2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar bende Nisan 2013 annesiyim. Bir ara geldim topiğe ama sonradan hızınıza yetişemediğim için bıraktım takip etmeyi. Maşallahı var topiğin. Benim sorunum bebişimin bi türlü istenilen düzeyde kilo alamaması. Maalesef ki 2,5 ay emdikten sonra bıraktı anne sütü almayı. Ve sütümde kalmadı. En baştan beri doktor tavsiyesiyle mama desteğiyle beslendi. 4150 kilo doğdu. Şuan 4. ayımızın içindeyiz ve 5470 kilo geldi bikaç gün önceki kontrolümüzde. Benim durumumda olan var mı? Yemesi ve iştahı çok güzel ama bi türlü kilo alamıyoruz. İlk ay idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiotik kullandık. O hafta güzel kilo aldı 200 gr. Sonrasında yine hep alt sınırda kilo alıyor. Doktorumuz mamanın içine pirinç unu takviyesi yapmamı söyledi. Bir hafta kullandım. En ufak bir faydası olmadı. Bende bıraktım pirinç ununu. Aptamile devam ediyorum. Bir ara mamayı değiştirdim yine fayda etmedi. Çok fazla takmak istemiyorum ama nedense takılıp kalıyorum bu konuya. Allaha şükür sağlığı ve gelişimi yerinde. Tavsiyesi olan var mı?

Ben chicco kullanıyorum canım ama benimkisi emmeyi bıraktı. Hangi biberon olursa olsun bir süre sonra maalesef ki bırakıyorlar bence. Ama ne kadar ertelersek kardır diye düşünüyorum. Ben memnunum chicco dan.

bizimki de tam tersi bugüne kadar hiç biberon almadı. ilk doğduğunda 1 ya da 2 defa mama almıştı. kilo alımı gittikçe azalıyo. günde bir defa da olsa mama vermek istiyorum ama ne fayda biberon almıyo. chicco nun hangi biberonunu kullanıyosun?

oğlumu kucağa alıştırmadım yattığı yerden oyalanıyor, iş yaparken beşiğine koymuyorum taa dibine kadar gidip bakmak zor geliyor uyanıkken yatağımın üzerine bırakıyorum oda yavrum perdeye tüle avizeye bakıyor onlarla konuşuyor içim gidiyor çocuğum oyun halısını hak ediyo yaa, ama dediğin gibi çok para vermekte istemiyorum almışken iyi bişey olsun diyorum

Ben bunu kullanıyorum canım. Eki Görüntüle 758266 Akış hızı 1 den başlıyor. Aylara göre artıyor. Şimdi 4+ aldım ama benim kıza çok geliyor. Hala 1 numarayı

Oyun halısını büyük bir şiddetle tavsiye ederim. Çocuğun gelişimi açısından da oldukça önemli. Bizimkisi bayılıyor. Bence en kısa zamanda almaya çalışın. Hatta benimki oldukça büyük uzun süre kullanacağa benziyoruz.

ben bunu kullandım nuby doğal dokunuş kullandım, sonuç bebeğim hemencecik biberona alıştı, artık meme yok zaten bizde

merhaba nisan anneleri ben mayıs annesıyım kızım 72 gunluk oldu
ve koliğiz eskıye göre bıraz azaldı devam etmekle bırlıkte sukur, ama bazı gunler yıne kuduruo 6-7 saat
sıze sorum kolık anneleri özlelıkle suan 3 aylık olmustur sızın beebklerınız
drlar ve arastırmalar 3. ayda koliğin bittiğini soyler..bıttmıı duzeldimi en azındn eskıye nazaran daha ıyımı uykusu vs
bızım gunduz uykusu tılkı uykusu gıbı basında durup her kıpırdadıgında sallayacaksın yoksa hemen uyanıo 4 ten sonra ıse 5-10 ndakıka ancak uyuo akşama doğru ıyıce azalıo sureklı hamağında sallamama ragmen..
lutfen duzedlıo dıyın zıra hala benımkızım gıbı bebegınden sıkayet eden anneler olmus
hanı 3. ayda duzelıodu:)))))))))9

valla ben aldığımda kızı 2 aylık bile olmamıştı o kadar çok sevdiki mutfakta falan iş yaparken koyuyorrum içine bir yandan bana bakıyor bir yandan oynuyor şimdi 84 günlük oldu içinde ters dönüyo oyuncakları yakalamaya çalışıyor valla aldığımda bu kadar para verdim iyimi yaptım acaba diyordum ama helal olsun verdiğim paraya playgro mutlu çiftlik gittigidiyordan 95 TL ye aldım burda bir mağazaya sormuştum 140 tl demişti tavsiye ederim başla müzik kutusunun sesi çok az gibi gelmişti ama adamlar biliyorda yapıyor uzun süre dinleyince kafası şişerdi sesi fazla olsaydı umarım yorumum faydalı olur

Merhaba cnm benim oglum zaten usluydu 3. Aydan sonra gunduz uyku suresi azaldi uyaniklik suresi uzadi oda oynamak istiyot etrafi kesfediyor bu yuzden geceleride deliksiz 6 saat uyuyor sonra emip 2 saat arayla uyaniyor.burda diger annelerden okudugum kadariyla cogu bebek duzrne girdi.insallah senin bebeginde cabukcak bi duzen otutturur.

Ben de chicco kullaniyorum memeyi hic birakmadi cok memnunum.

Benimkide aynisi bu tombul biberon
Maşallah o zaman seninkine. Ben son zamanlarda arada bir gündüz ve genellikle gece emziriyordum. Çünkü gündüz ne kadar mama içtiğini ölçüyordum. Kilo sorunu olduğu için. Sonradan gecede emmek istemedi. Önce biberonu soktum ağzına çeker çekmez mememi verdim. Bi süre öyle gitti. Sonra hiç istememeye başladı. Çığlıklar atıyordu. Arkasından hemen süt sağma makinası aldım. Madem emmiyor sağıp vereyim diye. Bi baktım ki süt felan kalmamış. Toplasan 10 ml çıkmıyor bi sağmaya. Sanırım benim sütüm bittiği için bebeğim emmek istemedi. Çok üzüldüm ama başka çarede kalmadı.

Benim bebişim 3. ayını bitirdi. Şuan gaz sancımız çok ama çok az. Sadece gündüz uykularımız çok hafif ve uyumak istemiyor. Sanırım onlarda zamanla düzelecek. İnşallah senin bebişinde biran önce düzelir. Ama gözünü korkutmak gibi olmasın uzun süre düzelmeyen bebeklerde varmış. 9. ayına kadar devam edenleri duydum. :26:

Buda çok güzel görünüyor. Benimkisi de bandigonun 120 liraya aldım. dediğim gibi bence çocukların gelişimi için çok önemli.

Canım benim ben Hali için demiyorum demiştim zaten.elbette al,genelleme için söyledim .oyalayacak birsey olmalı.ben diger kiziminkini hatirlamiyorum.cok begenmemistim zaten ama mezos cok şey kullandı eleme yaptı.tavsiyesini dinle derim.

İcinden sadece Hali için söylediğimi sanan sazanın daniskasidir.Okumadan yorum yapmıştır.acemi annedir

ben bunu kullandım nuby doğal dokunuş kullandım, sonuç bebeğim hemencecik biberona alıştı, artık meme yok zaten bizde

avent i ilk 3 gün aptamil 1 ile kullandım. aynı dönemde nuk emzik de kullandım. ne biberona ne emziğe alışmadı. aynı emziği 3. ayın başında yine denedim. bu defa emziğe alıştı.
yanlış yerden alıntı yaptım,özür.

3. ayda bitiyor.allahım o uykusuz geceler neydi öyle...allah yardımcın olsun

3. ayda bitiyor.allahım o uykusuz geceler neydi öyle...allah yardımcın olsun

cok tesekkur ederım cvplarınız için
laydline cım bende duydum hatta 1 yasına kadar hiç hız kesmedı dedı dun bı arkadasım gözum korktu
ama benım kızımın gittikçe azalıo sanki bazı gunler daha şiddetlı olmakla bırlıkte..6.haftadan sonra cok şiddetlıydıı
bu arada bende fısher price ın oyun halısını aldımm..ana kucağı gıbı tıtresımlı,gazına kakasına faydalı olur dıye
ama benım kızım kuduruk oldugu ıcın sadece sabah sattlerınde keyfı yerınde oluo ozaman oyalanıo..yoksa uyanık oldugu her an mızmız..plates topunun ustunde zıplıorum kucağımdayken,bı ozaman duruo tavsıye ederım bir de uyku arkadası kuzu var
ondan yagm jur sesı ve annenın kalp sesını acıorum dısardakı gürültüye daha az uyanıo ozaman..yoksa ayak tıkırtasna dahı uaynıo evde yalın ayak gezıoz
bızımkı de bu model oldu teyzeleri tüp bebek ya naptılar bu cocuğa bılmem..ilacını fazla kacırmıslar heralde
annem dıo kaç coocuk buyuyttum bolesını görmedim
herkese kolay gelsın yenıden tesekkurler...

Benim ikinci çocuğum ilki çok ama çok iyi büyüdü. Hiç bir problem yaşamadım ama bu öyle değil. Öldürüyor beni. Belki diğerini unuttum ondan öyle geliyor ama anladım ki her çocuk bir olmuyormuş. İnşallah biran önce kurtulursunuz gaz probleminden. O dediğin uyku arkadaşı yerine bende de müzikli projektör var. Çok güzel bişey. O nun sesini duyunca uyuyacağını anlıyor zaten. Gece tavana yansıyan görüntüleri de çok güzel. Yaaa ne kadar şanslı şimdiki bebekler

markası nedir? bugün halledicem inş.

Voltaj cok haklısın. O hatayi bende yaptım. Durmadikca aldim. Oyalansin diye.. hali olmadi salincak o olmadi ana kucağı bunu sevmedi baska kucak derken evim bunlarla doldu bir tane olsa da yetermis diyorum şimdi. İnşallah kizim doyumsuz bir çocuk olmaz

kızlar benim bebeğim 3 hafta önceye kadar ilk uykusunu 5 6 saat olarak tamamlıyordu sonra 3,2,1 saat şeklinde sabahı ediyorduk. ama bu aralar ilk uykusu 3 4 saati geçmiyor uyanıyor sonra yine devam sizce neden olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…