doğru söylüyon
o evlensin onun görümcesi olsun aynı duyguları yaşatsın
belki anlar o zaman
şimdi eminim tek haklı kendisi zannediyodur
insanlık o duygu vicdan,varsa var yoksa yok,soradan olmuyo
alıntı yapmayı unutmuşum sedagg:)))
merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
iki gündür çok yoğundum giremedim hiç.
bugün kan tahlili sonuçlarımı alıp doktora göstericez.
heyecan, korku, panik ne ararsanız var şu an.
sabah sabah zaten moralim bozuldu.
halamın kayınvalidesi vefat etmiş.
halama o kadar eziyet ettiler ki anlatamam
halamın tarafından hiç kimse 17 sene halamın evine giremedi.
kayınvalidesiyle altlı üstlü oturdular.
bizden kimseyi sokmadılar.birbirimize bağlı olmamızı hiç istemediler aileni yok sayacaksın dediler
halamlarda evi kendileri yaptıkları için evden çıkmadılar.
kuzenim doğduğunda hastanede gördük sonra eve gittiğimizde eve sokmadı bizi kayınvalidesi
halamda rahmetli babaanneme ve bize camdan kuzenimi gösterdi. 5 günlük bebek biz 2. katın camından ne görebildiysek gördük.
babaannem halamın evine bir kere bile gitmeden vefat etti.
kayınvalideside bugün vefat etmiş zaten hastaydı o kadar eziyete rağmen yine halam baktı.
halam ona baktı ama o halamın yüzüne bile bakamadı.
şu an yine halam koşturuyormuş herşeye.
insan ilerisinide düşünmeli laf ağızdan bir kere çıkıyor.
yine de allah rahmet eylesin. mekanını cennet etsin.
sedacım bebeğin gayet sağlıklı ben de buna inanıyorum canım. inşallah iyi haberlerini alıcaz tatlım.
görümcen için de sadece şunu diyorum edene eden bulunur canım.
hanımlar lutfen bana yardımcı olun
bıraz once test yaptım cıft cızgı
aslında dusunmuyoduk henuz cocuk
cok tuhaf hıssedıyorum kan testı ıcın saglık ocagına gıtsem yaptırabılırmıyım hemen ac karnına mı olmak lazım
ne yapmam gerektıgını bımıyorummm
oy kuzum benim hem de ne çok merak ettik anlatamameşime bile söyledim;benim doktora gidecek arkadaşımın başına böyle böyle geldi kaç gündür girmiyor merak ediyorum diye
ben yazdıklarını okurken görümcenin evle ilgili söylediği şeyi anlamamışım,diğer yazdıklarını okuyunca anladım çok üzüldüm gözlerim doldu seni böyle üzdükleri içinAllahtan kocan yanında ve başında,bu zor günlerde geçecek elbet üzülme tatlım.göz yaşına değmeyecek insanlar için sakın ağlama,sinirlenme minik bebeğini düşün hep;Allah böyle insanlara muhtaç etmesin hiçbirimizi inşallah.. bundan sonra Allah seni hep iyi ve hayırlı insanlarla denk getirsin inşallah
doğru sölüosun cnm tek haklı kendisi kendisi sanıo büyük örümcemde onu koruyo benide dinleyince hak verdi ben beni korusun demiorum ama acımada saygı dıysunlar istiorum ya beni düşünmüosa şu karnımdaki yiğeni ona acısın yani ukala başka bişey değil
merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
iki gündür çok yoğundum giremedim hiç.
bugün kan tahlili sonuçlarımı alıp doktora göstericez.
heyecan, korku, panik ne ararsanız var şu an.
sabah sabah zaten moralim bozuldu.
halamın kayınvalidesi vefat etmiş.
halama o kadar eziyet ettiler ki anlatamam
halamın tarafından hiç kimse 17 sene halamın evine giremedi.
kayınvalidesiyle altlı üstlü oturdular.
bizden kimseyi sokmadılar.birbirimize bağlı olmamızı hiç istemediler aileni yok sayacaksın dediler
halamlarda evi kendileri yaptıkları için evden çıkmadılar.
kuzenim doğduğunda hastanede gördük sonra eve gittiğimizde eve sokmadı bizi kayınvalidesi
halamda rahmetli babaanneme ve bize camdan kuzenimi gösterdi. 5 günlük bebek biz 2. katın camından ne görebildiysek gördük.
babaannem halamın evine bir kere bile gitmeden vefat etti.
kayınvalideside bugün vefat etmiş zaten hastaydı o kadar eziyete rağmen yine halam baktı.
halam ona baktı ama o halamın yüzüne bile bakamadı.
şu an yine halam koşturuyormuş herşeye.
insan ilerisinide düşünmeli laf ağızdan bir kere çıkıyor.
yine de allah rahmet eylesin. mekanını cennet etsin.
sedacım bebeğin gayet sağlıklı ben de buna inanıyorum canım. inşallah iyi haberlerini alıcaz tatlım.
görümcen için de sadece şunu diyorum edene eden bulunur canım.
hanımlar lutfen bana yardımcı olun
bıraz once test yaptım cıft cızgı
aslında dusunmuyoduk henuz cocuk
cok tuhaf hıssedıyorum kan testı ıcın saglık ocagına gıtsem yaptırabılırmıyım hemen ac karnına mı olmak lazım
ne yapmam gerektıgını bımıyorummm
kızlar günaydınnn
bu akşam doktoruma gideceğim , cinsiyet için daha çok erken değil mi
ama belki birşeyler görür olma mı :)
ne dersiniz?
bu haftalarda öğrenen var mı arkadaşlar?
Günaydın kızlar,
c.tesi 2li test ve kontrol vardı, bebişin ense kalınlığı ve vs. iyi dedi doktor ama 2li test sonucu için perşembe arıycaklar, merakla bekliyorum, umarım iyi haberler alırım da içim rahat eder artık, bacaklarını açmadı bir türlü bizimki:)ama doktor bi çıkıntı göremedim dedi:)
ben de dayanamadım, nasıl saldırdım kıyafetlere anlatamam, lcwde çekimiz vardı onu kullanıcam dedim önce sonra hızımı alamadım, bi kot elbise aldım tahmini kızıma:)bi de tüllü badi :) hepsinin fişlerini saklıyorum, artık sürpriz yaparsa değiştiririm dedim napiyim:)
aslında daha 2li test sonucu bile belli olsun bekle dimi, ay Allah onları geri verdirmeyi göstermesin tabi, bi yandan da korkuyorum,
bugün de bi prof.a gidicem inş.benim doktor iyi memnunum ama çok genç olduğu için bi göz daha görsün dedik, umarım o da iyi şeyler söler kafamızı karıştırmaz, hem renkli ultrason varmış, bacaklarını açarsa görürüz belki kesin cinsiyeti
benim kendi doktoruma da söledim bana 1 ay uzun geliyo ben merak ediyorum dedim, iyi madem gel haftaya da dedi, cuma da öle bakmaya gidicem, bu hafta hep doktordayım yani, Allah kötülük vermesin de sırf görmeye gidelim tabi
taşınıyoruz bi de annemin yakınına haftasonu anlaştık, haftaya c.tesi de taşınma işi var, evden eve yaptırıcaz inş. ama umarm herşey hemen hallolur, dua edin
kızlar günaydın hepinize 1 hafta aradan sonra geldik bebeğimle pek iyi haberler yok bebekden ikili test sonucum yüksek çıktı tahlilleri özel hastanede yaptırmıştım doktor dahada para düşünecekki bişey olmaz biray sonraya randevu al 3 tarama yapalım ondan sonra bakarız dedi öteki yani devlet hastanesindeki doktoru aradım hemen gel seni bi yere yollayacağım dedi not yazdı tıp fakültesinde bi prof yolladı akşam hemen eve gittim eşim geldi saatlerce sarılıp ağlaştık akşam küçük görümce aradı biz kayınpederin evinde oturuyoruz bize yatılı misafir getirecekmiş durumu bilmio tabi bende kabul edemem dedim çünkü doktor yatabilirsin dedi hastaneye ben bavulumu hazırlayıp gittim sonra vay efendim ben kimi kimin evinden kovarmışım orası onun babasının eviniymiş afedersiniz bizi evden s.... etti ağla ağla gece uyku yok tabi sabah erkenden gittik hastaneye prof geldi güzelce durumu anlattı bana risk çok yüksek çıktı özel hastanede yapılan testle tıpta yapılan test çok farklı çıktı yani özelde oran1/185 çıkmıştı tıpta 1/50 çıktı ense kalınlığıda çok çıktı hemen dedi aminiyosentez yapacağız dedi ben kararsız kaldım ama doktor aminiyosentezde risk 1/100 dedi şu anda senin senin riskin 1/50 dedi sonradan pişman olmamak için yaptırdım saolsun doktor çok ilgilendi genetik bölümüne falan yolladı bütün gün hastanedeydik sonuçları bir ay sonra alacağım inş günler geçmek bilmior hayırlısı artık galiba bide bu arada ev taşıyacağım gibi duruyor bu evede yeni taşındık iki ay oldu olmadı dünya masraf ettim allahından bulsun
canım aynı şeyleri geçen hafta yaşadım.kustukça miğdemdden asit geldi.öncekiler hiç öle olmamıştı.resmen burnumdan falan geldi asit.sonrada boğazımdan kan geldi.benı asıl rahatsız eden ağzımdakı köt tattı.heran ağzım acı idi.geçen hafta doktora gittiğimde sordum.olabileceni söledi.vitaminimi kesti miğdeme dokunur diye .ayrıca miğde surubu verdı.birkaçkere kullandım faydası oldu.benım boğazımdan gelen kanın faranjıtımdan olduğunu tahmın ediyorum.ama sende mutlaka doktoruna danış.benım buara bağırsak duzenımde sındırım sıstemımde bozuk.hep kabızım hatta bazen kanamam bıle oluyo
selam benıde eklermısınz lısteye sat 3o hazıran ama benımkı tup bebek transfer tarıhım 24 temmuz muhtemel dogum tarıhı 11 nısan ılk bebegım olacak ınsallah cınsıyetı belı degıl mekkede yasıyorum
Mrb arkadaşlar ben kendime çok kızdım bugün. Çok rahatsız edici sinekler vardı üzerlerine raid sıktım. Öyle odanın her tarafına sıkmadım ama sineklerin üzerine sıktım ve o odada oturdum. Annem farketti sonradan napıyosun dikkat etsene kendine diye pencereyi açtı. Şuan canım çok sıkkın acaba bişy olmuşmudur? normalde ben dayanıklıyımdır raide. Çok sıksam bile bişey olmaz bana ama hamileyimve dikkat etmeliydim. off arkadaşlar ne diyosunuz durumuma
merhaba arkadaşlar, ben de yeni katıldım aranıza :) yarın bebişimin ikili test sonuçlarını öğreneceğim merakla bekliyorum, güzel sonuçlarla gelirim inşallah..
slm kızlar benim midem kötü oldu yine dün akşam kustum ama sonrarına doğru kan gelmeye başladı ve hala boğazımda bir yumru var gibi geçmio ve dahada midemin bulanmasını sağlıo korktum ama sanki daha önce okumuştum başına gelen vardı ama çok kötü bir şey kimse yaşamasın inş. herkese iyi günler...
canım geçmiş olsun inşallah birşey çıkmayacak sağlıkla alacaksın bebeğini kucapına bazen bu testler çok yanıltıcı olabiliyormuş...ben çok duyuyorum çevremden...
Bunların üstüne birde aile derteriyle uğraşmak dahada can sıkıcı anlayışsız insanlara sinir oluyorum
ya bişe dicem takma kafana ama ben neye uyuz oluyorum en çok biliyonmu
bide çocuğun böle sevmediğin insanlara benziyo ya
sen 9 ay taşı karnında bi çıksın bebek,sevmediğin kayınvaliden,kayınpeder,kaynın,görümcen:)
gerçi bi çok kişi öle olmuyo doğunca dioda:)
akşam diorumki aşkım bizim oğlan abine benzeyip eltim gibi gelin getirirse ben napcammm??
ama Allahtan yaşım 33 o günleri görürmüyüm bilmiyom die rahatlattım kendimi:)))
Kızlar kafamı bişy kurcalıyo belki aranızda bilen vardır ve belki konuşuldu bu konu ben kaçırıyorumdır. Şimdi bu 16 haftalık doğum izninin ilk 8 haftası işten rapor alıp çıkmasam da doğumuma son 2 hafta kala rapor alıp çıksam yani doğumdan sonraya ekletsem kalan iznimi doğum parasından yararlanabiliyomuyum?? yoksa illa 8 hafta önce çıkarsam mı yararlanıyorum?? bilen arkadaşlarım aydınlatabilir mi benii lütfenn??
Olabilir ama son 2 hafta değil. En geç doğuma 3 hafta kala çıkabilmene izin veriyor devlet. Doktor çalışabilir raporu vermeli.
ya bişe dicem takma kafana ama ben neye uyuz oluyorum en çok biliyonmu
bide çocuğun böle sevmediğin insanlara benziyo ya
sen 9 ay taşı karnında bi çıksın bebek,sevmediğin kayınvaliden,kayınpeder,kaynın,görümcen:)
gerçi bi çok kişi öle olmuyo doğunca dioda:)
akşam diorumki aşkım bizim oğlan abine benzeyip eltim gibi gelin getirirse ben napcammm??
Ama allahtan yaşım 33 o günleri görürmüyüm bilmiyom die rahatlattım kendimi:)))
Okurken çok üzüldüm canım. Halanız tam cennetlik, bu kadar sabır bu kadar vefa, çoğumuzun yapamayacağını başarmış sabırla. Kayınvalidesi için de Allah rahmet eylesin. Halanız diğer dünyada mükafatını elbette alacaktır. Kendisinden Allah razı olsun.
amin canım.eniştem bakmıcaksın dediği halde yine de halam allah var nasıl rahat ederim dedi ve baktı. bakıyor diye eniştemle araları bile bozuldu.
insanlık bambaşka bişey tatlım.
tamam 3 hafta diyelim. ben doğum parasından yararlanabiliomuyum bu durumda peki?
daha erken diyorlar söylemiyorlar bazıları benimki gibi :) hadi bakalım hayılrısı sağlıklı olsunlarda inşallah.
Canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah ultrason sonuçlarının güzel çıktığına çok sevindim darısı kan testine allahın izni ile. Kız ihtimali var diyosun ha :) cicilerini almışsın bile :) güle güle giysin inşallah.
Ah canım seni ne çok merak ettik haber alamayınca. çok sevindim yazdığına. Inşallah atlatıcaz hayırlısı ile benim de senden sonra ikili testin 1-182 çıktıamniyosentez yaptırıcam kasımın başında inşallah hayılrı sonuçlar alırız ikimiz de .
Geçmiş olsun canım merak etme faranjitten olur kanama basur mu var canım bir de çok geçmiş olsun acılı yeme
aramıza hoşgeldin tebrik ederim hayırlı olsun
canım dikkat et bir kereden birşey olmaz allahın izni ile inşallah merak etme.
Hoşgeldin hayırlı olsun güzel sonuçlar al inşallah.
Geçmiş olsun canım kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?