sizlerdede aynı durum varmı benim kızım sürekli onu yürtmemizi istiyor ayakları yere değer değmez başlıyor adımlamaya ne bel kaldı ne kol yorgunluktan ölüyoruz hayır yürüteçe bildiğim kadarıyla 6 aylık bebekler binebiliyor 2 ay boyunca böylemi olcak acaba kızıyor yürütmryince kucağımızda tepinip duruyor
sizlerdede aynı durum varmı benim kızım sürekli onu yürtmemizi istiyor ayakları yere değer değmez başlıyor adımlamaya ne bel kaldı ne kol yorgunluktan ölüyoruz hayır yürüteçe bildiğim kadarıyla 6 aylık bebekler binebiliyor 2 ay boyunca böylemi olcak acaba kızıyor yürütmryince kucağımızda tepinip duruyor
benim bebeğimde 24 nisan :)
çok zor işe başlayacağın znm işine yakın bir yerde bakılsın 2 gün biberona alışkın olmasına rağmen almadı 2 gün boyunca eve bir kaç
kere gelmek zorunda kaldım kıyameti kopardı halada pek almak istemiyor buzluktaki sütüde beğenmedi genelde işte sağdığım taze sütleri içiyor bazen biberon bazende kaşıkla içiriyorlar
bu arada akşam eve gittiğimde yüzüme bakmadı trip attı
garibim oda benimle uyanıyor laf söylüyor ama takmıyor kadın.
Korktuğum başıma geldi.FMF(AkdenizAteşi) hastasıyım ve yavaştan atak geldiğini hissediyorum.Artmadan kortizona başladım.Umarım artmaz ağrılar. Aranızda FMF hastası olan var mı?
aynı sorunu bende yaşıyorum. normalde sabah 4e kadar hiç uyanmazdı şimdi ise saat başı uyanıyoo emmek istiyo hatta yatarak emziriyorum yanımda uyuyo... acaba diyorum yatmadan önce muhallebiyemi başlasak yada pirinç unlu mamalar falan tok tutması için sen yatmadan önce birşey yediriyormusun ? ben bu gece hero baby nin şütlü pirinçli kaşık mamasından yedirdm bakalım gecemiz nasıl geçecek
ben 50 günlükken yaptırdım çok rahat oluyor kesinlikle tavsiye ederim.ilk gün ağrı kesici fitil verdiler o uyuttu zaten ertesi gün farkında bile değildi, sadece bizimki çok eli kolu durmayan bi bebek sünnet esnasında tuttuklarından o gün sinirinden 6 saat boyunca emziremeyip sıkıntı yaptım ama geçti çoook rahatız genel anesteziyi önermem çok küçükler ve narkoz her zaman risk sonuçta.Arkadaşlar biz oğluşumun sünnet olmasına karar verdik ama ben çok korkuyorum.Bu konu daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama acaba büyüyünce mi yaptırsak karar veremiyoruz.Benim oğlum bir aşı olunca bile 1 saat ağlıyor.Algıları çok açık bir bebek.Ağladı mı da susturmak biraz zor oluyor.Deneyimli olan var mı bu konuda.Anestezi genel mi olmalı sizce lokal mi?Çok korkuyorum.
evet bebeğim rüya görüyorlar uykusunda güler gibi ağlar gibi ifadeler de bu yüzden.bizimki de çok kalabalık ortama girince stres mi oluyo nedir gece bağırıyo ağlar gibi yanına gidiyorum o bağırmamış gibi mışıl mışıl uyuyo oluyor aradaSizce bebekler ruya goruyormu? Benim kizimde ozellikle gunduz bagiriyo uykusunda..en cokta kalabaligi girince ertesi gun cosuyor...
biberona alıştırmak için son haftayı bekleme bence ben bikaç kez verdim emiyodu biberonla tamam dedim sorun yok bir ay memlekette vermedim şimdi tekrar başladım imkanı yok ev yıkılıo ağlamaktan.her gün 1 kere ile başladım biraz biraz emmeye başladı o da 1 saatte mızıklznz mızıklana..alışana kadar 2- 3 kere böle vermeyi düşünüyorum yıksa işe başlayınca aç kalcak yavrum.kaşıkla da almıyo çokk zor.benim bebeğimde 24 nisan :)
çok zor işe başlayacağın znm işine yakın bir yerde bakılsın 2 gün biberona alışkın olmasına rağmen almadı 2 gün boyunca eve bir kaç
kere gelmek zorunda kaldım kıyameti kopardı halada pek almak istemiyor buzluktaki sütüde beğenmedi genelde işte sağdığım taze sütleri içiyor bazen biberon bazende kaşıkla içiriyorlar
bu arada akşam eve gittiğimde yüzüme bakmadı trip attı
ya işte o çok zor ilçede çalışıyorum merkezde oturuyorum ve ilçeden merkeze 3 saatde bir araba var programımı öğleye kadar yapcaklar 12 de arabaya bincem 1 buçuk gibi evde olcam sabahta 7 arabasına bineceğim için 6 buçukta anneme bırakcam acil bişey olsa gel deseler gelmeme imkan yok yani 7 saat bensiz kalcak kuzucum(
işe başlamadan 1 hafta önce biberona alıştırayım bari hiç vermedim şimdiye kadar biberon ay bide trip mi attı minnacık şeyler kafaları zehir gibi çalışıyor valla Allah hepimizin yardımcısı olsun
Korktuğum başıma geldi.FMF(AkdenizAteşi) hastasıyım ve yavaştan atak geldiğini hissediyorum.Artmadan kortizona başladım.Umarım artmaz ağrılar. Aranızda FMF hastası olan var mı?
çook geçmiş olsun benim eşimin babasında var bizler de yok ama genetik olduğundan korkuyorum bebeğimde de olursa diye(( ilaç kullanımının emzirmede sakıncalı olmadığını duymuştum tabi dozlarının ayarlanması koşuluyla.ilaç kullanınca daha hafif geçmiyor mu atakların, bu zamanlarda destek olacak kimsen yok mu yanında cnm çok geçmiş olsun
ben 50 günlükken yaptırdım çok rahat oluyor kesinlikle tavsiye ederim.ilk gün ağrı kesici fitil verdiler o uyuttu zaten ertesi gün farkında bile değildi, sadece bizimki çok eli kolu durmayan bi bebek sünnet esnasında tuttuklarından o gün sinirinden 6 saat boyunca emziremeyip sıkıntı yaptım ama geçti çoook rahatız genel anesteziyi önermem çok küçükler ve narkoz her zaman risk sonuçta.
evet bebeğim rüya görüyorlar uykusunda güler gibi ağlar gibi ifadeler de bu yüzden.bizimki de çok kalabalık ortama girince stres mi oluyo nedir gece bağırıyo ağlar gibi yanına gidiyorum o bağırmamış gibi mışıl mışıl uyuyo oluyor arada
biberona alıştırmak için son haftayı bekleme bence ben bikaç kez verdim emiyodu biberonla tamam dedim sorun yok bir ay memlekette vermedim şimdi tekrar başladım imkanı yok ev yıkılıo ağlamaktan.her gün 1 kere ile başladım biraz biraz emmeye başladı o da 1 saatte mızıklznz mızıklana..alışana kadar 2- 3 kere böle vermeyi düşünüyorum yıksa işe başlayınca aç kalcak yavrum.kaşıkla da almıyo çokk zor.
çook geçmiş olsun benim eşimin babasında var bizler de yok ama genetik olduğundan korkuyorum bebeğimde de olursa diye(( ilaç kullanımının emzirmede sakıncalı olmadığını duymuştum tabi dozlarının ayarlanması koşuluyla.ilaç kullanınca daha hafif geçmiyor mu atakların, bu zamanlarda destek olacak kimsen yok mu yanında cnm çok geçmiş olsun
Maalesef yanımda da kimse yok ailem başka şehirde ben Ankara'dayım.Neyse idare ederim artık bir şekilde...
Gecmis olsun cnm..fmf ile ilgili bilgim yok nasil bir rahatsizlik?
Ozaman kvnin bakmasi hep sorun olacak..ilerde senin yaptigin duzeni alt ust edecek belki sende yasaklar oldugu icin sana tavir yapacak..baska sansin yokmu? Veya krese fln versen?
Korktuğum başıma geldi.FMF(AkdenizAteşi) hastasıyım ve yavaştan atak geldiğini hissediyorum.Artmadan kortizona başladım.Umarım artmaz ağrılar. Aranızda FMF hastası olan var mı?[/QUOT
çok geçmiş olsun
biberona alıştırmak için son haftayı bekleme bence ben bikaç kez verdim emiyodu biberonla tamam dedim sorun yok bir ay memlekette vermedim şimdi tekrar başladım imkanı yok ev yıkılıo ağlamaktan.her gün 1 kere ile başladım biraz biraz emmeye başladı o da 1 saatte mızıklznz mızıklana..alışana kadar 2- 3 kere böle vermeyi düşünüyorum yıksa işe başlayınca aç kalcak yavrum.kaşıkla da almıyo çokk zor.
benim bebeğimde alışıktı ama şimdi zorluk çıkarıyor ama öyl e böyle allaha şükür anne sütü alıyor
Hayır canım ben sadece anne sütü veriyorum bebeğime. Eylül'de kontrole gittiğimizde konuşacağız ek gıdaları şimdilik anne sütüne devam başka hiçbir şeye gerek yok dedi doktorumuz. Bu arada nasıl geçti bebişin gecesi uyandı mı yine ?
Cnm kasik mama nekadar veriyorsun? ? Dikkat et kabiz olmasin..birde buyume atagi olabilir insallah geri duzene girerler
canım merhabaslm güzel nisan anneleri ben mayıs annesi olmayı beklerken aceleci oğluşum sayesinde aranıza katıldım çok ama çok zor bir oğlum var o yüzden hep takip etsemde hiç yazma fırsatım olmadı oğlum kolik bir bebekti tam gaz sancıları koliği geçti derken mutluluğum yalnızca iki hafta sürdü 4. ayın bitmesine 5 gün kaldı ve oğlum daha 5800 gram gerçi 2500 gram doğdu ama ilk üç ay 1 er kilo alırken bu ay kilo alımı 600 civarı buna çok takılmıyım diyorum ama 3 gündür beni emmeyi redediyor 3 - 5 dk emip bırakıyor mama vermeyi denedim ama onuda almıyor 3 gündür aç yavrum sütümü sağıp vereyim dedim bir de ne göreyim çıkan rakam 70cc ben ne yapayım şimdi artık aklım yetmiyor lütfen bana yardımcı olun(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?