kadar diorum, ama yoruluyorum canım çok sıkılıo neyse en azından doyuyo diyip kendimi avutuyorum,
çok saol sorduğun için
bu arada ben gündüz yatırıyorum şimdilik sadece odasında gece yanımızda işe başlayınca ayırmayı düşünüyorum 4 aylıkken falan o zaamsn da erken olurmu bilmiyorum
meraba canım benimde ilk çocuğum ve tek başıma büyütüyorum yakınımda kimsem yok.başlarda bende panikliyodum ama şimdi banyolarımız o kadar keyiflioluyorki. biz sevi bebenin yatak gibi olan içi boncuk strafor dolu banyo filesinden bir de bebek küveti aldık. bebişi yatırıyorum fileye zaten yatak gibi çok rahat. yavaş yavaş sakin bi şekilde yıkıyorum babamızda üşümesin diye su döküyo. sağa sola yatırıp sırtınıda yıkıyorum en son su dökmek için elimize alıp banyomuzu sonlandırıyoruz. ama dediğim gibi en son birkere kaldırıyoruz fileden.
bu arada benimde bir kere kayınvalidem bizdeyken yıkamaya kalkıştık işkenceye döndü. banyo sırasında hiç ağlamayan çocuk ağlamaktan bitap düştü.
ben banyo konusuna çok önem veriyorum.çocukta şimdiden banyo korkusu oluşursa sonradan dahada sıkıntı olur.
bu arada çok panik yapıp korkma onların kemikleri bizimki gibi değil daha esnek öyle hemen kırılmaz.
Weewell aldim ben hem sterilize ediyor hem kurutuyor bence kurutmasu onemli. 8 dkda sterilize ediyor evet ama islak cikiyor neticede ve hemen kullanamiyorsun kurumasi icin ayri islem kuruyana kadar bakteri uretir mi benim aldigimi saatli ayarliyorsun sterilize kurutma 1,5 saat suruyor 120ml icme suyunu koyup basondan ayriliyorsun kaynatorken az yakmadim biberonlari daha pahaliya patladi :/ bence sart hele mama verenler icin ben sut sagdigim donemlerde en buyuk yardimcim oldu diyebilirimBenim de telsiz almam lazim, bir de biberon icin sterilizator almam lazim hic arastirma yapamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?