herkese hayırlı ramazanlar
eşim tutma daha bebiş çok küçük demesine rağmen dün oruç tuttum,
sütümde öyle düşündüğüm kadar azalma olmadı, sadece ikindiden sonra mama verdim,
ama saat 3 den sonra midem felaket şekilde bükülmeye başladı, ayakta duramıyodum, belim büküldü,
iftarda su ve çorbadan sonra iyice arttı midem, yemek yiyemedim, 11 den sonra düzeldi ancak midem,
bugünde niyet etmedim o yüzden, sahur vaktide çok erken, uyusam kalkamam, uyumasam gece uykusu da uyuyamıycam, tüm gün sersem uykusuz agresif asabi olucam biliyorum, eşime sahur hazırlamanın sevabını umarak niyetlenmedim bugün,
sonra kaza etmek çok zor olacak ama napalım, güce kuvvete ihtiyacımız var, bebişlere bakmak için,
bi yanımda dayan diyor tut orucu,
dinen, emziren ve gebe annelere izin var,
kızlar adet olan var mı aranız da ben hala olmadım, bugün 78 gün oldu doğum yapalı,
hamilemiyim diye test yaptım o da negatif çıktı, normal mi olmaması?
Kizlar bende oruc tutamayanlardanim mzlesef benim bebegimde gecen ay 1.5 almisti bu ay 700 almis cok uzuldum neden acaba
herkese hayırlı ramazanlar
eşim tutma daha bebiş çok küçük demesine rağmen dün oruç tuttum,
sütümde öyle düşündüğüm kadar azalma olmadı, sadece ikindiden sonra mama verdim,
ama saat 3 den sonra midem felaket şekilde bükülmeye başladı, ayakta duramıyodum, belim büküldü,
iftarda su ve çorbadan sonra iyice arttı midem, yemek yiyemedim, 11 den sonra düzeldi ancak midem,
bugünde niyet etmedim o yüzden, sahur vaktide çok erken, uyusam kalkamam, uyumasam gece uykusu da uyuyamıycam, tüm gün sersem uykusuz agresif asabi olucam biliyorum, eşime sahur hazırlamanın sevabını umarak niyetlenmedim bugün,
sonra kaza etmek çok zor olacak ama napalım, güce kuvvete ihtiyacımız var, bebişlere bakmak için,
bi yanımda dayan diyor tut orucu,
dinen, emziren ve gebe annelere izin var,
kızlar adet olan var mı aranız da ben hala olmadım, bugün 78 gün oldu doğum yapalı,
hamilemiyim diye test yaptım o da negatif çıktı, normal mi olmaması?
Ben 11 nisanda dogum yaptim 27haziran adet oldum fakat artik emzirmiyorun ondan oldum herhalde 1seneye kadar normal diyorlar..
merhaba seninle aynı gün doğum yapmışız.Biz de 3 gün önce rotavirüsü yaptırdık.ben de hala adet olmadım ve benimde geçtiğimiz aylarda 1.5 kilo alan oğlum bu ay 500 gr.cık almış.Bu arada bizim biraz kafamız ve boyumuz sınırları zorluyor kafa konusunda biraz tedirginim 43.5 cm,boyda 67 cm
Sadece anne sutu verenlerin olmamasi normal de 3. Ayda olmak normal mi acaba
bana benim icin cok erken geldi sadece emziriyorum cunku
benim oğlumda öyle bi hafta gündüz 2 3 saat uyudu başkada yok kollarını tülbentle sarmayı denedinizmi moro refleksi yüzünden uykuya gecemiyor bazı bebekler ben öyle yapıyorum ara ara sıcramalar uyandırıyor sarınca sıçramıyor uyanmıyor doktorlarda tavsiye ediyor bunu uyku kalitesi açısından ilk 3 4 ay sarın diyor
ben çocukların uyurken kollareının bağlanması taraftarı değilim.benim kisi kollarını genelde arkasına atarak uyuyor. bu uyku pozisyonunu ben de rahat buluyorum kendimde.
bende 28 mart da doğum yaptım.henüz adet olmadım ,hiç kilo veremedim doğumdan sonra.15 kilo fazlalığım var.
çoğunlukla anne sütü veriyorum. bazen evde anneme bırakmak zorunda kaldığımda mama veriyoruz.(15 günde bir)
benim oğlum iyice huysuzlaştı.imkanı yok gündüzleri uyku dışında sakin falan yatmıyor. sürekli kucakta gezdiriyoruz. inan kucaktayken oturmaya bile müsade etmiyor. sırtı kesinlikle yere değmeyecek ,yoksa basıyor feryatı figanı.sizlerde öyle olan var mı?
kolumda taşımaktan sırtım kolum resmen felç oldu.inanın wc ye gitmeme bile müsade yok....çok yoruldum...
arkadaşlar 1 nisanda doğum yaptım oğlum yaklaşık 1 aydır elleri ağzında permeperişan halde geziyo üstelik salyasıda akıyo birde sürekli huhu huhu huhu diye sesler çıkıyo bunlardan sizlerin bebeklerinde de varmı ya bu ayda diş çıkmaz sanırım ilk bebeğim geç çıkarmıştı birde bu sesler rahatsız olduğunun mu belirtisi anlayamadım gitti
Bende daha dun adet oldum ve kilolarimin hicbirini veremedim ins. Verebilirim
Daha bursAdayim annem hastaneden cikti 1.5 aydir burdayim esim artik gel dio buyuk oglumda halasinda dagildik ailemi toplamam lazim.bu sitresin icinde sutum bitme noktasina geldi mama vermeye basladim.bikac gundur zurekli sivi almaya çalışıyorum insallah normal donerim fazlaydi sutum sagabiliodum bile simdi kuzumu doyuramiorum..
arkadaşlar 1 nisanda doğum yaptım oğlum yaklaşık 1 aydır elleri ağzında permeperişan halde geziyo üstelik salyasıda akıyo birde sürekli huhu huhu huhu diye sesler çıkıyo bunlardan sizlerin bebeklerinde de varmı ya bu ayda diş çıkmaz sanırım ilk bebeğim geç çıkarmıştı birde bu sesler rahatsız olduğunun mu belirtisi anlayamadım gitti
hayırlı ramazanlar arkadaşlar,
gülimer canım ben 15 nisan da doğum yaptım ve 8 temmuzda ilk adetimi gördüm. bana erken geldi ama hayırlısı artık. keşke olmasaydım diyorum. zaten rezervim az bebiş büyüyünceye kadar ben de bir daha çocuk yapacak yumi kalmayacak.
bu arada ben 10 gündür sadece anne sütü veriyorum. su içmediğimde sütüm şak diye kesiliyor. o yüzden kazaya bırakacağım.
dinen müsaade var kızlar. ömür olursa daha çok ramazan görürüz ama bebeklerimiz bir daha ilk altı ayını yaşayamayacak.
onlar bize Allah'ın emaneti onlara iyi bakmalıyız. o yüzden benim gibi sütü az olanlar hiç zorlamayın kendinizi.
Kızlar bende 17 nisanda doğum yaptım ama hala adet olmadım acaba normal mi diye sîze sorucaktım.sadece anne sütü veriyorum ama aklımda hep bayaa oldu çünkü
ben çocukların uyurken kollareının bağlanması taraftarı değilim.benim kisi kollarını genelde arkasına atarak uyuyor. bu uyku pozisyonunu ben de rahat buluyorum kendimde.
bende 28 mart da doğum yaptım.henüz adet olmadım ,hiç kilo veremedim doğumdan sonra.15 kilo fazlalığım var.
çoğunlukla anne sütü veriyorum. bazen evde anneme bırakmak zorunda kaldığımda mama veriyoruz.(15 günde bir)
benim oğlum iyice huysuzlaştı.imkanı yok gündüzleri uyku dışında sakin falan yatmıyor. sürekli kucakta gezdiriyoruz. inan kucaktayken oturmaya bile müsade etmiyor. sırtı kesinlikle yere değmeyecek ,yoksa basıyor feryatı figanı.sizlerde öyle olan var mı?
kolumda taşımaktan sırtım kolum resmen felç oldu.inanın wc ye gitmeme bile müsade yok....çok yoruldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?