İlginç birşey o zaman ya sadece sabahları duyabiliyor çocuk sesini
bende oyun halısı bakıyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.
tiny loven dönencesini almıştım oyuncakları çok dikkatini çekti
yine tiny love mı alsam başka bir marka mı bilemiyorum.
ona da bir bakayım canım karşılaştırayım öyle karar vereyim artık. sürekli kucağımda duruyor uyumadığı zamanlarda oyalayamıyorum artık.canım playgro mutlu çiftlik var bizde güzel bence, ne biliyim ötekileri görmedim ama, böle çıngıraklı, diş kaşıyıcılı, ışıklı mışıklı aynalı bişe:)
ona da bir bakayım canım karşılaştırayım öyle karar vereyim artık. sürekli kucağımda duruyor uyumadığı zamanlarda oyalayamıyorum artık.
Normal değilse gidip iade edeceğim bende ondan sormak istedim :)
Arkadaşlar başka bir doktordan randevu aldım. Yarın gideceğiz. Hadi hayırlısı :)
Flaş flaş flaş!!!! örerdiğiniz gibi yandan uzattağım çıngırağı pat diye tuttu :) birkaç saniye sonra bıraktı ama olsun. :) o doktorda yüreğimi tükettiğiyle kaldı.
biz de öyleyiz markası ne canım??
benimki de dönmeye başladı, hatta dönüp yatmak istiyor.ama ben tedirginim ağzında emzik var zaten bir de burnu kapanırsa diye. hemileyken hani bacak aramıza yastık koyardık ya. uzun bir yastık var. göbüşten bacak arasına doğru geçirip uyutuyorum bazen.kolunu bazen kurtarıyor bazen ağlayıp benden yardım istiyor bazen o şekilde uyuyor. ağrıyordur diyerek uykusunda düzeltince çok kızıyor.iyilik de yaramıyor bizimkine
benimkide öle akşam 8 gibi uyutuyorum sabah 5e kadar 2 kere falan kalkıyo ondan sonra mız mız uyuyo 1dk uyuyo beşiği sallıyom bırakıyom uyanıyo sallıyom uyuyo... 7 7.30 gibi kalkıyoz artık... ama gündüz bi düzen oturmadı daha... uyumak istemiyo uyusa bile çok sık uyanıyor... napcam bilemedim... hep kucak istiyo uyanıkken oyalayamıyorumsizler nasılsınız??
bende oyun halısı bakıyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.
tiny loven dönencesini almıştım oyuncakları çok dikkatini çekti
yine tiny love mı alsam başka bir marka mı bilemiyorum.
aynen karar veremiyorum bi an evvelde almak istiyorum playgro düşünüyodum ki sesinden memnun kalmamış arkadaşlar önerilere devam edin kızlar yarın karar vermek istiyorum
Ben chicco kullanıyorum canım ama benimkisi emmeyi bıraktı. Hangi biberon olursa olsun bir süre sonra maalesef ki bırakıyorlar bence. Ama ne kadar ertelersek kardır diye düşünüyorum. Ben memnunum chicco dan.kızlar philips avent natural biberon kullanan var mi? anne memesine en yakın, memeyi bıraktırmayacak diye geçiyo nette. ne kadar doğru? akış hızı 1 olan nasıl?
bunun dışında önerebileceğiniz bir biberon var mı?
değişik biberon başlıkları denedik ama kızım almak istemiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?