2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

bende aldım hiç memnun kalmadım,ayrıyeten burun aspitaratörümde var

doktorda geçmediği iiçin başka bir sprey daha verdi fayd etmedi
koca adam gibi horluyor ve burnu tıkalı dün kulak buun boğaz uzmanına göründük çok şükür bir sorun çıkmadı
ama aynen şunları söyledi
ağzı kapalı olarak rahat nefes aldığı sürece sakına burnunu temizlemeyin aspiratörleir kullanmayın burun etini genişltebilir dedi
ilaç felanda kullanmayın burnun içinde pislik görseniz de müdahale etmeyin sıcaklardan nemden dolayı böyle oluyor aynı zmanda daha odada halıları mümkünse kaldırın dedi.
soğuk hava nemlendirici alın dedi
burnunun içindekileri kendisi atar dedi.

saolun kızlar, gittiği yere kadar artık, nasibi bu kadarmış kızımın diycem artık yapıcak bişeyim kalmadı

ben de burnundan yana çok dertliyim kızımın ekofizz burun damlası var onu kullanıyorum bi de otribebe aspratör çekiyorum da ama yine var y,ne var, acaba soğuk algınlığı mı geçiriyo diorum annem de dio doğduğundan beri mi geçiriyo:)başından beri böle, evde aslan besliyoruz sanki:)

burun aspratörüyle bi gün iyi temizliyorum bi gün beceremiyorum... dün doktora gittik fizyosol verdi yanlış değilsem denedik 1 kere bakalım... geçmişolsun canım...

bizde hamilelik boyunca yapamadık ama kırkımız çıkınca az biraz acısa da zor olmadı sorun olmaz yani

aynı sorun benim kızımdada vardı,

aslan kükrer gibi kükrüyodu ve gözündede 25 gün boyunca geçmeyen bi iltihap vardı,

doktor göz damlası ve burun için deniz suyu verdi, kullandım sürekli ama deniz suyu emdiği sütü kestiriyodu ve kusuyodu kızım,

sonra görümcem, kendi sütünü sık dedi hem burnuna hemde gözüne, denedim veee inanılmaz bıçak gibi bi anda kesildi hem iltihap hem de burun hırıltısı

deneyin derim, eskiden de annem kulağımız ağrıdığında kendi sütünden damlatırmış,
kulağı ağrıyan komşular emzikli kadınlara gidip anne sütü isterlermiş,
anne sütü bebeğin herşeyine şifa, Rabbim yaratmış

çok özledim ben muhabbetlerimizi yaa,

artık sabah oluuyo akşam oluyo hoooppp ayşeyi uyuttuğum gibi bende uyuyakalmış oluyorum,

geçen hafta çok yoğundu tüm hafta temizlik yaptı annem sağolsun cuma ve cumartesi mevlüt yaptık,

eşimin tarafı ayrı bizim taraf ayrı yaptım, 2 taraf birbirinden farklı hem de evim küçük diye,

kalabalıktan çok emzirme fırsatım olmadı, mama yapmıştım cumartesi günü, haliyle süt birikti göğsümde,

pazar sabahı bi uyandım pijama ıslanmış, kızımda uyuyodu o sırada uyandırmadım, banyoya girdim,

çıkıınca kıyafetlerimi giyerken sütüm akmaya başladı,

eşime seslendim koş biberonu getir diye, o da bakmış kirli biberon, 2 bardak almış geldi,

birini o sıktı boşalttı, birinide ben sıktım, ablamın göğüs pompasını bozmuştum, kendimde almadım sonra ama çok dolunca alsaymışım dedim, hafif hafif kahverengi kısma bastırdıkça boşaldı,

ama çocuk olduktan sonra ve bu durumalrı yaşayınca çok farklı bişey oluyo eşinle aranda,
hem biraz rezil bi durum hem de komik

çıplaksın kocan göğsünü çekiştiriyo senin canın acıyo, estetikten uzak bi şekildesin,
bi yandan gülüyosun bi yandan başka şeyler

canım çok saol deniycem ben de

ben denedim birkaç kere işe yaradı ama kıyamti koparıyor :S dökemiyorum sütü burnuna

kızlar bebeklerinizin uyku düzenleri nasıl?
gece kalkıyolarmı kaçta yatıp kaçta kalkıyolar? bi düzen oturtabildnizimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…