2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bu Bayram kızım için ilkti o yüzden daha anlamlıydı..bayramlik almamistım ayri cunku zaten bir sürü var hatta unutup giydirmeden kuculenler var..bir elbise giydirdim cok güzel oldu kızcem..oğlum da cok yakışıklıydı. .biz eşimle bayramlik giymeyi sevmuyoruz.
Pek bisey yapmadik, her yer kalabalik oluyor zaten..benim akrabalarim çoğu bizim mahallede..onları gezdik bitti..kizcem zaten anneme gittiğimiz gibi uyudu orda ve biz gezdiğimiz sürece uyudu,normalde uyumaz o kadar..uyaninca da kustu kiyafetine, annemler dışında kimseler görmedi onu elbiseyle..bir tek annemlere gelen akrabalarimiz gördü. .nwyse face e koyduk resmini ordan bakarlar artik..bayram şekeri gibiydi kızcem benekli elbisesiyle..buralarda top secret durum sözkonusu. .kimseler koymaz oldu bebişinin resmini..o yüzden bende koymuyorum artıkkk..halbuki her biseylerini paylastik anne karnındaki. .disariya cikinca neden farkli olsun ki? Hepinizi öpüyorum. .nice bayramlara minik ailelerimizle. .

Alıntı yapmadım ama bebek kilosuyla ilgili soru soran arkadaşım bebislerimiz artik daha az kilo alacak normaldir.Anne sütüyle besleniyorsa bu durum boyle olacak , mamayla besleniyorsa yuksek kilo almaya devam edebilir ama sen sakın yavrunu onlarla kıyaslama..hefkesin gelisimi farklidir..zaten Yakinda ek gidalar da baslayacak o zman toparlar. .yinede ilk aylar aldığı gibi kilo almayacak. .tabii sağlıklı beslediğin sürece. ..

Arkadaşlar merhaba.Siteye yeni üye oldum.Arannızda olduğum için mutluyum.Bebekleriniizi nasıl uyutuyorsunuz merak ediyorum...Paylaşır mısınız?

Arkadaşlar merhaba.Siteye yeni üye oldum.Arannızda olduğum için mutluyum.Bebekleriniizi nasıl uyutuyorsunuz merak ediyorum...Paylaşır mısınız?
Gunduz uykulari genelde yatarak emziriyorum ve oylece uyuyor gece ise cogu zaman enzirdikten sonra hafif hafif salliyorum dalana kadar yani o da 10 dk yi bulmuyor

Ates düşürücü yu asidan once icirsek skkinti olmaz dimi tedbir anlaminda. Uyku konusundada aksam 10 buucjkta uyuyor sabah 6 bucukta uyaniyor emip geri uyuyor gece başka kalkmiyor sabah emdikten sonra 10 a kadarr rahat uyuyor bazen düzeninin şaştı gi oluyor tabii

günaydın taze anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

hayırlı sabahlar arkadaşlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
bizde 4 aylık aşımızı olduk akşamı ve geceyi rahat atlattık ama sabaha karşı 6 da ateşi yükselmeye başladı parol şurup verdim ılık suyla duş yaptırdık sürekli ateş ölçerle takip ettim ateşi inmedi yükselmeye devam edince bu sefer soğuk suyla duş yaptırdık ardına şurubunu verdim sonra çok şükür ateşi inmeye başladı.doktoruna sormuştum aşıdan önce şurup verebilirmiyim diye oda vermememizi ateş aşıya olan bi tepkidir eğer şurup verirseniz tepkisini bilemeyiz falan dedi.ama bundan sonra aşıdan önce vericem şurubu yavrum çok halsiz huzursuzdu kıyamam ona.

Gecmis olsun ya cok uzuldum ateşlenmesine bende asidan once veriyim en iyisini

annecikler oğlumun koltuk altı pişik oldu ya . hele heleee sağ koltuk altı çok fena hafiften soyulmaya bile başladı. Pişik kremi, bebe yağı, banyo, pudra.. hiç biri bi işe yaramadı. Bu durumda ne yapmak lazım başka bilemedim...

Tecrübesi olanlardan yardım bekliyorum...

Gecmis olsun.benimde kızımın boynu ve koltuk altı diz arkaları dirsek içleri pisik oluyor.gun asırı yıkıyorum bazen her gün.pistigi zaman "sudocrem" diye bir krem var.kutusu vs çok kalitesiz gelmişti bana.inanilmaz bir krem bir defa sürüyorum.kendi yüzüme de gece yatmadan sürüyorum muhteşem bir krem.fiyati 20 tl.

Merhaba arkadaşlar sizde olmasanız içimi kime dökerdim bilmem ...Oh ne güzel bayram geldi dedik yorucu ramazan davetlerinin ardından bayram sabahı anakız giyindik kuşandık babamız camiden gelince gezmelere çıktık şuraya da gidelim buraya da uğrayalım derken 3 gün boyunca evde hiç durmadık ama olan kızıma oldu ..Bebişimin gayet düzenli olan uyku ve emme saatleri tamamen değişti tabi gezerken uyku saatlerini atladık meme saatlerini bozduk..İyi hoş güzel geçti de bayram ben bozulan düzeni nasıl geri getireceğim bugün bütün gün uyumamakta direndi yavrucak uykusu olduğu halde, yada sürekli memede durmak istedi karnı tok olsa bile.. Şimdiye kadar ben ona bi düzen yapmaya çalışmamıştım resmen kendi kendine oluşturmuştu düzenini ..EE şimdi bozulan düzeni kim yerine getirecek yarın bide aşı olacak yavrum hepten gidecek düzeni off off çok sıkkın canım nasıl döneceğiz eski düzenimize???

Tekrar merhaba arkadaşlar bişey sorcam size bebeğim yarın tam 4 aylık olacak ve 6300 gram benim evdeki takibime göre genelde sağlık ocağıyla tutuyor ölçümler bebeğim bu ay sadece 650 gram almış sizce normal mi bebişim sanki zayıf gibi geliyor bana geçen aya göre boyumuz 4 cm uzadı 61 oldu emmesi filanda iyi ama neden böyle az kilo aldı ki anlam veremedim ben ...İnternettwen baktığıma göre ortan ayarda kilomuz ama bana zayıf geliyor bebişim sizce nasıl kıyaslama sevmem her bebek farklıdır ama sizin bebekleriniz ne kadar ???Kafamı okadar karıştırdım ki şeytan kalk markete git mama al gel diyor ....

Benim oglum bu ay sizin ki kadar bile almadi.simdiye kadar 1 er kilo almisti.kilo alimi az olunca kasik mamasi aldim mama aldim hic birini almiyor aslinda takmamak lazim ama insanin elinde diil.saglikli olsunlarda...

Merhaba
Arada bir benim kiziminda olur. Gunde birkac defa temizle, kurula, cinko oksid iceren pisik kremleri oluyor. Az miktarda sur. isin sirri kurulamak ve arada havalandirmakta.

Merhaba
Benim kizim 23 nisan dogumlu. 3. ayinda 450 gr aldi sadece. Hem cok hareketli. Hemde cok kaka yapiyor. Saglik ocagindaki ebemiz 500 - 600 gr in normal sayildigini soyledi emen bebekler icin. Mamaya ben baslamadim sana da onermem. Emmeyi birakabiliyormus bebekler veya annelerin sutu azaliyormus. Saglikli olsunlar da kilolu olacagina normal olsun bebekler

Merhaba
Arada bir benim kiziminda olur. Gunde birkac defa temizle, kurula, cinko oksid iceren pisik kremleri oluyor. Az miktarda sur. isin sirri kurulamak ve arada havalandirmakta.

Bi de doktora sordugumda Travazol diye bi krem onerdi. Gunde 2 kere temizle, kurula, bi 5dk havalandir az miktarda sur demisti. Belki faydasini gorursun.

evet. eczanede satılıyor. demek o kadar faydalı yani.peki gece kendi yüzüne sürdüğünü belirtmişsin. ne gibi faydası oluyor kendi cildinde.
bir de kremin içeriğine baktın mı ne var diye?

Merhaba güzellikler,
Hepimizin bebişleri az kilo almış bu ay herhalde hepimizin başına aynı şey geldiğine göre tümevarım yöntemiyle bunun normal olduğunu kabul ediyorum :)))
Ben artık çok sıkıldım hamilelikte istediğini giyememe sonra emziriyorum derken kocaman göğüslere o garip sütyenler falan bir de gitmeyen göbek derken şu tipik çocuklu kadın moduna girmeye başladığımı farkettim. İsyan bayrağı çekiyorum! Salmıcam kendimi inadına salmıcam! İçtiğim su miktarını arttırdım yediğim yemek miktarını biraz azalttım, bayramdada dışarı çıkıp gezince az az kilo vermeye başladım. 72 ile doğuma girmiştim kırkım çıkana kadar 62 oldum sonra azar azar çok yavaş gitti şuan 58 im şöyle 3-4 kilo daha versem tamamdır. Saçlar dökülsede saç modelimi de değiştirdim. İnanın kocamın davranışları bile değişti daha bir yardımsever daha bir sevecen. Göbek sporla gitcek herhalde ama çözemediğim bir iki sorun daha var size danışayım dedim.
1) yüzümde çok belirgin olmasada lekeler oluştu ve ben rahatsız oluyorum sürekli kapatıcı ile uğraşmak istemiyorum. Şöyle işe yarar denenmiş yöntemleriniz var mı?
2) ayakkabı sorunu yaşıyorum ayaklarım 36.5 dan 37 e çıktı sanırım birde bebeği kucağımda çok taşıdığımdan sürekli dışarda ayaklarım şişiyor. Kaliteli ve uzun ömürlü ayakkabı modelleri biliyor musunuz.türkiyeye döndüğümden beri ilk defa ayakkabı alıcam ama bilmediğim için karar veremedim. Birkenstock terlik baktım ona da karar veremedim. Hotiç, tergan falan bu markalar klasik modelleri iyi duruyorda rahat ayakkabılar için nasıldır bilen kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…