inş kızlar ya walla artık hamileliğin tadını çıkartamıyorum hala sinirim çok bozuk çok kızgınım diyorum acaba benmi abartıyorum ama hamile bi insana böle yapılırmı siz tarafsız dinlediniz olayıda anlattım haksızsam bana haksızsın deyin...
kızını dinlediği için ona hak verdi tabi bizi dinlemediği için bayramda gidince olayı bizden dineyecek bide bakalım tavrı belli olur zaten ama artık eve giresim gelmio ben o haldeyken bu terbiyesizliği yaptılar bana artık altın döşeseler istemiorum
​
Mergencim beni 25 nisan doğumluların en üstüne koy banane banane, zaten kıskanıyorum üstteki herkesi :) Sondan 2. olmaktan kurtulurum
eşim söledi böle böle bir durumumuz var diye ama kimin umrunda kızlar walla onun kaprisini çekemem hem çalışcam hem sıkıntı çekcem bide o evde oturama çok şükür aç değil açıkda değilim asıl o evde oturmaya devam edersem daha çok ezecekler mecbur die ben aç kalmaya razıyım ama o lafı hazmedemiorum
Senin evine sahip çıkman evinde oturman senin onlara mecbur kaldığın anlamına gelmez ki, neden onları mutlu edecekmişsiniz? Hazır yapılı temiz eve kavuşacak. Ama sıkıntısını çeken sen olacak o sefasını sürerken. Kendini yavrunu düşün, sen bunca sıkıntın arasında bir de taşınmayla uğraşacaksın.
Hafta sonu annemler taşındı yardıma gittim, çok fazla bir şey yapmadığım halde kramplarım ağrılarım migrenim had safhadaydı, sen bir de ev bul kafana yatsın eşyaları ne kadar nakliye de toplayıp taşısa her ne kadar yerleştirmeye ailen eşin dostun yardım da etse yerlerini sen ayarlayacağın için yorulacak strese gireceksin güzelim. Senden çocuğundan eşinden başka kimse önemli değil ya. Boşver ne konuşursa konuşsun ne düşünürse düşünsün. Sen biliyosun ya istediğin zaman en iyi evlerde bile oturabilecek olduğunu.
Hiç hoş değil canım,haklısın...
İşte zorla soğutuyorlar kendilerinden..
Allah'a havale ediyorum...
Sen mümkün olduğunca canını sıkmamaya,düşünmemeye çalış çünkü değmez...
öle cnm zaten beni bebeğimle en zor günümde zorul zorul ağlattı onu havale ettim yarın birgün oda evlenecek ben başka hiç birşey demiyorum
yok gülüm sevinme benim doğum bir çoğunuzdan öne alınacak muhtemelen çünkü benimkiler ikiz teyzesiiii .... onlar 9 ay içerde duramıyoooo :)) belki nisan ın 15 i gibi belki daha da erken gelirler :)
Senin evine sahip çıkman evinde oturman senin onlara mecbur kaldığın anlamına gelmez ki, neden onları mutlu edecekmişsiniz? Hazır yapılı temiz eve kavuşacak. Ama sıkıntısını çeken sen olacak o sefasını sürerken. Kendini yavrunu düşün, sen bunca sıkıntın arasında bir de taşınmayla uğraşacaksın.
Hafta sonu annemler taşındı yardıma gittim, çok fazla bir şey yapmadığım halde kramplarım ağrılarım migrenim had safhadaydı, sen bir de ev bul kafana yatsın eşyaları ne kadar nakliye de toplayıp taşısa her ne kadar yerleştirmeye ailen eşin dostun yardım da etse yerlerini sen ayarlayacağın için yorulacak strese gireceksin güzelim. Senden çocuğundan eşinden başka kimse önemli değil ya. Boşver ne konuşursa konuşsun ne düşünürse düşünsün. Sen biliyosun ya istediğin zaman en iyi evlerde bile oturabilecek olduğunu.
cnm asıl o evde oturursam gururuma yediremem çok haklısın anlattıklarında ama yediremiyorum hiç masraf falan gözümde değil çünkü eşimlede huzurum kalmadı hergün aklıma gelio onada yansıtıorum aynen cnm evi bana tamir ettirdiler ahır gibiydi gittiğimde adam ettim bide üstüne laf işittim ama inan gözümde yok ben huzur istiyorum resmen beni sığıntı o evde oturmaya mecbur görüo ama çok şükür değilim eve yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidio
günaydınnn kızlarrrrr
sedagcım çok geçmiş olsun,benimde kan sonuçları bugün belli olucak gidicem dra bakalım ama çok tırsıyom walla
ama bi taraftan diorumki 1:50 olumsuz değilde 49:50 olumlu olarak bakalım diyorum ne dersin
ben inanıyorum amniosentez sonucunda hiiiç bişey çıkmıcak Allahın izniyle
görümcende madem bozulacak ne arayıp soruyo ki direk getirsin eve,arıyosan müsait olmama gibi cevaba da hazır ol ama demi
walla benim ablamlar annemler akşamları arıyo (başka şehirlerdeler)çok oturma filan diolar,sinir oluyom he ben bütün çalışıyom,akşam napıym badanamı yapıym
hamile kadına revamı len
çok pis sinirlendim he
bugünün yarını war
bence taşınmak ii,kafan rahat olur,hamileyken bunu yapan çocuk doğunca ne yapar bilmiym
ben kaç tane arkadaşım hamileyken taşındı wallla,olmıcak bişe deil
bide kızlar bölle insanlar kendi kendilerine problem çıkarınca ben seviniyom he,konuşmayınca ben sorumlu olmuyom,vicdanım rahat
hem hamileyim hem çalışıorum dedim daha bana ne dedi biliomusun benden bal baklavası beklemiomuş zaten lafa bak ya bak hala aklıma geldikçe sinir oluorum
terbiyesizzzz
kimmiş o ki
walla çok sinirliyim bugün zaten ağzımdan kötü bişe çıkcak
ben senden bekliyom ama yapamıyon beceriksiz deseydin
çocukları fırçalım şimdi
böle insanlara aynen şöle yapcam hıh deyip hafif sırıtıp kafanı döncen
kızlar günaydın hepinize 1 hafta aradan sonra geldik bebeğimle pek iyi haberler yok bebekden ikili test sonucum yüksek çıktı tahlilleri özel hastanede yaptırmıştım doktor dahada para düşünecekki bişey olmaz biray sonraya randevu al 3 tarama yapalım ondan sonra bakarız dedi öteki yani devlet hastanesindeki doktoru aradım hemen gel seni bi yere yollayacağım dedi not yazdı tıp fakültesinde bi prof yolladı akşam hemen eve gittim eşim geldi saatlerce sarılıp ağlaştık akşam küçük görümce aradı biz kayınpederin evinde oturuyoruz bize yatılı misafir getirecekmiş durumu bilmio tabi bende kabul edemem dedim çünkü doktor yatabilirsin dedi hastaneye ben bavulumu hazırlayıp gittim sonra vay efendim ben kimi kimin evinden kovarmışım orası onun babasının eviniymiş afedersiniz bizi evden s.... etti ağla ağla gece uyku yok tabi sabah erkenden gittik hastaneye prof geldi güzelce durumu anlattı bana risk çok yüksek çıktı özel hastanede yapılan testle tıpta yapılan test çok farklı çıktı yani özelde oran1/185 çıkmıştı tıpta 1/50 çıktı ense kalınlığıda çok çıktı hemen dedi aminiyosentez yapacağız dedi ben kararsız kaldım ama doktor aminiyosentezde risk 1/100 dedi şu anda senin senin riskin 1/50 dedi sonradan pişman olmamak için yaptırdım saolsun doktor çok ilgilendi genetik bölümüne falan yolladı bütün gün hastanedeydik sonuçları bir ay sonra alacağım inş günler geçmek bilmior hayırlısı artık galiba bide bu arada ev taşıyacağım gibi duruyor bu evede yeni taşındık iki ay oldu olmadı dünya masraf ettim allahından bulsun
bundan sonra bitti zaten benim için ben bi tek kocama bakarım gerisi parazit benim için
Seda inşallah aminiyosentez sonucun iyi çıkar canım yaa dualarımız seninle.. Allah yüzünüze baksın.. 1/56 risk le gayet de sağlıklı bir bebek sahibi olan arkadaşım var inanki içimden senin sonuçların da temiz çıkacak diyo..
Görümceni de Allah bildiği gibi yapsın!
Bayramda eşinin ailesine anlat yaşadığınız sıkıntıyı, kusura bakmayın ama kıçımız kuş pişirirken misafirin derdine düşemezdik de.. Evinden de taşın mesafeni de koy
bizimde öle kıs eltim bi pırttı ahanda yok bi daha,kaynımda öle,kayınpeder zaten kendi halinde dünya yansa umrunda değil,
bi kayınvalide var,o da memlekette çalışıyo,herkes zaten memlekette biz burda ikimiziz
zaten aile diince önce biz sonra geniş aile:))demi
cnm asıl o evde oturursam gururuma yediremem çok haklısın anlattıklarında ama yediremiyorum hiç masraf falan gözümde değil çünkü eşimlede huzurum kalmadı hergün aklıma gelio onada yansıtıorum aynen cnm evi bana tamir ettirdiler ahır gibiydi gittiğimde adam ettim bide üstüne laf işittim ama inan gözümde yok ben huzur istiyorum resmen beni sığıntı o evde oturmaya mecbur görüo ama çok şükür değilim eve yaklaştıkça ayaklarım geri geri gidio
Görümcen evlenince ben oturiyim diye düşünmüş herhal :) Boşver cnm en sağlıklı kararı sen verirsin, sonuçta detayları sen biliyorsun, yaşadıkların senin duyguların, ben fikrimi dışardan gördüğüm kadarıyla söyleyebilirim ancak. Tek isteğim aklına getirip de sinirlerini bozma.
cnm raporluydum bi hafta doktor parça aldıktan sonra düşük tehlikesi var kalkmayacaksın bir hafta dedi inanın aklımda hep sizdiniz dedim kızlar merak etmiştir die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?