2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım geçmiş olsun inşallah birşey çıkmayacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucapına bazen bu testler çok yanıltıcı olabiliyormuş...ben çok duyuyorum çevremden...
bunların üstüne birde aile derteriyle uğraşmak dahada can sıkıcı anlayışsız insanlara sinir oluyorum

merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
iki gündür çok yoğundum giremedim hiç.
bugün kan tahlili sonuçlarımı alıp doktora göstericez.
heyecan, korku, panik ne ararsanız var şu an.

sabah sabah zaten moralim bozuldu.
halamın kayınvalidesi vefat etmiş.
halama o kadar eziyet ettiler ki anlatamam
halamın tarafından hiç kimse 17 sene halamın evine giremedi.
kayınvalidesiyle altlı üstlü oturdular.
bizden kimseyi sokmadılar.birbirimize bağlı olmamızı hiç istemediler aileni yok sayacaksın dediler
halamlarda evi kendileri yaptıkları için evden çıkmadılar.
kuzenim doğduğunda hastanede gördük sonra eve gittiğimizde eve sokmadı bizi kayınvalidesi
halamda rahmetli babaanneme ve bize camdan kuzenimi gösterdi. 5 günlük bebek biz 2. katın camından ne görebildiysek gördük.
babaannem halamın evine bir kere bile gitmeden vefat etti.
kayınvalideside bugün vefat etmiş zaten hastaydı o kadar eziyete rağmen yine halam baktı.
halam ona baktı ama o halamın yüzüne bile bakamadı.
şu an yine halam koşturuyormuş herşeye.
insan ilerisinide düşünmeli laf ağızdan bir kere çıkıyor.
yine de allah rahmet eylesin. mekanını cennet etsin.

sedacım bebeğin gayet sağlıklı ben de buna inanıyorum canım. inşallah iyi haberlerini alıcaz tatlım.
görümcen için de sadece şunu diyorum edene eden bulunur canım.

hanımlar lutfen bana yardımcı olun
bıraz once test yaptım cıft cızgı
aslında dusunmuyoduk henuz cocuk
cok tuhaf hıssedıyorum kan testı ıcın saglık ocagına gıtsem yaptırabılırmıyım hemen ac karnına mı olmak lazım
ne yapmam gerektıgını bımıyorummm

kızlar bu arada lierac mı alsam mustelamı yoksa hiçbirimi Allahım napcam ben derken
hafta sonu şu kozmetikçiden nivae bebeyağı alıym derken
selesta çatlak kremi gördüm fiyatıda çok uygundu aldım 2 gündür sürüyom
duydunuzmu hiç bu kremi
zeytinyağı,defneyağı ve sarı kantaron içeriği

doğru sölüosun cnm tek haklı kendisi kendisi sanıo büyük örümcemde onu koruyo benide dinleyince hak verdi ben beni korusun demiorum ama acımada saygı dıysunlar istiorum ya beni düşünmüosa şu karnımdaki yiğeni ona acısın yani ukala başka bişey değil

aynı benim halam rahmetli,onun kayınvalideside hiç istemezdi bizi
ama hesap zamanı gelmiş canım kayınvalidenin,halanın içi rahat olsun,seninde:)

aç olmana gerek yok,sağlık ocağında sonuç geç oluyo die biliyom,git bi özel hastaneye 2 saat sora alırsın
zaten çift çizgi gördüysen belli o zaten,az daha bekle dra gidersin:)
hayırlı olsun

saolun walla desteğiniz için bende eşime dedim kızlar beni merak etmiştir die ama evdede yok net giremedim herşeyde vardır bi hayır ev olayındada bebek olayındada ev bulunur yine bebemiz olur ama bişey kırıldımı geri tamir olmuo bide millete anlatıp gezerler gelin bunu bunu yaptı die biz böle yaptık demezler varsın ben çirkef gelin olayım allah bilio

ya bişe dicem takma kafana ama ben neye uyuz oluyorum en çok biliyonmu
bide çocuğun böle sevmediğin insanlara benziyo ya
sen 9 ay taşı karnında bi çıksın bebek,sevmediğin kayınvaliden,kayınpeder,kaynın,görümcen:)
gerçi bi çok kişi öle olmuyo doğunca dioda:)
akşam diorumki aşkım bizim oğlan abine benzeyip eltim gibi gelin getirirse ben napcammm??
ama Allahtan yaşım 33 o günleri görürmüyüm bilmiyom die rahatlattım kendimi:)))

Okurken çok üzüldüm canım. Halanız tam cennetlik, bu kadar sabır bu kadar vefa, çoğumuzun yapamayacağını başarmış sabırla. Kayınvalidesi için de Allah rahmet eylesin. Halanız diğer dünyada mükafatını elbette alacaktır. Kendisinden Allah razı olsun.

Son adet tarihiniz nedir? Testler genelde tek çizgi çıktığında hata payı vardır. Çift çizgi çıktıysa hata payı yok denecek kadar azdır. Bebeğiniz hayırlı olsun şimdiden. Hissetmeye başladıkça iyi ki de olmuş diyeceksiniz.

daha erken diyorlar söylemiyorlar bazıları benimki gibi :) hadi bakalım hayılrısı sağlıklı olsunlarda inşallah.

kızlar günaydınnn

bu akşam doktoruma gideceğim , cinsiyet için daha çok erken değil mi

ama belki birşeyler görür olma mı :)

ne dersiniz?
bu haftalarda öğrenen var mı arkadaşlar?

canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah ultrason sonuçlarının güzel çıktığına çok sevindim darısı kan testine Allahın izni ile. Kız ihtimali var diyosun ha :) cicilerini almışsın bile :) güle güle giysin inşallah.

ah canım seni ne çok merak ettik haber alamayınca. Çok sevindim yazdığına. İnşallah atlatıcaz hayırlısı ile benim de senden sonra ikili testin 1-182 çıktı amniyosentez yaptırıcam kasımın başında inşallah hayılrı sonuçlar alırız ikimiz de .

geçmiş olsun canım merak etme faranjitten olur kanama basur mu var canım bir de çok geçmiş olsun acılı yeme

Aramıza hoşgeldin tebrik ederim hayırlı olsun

canım dikkat et bir kereden birşey olmaz Allahın izni ile inşallah merak etme.

hoşgeldin hayırlı olsun güzel sonuçlar al inşallah.

merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza :) yarın bebişimin ikili test sonuçlarını öğreneceğim merakla bekliyorum, güzel sonuçlarla gelirim inşallah..

geçmiş olsun canım kendine iyi bak

saol cnm benim allah kimseye yaşatmasın stresi bile yetior ben anlayışsızım demior daha bide ben haksızım onlara göre

Kızlar kafamı bişy kurcalıyo belki aranızda bilen vardır ve belki konuşuldu bu konu ben kaçırıyorumdır. Şimdi bu 16 haftalık doğum izninin ilk 8 haftası işten rapor alıp çıkmasam da doğumuma son 2 hafta kala rapor alıp çıksam yani doğumdan sonraya ekletsem kalan iznimi doğum parasından yararlanabiliyomuyum?? yoksa illa 8 hafta önce çıkarsam mı yararlanıyorum?? bilen arkadaşlarım aydınlatabilir mi benii lütfenn??

Son düzenleme:

​Çok alemsin ya hahaha , aynı durum bende de var, umarım eşimin abisine benzeyip de eltim gibi bir gelin getirmez, ki eğer oğlum olursa.

Olabilir ama son 2 hafta değil. En geç doğuma 3 hafta kala çıkabilmene izin veriyor devlet. Doktor çalışabilir raporu vermeli.

öle cnm yapacak bişey yok bu olayı biliolar bi kere aradılar naptın die okadar

cnm hiç şüphe etmeden yaptır aminiyosentezi hiç korktuğun gibi değil kafan rahat olur en azından keşke benimde daha önceden belli olsaydı bu durum bende yaptırsammı yaptırmasammı tereddütte kaldım ama yaptır bebeğe zararı yok zaten ultrasondan bakıo olmadığı yerden alıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…