Heey dostum senin sorunun neyy
ay 41 kere maşallah.çok tatlılar allah nazardan saklasın.
kızlar eczanelerde otribebe satııyor, ben ondan aldım bebeğin burnunu temizlemek için , çok güzel bişeyy çok işe yarıyor, öncesinde denizsuyu içerikli damla püskürtüyorm burnuna biraz bekletiyorum burun içi yumuşasın diye, sonra otri bebeyle burnundaki pislikleri çekiyorum , kullanımı rahat ve çok faydalı, ben çok memnun kaldım, burundaki bütün kalıntıları çekiyor, tavsiye ederim..
gittiği yere kadar canım napalım...ben de mama takviyeli gidiyorum...hiç anne sütü almayanlar da çok sağlıklı olabiliyo (örn:eşim) diye avutuyorum kendimi...
bende yazdan sonra ayırıyım diyorum...5,5 aylıkken falan...işe başlarken yani...
kızlar aşılar sizde de ateş yaptı mı?
benim kızım gece epey ateşlendi,bugün de pek keyfi yok...
ateş düşürücü verdim yine...
lenaaa yazmayı unuttum maşallah fıstığınaepey uzun boylu olacak galiba
ofelyam sıkma canını, yorucu evet ama mamayla da çok sağlıklı oluyorlar ben annne sütü abim pirinç mamasıyla büyümüşben iki ayda bir acillik olurum ama inan abimin bi elin parmaklarını geçmez 35 yıldır maşallah...
bebeğimi bende ayırmadım daha. ama yine de ihtiyaç yani telsiz... kızlar bu weewell -WMA400-300-Metre-Dijital-Telsiz- biraz pahalı geldi weewell in daha ucuz modellerini alsam cızırtı filan yapar mı ki
burun aspratörüyle bi gün iyi temizliyorum bi gün beceremiyorum... dün doktora gittik fizyosol verdi yanlış değilsem denedik 1 kere bakalım... geçmişolsun canım...Kizlar bebeklerinize masallah allah nazarlardan korusun!!
Ya bisey sorcam bebelerinizin burnunu nasil temizliyorsunuz?? Ben siringayla cekmeye calisiyorum ama iskence gibi kizim cok agliyor!!
Supurgeye takilan ozel aplikator oluyor oyle biseymi alsam acaba..hele beni emerke iyice tikaniyor
Bu arada bende sifayi kaptim bogazlarim cok agriyor burnun akiyor..sutten kizima gecermiki? Esimden bana gecti insallah kizima gecmez
merhabalar öncelikle hepinizi tebrik ediyorum bebeklrinizi sağlıkla büyütün inşallah..
benim sezeryan yapan annelere bir sorum olacak bende 7 gün sonra sezeryan olucam çok özür dileyerek bişey sorucam sezeryanden sonra ilişki çok mu zor oluyor eşimle hamilelik boyunca ilişki yaşayamadık riskli durumlar oluştuğu için açıkçası şimdide sezeryanden sonrada yaşayamazsak çok zor olucak eşim benden soğur diye korkuyorum lütfen deneyimliler paylaşsın...
bende aldım hiç memnun kalmadım,ayrıyeten burun aspitaratörümde var
doktorda geçmediği iiçin başka bir sprey daha verdi fayd etmedi
koca adam gibi horluyor ve burnu tıkalı dün kulak buun boğaz uzmanına göründük çok şükür bir sorun çıkmadı
ama aynen şunları söyledi
ağzı kapalı olarak rahat nefes aldığı sürece sakına burnunu temizlemeyin aspiratörleir kullanmayın burun etini genişltebilir dedi
ilaç felanda kullanmayın burnun içinde pislik görseniz de müdahale etmeyin sıcaklardan nemden dolayı böyle oluyor aynı zmanda daha odada halıları mümkünse kaldırın dedi.
soğuk hava nemlendirici alın dedi
burnunun içindekileri kendisi atar dedi.
ben de burnundan yana çok dertliyim kızımın ekofizz burun damlası var onu kullanıyorum bi de otribebe aspratör çekiyorum da ama yine var y,ne var, acaba soğuk algınlığı mı geçiriyo diorum annem de dio doğduğundan beri mi geçiriyo:)başından beri böle, evde aslan besliyoruz sanki:)
aynı sorun benim kızımdada vardı,
aslan kükrer gibi kükrüyodu ve gözündede 25 gün boyunca geçmeyen bi iltihap vardı,
doktor göz damlası ve burun için deniz suyu verdi, kullandım sürekli ama deniz suyu emdiği sütü kestiriyodu ve kusuyodu kızım,
sonra görümcem, kendi sütünü sık dedi hem burnuna hemde gözüne, denedim veee inanılmaz bıçak gibi bi anda kesildi hem iltihap hem de burun hırıltısı
deneyin derim, eskiden de annem kulağımız ağrıdığında kendi sütünden damlatırmış,
kulağı ağrıyan komşular emzikli kadınlara gidip anne sütü isterlermiş,
anne sütü bebeğin herşeyine şifa, Rabbim yaratmış
aynı sorun benim kızımdada vardı,
aslan kükrer gibi kükrüyodu ve gözündede 25 gün boyunca geçmeyen bi iltihap vardı,
doktor göz damlası ve burun için deniz suyu verdi, kullandım sürekli ama deniz suyu emdiği sütü kestiriyodu ve kusuyodu kızım,
sonra görümcem, kendi sütünü sık dedi hem burnuna hemde gözüne, denedim veee inanılmaz bıçak gibi bi anda kesildi hem iltihap hem de burun hırıltısı
deneyin derim, eskiden de annem kulağımız ağrıdığında kendi sütünden damlatırmış,
kulağı ağrıyan komşular emzikli kadınlara gidip anne sütü isterlermiş,
anne sütü bebeğin herşeyine şifa, Rabbim yaratmış
bu da benim kızım elif sevde...
bu da benim kızım teyzeleri:)Eki Görüntüle 733561 Eki Görüntüle 733561
arkadaşlar aranızda facebook tan da görüşen var mı ben de eklemek istiyorum da varsa eğer
maşaallah kızlarımıza çook güzeller
kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?
gece kalkıyolarmı kaçta yatıp kaçta kalkıyolar? bi düzen oturtabildnizimi?
kızlar nasıl foto yüklüyosunuz beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?