Merhaba canım öncelikle bebeğinin yaşı uzun ömrü bereketli olsun güle güle büyüt .Kan şekeri ilk zamanlarda düşer oda daha düzeni olmadığı için gündüzleri yeterince emziriyorsan yatmadan da karnını doyuruyorsan sıkıntı olmaz ...Bu ve benzeri konularda her kafadan bi ses çıkar alış bence en iyisini bebeğin ve sen bilirsin ayrıca çocuğun düzenini de bozma herkes bebeğinin gece uyumadığından şikayetçi sen olan uykusunu yok etme bari.....merhaba hanımlar bebeğim 79 günlük oldu birkaç gündür gece meme için uyanmıyor akşam saat 10 gibi uyuyor 5 yada 6 da kalkıyor gece sütümü sağıp biberonla veriyorumki tok uyudundan içim rahat kimi kaldır kan şekeri düşer diyor annemde uyanmasın aç olsa uyanır düzen kuruyordu dedi napıcam şaşırdım bu şekilde olan var mı yadımcı olun lütfen3 kilo 48 cm doğdu şimdi 59 cm 5600 sadece anne sütü alıyor
Hımmm bizim sorunumuz yabancılar değil galiba çünkü annem ve kayınvalidem 4 aydır hergün bende nerdeyse ama onlarda bile kucağa alındı mı ağlıyor ...Merhaba cevap yazmistim ama arada kaynadi sanirim. Benim kizimda kimsede durmaz. Yabanciyi cok secer. Bir tek bende duruyor dogdugundan beri.
Hımmm bizim sorunumuz yabancılar değil galiba çünkü annem ve kayınvalidem 4 aydır hergün bende nerdeyse ama onlarda bile kucağa alındı mı ağlıyor ...
Hımmm bizim sorunumuz yabancılar değil galiba çünkü annem ve kayınvalidem 4 aydır hergün bende nerdeyse ama onlarda bile kucağa alındı mı ağlıyor ...
merhaba bütün annelere,
Ben de nisan annesiyim ve forumu yeni gördüm. Geçmişi biraz okudum harika bi ortam oluşturmuşsunuz. Benim de 26 nisan da ada isimli bir kızım oldu.Beni dde aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum:)
ben de evi olduğu gibi bıraktım uyumaya çalıştım. biraz sütüm oldu ama çabuk bitti galibapztf gerçekten çok kötü bi günmüş.bütün kvlerde var bu süt hastalığı benimkide bi mama verdiremedi bana üstelik yanında emzirmem ben utanıyorum diye artık nasıl anlıyosa sütün yetip yetmediğini.uyu ki sütün yerine gelsin tabi uyuyabilirsenbenimde sütüm bazen azalır gibi oluyo eve hiiç ellemiyorum bebeğim uyuyunca bende hemen uyuyorum 1 günde düzeliyo
hem de ne kabus. sütüm tekrar gelir inşallah.sütün fazla varsa sağmalısın genelde bebeşim emdikten sonra 1 saat sonra sağıyorum onuda işe bağlayacağımdan stok olsun diye
neyse geçmiş gitmiş kabus gibi :)) karnını güzelce doyur sütün olsun bebişi uyut hemen sende uyu düzellir
Okurken benim tansiyonum oynadı.allah yardımcın olsun.
Benim anlamadığım bu nasıl bir takıntı
Benim kv hic bu konuya giremez girse anında çıkarırdim.sumsuklesmesine uyuzum.hayir yani eğilip bakmak ne is "emecek misin" demek düşer.yada okkali bir yumruk tam burnuna.seninki ayıp olur ama onun bakması doğal böyle mememiz mestanimiz free.insanin agzina girerek konusanlardan nefret ederim ki genelde de agzi kokar o tiplerin.daha bir cekilmez olurlar.o gelenlere de "sadece bu kadar mısınız " diyerek kapı girişine kafanı uzatsaydin keske.
Kv cocuğa bakma olayına bende baskasına ver derim.cunku beraber büyüsünler kardes onlar diyerek aynı çorbaya aynı kasikla bı sanaaa bı sanaaa...
Büyüklerin cirmik cimdik vb sürer gider.esin bu konuda inşallah senden yanadir.
Evin için bugunluk yapabilirsen dinlensen çok iyi olur.birde kesinlikle tavuk veya tavuk suyuna çorba iç.sute birebirdir.
Allah yardımcın olsun...
tavuk suyuna çorbayı deneyim hemen.pztf bencede voltaj çok haklı kv bakarsa yapacağı o olur..
voltaj forumda yine senin tavsiyenle biri tavuksuyu çorbanın süt yaptığını söylemişti..bende tavuğu çok severim ama antibiyotikle büyüyo bileme ne diye fazla yemiyordum..o yazıdan sonra dikkat ettim gerçekten tavuk yediğim zaman sütüm daha bol oluyo
keşke takmamayı başarabilsem.Ah canım benim ya bende de dün 20 kişi misafir vardı ama sağ olsun annem yanımdaydı herşeye yardım etti. Kv konusunda bende senin gibi dertliyim bizimkide takmış durumda süte benim kız 3,5 aylık malum eller ağızda artık sürekli bu çocuk doymuyor diyip duruyor benim kısa boylu ve ufak bi yapım var kv buna takmış durumda senin sütün yetmiyor o çocuğa , süt üretmiyordur senin vücudun diyip duruyor hayır şakır şakır süt geliyor çamaşırım bile ıslanıyor ama inandıramıyorum amannn boşver ya onlar için canımızı sıkıp var olanıda yok etmeye gerek yok sonra çabala dur süt gelecek diye ben artık takmıyorum sanada tavsiye ediyorum .....
ne mutlu sana kv hiç karışmıyomuş. ben o kadar kişi beklemiyodum. gelecek olanlar birbirlerine haber veriyo ki biz iftara gidiyoruz siz de gelin diye. vicdansızlar ev sahibine bi haber verin. kendimi bulaşıkçı gibi hissettim dün. mutfak dolabında ne varsa aşağıya indi. çay nerde kaldı tatlı gelmiyo mu meyve de yiyelim. hizmetçi gibi çalıştım durdum. 4 tane de genç kız vardı. kızlarını öyle bi yetiştirmişler ki yeme içme varsa geliyolar. yardıma gelince odaya kapanıyolar. başta benim görümce olmak üzere. dün içimden anneme çok kızdım. ben 12 yaşındaydım gittiğim yerde bulaşık temizlik neyse yardım ederdim öyle yetiştirildim. hala da yaparım. ama bakıyorum bizden safı yokmuş. yaptığımız ikram olmuyo. saflığımızla kalıyoruz.Pztf Allah sabır versin bu ne biçim iştir ya. Benim kayınvalide melek ya okuyorum da herkesinki sorunlu maşallah bizimkisi hiç böyle şeylere karışmaz.
Ben bir de 22 kişi kısmına takıldım şakamı bu,o kadar misafir gelcekse eğer, gelsin birileri yardım etsin bir kadın bu kadar adamı nasıl doyursun nasıl hizmet etsin.
Ben de bizim oğlanla uğraşıyorum 1 haftadır çok huysuz hep kucak istiyor kucakta bile bazen durduk yere ağlıyor. Doktora götürdüm görünürde bişey yok diyor, belki diş çıkaracaktır dedi ama daha diş yeride kızarmamış dedi. Sakin çocuk derken birden feci bişeye dönüştü. Geçen aylar bir kilonun üzerinde kilo alıyordu bu ay sadece 550gr almış. Normal mi artık kilo alım hızının azalması bilen varmıki acep?
Ben de emzirdikten sonra sağıyorum ve 50-60 ml anca çıkıyor. Bazen dolaba koyuyorum gezmeye gidersek falan o zaman veririrm diye bazen de direk veriyorum onuda içiriyorum.çünkü bizimkisi 5 dakka emiyor sonra bırakıyor boşaltmıyor memeyi ben de kalanı veriyorum yoksa 1-1,5 saat sonra hemen acıkıyor.
merhaba bütün annelere,
Ben de nisan annesiyim ve forumu yeni gördüm. Geçmişi biraz okudum harika bi ortam oluşturmuşsunuz. Benim de 26 nisan da ada isimli bir kızım oldu.Beni dde aranıza kabul ederseniz çok mutlu olurum:)
beni de kabul ederseniz sohbet etmek isterim sizlerle.
bu mahremiyet konusunda da çok dertliyim. eşimin dedesi de kızımı emzirirken pat diye yatak odasına daldı. neye uğradığımı şaşırdım. neymiş evi geziyomuş. daha önce defalarca gezmiş olmasına rağmen ! eve her geldiğinde afedersiniz tuvalete kadar geziyo. utanma yok koskoca adamda.Pzf yuh yani bukadar olur anca..ben okurke sinirlendim...nedense cocuk dogduktan sonra mahremiyet fln kalmiyor..bi orta mali oluyoruz herkez istedigini diyebiliyor istedigi gibi elliyebiliyor ohh..en iyisini yapmissin tavrini koymakla...esine pek yuklenme bence...yoksa ters teper
off bu kv lerden cektigimiz nedir yahu.
benimki guya abdestinde namazinda Allah korkusu var ama hersey sirf ibadetle bitmiyor. dedigi o laflari tavirlari cektigim surat, evlendigimden beri yetti.
Allahtan ayni sehirde degiliz sabir versin sizlere heran yuzyuze olanlara. iki gunluk tatili burnumdan getirdi
Pztf gercekten Allah sabir versin kv ler yakin olunca hic cekilmiyor ben bu ramazan iftara kimseyi almadim Allah gunah yazmasin ama hic ugrasamazdim el kadar bebekle neyse seninde gecmis gitmis Allah kabul etsin
namazını niyazını Allah bilir ona bsy diyemem ama o dilleri yok mu o dilleri. benden de uzak olsunlar. eşimin kafasına dank eder de tayin ister gideriz İNŞALLAH.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?