Kızlar balık yiyemiyorum ben midem almıyo evde de pişiremiyorum zaten bugün balık hapı sordum diyetisyene olur dedi bir isim verdi ama kadın doğum doktoruna sormadan alma dedi. Ay bi olur dese de bu vicdan azabından kurtulurum vallahi yiyemiyorum diye.
Ilacın adı seven seas pulse günde 1 adet dedi bakim onay alırsam başlıcam
pericim çok fazla yemediğin sürece bişey olacağını sanmıyorum. Alışkanlık gibi değilde hevesini kıracak kadar yesen yeterli. Bende hiç kontrol edemiyorum kendimi dün gece yarısı çiğ köfte krizi tuttu... Biliyorum çok sağlıksız ve hamilelikte yenmemeli ama napiyim çok canım çekti. Gitti çiğ köfteciye nefsimi köreltecek kadar yedim :26:
(null)
Canım afiyet olsun da etli mi çiğköfte yoksa etsiz mi yedin?
Ya sorma bende cookk merak ediyorum bizim persembe günü ikili testimiz var doktor sansin varsa ögrenirsin ne oldugunu dedi insallah gösterirler bize kendilerini :))(null)
canım sonucu bize de haber ver. balık yemek şart ama hapı da işe yarıyorsa onu da kullanabiliriz.
Ya sorma bende cookk merak ediyorum bizim persembe günü ikili testimiz var doktor sansin varsa ögrenirsin ne oldugunu dedi insallah gösterirler bize kendilerini :))
Vur bir daha vur acıma bize :)))canım benim daha hissetmek için çok erken siz benden iki üç hafta geriden geliyorsunuz ben hissedince size haber veririm
artık çığ köftenin etlisi satılmıyor o yüzden dışarıda çığ koftecilerden rahatlıkla yiyebiliriz bence çığ köfte icinde çığ et bulunduğu için yasak yani neden icinde et olmayan yasak olsun kipericim çok fazla yemediğin sürece bişey olacağını sanmıyorum. alışkanlık gibi değilde hevesini kıracak kadar yesen yeterli. bende hiç kontrol edemiyorum kendimi dün gece yarısı çiğ köfte krizi tuttu... biliyorum çok sağlıksız ve hamilelikte yenmemeli ama napiyim çok canım çekti. gitti çiğ köfteciye nefsimi köreltecek kadar yedim :26:
valla benim kocam da maşallah pir doner bir dediğim iki olmaz ama onun da böyle huyları vardır aradın mı aramadın mı muhabbetleri hemen cirlarim valla :) istersem ararım istemezsem aramam banane banane :))) gülmene sevindim sinirlenme de :))Hahahhaa bebeci sen beni güldürdün allahta seni güldürsün haklisin ben öyle yapimmm :))) kocama kiyamiyoruum kiz adam okadar ilgileniyor okadar iyiki önümde yuvarlaniyor yazik oda arada kaliyor napsin. Ama güldürdün beni :)
canım benim daha hissetmek için çok erken siz benden iki üç hafta geriden geliyorsunuz ben hissedince size haber veririm
Canım hurma rahim kasılmalarını arttırıomuş hatta gebeliğin son dönemlerinde yenmesi tavsiye ediliomuş ... Abartmamak kaydıyla bir - iki tanecik yesen bişi olmaz ama sürekli yeme
Kızlar hepinize teşekkür ederim iyiyiz çok şükürRabbim tüm bebişleri korusunn
pericim çok fazla yemediğin sürece bişey olacağını sanmıyorum. alışkanlık gibi değilde hevesini kıracak kadar yesen yeterli. bende hiç kontrol edemiyorum kendimi dün gece yarısı çiğ köfte krizi tuttu... biliyorum çok sağlıksız ve hamilelikte yenmemeli ama napiyim çok canım çekti. gitti çiğ köfteciye nefsimi köreltecek kadar yedim :26:
Ya kizlar cips yememek icin direniyorum cok kotuyum
yaaaa bende merakla çıkmasını bekliyordum madem öyle 1-2 tane yiyeyimde içimde kalmasın
2 aydır ilk defa kocama yemek yaptım yaaa yazık kıyamam hergün işten gelip birde bana yemek yapıyordu aşkım benim
Yıkıldım :) bu durumda daha 1,5 ay var benim yaaaaben de bu gidişimde sordum doktora ''karnımda minik minik kıpırtılar var,bebişi hissediyor olabilir miyim?'' diye; ''hayır henüz erken,hissetmek için bir ayın var daha'' dedi
merhaba kızlar,
İkili teste bugün gittim ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür :))) Kan sonuçlarını da haftaya salı alacağım. Darısı ikili teste gideceklerin başına umarım güzel sonuçlarla dönerler.
Sedagg umarım bir sorun yoktur iyi haberlerini bekliyorum. İyi akşamlar güzel anneler kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
merhaba kızlar,
İkili teste bugün gittim ve ense kalınlığı normal çıktı çok şükür :))) Kan sonuçlarını da haftaya salı alacağım. Darısı ikili teste gideceklerin başına umarım güzel sonuçlarla dönerler.
Sedagg umarım bir sorun yoktur iyi haberlerini bekliyorum. İyi akşamlar güzel anneler kendinize ve bebeklerinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?