2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Umarım yarım gün calısma hakkı soylentileri dogrudur. Gerçi özel sektörde cok zor. toplantılar, ay kapanısları derken; ben cıkıyorum yarım gün calışma hakkım var demem cok zor. İşe geri döndükten sonra hafif tempo calışmak zor ama bakalım hayırlısı yapılacak birsey yok malesef. Ben süt iznimi de toplu olarak 29 gun kullandıktan sonra işe döneceğim. Süt izni ile ilgili yeni düzenleme olursa umarım ben de yararlanabilirim.
k.v bakacağı için sanslısın canım, yabancı birine emanet etmek zorunda kalmayacaksın. Cok haklısın cok zor, ben de cok özlüyorum.

çok geçmiş olsun canım.
banyo suyunu herzaman kaynatmakla baş edemezsin.
şofbeni bir kontrol ettirsen paslanmışsa o etkiliyordur belki
şofbenimiz yeni canım.ondan olduğunu sanmıyorum.
bizim burda sular kötü. kendimiz bile çeşme suyu hiç içmiyoruz.
yemeklere koyduğumu bile kaynatıyorum.
ziyarete gittiğimiz bir yerde su içsek hemen hastanelik oluyoruz
baş edemediğim yerde de hazır suyu kullanırım napayım.
oğlum hasta olmasın yeter ki.

Geçmiş olsun..belli oldu mu sonuç?

aynen canim.benim kiz da güleç, bir de oyuncu..hep ilgilenilsin istiyor.o da gun icinde ne sarkilar söylüyor. .çığlık cigliğa ..çita yavrusu diyor eşim..:)) evet bende ikinciyu bu derece sevemem saniyordum ama seviliyirmus yahuu..:)

Dertsiz 37 yuksek bir ateş degil canım yaa..ben 38 de yukari cikmaya baslayinxa veriyorum surup...doktoruna bir sor istersen ateşi de cok düşürmek iyi değil. .vucut bağışıklığı mücadele ediyor o ateşle. .ateş bir yerde koruması bebişlerin,onu kaldirirsak vucudunu savunmasiz birakiyoruz.

ofpufya yoğurt mayalamayla ilgili cevabın için sağol canım.
ben de denicem bakalım.

Anne sütüyle mi mayaliyor ofpufya..ben cok denedim olmadı...nette de araştırdim oluyormuş. .

Oyle hizli yukseliyor ki atesi durdurmak icin baska care kalmiyor, aliyor basini gidiyor

Dertsiz antibiyotiği daha almadım recete değil şifre verdikleri için adınıda bilmiyorum siz ne kullanıyosunuz
kızım 2gündür emmeye başladı yine ve husursuzluğu bayağı azaldı bugun kültür verdik kültür sonucuna göre veririm diyorum ilacı inşallah iyi çıkar sonucu
Kaka mevzusuna gelince ben bi saniye bile bekletmiyorum kakasını hemen değişiyorum altını ama bu aralar ana kucağına oturduğunda yapıyordu kakasını öne doğru indiğinden kukusunun her tarafına geliyordu ondan olabilir
Bizde musluk suyuyla banyo yaptırıyoruz ağzından kulağından poposundan her tarafından giriyodur içeri ama hergün hergün nasıl kaynat soğut yapcam yaa
Hele bi sonuç gelsin de bakalım
Bu arada bizdede ateş yok ama aşıdan önce baktırırım yine
İnşallah bir an önce iyileşir meleklerimiz

Mrb sevgili anneler.Çok uzun zamandır bu başlığa girmiyordum.Sanki kızım doğduktan sonra bu başlığa girmemin bi manası kalmamış gibi.Halbuki burda 9ay iyi kötü hamileliğimizi,heyecanımızı paylaştık.o yüzden anladım ki bu başlık ve sizler benim için çok özelsiniz. Bu başlıkta yazarken mutluydum ama şimdi çok mutsuzum. İlk 2 ay çarşafımı bile ıslatacak kadar anne sütüm vardı fakat stres nedeniyle sütüm çekildi. Hala emziriyorum ama bi artış yok. HuMAna, su, rezene, marul,ayran, incir ..herşeyi denedim ama yok (( BEN ÇOK MUTSUZUM. Bu başlığa en son yazdığımda ne kadarda mutluydum
Artık tek çarem metpamid denen bulantı ilacını kullanmak Ara ara sütüm azaldığında kullanmayı düşünüyorum.Bira mayasını da düşünüyorum ama kullanan var mı kilo aldırıyormu? Çemen otu hapını da düşünüyorum fakat güvenilir bi marka bulamadım.Yardımcı olursanız çok sevinecem.Bundan sonra sizlerleyim inş

sonuçları aldınız mı canım? neden olmuş?

sonuçlarda hiç bi şey çıkmadı :S çok şükür. doktor demir damlasına devam, kakadaki kanda artış falan olursa 15 gün sonra tekrar tahlil yapalım dedi. ne iğrenç bi damla bu yaa. bi başka doktor da anne sütü alıyosa demir damlasına gerek yok d-vi'e devam diyince damlayı bıraktım. inşallah iyi yapmışımdır :S

merve ve dertsiz bebekleriniz hastaymış çok geçmiş olsun.

kızlar bu ayki aşı bizde ateş yapmadı ama inanılmaz derecede huysuzluğumuz var. bi de aşı sırasında kızım çok ağladı nefesi kesildi morardı. hemşire yüzüne üfleyince kendine gelmişti. artık aşıdan sonra ne zaman ağlasa yine aynısı oluyo :S

sütün tek çaresi moral ve dinlenme galiba. ahh keşke stresten uzak kalabilsek...

geçmiş olsun canım.bende devit kullanıyorum ve anne sütü verdiğim için sağlık ocağının verdiği demir ilacını kullanmadım içinde paraben olduğundan elim bi türlü gitmedi kızıma vermeye

biz suprax kullanıyoruz canım.
huzursuzluğu azaldı dediğine göre belki de hiçbişey çıkmaz.
hayırlı haberlerini bekliyorum canım.

sağol canım. sizinde çok şükür bişey çıkmamış.

kızlar ben demir ilacını doktorumuza sordum.faydası zararından daha fazla kullanmakta fayda var dedi.
asmde ferro sanol verdiler.günde 8 damla dedi. damla sayısı kiloya göre değil mi dedim.( oğlum 6.200 kg.)
yok bu 8 damla veriliyor içeriği farklı dedi.siz ne kullanıyorsunuz? antibiyotiğimiz bitsin öyle vericem artık.

Son düzenleme:
canım öncelikle kafana birşey takmaman gerekiyor.
benimde geçen hafta sütüm çekildi stresten. yapmadığım denemediğim şey kalmadı.
burdada yazmıştım sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı kuru mayayı eritip içtim. (suyla tadı çok kötü oluyor)
sıcak sütle, humanayla denedim o biraz daha iyi gibi. tadı yine iğrenç ama içebildim ben.
ayrıca süt hiç içmiyordum gaz yapıyor diye. sütte içmeye başladım.
humana, lactamil bir de maltana diye malt içeceği içiyorum.
kırmızı etide hergün az miktarda yemeye çalışıyorum.
çok şükür şimdilik doyuyor oğlum.

asm de bana da damla verdiler 5 damla kullan dediler, sonra doktor kontrolümüzde sakın onu kullanma ben önermiyorum onu dedi, baska bir demir şurubu verdi, kan tahliliyle tam kan sayımı yaptılar sonuçlara bakarak ne kadar kullanacağımı belirledi kısacası demir için damla değil de şurup kullanıyoruz biz içerigine de baktım paraben yazmıyor..

asm de bana da damla verdiler 5 damla kullan dediler, sonra doktor kontrolümüzde sakın onu kullanma ben önermiyorum onu dedi, baska bir demir şurubu verdi, kan tahliliyle tam kan sayımı yaptılar sonuçlara bakarak ne kadar kullanacağımı belirledi kısacası demir için damla değil de şurup kullanıyoruz biz içerigine de baktım paraben yazmıyor..

bizimki vegaferon. kiloya göre veriliyor canım. kızım iğrendi baya. verdiğimde de fazlasıyla geri çıkarıyodu.

kızlar ben bugün çatal korkumun üstüne gittim ve spiral taktırdım. kaç aydır kazaya kurban gitmekten korkuyodum. bu arada ben hala adet olmadım. spiralden sonra biraz kanamam oldu 1 yıldan sonra kanama görmek biraz garip oldu. ama ohhh rahatım artık

Kızlar bebişim için yoğurt vs kullanmak üzere markette satılan keçi sütlerinden almıştım gerçek keçi sütünü bilmesem içim yanmicak bi bardak süt kaynatırken bütün mutfak keçi koktu sanki esans basmışlar içine yok böyle bi koku :/ ki benim kv köyde yaşıyor ve keçileri var gerçek keçi sütü asla bu kadar kokmuyor... Ben kandım siz kanmayın bir daha asla almam evime sokmam ...

çok güldüm ya..mutfak keçi mi koktu :) maraş dondurması bile yemem ben sırf keçi sütünden diye..ben doktoruma sormuştum inek sütünden mi mayalacagım diye evet dedi yogurt olunca süt formundan farklı oluyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…