2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba süt sıkıntısı bendede vardı geçen haftaya kadar oğlumda bu zamanlar hep göğüslerim dolardı üstüm hep ıslak dolaşırdım.ama kızımda öyle olmadı geçen hafta sağdım çay bardağının 5te 1 i kadar çıktı şok oldum süt yapan şeyler okudum geçen haftadan beri neler içmedim yemedim bide kilom fazla diye yeme içmeyi bırakmıştım şimdi saldım çocuğum kilosunu alsında ben sonrada veriririm kiloları ne yapayım bikaç gündür iyi Allaha şükür sütüm yediklerim pekmez,ayva reçeli,-rezene,alıç,papatya,melissa çayı karışımı,komposto,su herhalde 4 litreyi aşıyorumdur,üzüm bunlardan bana iyi gelen üzüm oldu sanıyorum bide komposto ayrıca sık sık sağdım sütümü bizim kız emmeye başlıyor 1-2 dk. sonra beni görünce kopuyor memeden bana gülüyor Allahım sevinsem mi sinir olsam bilmiyorum.bende iki gündür sağıp biberonla veriyorum öyle hem bana gülüyor hemde içmek zorunda kalıyor.benimkide kaka gün aşırı yapıyor ama kusması çok.oruç tutmadım moralim bozuluyor süt gelmeyince 6 ay çok önemli kendinize bakın hanımlar.

süt sıkıntısı çekenler google a emzirme kampı yazın sütü arttıran tek şey bu bol sütler...

hayırlı ramazanlar arkadaşlar bebekleriniz eline herhangi bir nesne verdiğinizde uzun tutup oynuyor mu artık bebeğim kısa tutuyor ve oynamıyor onla ama ben çıngırak oyuncak sallarsam heyecanla izliyor gülüyor

hayırlı ramazanlar arkadaşlar bebekleriniz eline herhangi bir nesne verdiğinizde uzun tutup oynuyor mu artık bebeğim kısa tutuyor ve oynamıyor onla ama ben çıngırak oyuncak sallarsam heyecanla izliyor gülüyor

25nisanda doğum yaptım aynı senin anlattığın gibi daha kısa tutuyo ve istemsiz yani anlamıyo...

canım ne güzel nasıl yaptınız peki?? benim kızımda hep kucak istiyo ve gündüz uyumuyo...

slm kızlar tatilim bitti kürkçü dükkanına geri döndüm..tatilde arada girmeye çalıştım ama telefondan pek başarılı olamadım..şimdi bi bakıcı bulmam lazım işim çok zor((benim oğluşum da elleri sürekli ağzında ve salyalı salyalı geziyor ben ellerini fark ettiği için ağzına aldığını ve dolayısıyla ağzının suyunun aktığını düşünüyorum diş çıkaracağını düşünmüyorum gerçi bizimki şimdiden dönmeye niyetli diş çıkarırsa da sürpriz olmaz

Kizlar damagin altindan disimizin biri gorunmeye basladi artik iyice huysuzlanir patlatana kadar
Oyuncak eline verince kisa sure tutuyo istemsizce bence sonrada hemen agzina goturuyoooo
Tukurmeye basladi puskuruk seklinde birde
Aranizda meyve suyu falan vermeye bvaslayan var miii ben biskuvi veriyorum islatiyo agzinda sapirdata sapirdata emiyooo cok eglenceli birde karpuz dan tattiriyorummmmm gelicek ay baslicam ek gidaya
İlk bebegimde sakinmistim 2 yil blendirdan cekip vermek zorunda kaldimm bunda erkenden puturluye alistirmak istiyoum valllaa

bizde öyleydik napsam çare olmuyodu.babam otomatik sallanan salıncak almış.ninnide söylüyor tepesinde oyuncaklar fln var.ben çok rahat ettim.hergün babama dua ediyorum.o derece vahimdi durumum yani.afedersin tuvalete bile gidemiyodum huysuzluğundan.şimdi iyiyz istersen marka ve modelde verebilirim.

biz de öyleyiz markası ne canım??

Bizim basinda ise yariyordu salincagi ama artik istemiyor cok durmuyor oyun halisi aldi gecen hafta teyzesi, masallah iyi oyalaniyor hem donmeye de basladi oyun halisini aldigimizdan beri. Hem gelisimi hem oyalanmasi icin bence sart salincak 350tl idi bu hali 100tl. Bence once haliyi deneyin en azindan daha hesapli ve faydali

peki halının markası ne canım?? ben bondigo düşünüyorum..

Ben voltajin tavsiyesiyle arada yaptigim yemeklerin- zaten arada yemek yapiyorum - suyunu damagina suruyorum dun bir sitede blender kullanmayin diyordu anneler bu yuzden puturlu yemeklere alisamiyorlarmis. Bir arkadasim da yasakli besinleri soylemisti bana ilk sene verilmeyecek bal, bakla vs gibi. Unuttum tekrar sorup soylerim size de.

çok huysuz benim kız hep kucak istiyor?? alsam yine de faydası olur mu acaba?? napcam bilmiyorum
3 aydan sonra basliyor asil aliskanliklar, yattigi yerden oyalaman lazim ki kucagi unutsun bizimki de oyleydi hemen mudahale ettim hep yattigi yerden oyuncaklar sallandirdim yan cevirdim yanina yattim salincaginda bile zirliyordu simdi kucak istemiyor

Ben ilk uzun bir ipi avizeye bagladim ucuna da oyuncak bagladim yatagimin ustunde biraktim onunla oyalanuyordu o yuzden halimin yarayacagindan emindim sende bir dene istersen bu arada ulasamayacagi sekilde bagla bir de avizem kagit avizelerden dusme tehlikesinde zarar vermeyecek cinstem yani nereye bagladigina dikkat et

canım ne güzel nasıl yaptınız peki?? benim kızımda hep kucak istiyo ve gündüz uyumuyo...

canım söylediğim gibi aynı saatlerde aynı şeyleri yapmak önemli. biraz ısrarcı olup pes etmemek lazım. ben artık saate göre uyutuyorum kızımı. kaçta uyuyup kaçta uyanacağı belli. tabi tek başıma olsam ben de pes ederdim ama annem benim bıraktığım yerden bayrağı devraldı :)

Mrb arkadaslar sunnet yaptiranlara bir sorum vardi sunnetten sonra bezlediniz mi acik mi biraktiniz birde nelere dikkat ettiniz sunnetten sonra ben hala cok kararsizimda ozellikle anestezi konusunda

Playgro aynadan dis kasiyiciya kadar var icinde bizimki sari civcive takmis durumda:) indirimdeydi ebebekten aldik
bizimki de mor kuzuya takmış durumda :)
Mrb arkadaslar sunnet yaptiranlara bir sorum vardi sunnetten sonra bezlediniz mi acik mi biraktiniz birde nelere dikkat ettiniz sunnetten sonra ben hala cok kararsizimda ozellikle anestezi konusunda
oğlum genel anesteziyle sünnet oldu. bir gün önceden başladı sünnet sonuçta genel anestezi ve çocuğum o durumda... bebeğimi ameliyathaneye götürürlerken bi güzel ağladık karı koca. neyseki iyi geçti sadece sünnet olduğu gün kötüydü sünnetten sonraki 3-4 saat sonra zaten hep uyudu, ertesi gün hiçbişey olmamış gibiydi. iyi ki yaptırmışız diyoruz şimdi.

Ne kadarlikti sunnet oldugunda yeni mi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…