Büyüdüğü için daha çabuk acıkıyor olabilir. Ben gece uykusu açılmadan hemen yediriyorum zaten emerken uyuyor hemen. Eğer uykusu bölünürse uyuması daha zor oluyor. Ama seninkisi büyük ihtimal acıktığı için uyanıyordur.kızlar benim bebeğim 3 hafta önceye kadar ilk uykusunu 5 6 saat olarak tamamlıyordu sonra 3,2,1 saat şeklinde sabahı ediyorduk. ama bu aralar ilk uykusu 3 4 saati geçmiyor uyanıyor sonra yine devam sizce neden olabilir?
Ben bunu kullanıyorum canım. Eki Görüntüle 758266 Akış hızı 1 den başlıyor. Aylara göre artıyor. Şimdi 4+ aldım ama benim kıza çok geliyor. Hala 1 numarayı
bazı sitelerde chicconun 1 numara emziğinin çok akıttığını yazmışlar. sizce nasıl? benim kızım biraz huylu. ben emzirirken sütüm çok gelirse bile emmiyo. bunda da aynı sıkıntıyı yaşarsak koleksiyonumuza bir biberon daha eklenmiş olacak.Ben de chicco kullaniyorum memeyi hic birakmadi cok memnunum.
Benimkide aynisi bu tombul biberon
sağol canım bilgi için. sağlıklı olsun da mama ile olsun. sen de çok kafana takma. bunda da vardır bi hayır. bak benim sütüm var hatta boşuna akıp gidiyo ama kızımın kilo alımı gittikçe düşüyo, yaramıyo yani. ben de nasıl mama veririm diye çaba sarfediyorum.ben bunu kullandım nuby doğal dokunuş kullandım, sonuç bebeğim hemencecik biberona alıştı, artık meme yok zaten bizde
bizimki de tutarmı tutmaz mı şansımıza artık çok kararsız kaldım ya :Savent i ilk 3 gün aptamil 1 ile kullandım. aynı dönemde nuk emzik de kullandım. ne biberona ne emziğe alışmadı. aynı emziği 3. ayın başında yine denedim. bu defa emziğe alıştı.
yanlış yerden alıntı yaptım,özür.
Nörüyon gulimier?
Kizlar bu halıları bebekler emekleyince ne yapacaksınız ?cıv cıv akip gezecekler sonuçta bıraktığınız yerde kalmazlar.ha iki uç ay idare etsin diye alıyorum derseniz siz bilirsiniz ama Cok pahalıya kaçmayın derim.
Birde nacizane önerim ;
Hali icin degil Genelleme olarak Elbette oyalayacak malzemeler olmali ama Boğmayın cocuklari,yani salıncak alalım yok o olmadı anadizi yok olmadı hoppala olmadı bilmem su bu...
İnanın en güzel eğlencesi sizinle geçirdiği zaman.ufak bir huysuzlukta bıktı vs gibi düşünmeyin alışsın biraz.
Doyumsuz oluyoruz bazen kendimize eğlenceli geldikçe alıyoruz .cocukta o doğrultuda gidiyor.yasadim bunu.
kızlar philips avent natural biberon kullanan var mi? anne memesine en yakın, memeyi bıraktırmayacak diye geçiyo nette. ne kadar doğru? akış hızı 1 olan nasıl?
bunun dışında önerebileceğiniz bir biberon var mı?
değişik biberon başlıkları denedik ama kızım almak istemiyo.
Kızlar bende Nisan 2013 annesiyim. Bir ara geldim topiğe ama sonradan hızınıza yetişemediğim için bıraktım takip etmeyi. Maşallahı var topiğin. Benim sorunum bebişimin bi türlü istenilen düzeyde kilo alamaması. Maalesef ki 2,5 ay emdikten sonra bıraktı anne sütü almayı. Ve sütümde kalmadı. En baştan beri doktor tavsiyesiyle mama desteğiyle beslendi. 4150 kilo doğdu. Şuan 4. ayımızın içindeyiz ve 5470 kilo geldi bikaç gün önceki kontrolümüzde. Benim durumumda olan var mı? Yemesi ve iştahı çok güzel ama bi türlü kilo alamıyoruz. İlk ay idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Antibiotik kullandık. O hafta güzel kilo aldı 200 gr. Sonrasında yine hep alt sınırda kilo alıyor. Doktorumuz mamanın içine pirinç unu takviyesi yapmamı söyledi. Bir hafta kullandım. En ufak bir faydası olmadı. Bende bıraktım pirinç ununu. Aptamile devam ediyorum. Bir ara mamayı değiştirdim yine fayda etmedi. Çok fazla takmak istemiyorum ama nedense takılıp kalıyorum bu konuya. Allaha şükür sağlığı ve gelişimi yerinde. Tavsiyesi olan var mı?
merhaba nisan anneleri ben mayıs annesıyım kızım 72 gunluk oldu
ve koliğiz eskıye göre bıraz azaldı devam etmekle bırlıkte sukur, ama bazı gunler yıne kuduruo 6-7 saat
sıze sorum kolık anneleri özlelıkle suan 3 aylık olmustur sızın beebklerınız
drlar ve arastırmalar 3. ayda koliğin bittiğini soyler..bıttmıı duzeldimi en azındn eskıye nazaran daha ıyımı uykusu vs
bızım gunduz uykusu tılkı uykusu gıbı basında durup her kıpırdadıgında sallayacaksın yoksa hemen uyanıo 4 ten sonra ıse 5-10 ndakıka ancak uyuo akşama doğru ıyıce azalıo sureklı hamağında sallamama ragmen..
lutfen duzedlıo dıyın zıra hala benımkızım gıbı bebegınden sıkayet eden anneler olmus
hanı 3. ayda duzelıodu:)))))))))9
Benim kızım ilk bunu aldığı için sanırım sorun yok. Akışı yavaş hatta 4+ sına geçemedim hala çok geliyor içemiyor bebişim. Bide denemeden bilemiyorsun. :26:bazı sitelerde chicconun 1 numara emziğinin çok akıttığını yazmışlar. sizce nasıl? benim kızım biraz huylu. ben emzirirken sütüm çok gelirse bile emmiyo. bunda da aynı sıkıntıyı yaşarsak koleksiyonumuza bir biberon daha eklenmiş olacak.
sağol canım bilgi için. sağlıklı olsun da mama ile olsun. sen de çok kafana takma. bunda da vardır bi hayır. bak benim sütüm var hatta boşuna akıp gidiyo ama kızımın kilo alımı gittikçe düşüyo, yaramıyo yani. ben de nasıl mama veririm diye çaba sarfediyorum.
bizimki de tutarmı tutmaz mı şansımıza artık çok kararsız kaldım ya :S
bende hep meme artı yetmeyincede devam sütü verdim biberonla ama,
son 1 haftadır kızım biberonu azcık içiyo, sonra bırakıyo, meme de aynı şekilde azcık emiyo bırakıyo
doydu sanıyorum ama yarım saat sonra hırçınlaşmaya başlıyo tekrar meme veriyorum
dr browns yenidoğan doğal akış almıştım ben memnun kaldım, belkide başlığını değiştirmem gerekiyodur, sıkılıyo biberonda sanki
oyun halısı hakkında:
hamileyken bi tanıdığa gitmişim bana kendi elleriyle diktiği seccade hediye etti,
üzeri patchwork gibi ama amatör ve babane işi olmuş biraz, kırmadım kabul ettim,
eve getirince anneme verdim, 2 ye katlayıp dikti kare yaptık üzerini de hayvan desenli bi kumaşla dikti annem, oyun halısı gibi oldu ama şu hayvancıkları asacağım çapraz parçayı neyle yapacağımı bulamadım henüz,
dönencesindeki hayvancığın birinide arabasının tente kısmına astım baya hoşuna gitti dışardayken oyanlanıyo onla,
nette bakıp hoşuma gidenler biraz pahalı geldi bana,
voltajın dediği gibi bikaç ay sonra ne yapıcam ben onu, fazla eşya gözüme batar benim
oyun halısı alıcaklar hepsi buradada bu halıda indirim var.ben sipariş verdim.beğenmezsem 7 gün içinde iade edip mezoşumun dediğinden sipariş vericem.
Tiny Love Gymini Güneşli Gün Oyun Halısı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
doğum parası
merhaba bişey soracaktım doğum parası alan var mı aranızda 5 nisanda doğum yaptım bankaya gittim para yatmamış ama ssk verilmiş.siz ne zman aldınız yada bununla ilgili bilgi nerden alırım.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ima-oyun-halisi-yaptim-sizce-nasil-olmus.html
Burda biri oyun halısı yapmış ben de böyle yapmayı düşünüyorum fikir olur diye eklemek istedim
normal hortum kessen de yorgan iğnesiyle diksen ya da yapıştır diycem ama ağzın alır diye korktum
Ay kizlar anlatmazsam catliycam. Kaynimla eltim ayriliyorlar 5 yillik evliler ve 3 yasinda ogullari var dun duydum ailesinin yanina gidiomus baska sehire yani dogumumda yanimda kaldi yardimci oldu fln helalleseyim dedim msj attim.
Gidiomussun sonkez gorusmek helsllesmek isterim die
Oda ben sizden kimseyle hakkimi helal etmiorum gelmeyin gorusmek istemiyorum (gorumcem haric) ben gudince naparsaniz tapim umrumda degil
Bende sinirlendim ben sana ne yaptim kotu bi niyetim yoktu ayrica benim sana daha cok hakkim gecmistir allahindan bull dedim
Oda ben belsmi bulmustum ondanda kurtuluyorum sukurker olsun yazmis
Benden urun almisti bende onun ucretini komsuma verirsin bu saatten sonra benim hic isim olmaz senle numaramida sil yazdim
Ama okadar moralim bozulduki anlatamam ve esimle ben hicbir seyletine karismadik kac kere syrilmaya kalktilar sonucta bizi ilgilendirmiuir die bole yapacagini bilsem aramazdim ama obur dunyada hesabini veremesin bu mubarek gunlerde bsna bu yaptigini.
Kusura bakmayin kizlar anlatmazsam rahatlayamazdim hakkinizi helal edin basinizi sisirdim.
doğum izni bittikten 20 ile 45 gün arasında para yatıyomuş, 170 i arayıp sorabilirsin yatmış mı diye
görmüştüm bunu, hatta ondan esinlendim bende,
inşallah cevap gelir yapan kişiden, oyuncakların asıldığı çapraz kısmı neyle yapmış merak ediyorum
kendisi yapan arkadaştan cevapp gelmezse senin dediğini denerim artık
Bayagi sinirlenmissin... haklisinda belkide onunda piskolojisi yerinde degildir..karismamakla en iyisini yapmissin yoksa adin ara bozan olurdu
Kizlar bugun az arastirdimda agustos da bir kurs var bebeklere ilk yardim ogretiyorlar...allah esirgesin hic ihtiyac olmasada yapmak istioruz esimle..acil durumlarda mudahale cok onemli..en korktugum seylerden biri havale veya bogaza bisey kacmasi; (
Ben okudumda hirdavatcidan boru almis esnek onunla yapmis uzerine kılıf dikmis soyleyeyim dedim
Ya sorma karismadigimiz halde bu laflari isittim karissaydim nolurdu bilmem zaten sorunlu bi kisilik ben cocugumuza aciyorum ziyan olacak orada onuda koz olarak kullanio zaten allah bildihi gibi yapsin ne diyeyim...
Ben okudumda hirdavatcidan boru almis esnek onunla yapmis uzerine kılıf dikmis soyleyeyim dedim
Ya sorma karismadigimiz halde bu laflari isittim karissaydim nolurdu bilmem zaten sorunlu bi kisilik ben cocugumuza aciyorum ziyan olacak orada onuda koz olarak kullanio zaten allah bildihi gibi yapsin ne diyeyim...
Vallahi cok iyi yaparsiniz gidin bence buyuk oglum 2 yasindayken havuc kaçtı bogazina ben oldum oldum dirildim cok sukur bisi olmadi .burdada paylasirsin bizde sebepleniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?