merhabalar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bebeklrinizi sağlıkla büyütün inşallah..
benim sezeryan yapan annelere bir sorum olacak bende 7 gün sonra sezeryan olucam çok özür dileyerek bişey sorucam sezeryanden sonra ilişki çok mu zor oluyor eşimle hamilelik boyunca ilişki yaşayamadık riskli durumlar oluştuğu için açıkçası şimdide sezeryanden sonrada yaşayamazsak çok zor olucak eşim benden soğur diye korkuyorum lütfen deneyimliler paylaşsın...
Kizlar bebeklerinize masallah allah nazarlardan korusun!!
Ztn 6 hafta ilişki yasak cnm sonrasında da bir degılıklık yok en azından esın acısından olmaz bende hamılelıkte yasamadım kendım istemedım sanırım 1 yıl gecınce bıraz acı cektım.. Sonrasında düzeldi
Ya bisey sorcam bebelerinizin burnunu nasil temizliyorsunuz?? Ben siringayla cekmeye calisiyorum ama iskence gibi kizim cok agliyor!!
Supurgeye takilan ozel aplikator oluyor oyle biseymi alsam acaba..hele beni emerke iyice tikaniyor
Bu arada bende sifayi kaptim bogazlarim cok agriyor burnun akiyor..sutten kizima gecermiki? Esimden bana gecti insallah kizima gecmez
merhabalar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bebeklrinizi sağlıkla büyütün inşallah..
benim sezeryan yapan annelere bir sorum olacak bende 7 gün sonra sezeryan olucam çok özür dileyerek bişey sorucam sezeryanden sonra ilişki çok mu zor oluyor eşimle hamilelik boyunca ilişki yaşayamadık riskli durumlar oluştuğu için açıkçası şimdide sezeryanden sonrada yaşayamazsak çok zor olucak eşim benden soğur diye korkuyorum lütfen deneyimliler paylaşsın...
Canım eczanede burun damlaları var onu damlayıyorum 5-10 dk beklıyorum yumusayıncs ya misafır ıcın olan kalın peceteyı katlayıp sıvrıltıp alıyorum yada en küçük cengelli iğnenın arkasıyla cekıyorum.. Yumusayınca cok kolay alınıyor .. Burnunu mutlaka acık tut bebekler 6. Ayına kdr agızından nefes slmayı bılmezlermiş uykusunu ve emmesını engeller bufnunun tıkalı olması.. Her sabah kontrol ederım burnu dolu bıle olmasa gunde 2 kere serumdan damlatıp kafasını yan cevırıyorum
Yazik yavrucaklaraBnm kızımında özellikle geceleri burnu çok tıkalı oluyor uyuyamıyor ememiyor
Bende serum sıkıyorum burnuna ama aşağı sümük falan inmiyor oyuzden hep tıkalı yavrumun burnu zor nefes alıyor
Uyuduğunda bile gözümün önünden ayıramıyrm bu yuzden tıkanır diye korkuyrm
Elletirmek istemior bile igneyle cesaret edememki..simdilik siringayla idare edioruz ama hepsi gelmior..damlanin ismi ne cnm? Belki burda bulabilirim!! Doktoruma sormustum hicbisey yapma kendi Akar dedi deli kadin
canım hiç korkma bende acayip grip olmuştum salya sümük çok fenaydım, antibiyotik kullandım. bebeğime hiç bişey olmadı. anne sütünden geçmezmiş hatta korurmuş. hava yoluyla geçebilirmiş. o yüzden ben iki gece ayrı yattım, sütümü sağıp verdim eşime. gündüzleri emzirdiğim ve ona yakın olduğum zamanlarda maske taktım. kullandığım antibiyotikte etkilemedi oğlumu. rahat ol emzirirken maske kullan mutlaka. kan ter içinde kalıyo sıcaktan ve hastalıktan dolayı insan ama yavrularımıza geçmesinden iyidir.Kizlar bebeklerinize masallah allah nazarlardan korusun!!
Ya bisey sorcam bebelerinizin burnunu nasil temizliyorsunuz?? Ben siringayla cekmeye calisiyorum ama iskence gibi kizim cok agliyor!!
Supurgeye takilan ozel aplikator oluyor oyle biseymi alsam acaba..hele beni emerke iyice tikaniyor
Bu arada bende sifayi kaptim bogazlarim cok agriyor burnun akiyor..sutten kizima gecermiki? Esimden bana gecti insallah kizima gecmez
kızlar dün aşımızı yaptırdık. g,tmeden önce ve aşıdan 4 saat sonra şurup verdim. sonrasında da ateşi yok diye vermemiştim. az önce baktım ateşi 37 olmuş oğlumun hemen bidaha şurup verdim. inşallah bişey olmaz. bu gece çok huysuzlandı doğru dürüst uyumadı ağladı falan, aşıya bağladım ben.
Oğluna 41 kere maşallah benimkine benziyor çok tatlı çok.
maşallah canım oğluşuna, nası havalı bakış o öle
maaşallah çok tatlı
canım oğluşun aynı benim oğluşum...
eşim oğlunun resmini gördü ömerin resmini koydun dedi... acayp benziyorr..
maşallah allah nazardan saklasın.......
Oglumun adida omer
gemiş olsun canım.allah başka mürüvvetlerini de göstersin inşallahBiz dün sünnet olduk. Yarım saatte getirdiler oğluşumuzu lokal anestezi oldu. Sargıyı çıkarınca hafif kanadı. İçim gidiyor( Kuzum hiçbir şey anlamadan kurtuldu. Darısı damatlığına inşaallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?