günaydın kızlar
her ne kadar çok uykum olsa da
bizimki pırtladı pırtladı uyudu
biz şimdi ayaktayız, gözlerim kapanıyo walla
geçen gün bezler konuşulmuş, biz 2. Jumbo paketi açtık 3 numara
dün 2 defa kakası çıktı belinden, 4e mi geçsem diyorum::)
biz hala doğru düzgün dışarı çıkamıyoruz
1. emmenin başlangıcı ile 2. emmenin sonu arasında 2 saat var:)
bide zamanı gelince gözünden yaş gelene kadar ağlıyo
vermemezlikde etmiyorum hani
kucağıma yatırıp hazırlanana kadar
nolcak böle bilmiyom
canim disari ciiktiginda sutunu sagip biberonla verebilirsin, hem karni tam doyar hemde emerken yorulmadi icin cabuk acikmaz boyle 3 saat duruyor benimki emse 1bucuk anca, biz 3 gundur disari cikiyoruz boyle yapiyorum bi sorun cikarmadi cok sukur, zaten cocuklar arabayi seviyor uyuyor hemen, biraz kimildayinca tik agzina biberonu susuyor:)
Chosy bebeğin kaç kg 3 numara küçük geliyor??
alıym bari, 3 no yeni almıştık o bitince, hem daha tam olur o zaman. gelinim selvi boylumu olcek neChosy,
Damada büyük bez alın bu ne boyle.
Benim kızımın da Perşembe den bu yana 3 No bezden kakası çıkıyor .
Bez küçük değil de bel yüksekliği artık kısa geliyor.pazardan itibaren 4 e geçtik.esim şaşırdı bu büyük falan ...
He he öyle dedim simdi ne kaka ne birsey.
Al kiz 4 U .
bizimkide tam tersi. ablamda eşimde duruyo. ben alınca mızırdıyo. süt kokusu alıyo diyolar ama ne biliym:)günaydın arkadaşlar, nasılsınız?
biz izinden döndük. her izin sonrası kvyi anlatırdım bu kez eşim sinir etti beni
gık dese başıma dikilip niye ağlatıyorsun diye demediğini bırakmadı.
saçıma röfle yaptırdım ve kestirdim onu da burnumdan getirdi.
anneme bıraktım oğlumu, eşim ikide bir tel edip
oğlum gık dese ben üzülüyorum sen ne kadar rahatsın deyip bir huzur vermedi kuaförde.
sonrasındada tartışma...amannnn bitti işte.
banyoyla ilgilide bişey anlatayım size
kv oğlumu yıkayacak koluna yatırdı hem yıkamaya çalışıyor hem su döküyor
ben yapayım diyor elletmiyor bana. süs gibi dikiliyorum başında
saçını şampuanladı durularken genzine su kaçırdı tıkandı oğlum morarmaya başladı
ne yapacağını şaşırdı ters çevirdi bacaklarından salladı.
bi de oğluna söylemeyeyim diye beni tembihliyor
hemen yetiştirdim valla. biz evde sakin sakin yıkıyoruz hiç ağlamıyor oğlum.
o üşümesin diye acele yıkamaya çalışıyor sonuç ortada.
kızlar bi de oğlum eşimle bana o kadar alışmış ki başkası alınca
bize bakıp ağlıyordu kucağımıza alınca susuyordu.
kızlar bende banyo olayını tam halledemedim evde eşim denk gelirse annem bazen tek başıma yarım yamalak yıkıyorum işi sanırım belki yetenek...
ya arkadaşlar bebeğim dün yatak odasındaydı ben de mutfakta ikram hazırlıyordum bebeğim ağlamaya başlamış ta salondan babamlar duymuş ben duymadımçok kötü oldum hemen bir bebek telsizi almam gerek kullanan var mı aranızda yaa??? çok para da harcayamam en fazla 100 civarı bişii bakıyorum var birkaç marka var ama emin olamadım
kızlar bende banyo olayını tam halledemedim evde eşim denk gelirse annem bazen tek başıma yarım yamalak yıkıyorum işi sanırım belki yetenek...
ya arkadaşlar bebeğim dün yatak odasındaydı ben de mutfakta ikram hazırlıyordum bebeğim ağlamaya başlamış ta salondan babamlar duymuş ben duymadımçok kötü oldum hemen bir bebek telsizi almam gerek kullanan var mı aranızda yaa??? çok para da harcayamam en fazla 100 civarı bişii bakıyorum var birkaç marka var ama emin olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?