biz yine iyi değiliz canım. sürekli ağlıyor, emmek istemiyor.pazar vardı bugün pazara gidelim diye evden çıktık, ilk defa yalnız bir yere gidelim dedim daha apartmanın bahçesinden çıkmadan geri döndük.ağlamaktan helak oldu yavrum. antibiyotik işe yaramış gibiydi. ağrısı mı var yoksa başka bişey mi anlamıyorum çok üzülüyorum canım.dertsiz, pztf nasıl oldu bebişler...
biz yine iyi değiliz canım. sürekli ağlıyor, emmek istemiyor.pazar vardı bugün pazara gidelim diye evden çıktık, ilk defa yalnız bir yere gidelim dedim daha apartmanın bahçesinden çıkmadan geri döndük.ağlamaktan helak oldu yavrum. antibiyotik işe yaramış gibiydi. ağrısı mı var yoksa başka bişey mi anlamıyorum çok üzülüyorum canım.
Slm kızlar arada bende yazıyorum buraya kızım 3 Nisan'da doğdu artık bende aranızda aktif yazmak istiyorum süt muhabbetinde bizim buralarda bad yaparlar yeşil mercimek bulgur bende çok süt yapıyor, suan benimde yaşadığım sorun kızımda pişik ne yapsam gecmio bazen cişini yaparken bağırarak yapmıo dayanamıyorum o zaman
biz yine iyi değiliz canım. sürekli ağlıyor, emmek istemiyor.pazar vardı bugün pazara gidelim diye evden çıktık, ilk defa yalnız bir yere gidelim dedim daha apartmanın bahçesinden çıkmadan geri döndük.ağlamaktan helak oldu yavrum. antibiyotik işe yaramış gibiydi. ağrısı mı var yoksa başka bişey mi anlamıyorum çok üzülüyorum canım.
Slm kızlar arada bende yazıyorum buraya kızım 3 Nisan'da doğdu artık bende aranızda aktif yazmak istiyorum süt muhabbetinde bizim buralarda bad yaparlar yeşil mercimek bulgur bende çok süt yapıyor, suan benimde yaşadığım sorun kızımda pişik ne yapsam gecmio bazen cişini yaparken bağırarak yapmıo dayanamıyorum o zaman
aklım kızımda işyerinden müdürün insiyatifiyle öğlen çıkıyodum dün bi kargaşa yoğunluk olmuş bugünde müdür izinli yardımcısıda dün sekretere sölemiş ycl cuma günü tüm gün işyerinde kalıcak gibi ayarlasın kendini diye.sabahtan işleri yoluna koydum şuan pek iş yok ama malesef bekle diyo şef.kv.aradım sağdığım sütü bitirmiş kızım mama hazırlamışlar inşallah onuda yer reddetmez.
kızım çok şükür iyi ama ana kuzusu oldu bu sıralar. elimi tutmadan uyumuyo cadı. kucakta uyumak istiyo. yatağına koyunca çığlığı basıyo hemen. odadan ayrılmayacaksın. ha aynı odadayken de sürekli konuşacaksın. koçlara aşırı ilgi ister demişlerdi doğruymuş :Sdertsiz, pztf nasıl oldu bebişler...
canım bu aylarda bebekler memeyi bırakma eğiliminde oluyolarmış. ben de aynı şikayetlerle doktora götürmüştüm. emmek istemiyosa uykusunda emzir dedi doktor. ve asla mamaya yönelme, zaten bırakmaya meyilli, mama verirsen geri dönüşü olmaz demişti. ben de 1 aya yakın uykuda emzirdim. ısrar ettikçe zehir veriyomuşum gibi reddediyodu. uykuda anlamıyolar.biz yine iyi değiliz canım. sürekli ağlıyor, emmek istemiyor.pazar vardı bugün pazara gidelim diye evden çıktık, ilk defa yalnız bir yere gidelim dedim daha apartmanın bahçesinden çıkmadan geri döndük.ağlamaktan helak oldu yavrum. antibiyotik işe yaramış gibiydi. ağrısı mı var yoksa başka bişey mi anlamıyorum çok üzülüyorum canım.
idrar tahlili yaptır bence canım. pişik için de biz travazol kullanmıştık geçti ama bizim pişiğimiz baya ilerlemişti. doktora danış istersen.Slm kızlar arada bende yazıyorum buraya kızım 3 Nisan'da doğdu artık bende aranızda aktif yazmak istiyorum süt muhabbetinde bizim buralarda bad yaparlar yeşil mercimek bulgur bende çok süt yapıyor, suan benimde yaşadığım sorun kızımda pişik ne yapsam gecmio bazen cişini yaparken bağırarak yapmıo dayanamıyorum o zaman
aklım kızımda işyerinden müdürün insiyatifiyle öğlen çıkıyodum dün bi kargaşa yoğunluk olmuş bugünde müdür izinli yardımcısıda dün sekretere sölemiş ycl cuma günü tüm gün işyerinde kalıcak gibi ayarlasın kendini diye.sabahtan işleri yoluna koydum şuan pek iş yok ama malesef bekle diyo şef.kv.aradım sağdığım sütü bitirmiş kızım mama hazırlamışlar inşallah onuda yer reddetmez.
hoşgeldin canım benim kızımda 3 nisan doğumlu:) bad ı komşularımızdan biliyorum severimde yaprağın arasındada güzel oluyo yemesi.
bebişin çişi için idrar tahlili yaptır cnm intihap olmasın.
Pztf bu kizlar cok cadi bizimkide 3-4gun ayniydi hatta gece aramizda yatti yataginda bagiriyordu...cok sukur eski huzuruna kavustu
Tatli cadilar :) darisi bize olsun. Suan bagdas kurdum dizimde uyuyo. Makinaya camasir atmistim serilecek, tabi once balkon yikanacak, aksama yemek yapilacak ama ben kizimin keyfini bekliyorum :)
döenm dönem beslenmeyi istemeyebiliyorlar. kızım hasta değil ama sabah 5:30 da 120cc mama aldı, sabah evden çıkmadan tekrar beslemeye çalıştım almadı. acıkmamıştır belki dedim ama saat neredeyse 12 oldu hala almamış.
karnı açken kızımda bebek arabasında durmuyor. doyurup uykusunun geldiği saatlerde koyuyorum bebek arabasına ancak öyle duruyor.
gaz sıkıntısı olabilir mi. benim kisi ek gıdadan dolayı bağırsaklarda problem yaşıyoruz. ama zinco adlı gaz damlası 20dakikada çözüyor sıkıntıyı.kakasını yapıyor hemen ,rahatlıyor.
kızım çok şükür iyi ama ana kuzusu oldu bu sıralar. elimi tutmadan uyumuyo cadı. kucakta uyumak istiyo. yatağına koyunca çığlığı basıyo hemen. odadan ayrılmayacaksın. ha aynı odadayken de sürekli konuşacaksın. koçlara aşırı ilgi ister demişlerdi doğruymuş :S
canım bu aylarda bebekler memeyi bırakma eğiliminde oluyolarmış. ben de aynı şikayetlerle doktora götürmüştüm. emmek istemiyosa uykusunda emzir dedi doktor. ve asla mamaya yönelme, zaten bırakmaya meyilli, mama verirsen geri dönüşü olmaz demişti. ben de 1 aya yakın uykuda emzirdim. ısrar ettikçe zehir veriyomuşum gibi reddediyodu. uykuda anlamıyolar.
idrar tahlili yaptır bence canım. pişik için de biz travazol kullanmıştık geçti ama bizim pişiğimiz baya ilerlemişti. doktora danış istersen.
ben de 1 eylülde seminere gidicem. senin gibi aklım kızımda kalacak kesin. bol bol süt bırakmaya çalış eve. bugün mamayı alır da aç kalmaz inşallah.
sağolun arkadaşlar. bizim sıkıntımız gaz,diş falan değil. idrar yollarındaki enfeksiyon. yavrum nasıl ağlıyor gözünden sicim gibi yaşlar geliyor ağlarken. gaz sancımız olduğu dönemde bile bu kadar ağlamadı oğlum. kullandığımız antibiyotik etki etmiş gibiydi ama son 24 saatir en başa geri döndük.Dertsiz gecmis olsun..disten olabilirmi?? Insallah huysuzlugu biter oglusunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?