2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba bütün annelere,
Ben de nisan annesiyim ve forumu yeni gördüm. Geçmişi biraz okudum harika bi ortam oluşturmuşsunuz. Benim de 26 nisan da ada isimli bir kızım oldu.Beni dde aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum:)

Pztf Allah sabır versin bu ne biçim iştir ya. Benim kayınvalide melek ya okuyorum da herkesinki sorunlu maşallah bizimkisi hiç böyle şeylere karışmaz.
Ben bir de 22 kişi kısmına takıldım şakamı bu,o kadar misafir gelcekse eğer, gelsin birileri yardım etsin bir kadın bu kadar adamı nasıl doyursun nasıl hizmet etsin.
Ben de bizim oğlanla uğraşıyorum 1 haftadır çok huysuz hep kucak istiyor kucakta bile bazen durduk yere ağlıyor. Doktora götürdüm görünürde bişey yok diyor, belki diş çıkaracaktır dedi ama daha diş yeride kızarmamış dedi. Sakin çocuk derken birden feci bişeye dönüştü. Geçen aylar bir kilonun üzerinde kilo alıyordu bu ay sadece 550gr almış. Normal mi artık kilo alım hızının azalması bilen varmıki acep?

Merhaba canım öncelikle bebeğinin yaşı uzun ömrü bereketli olsun güle güle büyüt .Kan şekeri ilk zamanlarda düşer oda daha düzeni olmadığı için gündüzleri yeterince emziriyorsan yatmadan da karnını doyuruyorsan sıkıntı olmaz ...Bu ve benzeri konularda her kafadan bi ses çıkar alış bence en iyisini bebeğin ve sen bilirsin ayrıca çocuğun düzenini de bozma herkes bebeğinin gece uyumadığından şikayetçi sen olan uykusunu yok etme bari.....

Merhaba cevap yazmistim ama arada kaynadi sanirim. Benim kizimda kimsede durmaz. Yabanciyi cok secer. Bir tek bende duruyor dogdugundan beri.
Hımmm bizim sorunumuz yabancılar değil galiba çünkü annem ve kayınvalidem 4 aydır hergün bende nerdeyse ama onlarda bile kucağa alındı mı ağlıyor ...

Hımmm bizim sorunumuz yabancılar değil galiba çünkü annem ve kayınvalidem 4 aydır hergün bende nerdeyse ama onlarda bile kucağa alındı mı ağlıyor ...

Anne kokusunu bilirmis cocuklar. Kucak degissin gormese bile aglamaya baslar benimki de. Ayni sekilde benim annemlere de alismadi. illaki anne diyor sanirim cocuklar :) simdiki cocuklar akilli doguyor.

bence o kadar da kötü değil bende bebeğim olmadan herkese gülsün oynasın isterdim ki öyle de oldu sanırım..herkese gidiyor karşısındakine gülüyor ama bu sefer de ben öyle olmasını istemiyorum..çünkü kimin kucağına aldığı önemli..bazıları tutmayı bile bilmiyor oturamıyor diyorum olsun olsun alışsın büyümüş diyor oturtuyor..bazıları kucağına alıp şapur şupur öpüyor yada kendi çocuğuna öptürüyor bişey söylesen yanlış anlaşılıyor kv uzakta sayılır ama çok öksürüyor içi çıkacakmış gibii benim ödüm kopuyor çocuğu kucağına aldığında.bazen vermek istemiyorum ver ver biraz biz sevelim diye zorla alıyor..biraz uzattım kusura bakmayın ama bebek işte kime gideceğini seçemiyor o yüzden bence kimseye gitmemesi daha iyi..yabani falanda olmaz benim kardeşimde küçükken annemden başkasına gtmezdi 4 5 yaşından sonra değişti..e o yaşta da zaten kime gidip gitmeyeceğini biliyor az çok

Merhaba bende okuyorum surekli ama anca yeni katildim daha. 23 nisan dogumlu bi kizim var. 4 yasinda da bir oglum. Memnun oldum.

ben de evi olduğu gibi bıraktım uyumaya çalıştım. biraz sütüm oldu ama çabuk bitti galiba

hem de ne kabus. sütüm tekrar gelir inşallah.

tavuk suyuna çorbayı deneyim hemen.
yüzsüz benim kv. ben kimseye sesimi yükseltmeyen bi insandım. incinsem de kimseyi incitmemeye çalışırdım. ama kv sabrımı fena halde zorluyo son zamanlarda. köyden indim şehire tiplerinden.her şeyi ben bilirim havasında. ama bildiğin cahilin önde gideni. tahammülüm kalmadı. o bana abuk sabuk konuştukça ben eşime söyleniyorum. dinliyo dinliyo boşver umursama diyo ama mümkün mü. kızıma bakma meselesine gelince sana katılıyorum. 1 kaşıkla 4 çocuğu doyuracağı kesin. hatta bi defa emziği kendi ağzına sokup kızıma öyle verdi. o kadar pis yani. uyumayı çok sever. çocukları uyutup uyutup kendi de yatar. kendi uyuyunca bunlar uyansa da kendilerine zarar verse haberi olmaz.

keşke takmamayı başarabilsem. ben kilo verdikçe sen zayıflayacam diye yeme bu çocuk aç kalıyo diyo, cinlerim tepeme çıkıyo o an. çocuk benim mi senin mi. benden daha çok düşünecek değilsin heralde. kilolarım da kendiliğinden gidiyo bu arada. süt olsun diye ben habire tıkınıyorum. gidip gelip kakasına çişine bakıyo ki yapıyo mu doyuyo mu diye. ahh ahhh Allahım benden uzak eyle bu kadını.

ne mutlu sana kv hiç karışmıyomuş. ben o kadar kişi beklemiyodum. gelecek olanlar birbirlerine haber veriyo ki biz iftara gidiyoruz siz de gelin diye. vicdansızlar ev sahibine bi haber verin. kendimi bulaşıkçı gibi hissettim dün. mutfak dolabında ne varsa aşağıya indi. çay nerde kaldı tatlı gelmiyo mu meyve de yiyelim. hizmetçi gibi çalıştım durdum. 4 tane de genç kız vardı. kızlarını öyle bi yetiştirmişler ki yeme içme varsa geliyolar. yardıma gelince odaya kapanıyolar. başta benim görümce olmak üzere. dün içimden anneme çok kızdım. ben 12 yaşındaydım gittiğim yerde bulaşık temizlik neyse yardım ederdim öyle yetiştirildim. hala da yaparım. ama bakıyorum bizden safı yokmuş. yaptığımız ikram olmuyo. saflığımızla kalıyoruz.

çocukla misafir zaten zor ama seninkilere misafir denmez arsızlara bak ya.biz gidiyoruz sen de gel neymiş ev sahibinin haberi yok başkasını çağırıyor luzumsuzlar

Pzf yuh yani bukadar olur anca..ben okurke sinirlendim...nedense cocuk dogduktan sonra mahremiyet fln kalmiyor..bi orta mali oluyoruz herkez istedigini diyebiliyor istedigi gibi elliyebiliyor ohh..en iyisini yapmissin tavrini koymakla...esine pek yuklenme bence...yoksa ters teper

Benim kizimda yabanciliyor birisi laf atinca veya ellemek isteyince agliyor:) ama benim pek bir hosuma gidiyor nedense herzaman bana cok duskun bir bebegim olsun istemisimdir:)

off bu kv lerden cektigimiz nedir yahu.
benimki guya abdestinde namazinda Allah korkusu var ama hersey sirf ibadetle bitmiyor. dedigi o laflari tavirlari cektigim surat, evlendigimden beri yetti.
Allahtan ayni sehirde degiliz sabir versin sizlere heran yuzyuze olanlara. iki gunluk tatili burnumdan getirdi

Bende denedim vermeyi ama icmedi aynen tek gogusu 5 dk emiyor zaten hic kilo almamis bu ay 3 haftada 300 gr bile degil tam olarak

Pztf gercekten Allah sabir versin kv ler yakin olunca hic cekilmiyor ben bu ramazan iftara kimseyi almadim Allah gunah yazmasin ama hic ugrasamazdim el kadar bebekle neyse seninde gecmis gitmis Allah kabul etsin

beni de kabul ederseniz sohbet etmek isterim sizlerle.

Her gelene kapimiz acik hos gelmissiniz. :)

bu mahremiyet konusunda da çok dertliyim. eşimin dedesi de kızımı emzirirken pat diye yatak odasına daldı. neye uğradığımı şaşırdım. neymiş evi geziyomuş. daha önce defalarca gezmiş olmasına rağmen ! eve her geldiğinde afedersiniz tuvalete kadar geziyo. utanma yok koskoca adamda.

namazını niyazını Allah bilir ona bsy diyemem ama o dilleri yok mu o dilleri. benden de uzak olsunlar. eşimin kafasına dank eder de tayin ister gideriz İNŞALLAH.

namazını niyazını Allah bilir ona bsy diyemem ama o dilleri yok mu o dilleri. benden de uzak olsunlar. eşimin kafasına dank eder de tayin ister gideriz İNŞALLAH.

inşallah.
şu mubarek günlerde duam bu onları Allaha havale ettim zaten bizim huzurumuzu bozmasınlar yeter. kadın anakraliçe gibi ben ben ben...
hiç başkasını düşünmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…