2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bende listeye dikkat ettim kaymış sanırım benimkide tekrarlayayım SAT 30 Haziran
1. Hamileliğim
Ankarada yaşıyorum
bebeğimin doğacağı muhtemel tarih 07 Nisan 2013
teşekkürler:49:

merhaba kızlar bende nisan annesi olucaktım
2sene bekledim bebeğimin gelmesini ve gelmişti çok şükür ama sanırım yine olmadı.
5.haftada gittim kesesini gördüm 7.haftada gittim kese var içinde yolk sac var ama bebek yok denildi.
sonra yine gittim yine aynısı şu an 8+5im ve 17eylülde yine bakıcak doktor ve yine görünmezse kürtaj olucam.
bu süre içinde kendiliğinden düşebilir dedi ama hiç öle gibi durmuyor.
birde ayrıca benim adetlerim düzenli ateşlede ne zaman çatladığımı biliyorum yani geç döllenme falan değil eminim.
ama ultrasonda 2 hafta geriden görünüyor.
böyle şeyler yaşayan oldumu kızlar.sizce bi ümit varmı;?

bende bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti ama ultrosonda 7 haftalik gozukuyordu bebekte gozukuyordu ama dustu bunu seni korkutmak icin soylemiyorum gerden gelebiliyor onun icin soyluyorum hem benim 2 bucuk yasindaki kizima hamileyken kizimda 2 hafta geride geliyordu ikisindede adet tarihlerinden emindim cunku takvime isaretlerim adet tarihlerini

Ne yazık ki bebeğimizin kalp atışlarını duymadığımız için bebeğinizi aldırmak zorunda kaldık.çok çok üzgünüm.inşallah tekrar bu duyguyu yaşar ve bebeğine kavuşurum:(

Geçmiş olsun canım, bende ocak ayında boş gebelikten 8,5 haftalıkken kürtaj olmuştum.. Hayırlısı böyleymiş demekki.. Seni çok iyi anlıyorum..

bende bebegimi persembe gunu kaybettim 9 haftalikti ama ultrosonda 7 haftalik gozukuyordu bebekte gozukuyordu ama dustu bunu seni korkutmak icin soylemiyorum gerden gelebiliyor onun icin soyluyorum hem benim 2 bucuk yasindaki kizima hamileyken kizimda 2 hafta geride geliyordu ikisindede adet tarihlerinden emindim cunku takvime isaretlerim adet tarihlerini

geçmiş olsun canım çok üzüldüm :(

tabloya beni de ekler misiniz? özel mesaj gönderemiyorum.
sat: 28.06.2012
ilk bebek
beklenen doğum tarihi: 05.04.2013

Canım inan çok sevindim haberi duyunca.Sayfana giriyodum iyi haberler vermeni bekliyodum.Acaba ne zaman yazıcak , umarım bişey olmamıştır diye. Sağlıklı bir şekilde yawrunu kucağına alırsın inşallah :)

Canım benim çok teşekkür ederim sağol.Sana da hayırlı hamilelikler dilerim.. :)

Herkese merhaba;
son iki sayfada kayıpları olan arkadaşları okudum pissa ve sezenay2010 yanlış hatırlamıyorsam. hayatım boyunca int.den asla arkadaş edinmedim ne ıcq ne msn hiç yazışmadım bi tek bu sitede ve burdakiarkadaşları tanımadığım halde ortak konulu forumlara girdiğimden belki herkesi kendime yakın hissediyorum kayıplarınız için çok üzgünüm ne diyceğimi bilemedim.Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin.

ya benim bulantım yok acaba anormal mi dedim doktor hayır harika dedi genetik sanırım halam hiç kusmazmış.ama annem doğuma kadar kusarmış senin ki siddetlimi benim arasıra oluyor zorluyorda cıkartamıyorum iştahım falan da eskisi gibi cok yemiyorum zorla besin alsın diye yemeye çalışıyorum.arasıra birşeyler çekiyor canım oda normal hayatta çok sevdiğim hamile olmasamda canımın cekeceği seyler zaten ben de varmı bir anormallik ya hissetmiyorum da henüz küçücük sanırım o yüzden diyorum sizin bulantınız varsa da beyaz leblebi ve tuzlu kraker yemen yeterli ama tiksinmelerin varsa o da biraz zor olacak etrafa biraz soracagım senin için farklı alternatif söyleyen olursa paylasırım=)

günaydın arkadaşlar bende nisan ayında doğum yapacaklardanım. bu ilk bebeğimiz bizim. cok heyecanlıyız.

sizede günaydın benim bulantılarım geçmeye başladı gibi yavaş yavaş yemeye başladım ama bazı şeylerden hala çok tiskiniyorum inş. oda geçerde bebişime çok iyi bakarım. benim 2. çocuğum olacak ve biraz korkuyorum nasıl baş edeceğim diye allah yardımcım olsun

günaydın arkadaşlar bende nisan ayında doğum yapacaklardanım. bu ilk bebeğimiz bizim. cok heyecanlıyız.

Hoşgeldin sevgili anne bizimde ilk bebeğimiz bizde çok heyecanlıyız daha doğrusu iki ama ilkini 7 haftalıkken kaybettik buna sımskı sarıldık oda bırakmayacak biliyorum neden olsa koç burcu olcak çok dikkat et bu aylarda kendine bırak simarık desinler hatta şimar çok fazla eğilip kalkma stres sakın vurdumduymaz ol cok oturma cok ayaktada durma uzan ayaklarını yukarıya kaldır ve bol bol meyve ye süt yogurt ye bol bol da temiz hava sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin allahım

Hoşgeldin sevgili anne bizimde ilk bebeğimiz bizde çok heyecanlıyız daha doğrusu iki ama ilkini 7 haftalıkken kaybettik buna sımskı sarıldık oda bırakmayacak biliyorum neden olsa koç burcu olcak çok dikkat et bu aylarda kendine bırak simarık desinler hatta şimar çok fazla eğilip kalkma stres sakın vurdumduymaz ol cok oturma cok ayaktada durma uzan ayaklarını yukarıya kaldır ve bol bol meyve ye süt yogurt ye bol bol da temiz hava sağlıklı bir sekilde kucağına almayı nasip etsin allahım

teşekkür ederim canım Allah hepimize sağ salim kucağına almayı nasip etsin. valla hiç bi iş yapmıyorum zaten yatıyorum evde olduğumda hep. hafta içi çalıştığım için 8.30-17.30 arası uzanma fırsatım olmuyor ama ayaklarımı uzatıyorum dinleniyorum.

teşekkür ederim canım Allah hepimize sağ salim kucağına almayı nasip etsin. valla hiç bi iş yapmıyorum zaten yatıyorum evde olduğumda hep. hafta içi çalıştığım için 8.30-17.30 arası uzanma fırsatım olmuyor ama ayaklarımı uzatıyorum dinleniyorum.

benimde aynı hafta içi iş benimki sabah 8.00 aksam 17.00 =) benim bide bebeğin kese etrafında kanamam vardı iğne vurunuyorum ama cuma günü kanama yok bitmiş demişti çok sevindim.vatandaşla muhattap oluyormusun işinde benim en büyük sıkıntım o o kadar kaba vatandaslar varki lanet ettiğim oluyor =)

Back
X