İnşallah hayırlısıyla ikili testi atlatırsın canım.
Ara ver yorma kendini..Yetiştiremiyorum dersin :)
:):)
Seversin tabi teyzesi:)
Annemlere ultrason çıktısını gösterdim.
Herkese ağzım kulaklarımda pipisini gördünüz mü oğluşumun diyorum
Gülüyorlar halime :):)
Kızlar Bebeci'nin attığı mesajdan sonra gülümsüyorum sürekli :)
Hanginize yorum yazsam kimden alıntı yapsam bilemedim.
Maşallah herkesin keyfi yerinde meğer konunun açılmasını bekliyormuş çoğumuz.
İkinci üç aylık döneme giriliyor ya artık sorunlar yavaş yavaş bitmek üzere.
Bazı internet sitelerinde ''ikinci üç aylık dönem hamileliğin balayı dönemidir'' diyor.
ayy valla karşılaşmak bile istemiyorum ben.. bizde bebeğin ilk hareketini hissettiğinde ilk kimi görürsen bebeğin ona benzer derlerben mümkünse aynaya bakayım.. hatta her yanımda annem ablamın fotoları var.. bize benzesin bebeğim yaaa.. kocişe de benzeyebilir ucundan accık ama
evet el mahkum galiba.. ben doğduktan sonraki dönemi de pek merak ediyorum.. o daha da zor olsa gerek.. şimdiye dek evde yalnız yapayalnız canım nerde isterse modundaydım.. ama artık sorumluluk var, bir bebek ortalıkta.. dikkatli ve kontrollü yaşam bizi bekliyor
herkes bekliyormuş biri konuyu açsa da döksek kurtlarımızı diye..
ben 15. haftamı bitiricem yarın.. bizim eve daha gelmedi balayı
ay ben kafama :) kas yaparken göz çıkarttım güya kafani dağatcaktim gerçi başarılı oldum galiba bu sefer iğneyi düşünür oldun :)kuzum benim patron hamile olduğumu bile bilmiyor hey bilsede işine gelmediği için unutur hemen ben kan vermektende çok korkarım ya iğneden hep tırsmışımdır
ben ve ara vermek maalesef benim işim hep anlık sonraya bırakamıyorum üstüne patronun abuk subuk soruları ay bide başımda karı gibi adam var ben aşerdikçe oda aşeriyor üstünede adam 5 aydır bizimle çalışıyor hala öğrenemedi onun saçma sapan sorularına cevap vermekten yoruldum bugün bana ne olmuş anlamadım şuan ikiside beni sinir ediyor boğasım geliyor
cinsellik konusunda biz normal hayatımıza devam ediyoruz. zaten sürekli birlikte olmadığımız için aşırı sıklıkta olmuyodu. birlikte olduğumuz zamanlarda acısını çıkarıyodukşimdide öyle doktor herhangi bir yasaktan da bahsetmedi. hamilelikten önce nasılsa aynen devam ediyor ama daha dikkatli bir şekilde.
merhaba kızlar bende bu forumu yeni gördüm kısmetse bende nisanda anne olucamcinsiyeti öğrenmek için heyecnlanıyorum bir an önce öğrenebilseydim:))) bebişime ne diyeceğimi bilmiyorumm
Seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Benimde var başımda yeni bir eleman.
Kendi işimimi yapayım ona mı cvp vereyim bilmiyorum.
Ben muhasebedeyim ay kapatıyoruz o yüzden rahatım şu an.
yaa kıyamam çok heyecanlıyım hayaller kuruyorum bebişimle ilgili rabbim sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin(amin) anne ve babayla aynı giyinen bebeklere bayılıyorum bende nasıl şirin oluyorlar:))))Hoşgeldin :) bende ogrenemedim ya bugun karnımla konuşurken kızsan sana pembeler alıcım kendimle aynı kıyafetler giydircem erkeksen maviler alıcım babamla aynı kıyafetler giydircem diye uzun uzun konuştum hehe kırılmasın her neyse artık :)
Valla azıcık hayata donduk galiba güzel sohbetler çıktı o zaman benim balayina daha var
Bende en güzel donemi olduğunu çok duydum inşallah öyle gecer girgir şamata takılırız burada :)
Baya baya da kurtluymusuz yani :)) senin yine az kalmış balayina , benim daha Cook var :))
ay ben kafama :) kas yaparken göz çıkarttım güya kafani dağatcaktim gerçi başarılı oldum galiba bu sefer iğneyi düşünür oldun :)
Bende tirsiyordum ki artık oyuncak gib gelmeye başladı diğer doktor eksik test yapmıştı bende dün grip için hastaneye gittim ben kocamı beklerken gittim tipis tipis laboratuvara ödeme yaptım çatır çatır yine kan aldırdım eksik olanları yaptırdım artık zevkli gelmeye başladı :)
Âmin canım inşallah :) bende de cinsiyet heyecanı var senin gb haftaya doktorla randevum var bakalım belki görür:)yaa kıyamam çok heyecanlıyım hayaller kuruyorum bebişimle ilgili rabbim sağ sağlim bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin(amin) anne ve babayla aynı giyinen bebeklere bayılıyorum bende nasıl şirin oluyorlar:))))
:104: Kızlar bu arada ben balık çok severdim ama şimdi görüntüsüne bile tahammül edemiyorum napcem ben
Doğru söylersin be :) bende yeni düduklu tencere aldım tefalden, 3 gündür yemek yapıyorum ne kolaylığımız ya en fazla 20 dk da kokusuz karıştırmadan yemek yapıyorsun tavsiye edilir giden bende mutfağa :)canlar muhabbetinize doyum olmuyor ama kalkıp mutfağa girmezsem akşama aç kalırız..
mamalar yapayım gideyim de.. yine gelirim ama ben gelesiye siz gidersiniz kesin..
görüşmek üzere
canım bebişin için yemeye çalış çok önemli biliyosun. balık bu ya şöyleeee bolca limonu sıkacaksın, zeytinyağlı naş ekşili salatayla oh misss.:104: Kızlar bu arada ben balık çok severdim ama şimdi görüntüsüne bile tahammül edemiyorum napcem ben
tatlım sen bugün gerilmişsin biraz aman boşver zibidiyi... o öyle konuşuyorsa hiç lafını esirgeme bundan sonra sorduğu şeylere de cevap verme. beceremesin de işi kalsın ortada, haketmiş o!canım sorular neyse mesela bişeyle yiyorum hemen tepemde ne yiyorsunuz hani bize en son kızdım zıkkımın kökünü yiyorum aaa dedim yeter ben hamileyim sana ne oluyor şimide patrona bu hamile nisandan sonra gelmez şimdiden birini ayarlıyalım yetiştirelim demiş bende sen git önce kendini yetiştir dedim 5 aydır bi halt öğrenemedi beyni değil anca midesi çalışıyor
aynen bende öyleyim işte. gebelikten önce abartılı şekilde balık tüketirdim şimdi iğreniyorum
canım bebişin için yemeye çalış çok önemli biliyosun. balık bu ya şöyleeee bolca limonu sıkacaksın, zeytinyağlı naş ekşili salatayla oh misss.
tatlım sen bugün gerilmişsin biraz aman boşver zibidiyi... o öyle konuşuyorsa hiç lafını esirgeme bundan sonra sorduğu şeylere de cevap verme. beceremesin de işi kalsın ortada, haketmiş o!
bende çok korkuyorum çatlaklardan, önceden oluşmuş var zaten biraz. Onlarıda kurtarabileceğim şöyle iyi bir krem arıyorum. Lierac ı araştıracağım.
önlem alma zamanımız geldi işte kızlar bi çare bulmalıyız.
Canım beni de ekler misin sana zahmet...
Yaş:27 sat:11 temmuz ilk bebek cinsiyet belli değil doğum:12 nisan
ahh tatlım işin zormuş senin ateşin icadından öğretmeye başla istersen :)
bende aktara uğradım az önce bağdem yağını söyledi, iyi de badem yağı tüylenme yapmaz mı?
Benim ki düzenli olarak balık, kırmızı et ve beyaz et tüketmem gerektiğini söyledi. Ama hergün demedi.
kızlar bebeci'nin attığı mesajdan sonra gülümsüyorum sürekli :)
hanginize yorum yazsam kimden alıntı yapsam bilemedim.
Maşallah herkesin keyfi yerinde meğer konunun açılmasını bekliyormuş çoğumuz.
Ikinci üç aylık döneme giriliyor ya artık sorunlar yavaş yavaş bitmek üzere.
Bazı internet sitelerinde ''ikinci üç aylık dönem hamileliğin balayı dönemidir'' diyor.
merhaba kızlar bende bu forumu yeni gördüm kısmetse bende nisanda anne olucamcinsiyeti öğrenmek için heyecnlanıyorum bir an önce öğrenebilseydim:))) bebişime ne diyeceğimi bilmiyorumm
:)) o şimdi asker canı neler ister :)
valla ne güzel ya bende hiç yasak olacağını tahmin etmemiştim bilseydim ailemin yanına 1 haftalığına gidermiydim
gerçi iyi ki gitmisim çünkü ben döndükten sonra esime vakit şey ettik aksama hafif kanamam oldu ne yaptıysak artık :d sonra tehlike oldu bende o yüzden temkinliyim
sarılıyoruz oynanıyoruz şimdilik kardes kardes , kankam ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?