Ben bugun konuştum.
allahım yardımcısı olsun.Bizim bacımız gerçekden çok güçlü...
Doğum iznine yıllık izninide eklemiş.Ailesi ve eşiyle zaman geçirip zor günleri atlatmaya çalışıyor.
Eşi allah razı olsun herşeyle ilgilenmiş.
Allahım sağlıklı evlat nasip etsin bacımıza çok güzel bir anne olacak allahın izniyle..
Kalbi o kadar temiz ki...Her şeyin en iyisini hak ediyor...
Ateşi kaça çıkınca götürdün
kızlar egomego için okunan 12000ihlas tamamlandı mı? eğer eksik varsa bende okumak istiyorum bilen biri yazsın şu kadar eksik var diye
şu kapımızda olan ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine arkadaşımızın acıları dinsin rabbim peygamber sabrı versin
canım en son 1200 tane kalmıştı. tomurcugumm 250 tane daha okuyunca 950 kalmıştı. perşembe gecesine kadar bekledim alan olmayınca kendim okudum. duasını da yaptım. Rabbim tez zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
canım en son 1200 tane kalmıştı. tomurcugumm 250 tane daha okuyunca 950 kalmıştı. perşembe gecesine kadar bekledim alan olmayınca kendim okudum. duasını da yaptım. Rabbim tez zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
dua okuyan arkadaşlarımızın ağzına sağlık bende özrümden dolayı okuyamadım ilk fırsatta yasin okuycam şifa niyetine
çok özür dilerim ama sormak zorundayım bebeğinde hala reflü olanlar ne yapıyor acaba bebeğim çok huysuz yattığı yerden ağzına sanki acı su geliyor 15 gündür mama yemesi azaldı dün aylık kont vardı 600 gr almış ama çok az yiyo biberonu çekmeye başladıktan 2 dk sonra solucan gibi kıvranıyo geçen ay 3 saatte 120 yiyoken şuanda 3 saatte 80 yiyor. bugün idrar tahlili verdik yine sonuca göre gaviscon başlatıcam dedi dr ama bebeğe çok ilaç vermek istemiyorum napsam ki
Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Kızımla ilgilenmekten burayı pek takip edemez oldum egomego canım allah sabır versin sana senin acını hepimiz paylasiyoruz rabbim acını hafifletsin sana tekrar evlat versin
Kızlar foruma pek takip eden yok sanırım ama bir sorum olacaktı ayın 13 de doğum raporu bitiyo bende rapor alayım işe biraz daha gitmeyeyim diyorum ama nasıl rapor alsam bilemedim dogumdan sonra ne diye alabilirim bilen yapan varmı paylaşırsbir sevinirim
senle aynı durumdayım, benim de 16 sında bitiyor. ben de rapor almak istiyorum, genelde doğum sonrası depresyon falan şeklinde psikolojik şeyler öne sürüyolarmış ama o da memuriyette sıkıntı yaratabilir diye istemiyorum. yani ben de cevap bekliyorum rapor almış arkadaşlardan. bir de doktora ne diyosunuz direk ben rapor almak istiyorum mu demeliyiz direk antipati uyandırır mı acaba.
Kızımla ilgilenmekten burayı pek takip edemez oldum egomego canım allah sabır versin sana senin acını hepimiz paylasiyoruz rabbim acını hafifletsin sana tekrar evlat versin
Kızlar foruma pek takip eden yok sanırım ama bir sorum olacaktı ayın 13 de doğum raporu bitiyo bende rapor alayım işe biraz daha gitmeyeyim diyorum ama nasıl rapor alsam bilemedim dogumdan sonra ne diye alabilirim bilen yapan varmı paylaşırsbir sevinirim
senle aynı durumdayım, benim de 16 sında bitiyor. ben de rapor almak istiyorum, genelde doğum sonrası depresyon falan şeklinde psikolojik şeyler öne sürüyolarmış ama o da memuriyette sıkıntı yaratabilir diye istemiyorum. yani ben de cevap bekliyorum rapor almış arkadaşlardan. bir de doktora ne diyosunuz direk ben rapor almak istiyorum mu demeliyiz direk antipati uyandırır mı acaba.
Ben epiduralle normal doğum yaptim ve belimde ağrım cok bir şansım var bu belimden dolayı alırım diyorum ama tabi bu da kaç günlük olur psikoloji bozuk diye dediğin gibi veriyorlrmış ama nasıl dicez rapor almaya geldim diye bilgisi olan lütfen bilgilerdirsin arkadaşlar doğum izni uzasaydi hiç bunlara gerek kalmazdı şansizlik bizimkisi iznim bitince yasa çıkarsa cok üzülürüm ya
sanırım bu soruyu mart annelerine sorsak daha iyi bilgi alırız, ben yazayım cevap dönen olursa sana da yazarım..
Ok olur canım isallah cevap verirler bizde rapor alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?