2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ben ve ara vermek maalesef benim işim hep anlık sonraya bırakamıyorum üstüne patronun abuk subuk soruları ay bide başımda karı gibi adam var ben aşerdikçe oda aşeriyor üstünede adam 5 aydır bizimle çalışıyor hala öğrenemedi onun saçma sapan sorularına cevap vermekten yoruldum bugün bana ne olmuş anlamadım şuan ikiside beni sinir ediyor boğasım geliyor

Valla azıcık hayata donduk galiba güzel sohbetler çıktı o zaman benim balayina daha var
Bende en güzel donemi olduğunu çok duydum inşallah öyle gecer girgir şamata takılırız burada :)

Baya baya da kurtluymusuz yani :)) senin yine az kalmış balayina , benim daha Cook var :))

kuzum benim patron hamile olduğumu bile bilmiyor hey bilsede işine gelmediği için unutur hemen ben kan vermektende çok korkarım ya iğneden hep tırsmışımdır
ay ben kafama :) kas yaparken göz çıkarttım güya kafani dağatcaktim gerçi başarılı oldum galiba bu sefer iğneyi düşünür oldun :)
Bende tirsiyordum ki artık oyuncak gib gelmeye başladı diğer doktor eksik test yapmıştı bende dün grip için hastaneye gittim ben kocamı beklerken gittim tipis tipis laboratuvara ödeme yaptım çatır çatır yine kan aldırdım eksik olanları yaptırdım artık zevkli gelmeye başladı :)

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Benimde var başımda yeni bir eleman.
Kendi işimimi yapayım ona mı cvp vereyim bilmiyorum.
Ben muhasebedeyim ay kapatıyoruz o yüzden rahatım şu an.

cinsellik konusunda biz normal hayatımıza devam ediyoruz. zaten sürekli birlikte olmadığımız için aşırı sıklıkta olmuyodu. birlikte olduğumuz zamanlarda acısını çıkarıyoduk şimdide öyle doktor herhangi bir yasaktan da bahsetmedi. hamilelikten önce nasılsa aynen devam ediyor ama daha dikkatli bir şekilde.

merhaba kızlar bende bu forumu yeni gördüm kısmetse bende nisanda anne olucam cinsiyeti öğrenmek için heyecnlanıyorum bir an önce öğrenebilseydim:))) bebişime ne diyeceğimi bilmiyorumm

:)) o şimdi asker canı neler ister :)
Valla ne güzel ya bende hiç yasak olacağını tahmin etmemiştim bilseydim ailemin yanına 1 haftalığına gidermiydim
Gerçi iyi ki gitmisim çünkü ben döndükten sonra esime vakit şey ettik aksama hafif kanamam oldu ne yaptıysak artık sonra tehlike oldu bende o yüzden temkinliyim
Sarılıyoruz oynanıyoruz şimdilik kardes kardes , kankam ya :)

merhaba kızlar bende bu forumu yeni gördüm kısmetse bende nisanda anne olucam cinsiyeti öğrenmek için heyecnlanıyorum bir an önce öğrenebilseydim:))) bebişime ne diyeceğimi bilmiyorumm

Hoşgeldin :) bende ogrenemedim ya bugun karnımla konuşurken kızsan sana pembeler alıcım kendimle aynı kıyafetler giydircem erkeksen maviler alıcım babamla aynı kıyafetler giydircem diye uzun uzun konuştum hehe kırılmasın her neyse artık :)

:104: Kızlar bu arada ben balık çok severdim ama şimdi görüntüsüne bile tahammül edemiyorum napcem ben

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Benimde var başımda yeni bir eleman.
Kendi işimimi yapayım ona mı cvp vereyim bilmiyorum.
Ben muhasebedeyim ay kapatıyoruz o yüzden rahatım şu an.

canım sorular neyse mesela bişeyle yiyorum hemen tepemde ne yiyorsunuz hani bize en son kızdım zıkkımın kökünü yiyorum aaa dedim yeter ben hamileyim sana ne oluyor şimide patrona bu hamile nisandan sonra gelmez şimdiden birini ayarlıyalım yetiştirelim demiş bende sen git önce kendini yetiştir dedim 5 aydır bi halt öğrenemedi beyni değil anca midesi çalışıyor

yaa kıyamam çok heyecanlıyım hayaller kuruyorum bebişimle ilgili rabbim sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin(amin) anne ve babayla aynı giyinen bebeklere bayılıyorum bende nasıl şirin oluyorlar:))))

yok canım önemli değil iğne deyince vücudum irkiliyor çocukluğumdan beri korkarım aman allah beni iğnelerden korusun (amin)

canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama kalkıp mutfağa girmezsem akşama aç kalırız..
mamalar yapayım gideyim de.. yine gelirim ama ben gelesiye siz gidersiniz kesin..
görüşmek üzere

Âmin canım inşallah :) bende de cinsiyet heyecanı var senin gb haftaya doktorla randevum var bakalım belki görür:)

canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama kalkıp mutfağa girmezsem akşama aç kalırız..
mamalar yapayım gideyim de.. yine gelirim ama ben gelesiye siz gidersiniz kesin..
görüşmek üzere
Doğru söylersin be :) bende yeni düduklu tencere aldım tefalden, 3 gündür yemek yapıyorum ne kolaylığımız ya en fazla 20 dk da kokusuz karıştırmadan yemek yapıyorsun tavsiye edilir giden bende mutfağa :)
haydi kızlar görüşürüz şimdilik öptüm

:104: Kızlar bu arada ben balık çok severdim ama şimdi görüntüsüne bile tahammül edemiyorum napcem ben
canım bebişin için yemeye çalış çok önemli biliyosun. balık bu ya şöyleeee bolca limonu sıkacaksın, zeytinyağlı naş ekşili salatayla oh misss.

tatlım sen bugün gerilmişsin biraz aman boşver zibidiyi... o öyle konuşuyorsa hiç lafını esirgeme bundan sonra sorduğu şeylere de cevap verme. beceremesin de işi kalsın ortada, haketmiş o!

aynen bende öyleyim işte. gebelikten önce abartılı şekilde balık tüketirdim şimdi iğreniyorum

Iğğğ ben de görmek bile istemiyordum. Geçen gün ilk defa yedim ama zorla o da superfresh pane harçlı olan dondurulmuş balıklarından, üzerine de limon sıktım bol salata ile kokuyu bastırdım. Kızlar bunu doktoruma açıkladım ben o da bana balık yiyemiyorsan ( mideniz bulunabilir belki) dil ye dedi. Iğğğ yiyemezsem diyordum amaaaa misss gibi koku yok Tuzla Tuzla ye.

evet ya ben bugün baya gerildim sanırım biraz da hamillelik yaptı neyse geçer bunlar herkes hakkettiğini alır

yemek yapamaya giden arkadaşlarım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın hepinizi çok öptüm

Evet bu konuya bi eğilmek lazım :) ayyy beni çok güldürdün yaaa ateşin icadından başla demişsin ya kahkaha attım burda :) allah ta seni güldürsün :) badem yağı saçı kaşı falan kirpiği güçlendirdiğine göre kesin tüylendirir haklısın. Iyi hergün ye dememiş .) ben de ne yemeyebilirim on araştırıyorum sabahtan beri :)

evet yaaa böyle muhabbetlerin olması dediğin gibi hafif hafif keyfimizin yerine gelmeye başladığını gösteriyor onun için çok şükür diyelim. :) aynı çekirdek çitlemek gibi :) ben hep şöyle düşünürüm bir insan tek başına veya ailece çekirdek yiyorsa bu bana çok güzel birşey gelir huzuru sağlığı mutluluğu temsil eder. :) çünkü hiçbir insan derdi varken çekirdek çitlemez ya da düşünsenize biryeri ağrırken falan olmaz :) onun için allah hepimize ailece herzaman çekirdek çitleyebilmeyi nasip etsin inşallah :) çocuklarımzla birlikte :)

demek balayı ha :) hadi bakalım görcez :)

hoşgeldin canım hayırlı uğurlu olsun evet hitap edemiyoruz biz şimdi henüz cinsiyeti bilmeyen arkadaşlar :)

kanka dedi yaaa ha aha ha aha ah:) koptum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…