2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bumbo diye bir bebe koltuğu varmış, 4. aydan sonra o koltuga oturtulabiliyormuş bebekler doktoru önermiş bir arkadaşımın..aranızda kullanan var mı? iş yaparken oturtmak için iyi olur sanki..

bugün 4. ay kontrolümüz vardı kızım 7 buçuk kilo olmuş boyuda 66 cm çok şükür herhangi bir problemde yok doktor 15 gün sonra meyve suyu vermeye başla dedi (gerçi ben 1 haftadır kavun karpuz yalatıyorum zaten napim gözümün içine bakıyor vereyim diye bir seviniyorki verince :))

doktorumuz aşıya gidinde demir ilacı verecek asm onu 5. aydan sonra kullanmaya başla hergün 5 damla dedi bende bu konuda çok söylentiler var dedim paraben falan filan gibi "faydası çok herşeye kulak asma lütfen faydası olmasa vermeyiz dedi bazıları pekmez öneriyor ama tamam pekmez iyi bir besin kaynağı ama demir eksiğini gidermez" dedi doktorlara güvenmek zorundayız sanırım kendilerinin de çocukları var neticede...

bu arada 5. aya yakın hafif hafif tuzsuz sebze çorbalarınada başla dedi az az

birde ben 1 ay sonraişe başlayacağım için sütümü sağıp stok yapmaya başladımdedim iyi yapıyorsun dedi LANSİNOH göğüs pompası öneren arkadaşlarıma çook teşekkür ederim gerçekten çok güzel bir ürünmüş çok memnun kaldım

arkadaşlar biberona alıştırcam kızımı ama beni emmeyi bırakmasın istiyorum bana biberon tavsiye edermisiniz çok duyduğum nuk doğal dokunuş var birde dr browns gibi bişey varmış galiba gaz yapmayan biberon diye satılıyormuş önerilerinizi bekliyorum

canım gerçek maraş dondurması keçi kokmaz :) yerken bildiğin sütün tadını hissedersin..
bi k.maraşlı olarak konuya el atayım dedim

Cnm buyuk ogluma icirdim aylarca sonra saglik bakanligi deşifre etti inek sütü die o zmndir yüzüne bile bakmadimmm

siz hangi şurubu kullanıyorsunuz canım?

canım gerçek maraş dondurması keçi kokmaz :) yerken bildiğin sütün tadını hissedersin..
bi k.maraşlı olarak konuya el atayım dedim

tehlikeli sularda yüzüyormuşum da haberim yokmuş :) ben kokuyor demedim eskiden severek yerdim keçi sütüyle yapıldıgını ögrendiğimden beri yemiyorum artık, nedense keçiden tiksiniyorum...

Mrb arkadaşlar ben kzıma emzik alıştrdığıma pişman oldum. Uyurken beni az emiyor ve emziğini isteyip öyle uyuyor maalesef göğsümden çok emziğini emiyor. O yüzden ve stresten dolayı sütüm azaldı lactamil kullanan var mı?varsa faydasını gördünüzmü ?

arkadaşlar biberona alıştırcam kızımı ama beni emmeyi bırakmasını istemiyorum bana biberon tavsiye edermisiniz çok duyduğum nuk doğal dokunuş var birde dr browns gibi bişey varmış galiba gaz yapmayan biberon diye satılıyormuş önerilerinizi bekliyorum

Lactamil aslında anne sütünü arttırmak için değil de annenin depolarını doldurmak için kalsiyum demir vs gibi..humana still tea var o işe yarıyor bir de malt içecekleri hızlı etkisi olanlar..

lactamili kullandim ben bi kere faydasi var genelde incir kaynatiyorum ama en cok onun faydasini gordum

chicco anne göğsü kıvamında biberon var.Biz sorun yaşamadık

hahaaaa rahatını bozayım mıııı yengem spiral ile hamile kaldıııı. bizde bebeğe zarar verir diye duymuştuk doktor doktor gezdi çıkarılamadı doğumda çıkarıldı

Merhaba arkadaşlar ben araniza yeni katıldım. Bebeğim 6 nisan doğumlu. Demir damlasi hakkinda fikrinizi almak istiyorum. Cok kafam karıştı

hoşgeldin benim oğlumda 5 nisan doğumlu. demir damlası çoook karışık bir durum doktorların birinin dediğini diğeri onaylamıyor

canım,benim ki doğar doğmaz emziği verdik. beni emesinde ve biberonu kullanmasında hiç bir sıkıntı çekmedik. hepsini de alıyr oğlum. laktamil bende içtim. ama süt miktarına faydası yok ,eğer onu soruyorsan. belki vücüdün vitamini açısından faydası oluyordur.ama onu göremeyiz.3 kutu içtim. şimdi bıraktım. 13tl pahalı geldi. çok da yok içinde.

benim de bir gecede cekilmisti sutum 15 gun oldu ancak eskiye donduk.
bulgur pilavi, bugdayla asure, keskek, bol sekerli komposto, dut kurusu yediklerim. ayrica her gun maltana malt icecegi iciyorum ve bol bol limonata, ice tea vs hem sicaklarda da iyi gidiyor
birde kafama takmamaya calisiyorum, kendimi mutlu edicek seyler yapiyorum. moral ve gulmek en etkilisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…