slm kızlar 1 aydr giremiyom memlktteym 1 hafta sonra kardeşim askere gitck sonra evime kavuşcam yazarm o zaman daha cok.. bi sıkıntm var acele sorayım dedim bi cafeye geldim de bebeğim 25 nisanda 3400 dogdu 1 hafta önce 8 kiloydu sadece beni emiyor ve sürekli emmek istiyor 2 saatte bi emziriyom 3 saate kadar dayanamıyor göğüslerim cok kötü hala doymak bilmiyo napcam ben yaaa??? kio iyi mamaya gerek yok ama göğüs acım dayanılmaz.. cok huysuz ağlıyo herşeyi ağzına alıyo sanırsın doğuştan aççç... napacam emzik almaz biberon almaz doymaz uyumaz huysuz napayım ben bi akıl verin....
Canım benim bebeğimin durumuna çok benziyor sürekli emmek istiyor ve emzik falan almıyor.ama şunu farkettim ki başka sıkıntılarını meme emerek gidermek istiyor.mesela pırtlaması lazım hemen meme istiyor emerken pırtlıyor. Bu seferde ön sütü 2 dakka emip bırakıyordu.ben onun yerine saati kurdum 2 saate çıkardım önce o gerçek acıkma sinyalleri verene kadar bekledim gazı falan geldiğinde gezdirdim rahatlattım ve giderek 3 saate kadar çıktı bu yöntemle.ama bazen oluyor ki 1.5 saat sonra emmek istiyor bırakıyorum emiyor ama genelde 2.5 saat ile 3 saat arası değişiyor emme aralığı.herşey ağızda bizimkininde çorabını bile emiyor.benim kıyafetlerim,yatak korumaları, kendi kıyafeti, oyuncakları ve kendi parmakları; yani uzanabileceği erişebileceği herşeyi emiyor. bu aç olduğu anlamına gelmiyor ama ağızdan keşfediyor herşeyi. ayrıca anne sütü alan bebekler çok dayanmıyorlar malesef açlığa biliyorsun sindirimi kolay anne sütünün. Göğüslerin içinde önerim aventin göğüs kalkanları var iç çamaşırına değmesini engeller ve nemli kalmasını sağlar çok işe yarıyor.ben mothercare den 40 liraya almıştım.