Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende nisan annesi olucaktım
2sene bekledim bebeğimin gelmesini ve gelmişti çok şükür ama sanırım yine olmadı.
5.haftada gittim kesesini gördüm 7.haftada gittim kese var içinde yolk sac var ama bebek yok denildi.
sonra yine gittim yine aynısı şu an 8+5im ve 17eylülde yine bakıcak doktor ve yine görünmezse kürtaj olucam.
bu süre içinde kendiliğinden düşebilir dedi ama hiç öle gibi durmuyor.
birde ayrıca benim adetlerim düzenli ateşlede ne zaman çatladığımı biliyorum yani geç döllenme falan değil eminim.
ama ultrasonda 2 hafta geriden görünüyor.
böyle şeyler yaşayan oldumu kızlar.sizce bi ümit varmı;?
Çok üzüldüm canım benim .Allah'ın en doğru ve kısa zamanda yine o duyguyu yaşatır sana...
Ne yazık ki bebeğimizin kalp atışlarını duymadığımız için bebeğinizi aldırmak zorunda kaldık.çok çok üzgünüm.inşallah tekrar bu duyguyu yaşar ve bebeğine kavuşurum![]()
bende bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti ama ultrosonda 7 haftalik gozukuyordu bebekte gozukuyordu ama dustu bunu seni korkutmak icin soylemiyorum gerden gelebiliyor onun icin soyluyorum hem benim 2 bucuk yasindaki kizima hamileyken kizimda 2 hafta geride geliyordu ikisindede adet tarihlerinden emindim cunku takvime isaretlerim adet tarihlerini
Canım inan çok sevindim haberi duyunca.Sayfana giriyodum iyi haberler vermeni bekliyodum.Acaba ne zaman yazıcak , umarım bişey olmamıştır diye. Sağlıklı bir şekilde yawrunu kucağına alırsın inşallah :)
günaydın arkadaşlar bende nisan ayında doğum yapacaklardanım. bu ilk bebeğimiz bizim. cok heyecanlıyız.
Hoşgeldin sevgili anne bizimde ilk bebeğimiz bizde çok heyecanlıyız daha doğrusu iki ama ilkini 7 haftalıkken kaybettik buna sımskı sarıldık oda bırakmayacak biliyorum neden olsa koç burcu olcak çok dikkat et bu aylarda kendine bırak simarık desinler hatta şimar çok fazla eğilip kalkma stres sakın vurdumduymaz ol cok oturma cok ayaktada durma uzan ayaklarını yukarıya kaldır ve bol bol meyve ye süt yogurt ye bol bol da temiz hava sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin allahım
teşekkür ederim canım Allah hepimize sağ salim kucağına almayı nasip etsin. valla hiç bi iş yapmıyorum zaten yatıyorum evde olduğumda hep. hafta içi çalıştığım için 8.30-17.30 arası uzanma fırsatım olmuyor ama ayaklarımı uzatıyorum dinleniyorum.