2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gunaydin canlar ya sut sagmak icin lansinoh pompa almistim birkere bile kullanmadim ogluma emerken anca yetiyor sutum sagipta yedekleyecek kadar cikmaz verdigim paraya uzulup kendimi teselli ediyorum 2 yasina kadar emmesi azalir illaki kullanirim diyorum ne olur sizde beni avutun :)
Birde bebekleriniz yuzustu sonra tekrar sirt ustu donmeye basladimi bizimki 3 ayi 1 hafta gecti bugun ilk defa oyle dondu olmasi gereken zaman mi merak ettim

Ben tiny love tekmele ve oyna aldım..cok memnunum..

bu halı(tekmele ve oyna) arkadaşımda vardı çok güzel gerçekten bende tiny love maymun adası aldım beğenmezsem değiştiririm diye ama ondanda çok memnunum benim kıpırdak oğlum bile oyalanıyo oyuncaklarıyla..almayı düşünen olursa yaklaşık 15 gün kadar önce aldım kirazbaby sitesinde diğer sitelere göre indirimliydi..

Bence dursun canım. Gerçekten yararlı bişey. Yedeklemek için değil de bebek emmeyi bıraktığı zaman iyi oluyor. Şuan emiyor ve doyuyorsa dua et. Ben onu bile yapamadım. Pompa aldım sağdım ama 10 ml süt çıkmadı. Bi gün mutlaka işine yarayacaktır. Eğer paketini açmadıysan aldığın yere iade yapabilirsin. Ben ilk aldığımı öyle yapmıştım. Sonrasında kiraladım.

3 aylık kızım var bu ay 330 gram almış mama yediği halde aptamil veriyorum onuda iştahlı yemiyo sütüm var ama doyurucu deyil ebe mamayı günde 5 kere ver dedi bana önere bileceğiniz mama var mı ne vereyim.

Merakimdan alir almaz acmistim neyse artik kullanmazsam birdahaki bebege kalir :)

3 aylık kızım var bu ay 330 gram almış mama yediği halde aptamil veriyorum onuda iştahlı yemiyo sütüm var ama doyurucu deyil ebe mamayı günde 5 kere ver dedi bana önere bileceğiniz mama var mı ne vereyim.
Bende de aynı sorun var canım. Aptamil kullanıyorum ve kızım kilo almıyor. Benim doktorum pirinçunu önerdi. Bir hafta kattım mamasının içine ama yine sonuç aynı. Ne yaparsam yapayım kilo almıyor. Ben de bıraktım nasıl olsa alacak bi gün. Bence doktoruna danış. En iyi o bilecektir. Bazı çocukların yapısından kaynaklanan bi durum sanırım bu çünkü benimki gayet güzel besleniyor.

merhaba arkadaşım bende kendi oyun halımı yapmaya karar verdim tamamlanmasına az kaldı tamamlanınca resmini atarım:)oyuncakların asıldığı yer için 2 tane hulahop aldım.üstünü kumaşla kapladım.

Benim bebişim de kilo almıyor..
mama+anne sütü veriyorum 1 haftada 80 gram almış birde benim doktorum mamaya çok karşı evdeki bütün mamaları çöpe at dedi iyi beslen gerekirse saat başı emzir dedi bu sefer memeye ağırlık verdim ama yok almıyo ya

Merhaba guzel anneler,
Oyun halısı ile ilgili nacizane benimde tavsiyem var, ben Fisher Price aldım discovery and grow kick and play serisinden ayak kısmında piyanosu var vurdukça sesler çıkıyor ses ayarı ver iki farklı seviyede. Ayrıca 5 farklı pozisyona dünüştülüyor bu şekilde 2 yaşına kadar kullanılıyor. 150 idi yanlış hatırlamıyorsam fiyatı, biraz pahalı diğer markalara göre fisher price ama antikansorejen ürün kullanmaları ve avrupa birliği standardlarına uygun bebek ürünleri üretmeleri falan filan derken 3 kuruş fazla olsun içime sinen olsun dedim. İyilki de öyle yapmışım, bizim tosun tekmeleye tekmeleye bi hal oluyo, artık bu sayede eşimle aynı anda yemek yiyebiliyoruz.

Son düzenleme:

sgk müdürlüğünğ aradım
iş bası yapttıktn sonra raporunuz onaylandıktan 15 gun sonra dediler

banada akıl verin
40 na kadar emzik alıştırmak için uğraştım iyi kötü almaya başladı
emziği eliyle yada ağzıyla atıyor baş parmağını yada işaret parmağını emiyor

şimdi tek parmak emmek parmağı inceltiyor deniliyor doğrumu bilmiyorum bu parmak emme işini unutturmalımıyım unutturmam gerekiyorsa nasıl yapacağım :44:

benım kızım da cok ıstahsız doktor yarı uykulu ıken ver dedı meme veya bıberonu uyurken daha ıyı alıyor bıberonu hatta 5-6 gundur uyutup verıyorum uyanıkken mumkun degıl almadı bugun kontrolü vardı bır haftada 270 gr almış cok mutlu oldum

Seninki kaç aylık bilmiyorum ama benim kızım 3,5 aylık. Şuan hem emzik emiyor hem de arada işaret parmağını götürüyor ağzına. Bu dönemde çok normalmiş benim araştırmalarıma göre. Zaten bi süre sonra ne bulursa ağzına götürecek. Hatta benimkisi bugün battaniyesinin ucunu emiyordu. Zaten elini ne kadar çekersen çek çocuğun bi süre sonra tekrar götürecektir. Telaşlanma bence bi süre sonra geçer. O senin dediğin şey daha ilerisi için. Benim teyzemin kızı emiyordu parmağını. Kocaman kadın oldu hala emer. Ama bebeklerin ilk aylarındaki parmak emmeler tehlikeli değil.

herkese merhaba nisan anneleri. pazartesi işbaşı yapacağım ve lansinof affinity çiftli pompa aldım, ilk kez bugün sağmaya başladım ve iki göğsümden bir seferde sadece 50 ml süt geldi... ikinci seferde ise 30 ml... çok üzülüyorum, pazartesi gününe yetecek kadar süt bırakamayacğım sanırım... önerileriniz nedir? bir de 3 aylık bebek günde acaba ne kadar süt içer?

ayın 24de 3 aylık olacak kısmetse.
bilmiyorum tek parmak olunca herkes parmağı incelir diyor korkutuyorlar beni
dediğin gibi çekiyorum emziği tıkıyorum arkasından arkamı dönene kadar cuk cuk diye sesler geliyor

emme bende de aynı yakamı kolumu yastığı ne bulursa oyuncak tutturdum eline onuda ağzına götürüyor çok şükür de işte parmak olunca korktum

Daha çok küçük canım korkma sakın ve engellemeye çalışma boşuna. Çünkü şuan tek bildikleri şey emmek. Doğal olarak her şeyi ağızlarına götürerek tanıyacaklar. Bi süre sonra geçecektir telaşlanma sakın

ben kızımın doğumundan 3.aya kadar doktor önerisiyle hipp kullandım, hep zeytinyağı koymak zorunda kaldım mamaya, çünkü kabızlık yaptı, sonra doktor edğiştirdim, ben golden goat u sordum iyi dedi, hipp'i niye tercih ettğimi merak etti, hipp golden goat aptamil ya da sma dedi, hipp organik olması güzel ama anne sütüne yakın olması daha önemli dedi, ben de yaklaşık 1 aydır golden goat kullanıyorum, bu ay az kilo almış gibi, gerçi salı belli olucak da, mamadan olduğunu sanmıyorum, sma da kullandım bi kutu, pek tadını sevmedi galiba bizim kız, zaten en az şekerli mama o, aptamil aldım bi kere mama bitti, markette o vardı, gaz yaptı bize, golden goatun süper bi kıvamı var, şekeri aptamil kadar tadı krema gibi, ben sma, hipp ve golden goatun kutularını aldım karşılaştırdım, hem en az şeker en fazla protein kalsiyum vs. olan golden goattu, ama diğerlerine göre bayağı pahalı, internetten sipariş veriyorum ben, yine de doktorun en doğrusunu bilir, ben de içinde balık yağı olmamasına taktım şimdi, hippte balık yağı vardı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…