2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım sonucu bize de haber ver. balık yemek şart ama hapı da işe yarıyorsa onu da kullanabiliriz.

Canım afiyet olsun da etli mi çiğköfte yoksa etsiz mi yedin?

İyi akşamlar herkese
bebeğinin cinsiyetini öğrenenler artmış, ne güzel. ben hala merak içerisindeyim. kayınvalidem de bir kız bir erkek yeleği örmeye başladı . hangisi gelirse onu giydirirsin diyo sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum. İNŞALLAH gösterir bebeşimiz

canım sonucu bize de haber ver. balık yemek şart ama hapı da işe yarıyorsa onu da kullanabiliriz.

tabiki haber vericem canım

Ya sorma bende cookk merak ediyorum bizim persembe günü ikili testimiz var doktor sansin varsa ögrenirsin ne oldugunu dedi insallah gösterirler bize kendilerini :))

inşallah canım hayırlı uğurlu olsun nşallah çok iyi geçecek.

HEPİNİZE İYİ AKŞAMLAR ÖPÜYORUM İNŞALLAH seda DAN DA HAYIRLI HABER ALIRIZ DİĞER TESTE GİRECEK ARKADAŞLARDAN DA

canım benim daha hissetmek için çok erken siz benden iki üç hafta geriden geliyorsunuz ben hissedince size haber veririm
Vur bir daha vur acıma bize :)))
artık çığ köftenin etlisi satılmıyor o yüzden dışarıda çığ koftecilerden rahatlıkla yiyebiliriz bence çığ köfte icinde çığ et bulunduğu için yasak yani neden icinde et olmayan yasak olsun ki
valla benim kocam da maşallah pir doner bir dediğim iki olmaz ama onun da böyle huyları vardır aradın mı aramadın mı muhabbetleri hemen cirlarim valla :) istersem ararım istemezsem aramam banane banane :))) gülmene sevindim sinirlenme de :))

canım benim daha hissetmek için çok erken siz benden iki üç hafta geriden geliyorsunuz ben hissedince size haber veririm

ben de bu gidişimde sordum doktora ''karnımda minik minik kıpırtılar var,bebişi hissediyor olabilir miyim?'' diye; ''hayır henüz erken,hissetmek için bir ayın var daha'' dedi

yaaaa bende merakla çıkmasını bekliyordum madem öyle 1-2 tane yiyeyimde içimde kalmasın

2 aydır ilk defa kocama yemek yaptım yaaa yazık kıyamam hergün işten gelip birde bana yemek yapıyordu aşkım benim

merhaba kızlar,
İkili teste bugün gittim ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür :))) Kan sonuçlarını da haftaya salı alacağım. Darısı ikili teste gideceklerin başına umarım güzel sonuçlarla dönerler.
Sedagg umarım bir sorun yoktur iyi haberlerini bekliyorum. İyi akşamlar güzel anneler kendinize ve bebeklerinize iyi bakın

Canım her geçen gün daha iyi olacaksın inşallah... 3 ay bittikten sonra rahatlıcaksın derdi herkes de bana asla geçmicek gibi gelirdi... Son bikaç gündür daha iyiyim çok şükür taaki bugüne kadar bugün bizim de yemekler kocişten

ben de bu gidişimde sordum doktora ''karnımda minik minik kıpırtılar var,bebişi hissediyor olabilir miyim?'' diye; ''hayır henüz erken,hissetmek için bir ayın var daha'' dedi
Yıkıldım :) bu durumda daha 1,5 ay var benim yaaaa((

çok şükür gecmis olsun , kan sonucu da iyi çikar inşallah

Hayirli ugurlu olsun canim kan testi sonucun da iyi cikar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…