2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ben oruc tutmaya cesaret bile edemedim mama vermiyorum oglum ac kalirsa cok uzulurum Allah izin vermis neden zorlayim ki sonra tutarim canim ben 12 nisanda dogum yaptim 3 gun once adet oldum ama gunde 1-2 damla sadece Bende erkenmi acaba diye uzuluyorum sutum azalmaz umarim

Kizlar bende oruc tutamayanlardanim mzlesef benim bebegimde gecen ay 1.5 almisti bu ay 700 almis cok uzuldum neden acaba

aynı durum bizim içinde geçerli malesef ...geçen ay 1.5 alırken bu ay 600 gr almış ve biraz önce doktora götürdüm tekrar ..içim hiç rahat değildi çünkü doktor bu durumun normal olduğunu söyledi bazı bebekler ilk iki ay çok hızlı kilo alır daha sonra da düşme görülebilir dedi bebeğin durumu normalse sıkıntısı yoksa çok sorun yapmayın kiloyu dedi..:)

Bnm oglumda ilk ay 1,5 ikinci ay 1,800almıştı ama bu ay sadece 500 gr almış bu arada bende adet olmadım daha 3 ay oldu doğum yapali ve sadece anne sütü verenlerin adet görmemesinin normal olduğunu biliyorum

Son düzenleme:

Ben 11 nisanda dogum yaptim 27haziran adet oldum fakat artik emzirmiyorun ondan oldum herhalde 1seneye kadar normal diyorlar..

bizim kafamız 42 çıktı bizim bıngıldağımızda küçüldü baya kafa takibi önemli dedi doktor bi kaç kere ölçtürdük biz bıngıldak için ölçenler arası bir cm oynayabiliyor boyumuz 64cm bu ay kilo alımı azalmış gercekten nedense çok moralim bozuldu benim ilk duyduğumda ama 3 aydan sonra azalıyomuş sanırım ama birden bu kadar azalması korkkuttu anne sütü veriyorum ben sadece acaba sütüm mü yetmiodie düşünmüyorum
birde ebe bu aylarda bebekler anneyi tanıyor çevreyede ilgileri artıyor o nedenle karanlık ve sessiz ortamda daha iyi emiyolarmış dedi hakketen oğlum emerken bir iki çekip bana bakıp gülüyor çevreyle ilgileniyor çok tatlılaşıyorlar gittikçe ama lütfen kilo alımları da güzel olsun:)

Sadece anne sutu verenlerin olmamasi normal de 3. Ayda olmak normal mi acaba
bana benim icin cok erken geldi sadece emziriyorum cunku

ben de 25 nisanda sezeryan doğum yaptım 17 haziranda adet olduydum bakalım bu ay nasıl olcak... ben de sadece anne sütü veriyorum...

Son düzenleme:
Sadece anne sutu verenlerin olmamasi normal de 3. Ayda olmak normal mi acaba
bana benim icin cok erken geldi sadece emziriyorum cunku

her sadece emziren anne adet olmaz diye kesin bi kural yok bu hormonların etkisiyle oluşuyor kiminde iyi çalışır kimisinde çalışmaz.bende sadece anne sütü veriyorum ama iki aydır adet görüyordum senin yine iyi 3. ayda olmuşsun

hayırlı ramazanlar arkadaşlar,
gülimer canım ben 15 nisan da doğum yaptım ve 8 temmuzda ilk adetimi gördüm. bana erken geldi ama hayırlısı artık. keşke olmasaydım diyorum. zaten rezervim az bebiş büyüyünceye kadar ben de bir daha çocuk yapacak yumi kalmayacak.
bu arada ben 10 gündür sadece anne sütü veriyorum. su içmediğimde sütüm şak diye kesiliyor. o yüzden kazaya bırakacağım.
dinen müsaade var kızlar. ömür olursa daha çok ramazan görürüz ama bebeklerimiz bir daha ilk altı ayını yaşayamayacak.
onlar bize Allah'ın emaneti onlara iyi bakmalıyız. o yüzden benim gibi sütü az olanlar hiç zorlamayın kendinizi.

arkadaşlar 1 nisanda doğum yaptım oğlum yaklaşık 1 aydır elleri ağzında permeperişan halde geziyo üstelik salyasıda akıyo birde sürekli huhu huhu huhu diye sesler çıkıyo bunlardan sizlerin bebeklerinde de varmı ya bu ayda diş çıkmaz sanırım ilk bebeğim geç çıkarmıştı birde bu sesler rahatsız olduğunun mu belirtisi anlayamadım gitti

Kızlar bende 17 nisanda doğum yaptım ama hala adet olmadım acaba normal mi diye sîze sorucaktım.sadece anne sütü veriyorum ama aklımda hep bayaa oldu çünkü

kolları sarmayı deniyorum da sanki etini kopartıyoruz çok ağlıyor gözünden yaşlar akıyor kıpkırmızı oluyor ( babası gibi inatçı olcak galiba ) ama uyuduktan sonra sarsam belki sıçrayıp uyanmaz he... denemek lazım

ben çocukların uyurken kollareının bağlanması taraftarı değilim.benim kisi kollarını genelde arkasına atarak uyuyor. bu uyku pozisyonunu ben de rahat buluyorum kendimde.
bende 28 mart da doğum yaptım.henüz adet olmadım ,hiç kilo veremedim doğumdan sonra.15 kilo fazlalığım var.
çoğunlukla anne sütü veriyorum. bazen evde anneme bırakmak zorunda kaldığımda mama veriyoruz.(15 günde bir)
benim oğlum iyice huysuzlaştı.imkanı yok gündüzleri uyku dışında sakin falan yatmıyor. sürekli kucakta gezdiriyoruz. inan kucaktayken oturmaya bile müsade etmiyor. sırtı kesinlikle yere değmeyecek ,yoksa basıyor feryatı figanı.sizlerde öyle olan var mı?
kolumda taşımaktan sırtım kolum resmen felç oldu.inanın wc ye gitmeme bile müsade yok....çok yoruldum...

Bizde de 3 hafta oncesine kadar durum ayniydi. Kizim surekli kucagimda gezmek istiyodu. Gunduz uykusu da yoktu. Annemin yanina gidince sagolsun duzene soktu. Her gun belirli saatlerde uyuyana kadar salladik. Bazen dizimde, bazen kucagimda ya da carsafta. 2 haftada duzene girdi. 1 haftadir evimdeyim cok sukur iyi artik. Uykusunun geldigini belli ediyo. Pispislayarak bile uyuttugum oluyo. Bi de hafif uykuluyken yatagina koyuyorum.

Cnm bende 1 nisanda dogum yapgim benim oglumda ayni sekilde elleri agzindan cikmio denemek amaciyla parmagimi veriorum emmio damaklarina surtuo ve guldugunde ses cikario baya baya normaldir herhalde buyuolar çünkü. Buyuk oglumunda 4 aylikken başlamıştı bole 10 aylikti disi ciktiginda.

Bende daha dun adet oldum ve kilolarimin hicbirini veremedim ins. Verebilirim
Daha bursAdayim annem hastaneden cikti 1.5 aydir burdayim esim artik gel dio buyuk oglumda halasinda dagildik ailemi toplamam lazim.bu sitresin icinde sutum bitme noktasina geldi mama vermeye basladim.bikac gundur zurekli sivi almaya çalışıyorum insallah normal donerim fazlaydi sutum sagabiliodum bile simdi kuzumu doyuramiorum..

Allah kolaylik versin canim adet olma doneminde sut biraz azalir emzirdikce eski haline doner diye okudum biyerde gunde 4 5 kere cis yapiyorsa mama icin bekle bence bir sure daha gerci 2. Anneliginmis sen daha iyi bilirsin

benim kız doğduğunda 1 tane dişi vardı agzında cektırdık.2.ayında salyalanmaya basladı daha 3 aylık olmadan 2. dişide cıkardık.şimdi yıne aynı salyalardan tsörtlerı hep ıslak hayırlısı bakalım bu hızla bız 2 seneye 20lık dıslerıde cıkartırız.
bu arada ben 13 martta doğum yaptım arada kızıma mamada verıyorum.ama hala adet olmadım

canım gönlünü ferah tut Rabbim 2. bebişi de en hayırlı zmanda verir inşallah
kün fe yekün !

bende 23 nisanda doğum yaptım, 3 gündür salyalanmaya başladı kızım,
ağzı da köpürüyo, çene 1500 maşallah, uyurken bile söyleniyo kendi kendine

Kızlar bende 17 nisanda doğum yaptım ama hala adet olmadım acaba normal mi diye sîze sorucaktım.sadece anne sütü veriyorum ama aklımda hep bayaa oldu çünkü

bende olmadım endişelendim gebelik testi bile yaptım,
anne sütü korur diyolar yaaa, umarım bi kaza olmaz

hamileyken bu kadar yemiyodum ben yaa, resmen canım herşeyi istiyo, 106 ile doğuma gitmiştim, ilk 1 ay 86 ya düştüm,
sonra bi iştahım açıldı şimdi 92 oldum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…