2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar özel hastaneler veriyor heyet raporu. Ben 40 günlük heyet raporu aldim. Durumu anlattim.. Genel cerrahiden.. Devletten almak cok zor oluyo. Özel daha kolay.

hayırlı ramazanlar herkese..
Emziren bayanlar oruç tutabiliyor musunuz ?

ben tutamıyorum.mamayla fln biraz takviye yapıp tutmayı düşüyordum ama tansiyonum çok düşük evdede yanlızım bayılıp kalırsam diye korkuyorm.hem dün gece annem bi hocadan dinlemiş.süt yetersizliği durumu varsa emziren annelerin oruç tutması farz değilmiş.

Hayırlı ramazanlar herkese..
Emziren bayanlar oruç tutabiliyor musunuz ?

hayırlı ramazanlar canım
çok su içiyorum ona ragmen sütüm çok fazla olmadı hiçbir zaman bende tutamıyorum o yüzden ya tamamen kesilirse sütüm diye.daha 3 aylık yavrularımız.
tutup da sütünün arttığını yazanlar var nette denemek istiyorum ama cesaretim de yok

hayırlı ramazanlar herkese
bende eğer gün içinde çok su içmezsem hemen sütüm azalıyor göğüslerim dolmuyor o yüzden cesaret edemedim

herkese hayırlı ramazanlar.oruç konusunda bende çok muallakta kaldım zaten sutum kıtı kıtına yetıyo kesılırse kendımı suclu hıssederım.
kızlar ben bugun devlet hastanesınde psıkıyatrı bolumune gıttım.zaten kızım kucagımdaydı.doktora anlattım buralı degılım bebegım daha 3 aylık bakacak kımsem yok dedım dr sağolsun bıkereye mahsus ben verırım dedı.30 gun rapor yazdı sağolsun.acık acık derdımı anlattım oda yardımcı oldu.ılla tanıdık aramayın gıdın sansınızı deneyın ne kaybedersınızkı.

selam kızlar, hayırlı ramazanlar herkese,
egemego'dan sonra hiçbişe yazmak içimden gelmedi,hepsi çok boş geldi, ama mecbur iznim bittiği için bu hafta sormak zorundayım, özel sektörde çalışanlar da böle bi rapor alabiliyor mu?alan var mı?

alabılırsın tabı canım.maasını sgkdan daha sonra alıcan.işverenınle sorun olmayacagını bılıyosan rapor alabılırsın

ok canım sağol bende dün doktora gittik belim ağrıyor diye röntgen çekildim omur ilik eğilme varmış ve buna rağmen rapor vermedi ve şaka gibi bana plates kursuna git dedi agri kesici verdi o kadar fizik tedavi bile vermedi ama bende o doktoru şikayet edicem rontgenime bile bakmak istemedi neymiş efendim 30 temmuzda gidecekmişim o zaman röntgene bakacakmış bu ülkede torpilin yoksa hasta olsan bile tedavi edilemiyorsun isallah sen rapor alırsın bizim burda aile hekimi 2 günden fazla rapor yazamıyormuş doğum öncesi rapor almak için gitmiştim öyle dediler benim rapor olayı yatar ne yapalım kısmet böyleymiş ama en azından belimi tedavi etseydi iyi olacaktı normal doğum yaptım ama epidural beni mahvetti birazda ağır kaldırdım belimi incittim

hayırlı ramazanlar. bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim herkesin gönlündeki duayı kabul etsin inşallah.
ben bugün oruçluydum. çok tedirgin olarak tuttum aslında. her emzirmemde gögsümde hiç süt yok gibiydi. ama kızım biraz çektikten sonra süt gelmeye başladı. tek sıkıntım normalde de emzirdiğimde dilim damağıma yapışırdı, bugün biraz daha fazla oldu.

herkese hayırlı ramazanlar

eşim tutma daha bebiş çok küçük demesine rağmen dün oruç tuttum,
sütümde öyle düşündüğüm kadar azalma olmadı, sadece ikindiden sonra mama verdim,
ama saat 3 den sonra midem felaket şekilde bükülmeye başladı, ayakta duramıyodum, belim büküldü,
iftarda su ve çorbadan sonra iyice arttı midem, yemek yiyemedim, 11 den sonra düzeldi ancak midem,
bugünde niyet etmedim o yüzden, sahur vaktide çok erken, uyusam kalkamam, uyumasam gece uykusu da uyuyamıycam, tüm gün sersem uykusuz agresif asabi olucam biliyorum, eşime sahur hazırlamanın sevabını umarak niyetlenmedim bugün,
sonra kaza etmek çok zor olacak ama napalım, güce kuvvete ihtiyacımız var, bebişlere bakmak için,
bi yanımda dayan diyor tut orucu,
dinen, emziren ve gebe annelere izin var,

kızlar adet olan var mı aranız da ben hala olmadım, bugün 78 gün oldu doğum yapalı,
hamilemiyim diye test yaptım o da negatif çıktı, normal mi olmaması?

merhaba bende 8 nisanda doğum yaptım hala adet olmadım bugun rota aşısı için sağlık ocağına gttm orda hamilielik testi yaptırdım sonucu almadım ama inş değilimdir ebe doğumdan sonraki 1 yıl adet düzensiz olur dedi
bebeğim bu ay 500 gr almış gecen ay 1,5kg almıştı çok moralim bozuldu neden acaba bebeklerinizin kilolar nasıl

merhaba seninle aynı gün doğum yapmışız.Biz de 3 gün önce rotavirüsü yaptırdık.ben de hala adet olmadım ve benimde geçtiğimiz aylarda 1.5 kilo alan oğlum bu ay 500 gr.cık almış.Bu arada bizim biraz kafamız ve boyumuz sınırları zorluyor kafa konusunda biraz tedirginim 43.5 cm,boyda 67 cm

Uzuuuun bir aradan sonra yine merhaba arkadaşlar. Öncelikle ramazanınız mübarek olsun.

Son bir hafta- on gündür uyutamıyorum oğlumu. Sabah 8 gibi uyanıyor, öğleden sonra zar zor yarım saat uyutabiliyorum sonra bir daha gece 10-11 de uyuyor. Uykusunda da ara ara sıçrıyor. Aslında gözler kızarıyor uykusu var anlıyorum ama uyuya dalışta sorun yaşıyor yavrum. Sürekli ağlıyor. Kollarımda sallıyordum sonra ayakta sallamaya başladım ama hiç biri fayda etmiyor. Rahatlar diye banyo yaptırıyoruz hergün. yok yok yok...

Herhangi bir şey deneyip faydasını gören varsa paylaşsın lütfen çok bunaldım...

benim oğlumda öyle bi hafta gündüz 2 3 saat uyudu başkada yok kollarını tülbentle sarmayı denedinizmi moro refleksi yüzünden uykuya gecemiyor bazı bebekler ben öyle yapıyorum ara ara sıcramalar uyandırıyor sarınca sıçramıyor uyanmıyor doktorlarda tavsiye ediyor bunu uyku kalitesi açısından ilk 3 4 ay sarın diyor

Kizlar bende oruc tutamayanlardanim mzlesef benim bebegimde gecen ay 1.5 almisti bu ay 700 almis cok uzuldum neden acaba

Oglumda bu ay evdeki tartiya gore 700 gr almis gecen ay 1100 onceki ay 1700 gr almisti azalmasi normal ama bu kadar beklemiyordum 10 gun sehir disindaydik o surede hic kilo almadi hatta 100 gr kadar zayifladi sanirim bizim sebebimiz bu gezmek yordu oglumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…