Kızlar rüyamda egomegoyu gördüm aslında görmedimde anlatmam lazım rüyamda bi apartmanın önündeyiz Demir kapının önünde zile basıyoruz akşam saati gibi karanlık sarı bi ışık yanıyo tepemizde apartman kapılarına yapıştırılan sticker gibi reklamlardan var küçük bi kağıt altında egomego yazıyo kapı açılıyo yukarı çıkıyoruz gittiğimiz yerde bi odada oturuyoruz büro gibi ama hava aydınlık adamlar var eşim onlarla konuşurken ben aşağıda kapıda bi reklam var egomego yazıyo altında onu tanıyomusunuz diyorum adam benim kardeşim o diyo dur arıyım diyo arayıp telefonu bana veriyo konuşmaya başlıyoruz ismini söylüyorum içinde Nur geçen bi isim söylüyorum ismi hatırlamıyorum aklımda kalan sadece Nur sonra uyandım sizinle paylaşmak istedim bu arada ben egonegonun ismini bilmiyorum ve hiç telefonla falanda görüşmedim
Cnm banada yazarmısın 100 tane daha fazla okursam da yazarım.
bayanlar merhaba.. ben çok aktif olmadığım için tanımamanız normal ama bende nisan annelerindenim.hergün girip sizleri takip ediyorum ve allah biliyorya en çokta selim bebeği merak ettiğimden düzenli olarak giriyordum topiğebildiğim kadarıyla egomego sivasta yaşıyor. bende sivasta yaşıyorum ve benim eşimlede facebookta ortak bi arkadaşları var..gitmek istiyorum başsağlığına ama ne kadar doğru olur bilemiyorum şu anda...
GİTMEYİN, bence gitmeyin, buralardan ya da telefonla haberleşmeniz yeterli olur. Ben de yaşadım biliyorum.. Asla kıskançlık değil ama sen nasılsın, bebeğin nasıl diye soracak nezaketen bile olsa, işte o zaman içi daha da yanacak. Eminim ailesi akrabaları yeterince destek veriyordur, ama kendisiyle aynı zamanlarda doğum yapmış anneleri görmek çok zor olur bence. Ben aynı durumdayken bana destek vermeye gelenlere bakıp acaba bebeğim yaşasaydı neler konuşuyor olurduk şu anda diye hayal kurardım. Dualarımız gönderelim sadece..
Cnm seninde basin sagolsun...rabbim kimseye aci gunler yasatmasin..
550 tane daha bana yazabilirsinkızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için
12000 ihlas okuyalım mı ?
ben 500 tane alayım. almak isteyen varsa yazsın
cuma namaz vaktine kadar tamamlayıp dualayım
ruveyda 500
naz 200
dmt 500
laterna 500
pztf 300
wosgi 500
pembe33 200
ersnil 500
tomurcugumm 100
peyh 500
sersav 450 (okudu)
dertsiz 1000 (okudu)
gorkemre 200
kalan 4250
GİTMEYİN, bence gitmeyin, buralardan ya da telefonla haberleşmeniz yeterli olur. Ben de yaşadım biliyorum.. Asla kıskançlık değil ama sen nasılsın, bebeğin nasıl diye soracak nezaketen bile olsa, işte o zaman içi daha da yanacak. Eminim ailesi akrabaları yeterince destek veriyordur, ama kendisiyle aynı zamanlarda doğum yapmış anneleri görmek çok zor olur bence. Ben aynı durumdayken bana destek vermeye gelenlere bakıp acaba bebeğim yaşasaydı neler konuşuyor olurduk şu anda diye hayal kurardım. Dualarımız gönderelim sadece..
kızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için
12000 ihlas okuyalım mı ?
ben 500 tane alayım. almak isteyen varsa yazsın
cuma namaz vaktine kadar tamamlayıp dualayım
ruveyda 1000 ( okudu )
naz 200
dmt 500
laterna 500
pztf 300 ( okudu )
wosgi 500
pembe33 200
ersnil 500
tomurcugumm 100
peyh 500
sersav 1000 ( okudu )
dertsiz 1000 ( okudu )
gorkemre 200
merve 300
Appletiser 500
kalan 2500
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?