hayırlı ramazanlar arkadaşlar bebekleriniz eline herhangi bir nesne verdiğinizde uzun tutup oynuyor mu artık bebeğim kısa tutuyor ve oynamıyor onla ama ben çıngırak oyuncak sallarsam heyecanla izliyor gülüyor
Bizde de 3 hafta oncesine kadar durum ayniydi. Kizim surekli kucagimda gezmek istiyodu. Gunduz uykusu da yoktu. Annemin yanina gidince sagolsun duzene soktu. Her gun belirli saatlerde uyuyana kadar salladik. Bazen dizimde, bazen kucagimda ya da carsafta. 2 haftada duzene girdi. 1 haftadir evimdeyim cok sukur iyi artik. Uykusunun geldigini belli ediyo. Pispislayarak bile uyuttugum oluyo. Bi de hafif uykuluyken yatagina koyuyorum.
Uzuuuun bir aradan sonra yine merhaba arkadaşlar. Öncelikle ramazanınız mübarek olsun.
Son bir hafta- on gündür uyutamıyorum oğlumu. Sabah 8 gibi uyanıyor, öğleden sonra zar zor yarım saat uyutabiliyorum sonra bir daha gece 10-11 de uyuyor. Uykusunda da ara ara sıçrıyor. Aslında gözler kızarıyor uykusu var anlıyorum ama uyuya dalışta sorun yaşıyor yavrum. Sürekli ağlıyor. Kollarımda sallıyordum sonra ayakta sallamaya başladım ama hiç biri fayda etmiyor. Rahatlar diye banyo yaptırıyoruz hergün. yok yok yok...
Herhangi bir şey deneyip faydasını gören varsa paylaşsın lütfen çok bunaldım...
bizde öyleydik napsam çare olmuyodu.babam otomatik sallanan salıncak almış.ninnide söylüyor tepesinde oyuncaklar fln var.ben çok rahat ettim.hergün babama dua ediyorum.o derece vahimdi durumum yani.afedersin tuvalete bile gidemiyodum huysuzluğundan.şimdi iyiyz istersen marka ve modelde verebilirim.
Bizim basinda ise yariyordu salincagi ama artik istemiyor cok durmuyor oyun halisi aldi gecen hafta teyzesi, masallah iyi oyalaniyor hem donmeye de basladi oyun halisini aldigimizdan beri. Hem gelisimi hem oyalanmasi icin bence sart salincak 350tl idi bu hali 100tl. Bence once haliyi deneyin en azindan daha hesapli ve faydali
peki halının markası ne canım?? ben bondigo düşünüyorum..
Playgro aynadan dis kasiyiciya kadar var icinde bizimki sari civcive takmis durumda:) indirimdeydi ebebekten aldik
3 aydan sonra basliyor asil aliskanliklar, yattigi yerden oyalaman lazim ki kucagi unutsun bizimki de oyleydi hemen mudahale ettim hep yattigi yerden oyuncaklar sallandirdim yan cevirdim yanina yattim salincaginda bile zirliyordu simdi kucak istemiyorçok huysuz benim kız hep kucak istiyor?? alsam yine de faydası olur mu acaba?? napcam bilmiyorum
canım ne güzel nasıl yaptınız peki??benim kızımda hep kucak istiyo ve gündüz uyumuyo...
bizimki de mor kuzuya takmış durumda :)Playgro aynadan dis kasiyiciya kadar var icinde bizimki sari civcive takmis durumda:) indirimdeydi ebebekten aldik
oğlum genel anesteziyle sünnet oldu. bir gün önceden başladı sünnet sonuçta genel anestezi ve çocuğum o durumda... bebeğimi ameliyathaneye götürürlerken bi güzel ağladık karı koca. neyseki iyi geçti sadece sünnet olduğu gün kötüydü sünnetten sonraki 3-4 saat sonra zaten hep uyudu, ertesi gün hiçbişey olmamış gibiydi. iyi ki yaptırmışız diyoruz şimdi.Mrb arkadaslar sunnet yaptiranlara bir sorum vardi sunnetten sonra bezlediniz mi acik mi biraktiniz birde nelere dikkat ettiniz sunnetten sonra ben hala cok kararsizimda ozellikle anestezi konusunda
bizimki de mor kuzuya takmış durumda :)
oğlum genel anesteziyle sünnet oldu. bir gün önceden başladı sünnet sonuçta genel anestezi ve çocuğum o durumda... bebeğimi ameliyathaneye götürürlerken bi güzel ağladık karı koca. neyseki iyi geçti sadece sünnet olduğu gün kötüydü sünnetten sonraki 3-4 saat sonra zaten hep uyudu, ertesi gün hiçbişey olmamış gibiydi. iyi ki yaptırmışız diyoruz şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?