2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım ben yeni aldım çok memnun kaldım, gerçekten gerekli , şimdi rahatça odasına bırakabiliyorum,

wewell markası webannemarketten aldım 105 liraydı kargo bedava

webannemarket çok uygun. hemen ulaştırıyorlar. siparişi ver ertesi günü elinde. ben philipsin manuel pompasını da çok uyguna aldım

benimde pompa almam lazım biberon almam lazım süt saklama poşeti almam lazım offf lazımda lazım işe başlıcam ya hazırlık yapmam lazım şimdiden sütümü sağmam lazımdı çok geç kaldım sanırım bazı arkadaşlarım yetmiyo önceden sağ falan demişlerdi ama olmadı...

webannemarket çok uygun. hemen ulaştırıyorlar. siparişi ver ertesi günü elinde. ben philipsin manuel pompasını da çok uyguna aldım

evet canım çok uygun ben de çok memnunum, humana çayı da ordan alıyorum hep 14küsür tanesi dışarda 22 lira

kızlar,bebekleri odalarında yatırmaya başlamışsınız bile...
ben cesaret edemiyorum henüz çok küçükmüş gibi geliyo bana...
bunun en uygun zamanı ne zamandır acaba?

ofelyam emzirme işini ne yaptın?

canım her yolu denedim, dediklerinizi bir bir uyguladım
sonuçta bazen emiyo bazen bas bas bağırıyo sanki zehir veyomuşum gibi o ağlıyo ben ağlıyorum ben ağlıyorum eşim bağırıyo yeter yedin bitirdin kendini diye neyse emmezse onu yatırınca sağıyorum buzdolabına atıyorum ona hemen mama hazırlayıp veriyorum zorda kalınca o buzdolabındakileri veriyorum bölece vaktimin çoğu biberon pompa temizliği ve sağımla geçiyo gittiiği yere kadar çıktığı kadar diorum, ama yoruluyorum canım çok sıkılıo neyse en azından doyuyo diyip kendimi avutuyorum,

çok saol sorduğun için

bu arada ben gündüz yatırıyorum şimdilik sadece odasında gece yanımızda işe başlayınca ayırmayı düşünüyorum 4 aylıkken falan o zaamsn da erken olurmu bilmiyorum

gittiği yere kadar canım napalım...ben de mama takviyeli gidiyorum...hiç anne sütü almayanlar da çok sağlıklı olabiliyo (örn:eşim) diye avutuyorum kendimi...

bende yazdan sonra ayırıyım diyorum...5,5 aylıkken falan...işe başlarken yani...
kızlar aşılar sizde de ateş yaptı mı?
benim kızım gece epey ateşlendi,bugün de pek keyfi yok...
ateş düşürücü verdim yine...

lenaaa yazmayı unuttum maşallah fıstığına epey uzun boylu olacak galiba

Son düzenleme:
kızlar biz birazdan aşıya gidiyoruz.
vilin kaç kez verdin şurup, ateşlenirse napcam bilmiyorum prospektüste yazmıyo küçük bebekler için doz. bi çay kaşığı kadar verdim şimdi.
bide bu kaşıkla bişeyler vermenin pratik yolunu bulan varsa haber versin bana, bizimki işkence oluyo resmen.

Peki kafasını nasıl yıkayıp duruluyosun

ofelyam sıkma canını, yorucu evet ama mamayla da çok sağlıklı oluyorlar ben annne sütü abim pirinç mamasıyla büyümüş ben iki ayda bir acillik olurum ama inan abimin bi elin parmaklarını geçmez 35 yıldır maşallah...

bebeğimi bende ayırmadım daha. ama yine de ihtiyaç yani telsiz... kızlar bu weewell -WMA400-300-Metre-Dijital-Telsiz- biraz pahalı geldi weewell in daha ucuz modellerini alsam cızırtı filan yapar mı ki

Benim de telsiz almam lazim, bir de biberon icin sterilizator almam lazim hic arastirma yapamadim
Weewell aldim ben hem sterilize ediyor hem kurutuyor bence kurutmasu onemli. 8 dkda sterilize ediyor evet ama islak cikiyor neticede ve hemen kullanamiyorsun kurumasi icin ayri islem kuruyana kadar bakteri uretir mi benim aldigimi saatli ayarliyorsun sterilize kurutma 1,5 saat suruyor 120ml icme suyunu koyup basondan ayriliyorsun kaynatorken az yakmadim biberonlari daha pahaliya patladi :/ bence sart hele mama verenler icin ben sut sagdigim donemlerde en buyuk yardimcim oldu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…