2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
hayırlı sabahlar bende 100 adet okudum Allah kabul etsin inşallah.daha fazla okumak isterdim ama çalışmaya başladığım için malesef bukadar okuyabildim.

derdini veren Rabbim sabrını da veriyor
Allahım onlara güç kuvvet versin. Biran önce sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin

bu arada okuyamayan varsa bildirirseler iyi olur cuma vaktine kadar okuyalım.

Son düzenleme:
kızlar egomego için okunan 12000ihlas tamamlandı mı? eğer eksik varsa bende okumak istiyorum bilen biri yazsın şu kadar eksik var diye

şu kapımızda olan ramazan-ı şerifin yüzü suyu hürmetine arkadaşımızın acıları dinsin rabbim peygamber sabrı versin

canım en son 1200 tane kalmıştı. tomurcugumm 250 tane daha okuyunca 950 kalmıştı. perşembe gecesine kadar bekledim alan olmayınca kendim okudum. duasını da yaptım. Rabbim tez zaman da hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

amin allah razı olsun canım.rabbim dualarınızı kabul etsin

Amin canım agzina sağlık; Allah kabul etsin inşallah

RÜVEYDA cım ağzına sağlık.ben katılamadım özrüm olduğu için.
Allah kabul etsin.
egomego kardeşimize şifa olsun.

dua okuyan arkadaşlarımızın ağzına sağlık bende özrümden dolayı okuyamadım ilk fırsatta yasin okuycam şifa niyetine
çok özür dilerim ama sormak zorundayım bebeğinde hala reflü olanlar ne yapıyor acaba bebeğim çok huysuz yattığı yerden ağzına sanki acı su geliyor 15 gündür mama yemesi azaldı dün aylık kont vardı 600 gr almış ama çok az yiyo biberonu çekmeye başladıktan 2 dk sonra solucan gibi kıvranıyo geçen ay 3 saatte 120 yiyoken şuanda 3 saatte 80 yiyor. bugün idrar tahlili verdik yine sonuca göre gaviscon başlatıcam dedi dr ama bebeğe çok ilaç vermek istemiyorum napsam ki

rabbim yardımcısı olsun egomogonun...allah dualarınızı kabul etsin.

benim kızımında reflüsü var ben yatagın basını baya yukselttım.bide sürekli yastık koyuyorum rahatladı cocugum.geri az gelio artık yediklerı.benımkınınde iştahı cok az ne yapsam bılemedım

Günaydın güzel anneler ve bebişleri
Kızımla ilgilenmekten burayı pek takip edemez oldum egomego canım allah sabır versin sana senin acını hepimiz paylasiyoruz rabbim acını hafifletsin sana tekrar evlat versin

Kızlar foruma pek takip eden yok sanırım ama bir sorum olacaktı ayın 13 de doğum raporu bitiyo bende rapor alayım işe biraz daha gitmeyeyim diyorum ama nasıl rapor alsam bilemedim dogumdan sonra ne diye alabilirim bilen yapan varmı paylaşırsbir sevinirim

senle aynı durumdayım, benim de 16 sında bitiyor. ben de rapor almak istiyorum, genelde doğum sonrası depresyon falan şeklinde psikolojik şeyler öne sürüyolarmış ama o da memuriyette sıkıntı yaratabilir diye istemiyorum. yani ben de cevap bekliyorum rapor almış arkadaşlardan. bir de doktora ne diyosunuz direk ben rapor almak istiyorum mu demeliyiz direk antipati uyandırır mı acaba.

Ben epiduralle normal doğum yaptim ve belimde ağrım cok bir şansım var bu belimden dolayı alırım diyorum ama tabi bu da kaç günlük olur psikoloji bozuk diye dediğin gibi veriyorlrmış ama nasıl dicez rapor almaya geldim diye bilgisi olan lütfen bilgilerdirsin arkadaşlar doğum izni uzasaydi hiç bunlara gerek kalmazdı şansizlik bizimkisi iznim bitince yasa çıkarsa cok üzülürüm ya

doğum iznim bittikten sonra doktora açık açık söyledim, bir süre daha bebeğimle ilgilenmek istiyorum diye. 10+10 iki defa daha rapor aldım ve yaz tatili başladı. daha uzun bir rapor düşünüyorsanız psikolojik sebepleri öne sürebilirsiniz.
evet doğru bişey değil biliyorum ama ben öğretmen olduğum için şanslıyım, bebeklerimiz heniz çok küçük sizin yerinizde olsam bende aynı şeyi yapardım.

sanırım bu soruyu mart annelerine sorsak daha iyi bilgi alırız, ben yazayım cevap dönen olursa sana da yazarım..

günaydın canım.benim 1 temmuzda doğum iznim bitti tek hekim raporu bir yılda 40 gündür bu 40 günü en fazla 10 ar gün şeklinde alabiliyorsun ben şu an 10 gün aldım sonra bi 10 daha alıp 10 gün yıllık iznimi kullanacağım sonra yine 2 kez 10 gün kullanıp 10 gün daha yıllık iznimi kullanacağım.daha sonra heyet raporu alabildiğim kadar gittiği yere kadar artık..
arkadaşım ruhsağlığı hastanesinden lohusa psikozu adı altında 30 gün heyet raporu alabildiğini söylemişti.her dr verme taraftarı olmuyor açıkçası bi tanıdık vs vasıtası bu işlerde çok lazım.
bu arada tek hekim raporunu aile hekimleri verebiliyor direk konuşursanız vereceklerdir diye düşünüyorum

Ok olur canım isallah cevap verirler bizde rapor alırız

orda da pek fazla cevap veren olmadı malesef.. bir arkadaş şöyle yazmış..
'Cnm parayla veren yerler varmis. Onun disinda hastalik uydurmadan durustce rapor istedim. Mazeretimi sundum. Agzimin payi verilerek rencide edildim. Dr yakinin yoksa zor.'

başka bir arkadaşta şöyle yazmış:

'Canım benim iznimde 20 Mayıs'ta bitti. Ben öğretmenim.Aile hekimine gittim durumumu izah ettim. Bakacak kimsem olmadığını bebeğimin daha küçük olduğunu ve okullarda da sınavların bittiğini bu yüzden vicdanımın rahat olduğunu söyledim. Onun da 3 çocuğu var. Bana anne olduğun için veririm dedi. Verdi sağolsun. Diğerlerini de doktor yakınlarımızdan aldım. Bence durumunu izah et. Keyfimizden almıyoruz sonuçta. Anlayacaklarını umuyorum.'

kısacası tanıdık doktor gerekiyormuş..ben aile hekimine açıkça söyleyip şansımı denemeyi düşünyorum..bu arada heyet raporunda sınır yok ama tek doktordan alınan raporda 40 gün sınırı var ve onu da ancak 10 ar günlük alabiliyormuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…