Ben sutu arttirmada kirmizi etin cok faydasini gordum, 2 gun haslama et yedim, goguslerim gergin. Et ve et suyununda faydasi oluyor.
süt artacak derken habire duyduklarımı yiyip içiyorum ama daha hiç göğsümden süt taşmadıı :) kilolarda olduğu yerde sayıyooo
Ayni sorun bendede var. Sut danasi gibiyim :) boyum uzun allahtan, ama haslamanin zarari olmaz. Otur da bi tencere ye demiyorumki
Süt arttırmak icin cok fazla şey yemeğe gerek yok diye biliyorum. .bol bol sivi almalı ve kalitesini arttırmak için de protein ağırlıklı beslenmeli. .tabii sut olsun diye değil ama istahtan dolayi bende de 1 gram oynamiyor...gece atıştırmalarimi birakmaliyim ama zooorrr
bende bu iştah olduktan sonra önüme gelse bi tencereyide yerim :)
yarım kase kadar yedirdim. ama yine sürekli emdii.. büyüme ataği nedir?
benim bugün hiç sütüm gelmiyor. oğlum açlıktan ağlıyor. nasıl üzülüyorum o ağladıkça onunla birlikte bende ağladım eşim şimdi mama almaya gitti.
canım ben sütüm tamamen kesildi dememiştim. helva,bulgur pilavı, tahin pekmez,humana, laktamil,süt ve bol su içtim birazcık arttı.Dertsiz sen bir ara sütüm kesildi mamaya başladık demiştin. .ondan sonra mi getirttin tekrar sütünü? ..malt icecekelerini eltim de kullanmisti pek ise yaramadi onda xunku hic yoktu..ben de maternity organic kullaniyorum unutmadigim zamanlarda iciyor ve gerçekten cok artiyor, akiyor hatta..
Meme basi yariklarindan cogu kisi cekti galiba. Bende bu durum ilerledi ve sag gogsumde meme apsesi oldu. Elime buyuk bi kitle geliyo suan. 1 ay sonra doktor kontrolum var. Birkac gundur meme basindaki yariklardan damla damla iltihap gelmeye basladi. Bu yariklari nasil iyilestirebilirim? İlk zamanlarda iltihap falan yoktu ve ben zeytinyagi ile iyilestirmistim. Bir diger sorum da emzirmeyi birakmali miyim ? Basina gelen var mi?
sağol canım.geçmiş olsun kuzucuguna,
merak ettim sünnet yaptırmışmıydınız
bizim anne karnında idrar yollarında sıkıntı vardı sonrasındada birşey yaşamayalım diye
3. ayında yaptırdık..
umarım kullandığın ilaç çabuk tedavi eder enfeksiyonu
süt konusuna gelince bende helva çok işe yaradı ama gaz yapıyor diye bırakmıştım
şu sıra artık gaz problemleri azaldı sanırım bebişlerimizin sıkıntı yaşarsam helvaya başvururum yine..
onun dışında bol su içip biraz kestirince de sütüm artıyor
malt içeceği de gerçekten işe yarıyor pekmez gibi tadı var benim içtiğimin fiyatı 5 tl gibi bişey senin içtiğin gerçekten ekonomikmiş deneyeyim onu da ilk fırsatta..
son olarakta kuru incir ve hurma da bende etkili oluyor genelde..
umarım yeniden süt sıkıntısı yapamazsın
sağlıcakla
slm güzel nisan anneleri ben mayıs annesi olmayı beklerken aceleci oğluşum sayesinde aranıza katıldım çok ama çok zor bir oğlum var o yüzden hep takip etsemde hiç yazma fırsatım olmadı oğlum kolik bir bebekti tam gaz sancıları koliği geçti derken mutluluğum yalnızca iki hafta sürdü 4. ayın bitmesine 5 gün kaldı ve oğlum daha 5800 gram gerçi 2500 gram doğdu ama ilk üç ay 1 er kilo alırken bu ay kilo alımı 600 civarı buna çok takılmıyım diyorum ama 3 gündür beni emmeyi redediyor 3 - 5 dk emip bırakıyor mama vermeyi denedim ama onuda almıyor 3 gündür aç yavrum sütümü sağıp vereyim dedim bir de ne göreyim çıkan rakam 70cc ben ne yapayım şimdi artık aklım yetmiyor lütfen bana yardımcı olun(((
verem aşısı yeri kızaran var mi? bizim 2 haftadir kizarik ve siskindi, bugun ici iltihap olmus dokunsam patlayip akacak sanki. dr gostermek gerekir mi acaba ciddi bisiymi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?