2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
uyku problemi bizde de oluyorlar arkadaşlar. bebeğim önceleri geceleri 2 kez uyanıyordu emziriyordum uyuyordu. Zamanla bu 1 e düştü ve daha sonra uyutuyordum sabah uyanıyordu. ancak birkaç gündür yine gece uyanmaya başladı. neden böyle oldu sizce ve ne yapabilirim eski düzene tekrar girmesi için. Ayrıca gece gündüz fark etmiyor bir kaç gündür uykusundan ağlayarak uyanıyor. çok üzülüyorum

delirmek üzereyimmm
işe başladım bebişime kv bakıyor.
gün boyu çocuğu habire sallayıp duruyor uyutuyor geceleride sabaha kadar oturuyor bebeğim.
Söylüyorum gece uyumuyor ne yani sen uyumak için yapıyorsun bebek bu uyuması lazım hem iş yapamıyorum diyor

iş yapmak içn cocuğu habire sallayıp duruyor ki sallanmaya alışık değil bebeğim. yani en azından değildi
gecen gün 10 yattı bebeğim 12 de 3 de ve 5 de kalktı 5 den sonrada uyumadı ama anlatamıyorum kadına eşime söyledim oda söyledi takmadı bile kadın

huzursuzluğu dişten olabilir canım. bizde de durumlar aynı. uyku düzeni falan kalmadı. dün gece ben yatırıyorum yarım saat sonra ağlıyo. sabaha kadar kaç defa uyandı sayamadım bile. bacağına da bisey olmamıştır inşallah. üzerine basıyo mu dikkat et. çok fazla da evhamlı olmamak lazım sakin olmaya çalış.

senin kv benim kv olmasın sakın :) bizimki de uyuyan çocuğu sallayıp duruyo. ben de bikaç defa tersledim ama yokkk anlamıyo. eşin bu konuda ısrarcı olsun. geliniz diye bizi takan yok.

Merhaba kızlar doktorla tekrar görüştüm bir tatlı kaşığı pekmez vermemi söyledi oğluma eğer almazsa kaynamış soğumuş suyla seyreltilebilir dedi. Bugün denedim bayıla bayıla aldı ama eliylede çarptı heryeri berbat ettik.o da acemi ben de :))

Bu arada organik keçiboynuzu pekmezi e-bebek de satılıyormuş bir arkadaşım söyledi.

Ben de evde bir ben bebek arabasıyla gezdiriyorum diye düşünüyordum:)Halıları da kaldırdım.Kolay gelsin:)

ya ben herkese aynı verildiğini sanıyordum şoklardayım şuan bize asmden kızım doğunca topuk kanı için gittiğimizde demir damlası verdiler ve hep 3 damla dediler hatta içim rahat etmedi doktorumuza da sordum oda ver dedi ama görüyorum ki herkesin doktoru ve asm si kafasına göre takılmış ! şaka gibi ya perşembe doktor kontrolümüz var bir sorayım bakalım tekrar

bu arada ben 24 nnisanda doğum yaptım doktor bir ay falan gerek olmaz ama ondan sonra havalar iyice sıcaklaar az az su ver dedi ve ben uzun zamandır günde 3 kere falan su veriyorum 3-4 çay kaşığı kadar kaynatılıp soğutulmuş su bir haftadır havalar berbat sıcak küçük biberonu vardı onun sulıuk başlığı var onu taktım onla veriyorum bir seviniyorki yavrum hem dişlerini kaşıttırıyo suluk başlığına hemde su içiyo vermek gerek bence ben 3 aydır su veriyorum yani

işe başlayan arkadaşlarım nasıldı ilk günleriniz çok merak ediyorum bızdıklarınız gelince surat yaptımı ? siz yokken ağlamışmı? uf ya 1 ay sonra başlıycam işe ama hiç gitmek istemiyorum bu aralar sütümü sağmaya başladım sağıp buzluğa atıyorum stok yapıyorum

Sizinki DEVİT-3 olmasın.15 günlükken D vitamini veriliyor.Ein misiniz demir olduğundan?

Arkadaşlar biz oğluşumun sünnet olmasına karar verdik ama ben çok korkuyorum.Bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama acaba büyüyünce mi yaptırsak karar veremiyoruz.Benim oğlum bir aşı olunca bile 1 saat ağlıyor.Algıları çok açık bir bebek.Ağladı mı da susturmak biraz zor oluyor.Deneyimli olan var mı bu konuda.Anestezi genel mi olmalı sizce lokal mi?Çok korkuyorum.

Canım yaptir 1 yasindan önce. .ben iflum sunnetli diye yaptiremadim 7 yasindan once olmaz dediler..simdi de korkuyor.kara kara nasil yaptircaz diye dusunuyoruz..genel anastezi yaptirma bence. .vucuttan 5 yil atilamiyor narkoz..

Prensessena sizin ki D 3 damlasıdır..3 damla o veriliyor..demir 4 ay sonra verilyior..bizim de kan tahlilinde normal çıktı degerler ama ebe verin gene dedi..ben vermiyorum acikcasi..sonra basliycam vermeye ek gidalara baslayinca..anneden aliyor zaten demiri emerken..mama ile beslenlerw de gerek yok diye duymuştum. Mamalarda varmış zaten..

hakikaten ya benimki d vitamini iki gündür 3 saatlik uykuyla durduğum nasılda belli oluyo dimi of çok şükür bende nasıl bu kadar farklılık oluyor diyorum içim rahatladı :))

Sersav cnm kv gicik oldum senin yarinde olsam geceleri esimi uyandirirdim annenin marifeti bak diye belki ozaman anlar sende butun gun calisiyorsun sonucta...kv gunduz yorulsun gece uyur nasilsa...

Canım yaptir 1 yasindan önce. .ben iflum sunnetli diye yaptiremadim 7 yasindan once olmaz dediler..simdi de korkuyor.kara kara nasil yaptircaz diye dusunuyoruz..genel anastezi yaptirma bence. .vucuttan 5 yil atilamiyor narkoz..

Bakalım 26 sında muayene olacak kuzum. Doktor ne diyecek bakalım?Ama çook korkuyorum valla.Kıyamıyorum ama bir yandan da küçükken iyi olur diyorlar.Neyse bir düşünelim...

aynı sorunu bende yaşıyorum. normalde sabah 4e kadar hiç uyanmazdı şimdi ise saat başı uyanıyoo emmek istiyo hatta yatarak emziriyorum yanımda uyuyo... acaba diyorum yatmadan önce muhallebiyemi başlasak yada pirinç unlu mamalar falan tok tutması için sen yatmadan önce birşey yediriyormusun ? ben bu gece hero baby nin şütlü pirinçli kaşık mamasından yedirdm bakalım gecemiz nasıl geçecek

Cnm kasik mama nekadar veriyorsun? ? Dikkat et kabiz olmasin..birde buyume atagi olabilir insallah geri duzene girerler

Valla bana fena sinir basıyor gırtlaklayasım geliyor bi defa sallarken hırpaladım bile sonra çok pişman oldum
artık çözüm buldum sinir basınca kızımın anasına saydırıyorum :)

Maalesef ben aşırı evhamlı bi tipim
üstüne basıyo evet herhangi bi değişiklik yok hareketlerinde de ama yinede kafama takmıyo değilim inşallah bişey olmamıştır

Ben de evde bir ben bebek arabasıyla gezdiriyorum diye düşünüyordum:)Halıları da kaldırdım.Kolay gelsin:)

Bizde bebek arabasıyla gezdiriyoruz
sürüyerek de değil elimizde daha perişan edici oluyor sakın denemeyin :)

benim bebeğimde 24 nisan :)
çok zor işe başlayacağın znm işine yakın bir yerde bakılsın 2 gün biberona alışkın olmasına rağmen almadı 2 gün boyunca eve bir kaç
kere gelmek zorunda kaldım kıyameti kopardı halada pek almak istemiyor buzluktaki sütüde beğenmedi genelde işte sağdığım taze sütleri içiyor bazen biberon bazende kaşıkla içiriyorlar

bu arada akşam eve gittiğimde yüzüme bakmadı trip attı

Sersav cnm kv gicik oldum senin yarinde olsam geceleri esimi uyandirirdim annenin marifeti bak diye belki ozaman anlar sende butun gun calisiyorsun sonucta...kv gunduz yorulsun gece uyur nasilsa...

garibim oda benimle uyanıyor laf söylüyor ama takmıyor kadın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…