çok güldüm ya..mutfak keçi mi koktu :) maraş dondurması bile yemem ben sırf keçi sütünden diye..ben doktoruma sormuştum inek sütünden mi mayalacagım diye evet dedi yogurt olunca süt formundan farklı oluyomuş..
Kızlar bebişim için yoğurt vs kullanmak üzere markette satılan keçi sütlerinden almıştım gerçek keçi sütünü bilmesem içim yanmicak bi bardak süt kaynatırken bütün mutfak keçi koktu sanki esans basmışlar içine yok böyle bi koku :/ ki benim kv köyde yaşıyor ve keçileri var gerçek keçi sütü asla bu kadar kokmuyor... Ben kandım siz kanmayın bir daha asla almam evime sokmam ...
siz hangi şurubu kullanıyorsunuz canım?asm de bana da damla verdiler 5 damla kullan dediler, sonra doktor kontrolümüzde sakın onu kullanma ben önermiyorum onu dedi, baska bir demir şurubu verdi, kan tahliliyle tam kan sayımı yaptılar sonuçlara bakarak ne kadar kullanacağımı belirledi kısacası demir için damla değil de şurup kullanıyoruz biz içerigine de baktım paraben yazmıyor..
siz hangi şurubu kullanıyorsunuz canım?
canım gerçek maraş dondurması keçi kokmaz :) yerken bildiğin sütün tadını hissedersin..
bi k.maraşlı olarak konuya el atayım dedim
tehlikeli sularda yüzüyormuşum da haberim yokmuş :) ben kokuyor demedim eskiden severek yerdim keçi sütüyle yapıldıgını ögrendiğimden beri yemiyorum artık, nedense keçiden tiksiniyorum...
Mrb arkadaşlar ben kzıma emzik alıştrdığıma pişman oldum. Uyurken beni az emiyor ve emziğini isteyip öyle uyuyor maalesef göğsümden çok emziğini emiyor. O yüzden ve stresten dolayı sütüm azaldılactamil kullanan var mı?varsa faydasını gördünüzmü ?
Mrb arkadaşlar ben kzıma emzik alıştrdığıma pişman oldum. Uyurken beni az emiyor ve emziğini isteyip öyle uyuyor maalesef göğsümden çok emziğini emiyor. O yüzden ve stresten dolayı sütüm azaldılactamil kullanan var mı?varsa faydasını gördünüzmü ?
arkadaşlar biberona alıştırcam kızımı ama beni emmeyi bırakmasını istemiyorum bana biberon tavsiye edermisiniz çok duyduğum nuk doğal dokunuş var birde dr browns gibi bişey varmış galiba gaz yapmayan biberon diye satılıyormuş önerilerinizi bekliyorum
kızlar ben bugün çatal korkumun üstüne gittim ve spiral taktırdım. kaç aydır kazaya kurban gitmekten korkuyodum. bu arada ben hala adet olmadım. spiralden sonra biraz kanamam oldu 1 yıldan sonra kanama görmek biraz garip oldu. ama ohhh rahatım artık
Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım. Bebeğim 6 nisan doğumlu. Demir damlasi hakkinda fikrinizi almak istiyorum. Cok kafam karıştı
hahaaaa rahatını bozayım mııııyengem spiral ile hamile kaldıııı. bizde bebeğe zarar verir diye duymuştuk doktor doktor gezdi çıkarılamadı doğumda çıkarıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?