2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım 250 daha okudum

Hyr sadece sütümü veriyorum yatarak emziriyorum burnu bugun tıkandı hasta olduğu için
Ateşi çıkarsa eğer calpolun mor olanından mı aldıracağım birde ne kadar veriyorsunuz ölçek olarak

Ben direk acile götürmüştüm.. 2.ay Aşı sonrası 2 ml calpol vermiştim.. Şırıngayla rahat oluyor

Egomegodan hiç haber alan var mı??

Ben bugun konuştum.
allahım yardımcısı olsun.Bizim bacımız gerçekden çok güçlü...
Doğum iznine yıllık izninide eklemiş.Ailesi ve eşiyle zaman geçirip zor günleri atlatmaya çalışıyor.
Eşi allah razı olsun herşeyle ilgilenmiş.
Allahım sağlıklı evlat nasip etsin bacımıza çok güzel bir anne olacak allahın izniyle..
Kalbi o kadar temiz ki...Her şeyin en iyisini hak ediyor...

kızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için
12000 ihlas okuyalım mı ?
ben 500 tane alayım. almak isteyen varsa yazsın
cuma namaz vaktine kadar tamamlayıp dualayım

ruveyda 2000 ( okudu ) + 950
naz 400 (okudu )
dmt 500
laterna 1000 ( okudu )
pztf 300 ( okudu )
wosgi 1000 ( okudu )
pembe33 200 ( okudu )
ersnil 500 (okudu )
tomurcugumm 400 ( okudu )
peyh 500 ( okudu )
sersav 1450 ( okudu )
dertsiz 1000 ( okudu )
gorkemre 200 ( okudu )
merve 300 ( okudu )
Appletiser 500
hanipeks 500
perilous 300

değerli arkadaşlar egomego kardeşimiz için okuduğumuz ihlasların duasını yapacğım. malum cuma akşamı vakit girdi. duanın ne zaman makbul olacağını Rabbim bilir. hepinizden Allah ebeden razı olsun. listede durumunu bildirmeyen arkadaşlar bebeklerden fırsat bulupta haber verememiş olabilirsiniz ben okudu sayıyorum.

ruveyda 2000 ( okudu ) + 950
naz 400 (okudu )
dmt 500
laterna 1000 ( okudu )
pztf 300 ( okudu )
wosgi 1000 ( okudu )
pembe33 200 ( okudu )
ersnil 500 (okudu )
tomurcugumm 400 ( okudu )
peyh 500 ( okudu )
sersav 1450 ( okudu )
dertsiz 1000 ( okudu )
gorkemre 200 ( okudu )
merve 300 ( okudu )
Appletiser 500
hanipeks 500
perilous 300

300 okudum Allah kabul etsin

Foruma çok sonradan katılabildim..tanışamadım egomegoyla..ama duyduğum andan beri içime oturdu onun acısı..onunla aynı anda kuzenim de bebeğini kaybetti.. O kadar acı ki nasıl teselli edilir bilemiyorum.. Rabbim daha zor olan ile imtihan etmesin.. anne babalarına şefaatçi olsun inşaAllah bu küçücük melekler

Allah'ım onun kollarını boş bırakmasın, hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
ondan haber alabildiğime sevindim.
başına gelenleri ben çok sonradan öğrenmiştim, içim yanmıştı, acı haberi alınca hiç aklımdan çıkmıyor.
tanımıyorum onu, ismini bilmiyorum, nerede yaşıyor bilmiyorum ama mesajlarına dönüp okuduğum zaman onun gerçekten çok güçlü olduğunu anladım. ayakta durmaya çalışıyor, Allah'ım ona sabır versin.

ben de inanıyorum ki dünyanın en güzel annelerinden olacak. gerçekten mutlu olacak bacımız.

Kizlar yardim 500 ihlas okurum demistim 450 adet okudum kalani da gece yatmadan okurum diyordum adet olmusum maalesef biriniz 50 adet okur musunuz mumkunse. esimi uyandiramam sabah cok erken kalkacak ( cok uzuldum yaa keske bitirebilseydim

Kizlar yardim 500 ihlas okurum demistim 450 adet okudum kalani da gece yatmadan okurum diyordum adet olmusum maalesef biriniz 50 adet okur musunuz mumkunse. esimi uyandiramam sabah cok erken kalkacak ( cok uzuldum yaa keske bitirebilseydim

Senin kalan 50 ihlası'da ben okurum şimdi

Canım bende 50 tane okudum Allah kabul etsin. Grip gibi alerji olduğum için çok kötüyüm o yüzden anca bu kadar okuyabildim kusura bakmayın

Son düzenleme:
Thebestlip sagol cnm.

Ruveyda boylece benim aldigim 500 tamamlanmis oluyor
dmt.......... 450
Thebestlip...50
Toplam=500 adet
Allah kabul etsin ins

Ne oldu,neden oldu bilmiyorum...

Son mesajlarda yazılanları gördüm,içim yandı...

Tarifsiz bir acı...

Rabbim güç versin,sabır versin...

Günlerdir egomegonun durumuna cvp yazmak başın sağolsun demek içîmden gelmiyor yakıştıramıyorum.Allahım sabrını versin çok zor bir durum.Allahım yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…