Kızlar bende Alf'in buharlı temizleyicisini almak istiyorum.:106:
Yer siliyor,
toz siliyor,
pencere siliyor,
halı temizliyor,
Mutfakta fırın,dolap vb siliyor
Hamarat ötesi bir alet ... :81:
Kullanan ya da fikri olan var mı?
canım ben de öleyim, bak sana şöle diyim hatta,
eşim 4 gündür yurtdışındaydı dün geldi ben de annemlerdeydim, sözde eve gidip güzel güzel yemekler yapıp karşılıycaktım onu zaten 11 gibi gelicekti ama gel gör ki, önce yemeği savsakladım, buzluktan çıkardım köfte koydum aman dedim boşver zaten 11de gelicek çok fazla bişe hazırlamaya gerek yok, evi toparladım, çamaşırları attım makineye astım banyoya girdim çıktım,10da uyuyakalmışım, kocam aradı da ben indim uçakta yedim bişe hazırlama diye öle uyandım valla, gedldi sonra ay o kadar uykum var ki, hiç bişe dinleyemedim bile uyumuşum yine, sen beni hiç özlememişsin dio, sarılıyo itiyorum falan ay iğrençtim, halbuki ilk defa bu kadar uzun ayrı kaldık, çok ilgisiz oldum kocama karşı ya her anlamda yani, nolucak böle bilmiyorum, o da kendini kötü hissediyo anlıyorum yani ama umarım hamilelikten ve geçicidir bu durum
günaydın kızlarrrrr
bugün eğitim dünyasında 4.hafta bitiyo ve geriye 14 hafta kalıyo:)))
1 haftada kurban bayramını çıkar 13 hafta kaldı dönemin bitmesine
sona da doğum izinleri ohh mis mis
(inşallah diyelim tabe nazar değmesin)
evettttt :) bende bu sabah hesaplıyodum :) ocak 25'i iple çekiyorum... sonra doğum izni sonra ücretsiz yupppiii yuppiii :))
ben 6. aya kadar hiçbirsey almayacağım diye kendime sözler verdim ama dün akşam yürüyüşe çıktığımızda açık bir çocuk mağazası gördük öyle oyalanalım diye girdik. kendimi kaybettim resmen. hiçbirsey almayacağım diyerek herşeye dokundum resmen :) o arada iki üç parça birşey parmaklarımın arasına sıkıştı. çok tatlılar ya :))) bir an önce bebeğim doğsun bunları giysin istiyorum. ve ben yarın kesinlikle alışverişe çıkıyorum :))))) ya çok ama çokkk eğlenceli birsey bu.. Rabbim bu cuma günü hepimize hayırlar nasip etsin ve bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin.. size göstermek için fotosunu da çektim cicilerin.. Eki Görüntüle 531395
merhaba anneler, nasılsınız? Ben iş durumlarıyla uğraştım, verdim dilekçemi bakalım hayırlısı.
Geçmişi tam okuyamadım ama göz gezdirdim. Naz iyi olmana sevindim, moralini hep yüksek tut. Laterne yeğenin olacakmış sanırım, tebrik ederim çok sevindim. Seda'dan hala haber yok anladığım kadarıyla umarım iyidir. Hepinize sevgiler
gerçi ben 2.dönem 1 hafta filan çalışmam lazım galiba ama bakıcam o gün geldiğinde keyfim yerindeyse gelirim okula,baktım zor alıcak rapor alırım
Allah'ım kış gelsin hemen,sonrada ilk baharrr
bebişleri görelim,koklayalım,sıkıştırmak isteyip kıyamayalım,Allahım uyusun da büyüsün dielim ama uyansa da sevsek dielim:)))))
Hayırlı olsun bebişimizin cicişleri... iyi günlerde giysin kuzucuğumuz.
evettttt :) bende bu sabah hesaplıyodum :) ocak 25'i iple çekiyorum... sonra doğum izni sonra ücretsiz yupppiii yuppiii :))
bende bende bende istiyorummmmm :))) her reklam çıktığında küçük çocukların oyuncak istemesi şeklinde yerimden zıplıyorum eşime sırnaşıyorum bana bundan alsanaaaaa aşkımmmm :))) ya o ne güzel birsey öyle ya.. buharla missss gibi ohhhh.. tek endişem o başındaki zımbırtının temizliği nasıl olacak ? muhtemelen çok kirlenecek. bir temizlikte birden cok defa temizlemek gerekecek.. o kısmı belki sorun olabilir.. ama onun dışında istiyorummmmmm onuuuuuuuu :))))))
canım aynı şeyleri yaşıyoruz.hatta aynı haftadayız:) ben birkaç hafta once daha kötuydum.yani kocama kıyamasam yatakdan falan atacaktım.sıkıntı geliyodu.elinı kolunu falan uzerıme atsa hemen arkamı donuyodum.sıkıntı gelıyodu bunalıyodum.yatağa sığmayorum.şuan daha azaldı.ama hala ilgizim hemde haftalardırumarım duzelirim.zaen yemek yapma olayım Allah a emanet.doğru dürüst yemek yapamıyorum.yaptığım gun kusuyorum.ayrıca yaptığım yemekler çok lezzetlı olmuyor.nolcak biliyom halım.haaa bide çok ilginç ama banyo yaptıkdan sonrada genelde ya kusuyorum yada mığdem bulanıyor çok.resmen duştan akan su burnuma kokuyo
sen neden ocak 25 te çıkıyosun mezocum..
Aynen canım,her temizlik mevzusunda eşime bu aleti övüyorum..."Çocuklu eve kesin şart"noktasından giriyorum.
Canım o başındaki zımbırtının yedeği temin ediliyordur diye düşünüyorum.:44:
evet canım ya aynı haftalardayız ve aynı şeyleri yaşıyoruz doğru, bendeki o ilgisizlik daha gitmedi amagidicek gibi de görünmüyo, Allahtan kusmuyorum diycem ama o da kötü yani bazen öle bi oluyo ki kussam diye yalvarıyorum, çünkü o zmn bi nebze rahatlıycam, umarı tez zmanda geçer ya ,
sen ikli test yaptırdın mı, cinsiyeti belli oldumu?
Günaydın kızlar,
yarın ikili test var çok heycanlıyım ve çok korkuyorum, o da hemen belli olmuyo dimi ya, 5 gün mü beklemek lazım, ense kalınlığı falan yeterli diil diminası dayanıcam ben
midem de çok fena ya, dün salak gibi dayanadım çiğ köfte yedim bayağı bi de üstüne rus salatası offf ölüyorum şimdi, mide bulantım geçmeye başladı demiştim ama midem bunalrı kaldırıcak kadar da iyi diilmiş demekkiçok fenayım
Fakir'in de var.. hangisi iyidir acaba ? dur hangimiz önce aldırırsak o yazsın işe yarayıp yaramadığını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?