2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

toplamda 1450 tane okudum o şekilde güncelleyebilirsin.

2 cocuklu hayata hala alisamadigim icin giremiyorum foruma hic, sadece egodan haber varmi diye girip bakardim, bi iyi bi kotu olurdu haber. Her duama onu da katardim. Cok ama cok uzuldum, elim ayagim titredi. Rabbim sabrini versin, tez zamanda kucagini doldursun. Ozene bezene guzel bir oda yapmisti yavrusuna, kapisindan bile bakabilirmiki. Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin, dunya bi sinav yeri ve en zoru bu bence

kızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için
12000 ihlas okuyalım mı ?
ben 500 tane alayım. almak isteyen varsa yazsın
cuma namaz vaktine kadar tamamlayıp dualayım

ruveyda 1000 ( okudu )
naz 200 (okudu ) + 200
dmt 500
laterna 500
pztf 300 ( okudu )
wosgi 500
pembe33 200
ersnil 500
tomurcugumm 100
peyh 500
sersav 1450 ( okudu )
dertsiz 1000 ( okudu )
gorkemre 200
merve 300
Appletiser 500
hanipeks 500
perilous 300

kalan 3250

bi arkadaşa vermiştim fakat okuyamadan adet oldu. o yüzden sayıyı tekrar güncelledim.

kızlar taşınma telaşından günlerdir girememiştim foruma.
egomegonun bebeği hepimizi can evinden vurdu.
hala aklıma geldikçe içim bi buruk oluyo bebğime bakınca daha bi fena oluyorum.

bizde yarın sünnet oluyoruz.
genel anestezi ile yapıyomuş doktor.
sünnet değilde anestezi kısmı çok korkutuyo beni
Allah yardımcımız olsun, siz de dualarınızda bizi unutmayın.

evi yerleştirme işi bitsin, tekrar döneceğim inşallah aranıza.
bebekle çok zormuş iş yapmak
ama olsun onların her hali güzel.

150 okundu canım, söz vermeyim okuyabilirsem yazarım

Canim ben 500 demistim 700 okudum; biraz daha okumaya calisim haber veririm

Son düzenleme:

canım 500 tane okudum sayıyı tekrar güncellediğinde eksiğe göre okumaya çalışırım

Canim ben toplam 1000 tane okudum..

Canim ben 500 demistim 1000 tane okudum eksik kalirsa yine okurum .

kızlar egomego kardeşimizin acılarının hafiflemesi ve tekrar hayırlı evlatlara sahip olması için

ruveyda 1000 ( okudu )
naz 200 (okudu ) + 200
dmt 500
laterna 1000 ( okudu )
pztf 300 ( okudu )
wosgi 1000 ( okudu )
pembe33 200
ersnil 500
tomurcugumm 150 ( okudu )
peyh 500 ( okudu )
sersav 1450 ( okudu )
dertsiz 1000 ( okudu )
gorkemre 200
merve 300
Appletiser 500
hanipeks 500
perilous 300

kalan 2200

Çok özür dilerim ama yardıma ihtiyacım var
Kızım sabah öyle bir kustu ki bütün yatak kusmuk
Üşüttü diye üstünü giydirdim bu sefer ateşi çıktı gözlerinden yaşlar geldi
soyundurdum yüzünü falan yıkadm ateşi düştü sonra bi daha çıktı
Yıkadım biraz düştü ama ara ara yükseliyor üstünde çıtçıtlı atleti ve çorapları var öyle mi kalsın çocuk hapşırıyor öksürüyor diye giydirsemmi diyorum ne yapacağımı bilemedim birde nefes alamadığı için uyuyamıyor nasıl açabilirim burnunu

Arkadaşlar sırası değil biliyorum ama rotavirüs aşı yaptırdınızmı?
Ben yaptırdım cnm..
Ateşi çıktığına göre üşütmüş olabilir ama sen yıne de dr a götür.. Benim bebeğim 32 günlükken areşlendi orta kulak iltihabı dediler.. Burnu tıkalı diyosun biberonla mama mı verıyorsun bebege?? Mamayı verırken çocugu 45 derecelık acıyla kafası yukarıda olacak ve ne saga ne sola çevirecek beslendiği esnada.. Butnu tukalı olup kafa da emzırme pozısyonunda mamayı alırsa genizden kulaga sıvı bırıkmesı oluyormuş o da ortakulak iltihabına sebebiyet verıyor.. Burun tıkanıklıgı için eczanede serum fızyolojıkler var ben otribebe kullanıyorum önce 2 şer damla damlatıp çocugun kafasını yan cevırıyorum genzıne kaçmasın dıye sonra 5-10 dk bekliyorum burnunun içi yumuşasın dıye.. Aparatı var otribebenin onunla cekıyorum yada yakınlardaysa minik çengellli iğnenın arkasıyla dikkatlice alıyorum.. Burnu tıkalıysa rahatta uyuyamaz annesı aç kuzunun burnuşunu

Hyr sadece sütümü veriyorum yatarak emziriyorum burnu bugun tıkandı hasta olduğu için
Ateşi çıkarsa eğer calpolun mor olanından mı aldıracağım birde ne kadar veriyorsunuz ölçek olarak

Hyr sadece sütümü veriyorum yatarak emziriyorum burnu bugun tıkandı hasta olduğu için
Ateşi çıkarsa eğer calpolun mor olanından mı aldıracağım birde ne kadar veriyorsunuz ölçek olarak

Ben çocuk doktorumuza genel olarak bebeğimizin ateşi çıkarsa hangi şurubu verelim dediğimde ateşi çıkarsa hastaneye getirmelisiniz deyip şurup falan vermemişti.ateşi düşürmek her zaman iyi olmayabiliyor, ateşliyken doktor bakacakki ateşi yaratan sorunu bulabilsinler, ateşi düşürmek sorunun üstünü örtmek gibiymiş yani..

ruveyda 2000 ( okudu )
naz 200 (okudu ) + 200
dmt 500
laterna 1000 ( okudu )
pztf 300 ( okudu )
wosgi 1000 ( okudu )
pembe33 200
ersnil 500
tomurcugumm 150 ( okudu )
peyh 500 ( okudu )
sersav 1450 ( okudu )
dertsiz 1000 ( okudu )
gorkemre 200 ( okudu )
merve 300
Appletiser 500
hanipeks 500
perilous 300

kalan 1200

bebeğimin burnu tıkandığında kendi sütümü damlatıyorum burnuna bu topikte gulimerden duymuştum... denedim işe yarıyo yumuşuyo içerdeki pislikler burun aspratörü ile kolayca alıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…