2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar benim bebeğim 3 hafta önceye kadar ilk uykusunu 5 6 saat olarak tamamlıyordu sonra 3,2,1 saat şeklinde sabahı ediyorduk. ama bu aralar ilk uykusu 3 4 saati geçmiyor uyanıyor sonra yine devam sizce neden olabilir?
Büyüdüğü için daha çabuk acıkıyor olabilir. Ben gece uykusu açılmadan hemen yediriyorum zaten emerken uyuyor hemen. Eğer uykusu bölünürse uyuması daha zor oluyor. Ama seninkisi büyük ihtimal acıktığı için uyanıyordur.

Ben bunu kullanıyorum canım. Eki Görüntüle 758266 Akış hızı 1 den başlıyor. Aylara göre artıyor. Şimdi 4+ aldım ama benim kıza çok geliyor. Hala 1 numarayı

Ben de chicco kullaniyorum memeyi hic birakmadi cok memnunum.

Benimkide aynisi bu tombul biberon
bazı sitelerde chicconun 1 numara emziğinin çok akıttığını yazmışlar. sizce nasıl? benim kızım biraz huylu. ben emzirirken sütüm çok gelirse bile emmiyo. bunda da aynı sıkıntıyı yaşarsak koleksiyonumuza bir biberon daha eklenmiş olacak.

ben bunu kullandım nuby doğal dokunuş kullandım, sonuç bebeğim hemencecik biberona alıştı, artık meme yok zaten bizde
sağol canım bilgi için. sağlıklı olsun da mama ile olsun. sen de çok kafana takma. bunda da vardır bi hayır. bak benim sütüm var hatta boşuna akıp gidiyo ama kızımın kilo alımı gittikçe düşüyo, yaramıyo yani. ben de nasıl mama veririm diye çaba sarfediyorum.

bizimki de tutarmı tutmaz mı şansımıza artık çok kararsız kaldım ya :S

bende hep meme artı yetmeyincede devam sütü verdim biberonla ama,
son 1 haftadır kızım biberonu azcık içiyo, sonra bırakıyo, meme de aynı şekilde azcık emiyo bırakıyo
doydu sanıyorum ama yarım saat sonra hırçınlaşmaya başlıyo tekrar meme veriyorum
dr browns yenidoğan doğal akış almıştım ben memnun kaldım, belkide başlığını değiştirmem gerekiyodur, sıkılıyo biberonda sanki

oyun halısı hakkında:
hamileyken bi tanıdığa gitmişim bana kendi elleriyle diktiği seccade hediye etti,
üzeri patchwork gibi ama amatör ve babane işi olmuş biraz, kırmadım kabul ettim,
eve getirince anneme verdim, 2 ye katlayıp dikti kare yaptık üzerini de hayvan desenli bi kumaşla dikti annem, oyun halısı gibi oldu ama şu hayvancıkları asacağım çapraz parçayı neyle yapacağımı bulamadım henüz,

dönencesindeki hayvancığın birinide arabasının tente kısmına astım baya hoşuna gitti dışardayken oyanlanıyo onla,

nette bakıp hoşuma gidenler biraz pahalı geldi bana,
voltajın dediği gibi bikaç ay sonra ne yapıcam ben onu, fazla eşya gözüme batar benim

Benim kızım ilk bunu aldığı için sanırım sorun yok. Akışı yavaş hatta 4+ sına geçemedim hala çok geliyor içemiyor bebişim. Bide denemeden bilemiyorsun. :26:

doğum parası
merhaba bişey soracaktım doğum parası alan var mı aranızda 5 nisanda doğum yaptım bankaya gittim para yatmamış ama ssk verilmiş.siz ne zman aldınız yada bununla ilgili bilgi nerden alırım.

normal hortum kessen de yorgan iğnesiyle diksen ya da yapıştır diycem ama ağzın alır diye korktum

Ay kizlar anlatmazsam catliycam. Kaynimla eltim ayriliyorlar 5 yillik evliler ve 3 yasinda ogullari var dun duydum ailesinin yanina gidiomus baska sehire yani dogumumda yanimda kaldi yardimci oldu fln helalleseyim dedim msj attim.
Gidiomussun sonkez gorusmek helsllesmek isterim die
Oda ben sizden kimseyle hakkimi helal etmiorum gelmeyin gorusmek istemiyorum (gorumcem haric) ben gudince naparsaniz tapim umrumda degil
Bende sinirlendim ben sana ne yaptim kotu bi niyetim yoktu ayrica benim sana daha cok hakkim gecmistir allahindan bull dedim
Oda ben belsmi bulmustum ondanda kurtuluyorum sukurker olsun yazmis
Benden urun almisti bende onun ucretini komsuma verirsin bu saatten sonra benim hic isim olmaz senle numaramida sil yazdim
Ama okadar moralim bozulduki anlatamam ve esimle ben hicbir seyletine karismadik kac kere syrilmaya kalktilar sonucta bizi ilgilendirmiuir die bole yapacagini bilsem aramazdim ama obur dunyada hesabini veremesin bu mubarek gunlerde bsna bu yaptigini.

Kusura bakmayin kizlar anlatmazsam rahatlayamazdim hakkinizi helal edin basinizi sisirdim.

doğum izni bittikten 20 ile 45 gün arasında para yatıyomuş, 170 i arayıp sorabilirsin yatmış mı diye

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html
Burda biri oyun halısı yapmış ben de böyle yapmayı düşünüyorum fikir olur diye eklemek istedim

görmüştüm bunu, hatta ondan esinlendim bende,
inşallah cevap gelir yapan kişiden, oyuncakların asıldığı çapraz kısmı neyle yapmış merak ediyorum
normal hortum kessen de yorgan iğnesiyle diksen ya da yapıştır diycem ama ağzın alır diye korktum

kendisi yapan arkadaştan cevapp gelmezse senin dediğini denerim artık

Bayagi sinirlenmissin... haklisinda belkide onunda piskolojisi yerinde degildir..karismamakla en iyisini yapmissin yoksa adin ara bozan olurdu

Kizlar bugun az arastirdimda agustos da bir kurs var bebeklere ilk yardim ogretiyorlar...allah esirgesin hic ihtiyac olmasada yapmak istioruz esimle..acil durumlarda mudahale cok onemli..en korktugum seylerden biri havale veya bogaza bisey kacmasi; (

Ben okudumda hirdavatcidan boru almis esnek onunla yapmis uzerine kılıf dikmis soyleyeyim dedim
Bayagi sinirlenmissin... haklisinda belkide onunda piskolojisi yerinde degildir..karismamakla en iyisini yapmissin yoksa adin ara bozan olurdu

Ya sorma karismadigimiz halde bu laflari isittim karissaydim nolurdu bilmem zaten sorunlu bi kisilik ben cocugumuza aciyorum ziyan olacak orada onuda koz olarak kullanio zaten allah bildihi gibi yapsin ne diyeyim...

Kizlar bugun az arastirdimda agustos da bir kurs var bebeklere ilk yardim ogretiyorlar...allah esirgesin hic ihtiyac olmasada yapmak istioruz esimle..acil durumlarda mudahale cok onemli..en korktugum seylerden biri havale veya bogaza bisey kacmasi; (

Vallahi cok iyi yaparsiniz gidin bence buyuk oglum 2 yasindayken havuc kaçtı bogazina ben oldum oldum dirildim cok sukur bisi olmadi .burdada paylasirsin bizde sebepleniriz

evet okudum bende yarın borusunu alıp yapıcam inşallah

Malesef bu durumlarda olan cocuklara oluyor...allah yardimcilari olsun

Vallahi cok iyi yaparsiniz gidin bence buyuk oglum 2 yasindayken havuc kaçtı bogazina ben oldum oldum dirildim cok sukur bisi olmadi .burdada paylasirsin bizde sebepleniriz

Anlatirim tabikide...ben kreste calisirke birtane cocuk havale gecirmisti ozaman hicbisey yapmamak gerekiyor tek agzina birsey konmali dilini isirmasin diye birkac sanise sonra gecmisti sonra hemen hastaneye goturduk...ama cok kotu bir manzaraydi allahim esirgesin

Kızlar tiny love marka ana kucağının etiketine baktığımda üzerinde tel aviv-israel yazıyordu..
yani israil markası...bu konuda hassasiyeti olan ve almayı düşünen arkadaşlar için yazdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…