Gunduz uykulari genelde yatarak emziriyorum ve oylece uyuyor gece ise cogu zaman enzirdikten sonra hafif hafif salliyorum dalana kadar yani o da 10 dk yi bulmuyorArkadaşlar merhaba.Siteye yeni üye oldum.Arannızda olduğum için mutluyum.Bebekleriniizi nasıl uyutuyorsunuz merak ediyorum...Paylaşır mısınız?
bugün 4 ayık aşılarımızı olduk.iki tane bacaklardan..ateşi çıkar diye hep tetikteyim.ateş ölçer ve carpo elimin altında:)umarım rahat atlatırız geceyi..
bi kızlar gündüz uykulatrınız nasıl..bizim kız 2 saatte bir 20 dk-40 dk arası uyuyo.mümkün deği daha fazla yatmıyo..normal mi acaba?
hayırlı sabahlar arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizde 4 aylık aşımızı olduk akşamı ve geceyi rahat atlattık ama sabaha karşı 6 da ateşi yükselmeye başladı parol şurup verdim ılık suyla duş yaptırdık sürekli ateş ölçerle takip ettim ateşi inmedi yükselmeye devam edince bu sefer soğuk suyla duş yaptırdık ardına şurubunu verdim sonra çok şükür ateşi inmeye başladı.doktoruna sormuştum aşıdan önce şurup verebilirmiyim diye oda vermememizi ateş aşıya olan bi tepkidir eğer şurup verirseniz tepkisini bilemeyiz falan dedi.ama bundan sonra aşıdan önce vericem şurubu yavrum çok halsiz huzursuzdu kıyamam ona.
annecikler oğlumun koltuk altı pişik oldu ya . hele heleee sağ koltuk altı çok fena hafiften soyulmaya bile başladı. Pişik kremi, bebe yağı, banyo, pudra.. hiç biri bi işe yaramadı. Bu durumda ne yapmak lazım başka bilemedim...
Tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum...
Tekrar merhaba arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim yarın tam 4 aylık olacak ve 6300 gram benim evdeki takibime göre genelde sağlık ocağıyla tutuyor ölçümler bebeğim bu ay sadece 650 gram almış sizce normal mi bebişim sanki zayıf gibi geliyor bana geçen aya göre boyumuz 4 cm uzadı 61 oldu emmesi filanda iyi ama neden böyle az kilo aldı ki anlam veremedim ben ...İnternettwen baktığıma göre ortan ayarda kilomuz ama bana zayıf geliyor bebişim sizce nasıl kıyaslama sevmem her bebek farklıdır ama sizin bebekleriniz ne kadar ???Kafamı okadar karıştırdım ki şeytan kalk markete git mama al gel diyor ....
annecikler oğlumun koltuk altı pişik oldu ya . hele heleee sağ koltuk altı çok fena hafiften soyulmaya bile başladı. Pişik kremi, bebe yağı, banyo, pudra.. hiç biri bi işe yaramadı. Bu durumda ne yapmak lazım başka bilemedim...
Tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum...
Tekrar merhaba arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim yarın tam 4 aylık olacak ve 6300 gram benim evdeki takibime göre genelde sağlık ocağıyla tutuyor ölçümler bebeğim bu ay sadece 650 gram almış sizce normal mi bebişim sanki zayıf gibi geliyor bana geçen aya göre boyumuz 4 cm uzadı 61 oldu emmesi filanda iyi ama neden böyle az kilo aldı ki anlam veremedim ben ...İnternettwen baktığıma göre ortan ayarda kilomuz ama bana zayıf geliyor bebişim sizce nasıl kıyaslama sevmem her bebek farklıdır ama sizin bebekleriniz ne kadar ???Kafamı okadar karıştırdım ki şeytan kalk markete git mama al gel diyor ....
Merhaba
Arada bir benim kiziminda olur. Gunde birkac defa temizle, kurula, cinko oksid iceren pisik kremleri oluyor. Az miktarda sur. isin sirri kurulamak ve arada havalandirmakta.
Gecmis olsun.benimde kızımın boynu ve koltuk altı diz arkaları dirsek içleri pisik oluyor.gun asırı yıkıyorum bazen her gün.pistigi zaman "sudocrem" diye bir krem var.kutusu vs çok kalitesiz gelmişti bana.inanilmaz bir krem bir defa sürüyorum.kendi yüzüme de gece yatmadan sürüyorum muhteşem bir krem.fiyati 20 tl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?