2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı geceler herkese.bende doğum iznini takipteyim ama malesef biz göremicek gibiyiz.26 haziranda iş başı yapıyorum çok canım sıkılıyor şimdi yanından bir an olsun ayrılamazken nasıl işe gidicem yasa çıksa keşke 2 ayda 2 aydır kızımla geçiriceğim...

canim disari ciiktiginda sutunu sagip biberonla verebilirsin, hem karni tam doyar hemde emerken yorulmadi icin cabuk acikmaz boyle 3 saat duruyor benimki emse 1bucuk anca, biz 3 gundur disari cikiyoruz boyle yapiyorum bi sorun cikarmadi cok sukur, zaten cocuklar arabayi seviyor uyuyor hemen, biraz kimildayinca tik agzina biberonu susuyor:)

şu sağma işini bi sevemedim ben ya, öle mi yapsam napsam
bu kadar sık emerken hangi arada sağıcam
şu sağma işini denicem bi
bende de manuel war, o da zor geliyor ama deniym canım sağol

bizim deli oğlan ne arabayı ne bebek arabasını seviyo
bide o kadar para verdik travel sisteme
yazın gezicektim hep sözde
anca balkona
Chosy bebeğin kaç kg 3 numara küçük geliyor??

küçük gelmiyor, o gün çıktı işte kakası
bebeğim 10 gün kadar önce 5.5 tu

Chosy,
Damada büyük bez alın bu ne boyle.
Benim kızımın da Perşembe den bu yana 3 No bezden kakası çıkıyor .
Bez küçük değil de bel yüksekliği artık kısa geliyor.pazardan itibaren 4 e geçtik.esim şaşırdı bu büyük falan ...
He he öyle dedim simdi ne kaka ne birsey.
Al kiz 4 U .

Merve,
Sen cok panik yapma bence.biraz sakin olmaya çalış.Gecmiste bazı imtihanlar var,hz Yakub'un hz yusufla,hz ibrahimin hzismaille sinanmasi gibi.hep asiri sevilenle imtihan olunmuş.ha bebeğin bu sevmeyecek misin öyle saçma şey olmaz elbette cok seveceksin ama sakin ve dikkatli .ol ılerde düşecek te kalkacakta oo bir sürü şey yasayacaksınız.

Bebeğin banyosuna gelince,
Ben bir çorabın uç kısmını keserim koluma gecicirim.bebegi o koluma koyarak diğer elimle hem su döker hem yuzunu sivazlarim hem sampuanlarim ama cok seri olmalısın.bir kac yıkamadan sonra cok kolay gelecek.

Tek basina yikarlen kulagina su gitmez mi? Ben her gun sabah ise gitmeden banyo telasina giriyorum o suyu doksun ben de kulagini kapatayim diye

Benimkilerin kulağına kaçmıyor
Baslarını yana düşürürlerse kacabilir ama pamuk konabilir birer parça .

KiZlar ben kızıma rota virüsü yaptırmıştım 8 ay sonra kizim rota virüsünden hastaneye yattı .o zaman da 140 liraydi.her ası fiyatı kadar gunluk yattigi odasına verdik.iki gece yattık bir haftada orta halli evde yattı.
Asiyi yaptırdık diye boyle atlatmış ta olabilir belki daha ağır gececekti diye avutuyorum kendimi.
Oğluma yaptırmadık belki yoktu o zaman bu asi hatırlamıyorum ama öyle hasta olduğunu da hatirlamiyorum.

Herkesin kendi kararı
Ben boyle oldum diye hepsine şart değil.

alıym bari, 3 no yeni almıştık o bitince, hem daha tam olur o zaman. gelinim selvi boylumu olcek ne

günaydın arkadaşlar, nasılsınız?

biz izinden döndük. her izin sonrası kvyi anlatırdım bu kez eşim sinir etti beni
gık dese başıma dikilip niye ağlatıyorsun diye demediğini bırakmadı.
saçıma röfle yaptırdım ve kestirdim onu da burnumdan getirdi.
anneme bıraktım oğlumu, eşim ikide bir tel edip
oğlum gık dese ben üzülüyorum sen ne kadar rahatsın deyip bir huzur vermedi kuaförde.
sonrasındada tartışma...amannnn bitti işte.

banyoyla ilgilide bişey anlatayım size
kv oğlumu yıkayacak koluna yatırdı hem yıkamaya çalışıyor hem su döküyor
ben yapayım diyor elletmiyor bana. süs gibi dikiliyorum başında
saçını şampuanladı durularken genzine su kaçırdı tıkandı oğlum morarmaya başladı
ne yapacağını şaşırdı ters çevirdi bacaklarından salladı.
bi de oğluna söylemeyeyim diye beni tembihliyor
hemen yetiştirdim valla. biz evde sakin sakin yıkıyoruz hiç ağlamıyor oğlum.
o üşümesin diye acele yıkamaya çalışıyor sonuç ortada.
kızlar bi de oğlum eşimle bana o kadar alışmış ki başkası alınca
bize bakıp ağlıyordu kucağımıza alınca susuyordu.

kızlar ben lavaboda yıkıyorum kızımı:)
çok kolay oluyo, 5 dkda bitiyo, bi gün mecbur kaldım kakası beline çıkmıştı, tek başıma yaptırdım şimdi alıştım ama voltajın sölediği çorap olayını yapıcam ben de çünkü sabunlayınca korkuyorum kayıcak diye, bi de kulağına su kaçırmıyorumdur inş.orta kulak iltihabı ondan mı olur ki?

Kızlar annemdeyim giremiyorum pek rahatım yerinde annem ve ablam olunca ama bizim tostosun düzeni bozuldu yaa hava değişimi mi sünnet huysuzlugu mu bilmem bu arada burda sağlık ocaginda rota asisina çok gerekli değil dediler ama bilemedim yaptıysam mi banyoya gelince 15 günlükken beri ben cikiyorum eşim şu döküyordu 40i ciktigindan beri de tamamen yalnız yikayabiliyorym sakin olunca bebis de sakin oluyor sirtını yıkamak için çevirince elime bez koruyorum kaymiyor biraz islaniyorum ama o kadar da olsun

bizimkide tam tersi. ablamda eşimde duruyo. ben alınca mızırdıyo. süt kokusu alıyo diyolar ama ne biliym:)

bizimkide her banyoda ağlıyodu. sora bi arkadaşın annesi kendi torunlarını filede yıkamamış, korkuyolar diye, havlu sermiş küvete öle yıkamış. bende belki bizimkide öledire diye havlu serip yatırdım. başladım yıkamaya. her an yaygarayı basıcakmış gibi bakıyodu. ağlamadı ama ta ki lifi değdirene kadar. hemen bıraktım lifi. ilk defa bu kadar uzun yıkayabildim. bizim dr da suyu avucunla dök, bebelerde boğulma hissi olur, korkabilir dedi. ama biz çok ağlıyo diince dedi. ama sanırım bizimki lifini sevmemiş..

Son düzenleme:
kızlar bende banyo olayını tam halledemedim evde eşim denk gelirse annem bazen tek başıma yarım yamalak yıkıyorum işi sanırım belki yetenek...

ya arkadaşlar bebeğim dün yatak odasındaydı ben de mutfakta ikram hazırlıyordum bebeğim ağlamaya başlamış ta salondan babamlar duymuş ben duymadım çok kötü oldum hemen bir bebek telsizi almam gerek kullanan var mı aranızda yaa??? çok para da harcayamam en fazla 100 civarı bişii bakıyorum var birkaç marka var ama emin olamadım

canım ben yeni aldım çok memnun kaldım, gerçekten gerekli , şimdi rahatça odasına bırakabiliyorum,

wewell markası webannemarketten aldım 105 liraydı kargo bedava

canım ben de ofelyamın aldığından aldım. memnunum. bebeğimi gece odasında yatırıyorum. telsizden hemen sesi duyup kalkıyorum. gerekli bence al derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…