2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bende oyun halısı bakıyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim.
tiny loven dönencesini almıştım oyuncakları çok dikkatini çekti
yine tiny love mı alsam başka bir marka mı bilemiyorum.

canım playgro mutlu çiftlik var bizde güzel bence, ne biliyim ötekileri görmedim ama, böle çıngıraklı, diş kaşıyıcılı, ışıklı mışıklı aynalı bişe:)

canım playgro mutlu çiftlik var bizde güzel bence, ne biliyim ötekileri görmedim ama, böle çıngıraklı, diş kaşıyıcılı, ışıklı mışıklı aynalı bişe:)
ona da bir bakayım canım karşılaştırayım öyle karar vereyim artık. sürekli kucağımda duruyor uyumadığı zamanlarda oyalayamıyorum artık.

ona da bir bakayım canım karşılaştırayım öyle karar vereyim artık. sürekli kucağımda duruyor uyumadığı zamanlarda oyalayamıyorum artık.

canım bi 15-20 dk oyalanıyo en az, gerçi ben oaraya koyuyorum o televizyon izliyo o ayrı:)

Normal değilse gidip iade edeceğim bende ondan sormak istedim :)

ben de birkaç gün önce aldım . ebebekten 90 tl'ye.

Bu güneş çıkardığı sesi kendi zor duyuyor oğlum nasıl duyacak demiştim :)

Ama diğer yönden çok güzel bence, kenarlarının açııp kapanması oyuncakları falan...

Son düzenleme:
Flaş flaş flaş!!!! örerdiğiniz gibi yandan uzattağım çıngırağı pat diye tuttu :) birkaç saniye sonra bıraktı ama olsun. :) o doktorda yüreğimi tükettiğiyle kaldı.

Flaş flaş flaş!!!! örerdiğiniz gibi yandan uzattağım çıngırağı pat diye tuttu :) birkaç saniye sonra bıraktı ama olsun. :) o doktorda yüreğimi tükettiğiyle kaldı.

oh çok şükür:) e dedim ama sebebini bilmiyorum ama yandan vermek lazımmış, boşver sen o doktoru ben de geçenlerde bu çocuk kafasını tutamıyo diye kurmuştum sonra içim rahatladı, seni çok iyi anlıyorum

bnm drum yüzüstü uyumasının daha rahat olacağını söyledi.ama çokda tedirgin oluyorsan nefes aldıran yastıklar var sevi bebenin onlara bak bi, istersen cnm

bian için kendim yazdım zannettm.aynıyız.salıncağıyla gündüz biraz oyalayabiliyorum ama yinede uyuyan bi bebek değil

aynen karar veremiyorum bi an evvelde almak istiyorum playgro düşünüyodum ki sesinden memnun kalmamış arkadaşlar önerilere devam edin kızlar yarın karar vermek istiyorum

Nörüyon gulimier?

Kizlar bu halıları bebekler emekleyince ne yapacaksınız ?cıv cıv akip gezecekler sonuçta bıraktığınız yerde kalmazlar.ha iki uç ay idare etsin diye alıyorum derseniz siz bilirsiniz ama Cok pahalıya kaçmayın derim.

Birde nacizane önerim ;
Hali icin degil Genelleme olarak Elbette oyalayacak malzemeler olmali ama Boğmayın cocuklari,yani salıncak alalım yok o olmadı anadizi yok olmadı hoppala olmadı bilmem su bu...
İnanın en güzel eğlencesi sizinle geçirdiği zaman.ufak bir huysuzlukta bıktı vs gibi düşünmeyin alışsın biraz.
Doyumsuz oluyoruz bazen kendimize eğlenceli geldikçe alıyoruz .cocukta o doğrultuda gidiyor.yasadim bunu.

kızlar philips avent natural biberon kullanan var mi? anne memesine en yakın, memeyi bıraktırmayacak diye geçiyo nette. ne kadar doğru? akış hızı 1 olan nasıl?
bunun dışında önerebileceğiniz bir biberon var mı?
değişik biberon başlıkları denedik ama kızım almak istemiyo.

Ben chicco kullanıyorum canım ama benimkisi emmeyi bıraktı. Hangi biberon olursa olsun bir süre sonra maalesef ki bırakıyorlar bence. Ama ne kadar ertelersek kardır diye düşünüyorum. Ben memnunum chicco dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…