of of of şu bayram bir geçseydi ilk defa bir bayram gözümde büyüyor sizdede aynı durumu yaşayan varmı kızım ben eşim ve annem dışında kimi görse bi tarafı yırtılıyormuş gibi ağlıyor 2 buçuk aylık olduğundan beri böyle bayramda napcam bilmiyorum(
birde kayınvalidemlere gitcez 3 saatlik yolda arabada nasıl oyalıyacam o da ayrı bir dert evde oda oda gezdiriyorum arabada napcam bilmem fikirlerinize açığım(((
al benden de o kadar arkadasım.. bende kayınvalideye gidp 3 4 gün kalacağız izde 2 saat uzaktayız.. benim oğlanda huysuzlanıyo kucaktan kucağa daralıyo vermesen olmuyo uyku duzeni tamamen değişiyo bide süt sağma sorunumuz var ki tam bela
Sut saganlara bir sorum olacak once emzirip sonra mi sagiyorsunuz ben dun ilk defa sagdim oglum emdikten sonra iki gogusten toplamda 50 ml kadar cikti normal midir acaba miktar olarak
al benden de o kadar arkadasım.. bende kayınvalideye gidp 3 4 gün kalacağız izde 2 saat uzaktayız.. benim oğlanda huysuzlanıyo kucaktan kucağa daralıyo vermesen olmuyo uyku duzeni tamamen değişiyo bide süt sağma sorunumuz var ki tam bela
canım bende evdeysem önce emzirip sonra sağıyorum.iş yerindeysem sabah emzirip çıkıyorum saat 11 e kadar bekliyorum süt dolsun göğsüm diye sonra sağıyorum (tabii işyerinde sürekli ağzıma tatlı şeyler yiyorum)
Sut saganlara bir sorum olacak once emzirip sonra mi sagiyorsunuz ben dun ilk defa sagdim oglum emdikten sonra iki gogusten toplamda 50 ml kadar cikti normal midir acaba miktar olarak
Çok dertliyim çookk. 2 gün eşimle tartıştık biraz. dün de kv ve akrabaları iftara geldiler. zoraki davet ettirdiler kendilerini. eşime ben 4 aylık bebekle nasıl hazırlık yapıcam nası hizmet edicem dediysem de ikna edemedim. kv sabahtan damladı eve. ben kızımı emziriyorum uzaktan bizi izliyo. sütün var mı? yutkunuyo mu? çekince mi geliyo? akıyo mu? sonra ikna olmadı iyice yanaştı. yutkunma sesi geliyomu diye dinliyo. üstüne bi de bakıyım süt geliyo mu diyince benim tepem attı. yalan mı söylüyorum sütüm var işte olmasa bu çocuk aç durabilir mi dedim. sonrasındaki muhabbetleri de beni iyice strese soktu. eltimin 3 çocuğuna bakıyo. çok yaramazlar. en küçüğü de benim kızımla aynı zamanda doğdu. tutturdu bunu kimselere vermem buna da ben bakacam diyo. ben çok iyi tanıdığım bi bayan var ona vericem diyorum yok diyo. o çocukların arasında benim kızımın başına ne gelir Allah bilir. biriyle ilgilenirken diğeri çocuğa ne yapıyo haberi bile olmaz. bu arada çocukların büyüğü 3 yaşında. ortanca 1,5 küçük de 4 aylık.
akşama da iftara 22 kişi gelince ben iyice gerildim. evimin altı üstüne geldi. güya temizlik yapmıştım. kızım bi taraftan ağlıyo ben hem onu susturmaya çalışıyorum hem misafirlerin isteklerine koşuşturuyorum. ben gerildikçe kızım daha bi bağırıyo. ne kötü bi gündü Allahım. sonuç olarak benim üstümü ıslatacak kadar akan sütüm bugün kurudu sanki. kızım boş boş çekip ağlıyo. mamayı da ağzına almaz. bi damla uyku kalmadı. başım çatlıyo resmen. ev deseniz her yer alt üst olmuş. çok canım sıkılıyo yaaa
Okurken benim tansiyonum oynadı.allah yardımcın olsun.Çok dertliyim çookk. 2 gün eşimle tartıştık biraz. dün de kv ve akrabaları iftara geldiler. zoraki davet ettirdiler kendilerini. eşime ben 4 aylık bebekle nasıl hazırlık yapıcam nası hizmet edicem dediysem de ikna edemedim. kv sabahtan damladı eve. ben kızımı emziriyorum uzaktan bizi izliyo. sütün var mı? yutkunuyo mu? çekince mi geliyo? akıyo mu? sonra ikna olmadı iyice yanaştı. yutkunma sesi geliyomu diye dinliyo. üstüne bi de bakıyım süt geliyo mu diyince benim tepem attı. yalan mı söylüyorum sütüm var işte olmasa bu çocuk aç durabilir mi dedim. sonrasındaki muhabbetleri de beni iyice strese soktu. eltimin 3 çocuğuna bakıyo. çok yaramazlar. en küçüğü de benim kızımla aynı zamanda doğdu. tutturdu bunu kimselere vermem buna da ben bakacam diyo. ben çok iyi tanıdığım bi bayan var ona vericem diyorum yok diyo. o çocukların arasında benim kızımın başına ne gelir Allah bilir. biriyle ilgilenirken diğeri çocuğa ne yapıyo haberi bile olmaz. bu arada çocukların büyüğü 3 yaşında. ortanca 1,5 küçük de 4 aylık.
akşama da iftara 22 kişi gelince ben iyice gerildim. evimin altı üstüne geldi. güya temizlik yapmıştım. kızım bi taraftan ağlıyo ben hem onu susturmaya çalışıyorum hem misafirlerin isteklerine koşuşturuyorum. ben gerildikçe kızım daha bi bağırıyo. ne kötü bi gündü Allahım. sonuç olarak benim üstümü ıslatacak kadar akan sütüm bugün kurudu sanki. kızım boş boş çekip ağlıyo. mamayı da ağzına almaz. bi damla uyku kalmadı. başım çatlıyo resmen. ev deseniz her yer alt üst olmuş. çok canım sıkılıyo yaaa
pztf bencede voltaj çok haklı kv bakarsa yapacağı o olur..Kv cocuğa bakma olayına bende baskasına ver derim.cunku beraber büyüsünler kardes onlar diyerek aynı çorbaya aynı kasikla bı sanaaa bı sanaaa...
Büyüklerin cirmik cimdik vb sürer gider.esin bu konuda inşallah senden yanadir.
Evin için bugunluk yapabilirsen dinlensen çok iyi olur.birde kesinlikle tavuk veya tavuk suyuna çorba iç.sute birebirdir.
Allah yardımcın olsun...
Ah canım benim ya bende de dün 20 kişi misafir vardı ama sağ olsun annem yanımdaydı herşeye yardım etti. Kv konusunda bende senin gibi dertliyim bizimkide takmış durumda süte benim kız 3,5 aylık malum eller ağızda artık sürekli bu çocuk doymuyor diyip duruyor benim kısa boylu ve ufak bi yapım var kv buna takmış durumda senin sütün yetmiyor o çocuğa , süt üretmiyordur senin vücudun diyip duruyor hayır şakır şakır süt geliyor çamaşırım bile ıslanıyor ama inandıramıyorum amannn boşver ya onlar için canımızı sıkıp var olanıda yok etmeye gerek yok sonra çabala dur süt gelecek diye ben artık takmıyorum sanada tavsiye ediyorum .....Çok dertliyim çookk. 2 gün eşimle tartıştık biraz. dün de kv ve akrabaları iftara geldiler. zoraki davet ettirdiler kendilerini. eşime ben 4 aylık bebekle nasıl hazırlık yapıcam nası hizmet edicem dediysem de ikna edemedim. kv sabahtan damladı eve. ben kızımı emziriyorum uzaktan bizi izliyo. sütün var mı? yutkunuyo mu? çekince mi geliyo? akıyo mu? sonra ikna olmadı iyice yanaştı. yutkunma sesi geliyomu diye dinliyo. üstüne bi de bakıyım süt geliyo mu diyince benim tepem attı. yalan mı söylüyorum sütüm var işte olmasa bu çocuk aç durabilir mi dedim. sonrasındaki muhabbetleri de beni iyice strese soktu. eltimin 3 çocuğuna bakıyo. çok yaramazlar. en küçüğü de benim kızımla aynı zamanda doğdu. tutturdu bunu kimselere vermem buna da ben bakacam diyo. ben çok iyi tanıdığım bi bayan var ona vericem diyorum yok diyo. o çocukların arasında benim kızımın başına ne gelir Allah bilir. biriyle ilgilenirken diğeri çocuğa ne yapıyo haberi bile olmaz. bu arada çocukların büyüğü 3 yaşında. ortanca 1,5 küçük de 4 aylık.
Kızlar minikleriniz kaç kg oldular ve kaç numara bez kullanıyorsunuz??[/Q
Kızım 14 nisan doğumlu 3,5 aylık yani 15 gün önceki kontrole göre 5880 gram 57 cm molfixin 3 numarasını kullanıyoruz gayet iyi geliyor canım....
bugün 4 ayık aşılarımızı olduk.iki tane bacaklardan..ateşi çıkar diye hep tetikteyim.ateş ölçer ve carpo elimin altında:)umarım rahat atlatırız geceyi..
bi kızlar gündüz uykulatrınız nasıl..bizim kız 2 saatte bir 20 dk-40 dk arası uyuyo.mümkün deği daha fazla yatmıyo..normal mi acaba?
Selam kızlar 14 nisan doğumlu bi kızım var bizim sorunumuz ne uyku ne meme nede kaka yapamama bizim sorunumuz çok tuhaf ama kucağa alınmak istememe... Yani anlayacağınız kızım kucağa alınmak istemiyor sadece babası ve ben alınca ağlamıyor onun haricinde kim alsa basıyor narayı ...malum ramazan olunca sürekli misafir geliyor yada misafirliğe gidiliyor yani hep kalabalığın içindeyiz toplum içine girdiğimiz anda başlamıyor sorunumuz birisi kucağına almak istediğinde oluyor ne oluyorsa ....Yeni bi taktik geliştirdim bi kaç gündür gittiğimiz yerde ortaya bi battaniye seriyorum kızıda yatırıyorum sevmek isteyen orda seviyor kucağına almadan.. ama nereye kadar böyle olacak yyaaa insanlara bide bunu anlatamıyorum herkes özellikle kv başka bişeyi var bunun diyor yahu 7\24 beraber olduğum çocuğu benden iyi mi bileceksin? Bi de kızın yanından 10 dk ayrılsam basıyor bağlığı çünkü birinin kucağında buluyor yavrucak kendini Bizim gibi olan var mı acep bi cevap yazında içim rahatlasın bari ....Herkes çocuğuma yabani olacak bu diyor çok üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?