öle cnm yapacak bişey yok bu olayı biliolar bi kere aradılar naptın die okadar
cnm hiç şüphe etmeden yaptır aminiyosentezi hiç korktuğun gibi değil kafan rahat olur en azından keşke benimde daha önceden belli olsaydı bu durum bende yaptırsammı yaptırmasammı tereddütte kaldım ama yaptır bebeğe zararı yok zaten ultrasondan bakıo olmadığı yerden alıo
Evet canim yararlanabiliyorsun
Kızlar kafamı bişy kurcalıyo belki aranızda bilen vardır ve belki konuşuldu bu konu ben kaçırıyorumdır. Şimdi bu 16 haftalık doğum izninin ilk 8 haftası işten rapor alıp çıkmasam da doğumuma son 2 hafta kala rapor alıp çıksam yani doğumdan sonraya ekletsem kalan iznimi doğum parasından yararlanabiliyomuyum?? yoksa illa 8 hafta önce çıkarsam mı yararlanıyorum?? bilen arkadaşlarım aydınlatabilir mi benii lütfenn??
kıs naparıs ayy Allahtan eltiyle kan bağı yok:)))​Çok alemsin ya hahaha , aynı durum bende de var, umarım eşimin abisine benzeyip de eltim gibi bir gelin getirmez, ki eğer oğlum olursa.
sedacım ne yaparsak yapalım yine de geliniz biz. Allah büyük canım mutlaka kıymetimizi bilecekleri gün gelecektir. Ama iş işten geçmiş olacak belki de...
Senin sağlığın ve bebeğinin sağlığı herşeyden daha önemli kimseyi takma allaha havale et.
ohhh atlattın sen işlemi çok şükür darısı başıma inşallah. Sen kaçıncı haftanda yaptırmış oldun şimdi canım benim 16. Hafta bitmiş oluyor normal mi acaba ?
saol cnm benim allah kimseye yaşatmasın stresi bile yetior ben anlayışsızım demior daha bide ben haksızım onlara göre
teşekkür ederim :) bide bu doğum nedeniyle işten ayrılırsam tazminatımı alabiliyorum sanırım bununla ilgili bilginiz var mı?
cnm benim 13 haftalıktı cvs diye bişey yaptılar yani bebeğin eşinden parça aldı senin direk karnından su alır çünkü bu cvs 14 haftaya kadar yapıolarmı ama cvs daha zor diolar bilmiorum artık ama yaptır yani zor bi tarafı yok doktor çok rahatlatıo anlatıo ne işlem yaptığını zaten ultrasondan görüosun sende önce iğne vurup uyuşturuo ondan sonra öteki iğneyi sokuo ama dayanılmıcak gibi değil zaten her doktor yapmıo benim prof yaptı anabilimdalı başkanı aynı zamanda doktorun uygun görüosa doktoru dinle yoksa etrafındakilerin hepsi bişey dio
daha erken diyorlar söylemiyorlar bazıları benimki gibi :) hadi bakalım hayılrısı sağlıklı olsunlarda inşallah.
canım hayırlı sonuçlar olsun inşallah ultrason sonuçlarının güzel çıktığına çok sevindim darısı kan testine Allahın izni ile. Kız ihtimali var diyosun ha :) cicilerini almışsın bile :) güle güle giysin inşallah.
ah canım seni ne çok merak ettik haber alamayınca. Çok sevindim yazdığına. İnşallah atlatıcaz hayırlısı ile benim de senden sonra ikili testin 1-182 çıktıamniyosentez yaptırıcam kasımın başında inşallah hayılrı sonuçlar alırız ikimiz de .
geçmiş olsun canım merak etme faranjitten olur kanama basur mu var canım bir de çok geçmiş olsun acılı yeme
Aramıza hoşgeldin tebrik ederim hayırlı olsun
canım dikkat et bir kereden birşey olmaz Allahın izni ile inşallah merak etme.
hoşgeldin hayırlı olsun güzel sonuçlar al inşallah.
geçmiş olsun canım kendine iyi bak
sen takma canım bunları kafana bebeğini düşün onun sağlığı daha önemli boşver görüşmemek en iyisi sorunlu insanlarla eşin muhatap olsun
allahım isyan olarak anlaşılmasın ama
bazıları bi kere gidiyo hastaneye o da doğuma
bizden daha kötüleride var tabi ama
nebiliym,ben 2 kere girdim doğumhaneye,rahim filmi ayrı,allah beterinden saklasın da
bazılarımızda çekiyo böle işte
gerçi senin için artık rahat olucak bu sonuçlanınca:)3lü 4lü uğraşmıcan
bizimde bakarsın 2lide çıkmaz 3lüde çıkar allah korusun
doğana kadar böle gitcez
allahtan burası warda paylaşıyoruz
günaydın fıstıklar ,
sedagg iyi yapmissin yaptırmakla birşey çıkmayacak zaten rahatlamış olacaksın
o görümcene de allah insanlık nasip etsin ya bende görümceyim el üstünde tutuyorum valla hatta benim cocuğum ona yenge demeyecek teyze diyecek çünkü ablamdan bir farkı yok o da yeğenim yeğenim diye deli oluyor ablamdan çok o soruyor heyecanla bekliyor yani ben abimin hayatına bile bu kadar müdahale etme hakkına sahip degilken nasıl geline müdahale etme hakkını kendimde görürüm terbiyesiz lafını esirgeme ondan herkes snı sen oldugun için sevcekse sevsin babam nisanimda demişti bana sen onlara alışma onlar sana alışsın diye bende aynen hep basından beri kişiliğimi ortaya koydum rahat ettim çok şükür evden de tasın gitsin kayinbaban da onu tutarsa tabii keske sen ona
bal baklavası yapamam zaten vezir parmağı olur mü sende seversin hem deseydin
Bunlar hayatın en saçma problemleri lafını söyle dalganı geç bosver bizim gebeliklerimiz daha önemli
Sen yine serinkanli çıktın maşallah deveyi pire yapanlar var bak mesela hanipeks hanım'a :) test icin gerekli olmayan nazal bone karşısına birsey yazmadı doktor diye ortalığı yıktı basımızı ağrıttiNe dedin hanipeks canım birşeyi mı dedin
Nazcim sende en hayırlı karari vereceksin yakında eminim bizim yeğenlerimiz sağlıklı maşallah siz kendi ruh saglıgınız için testleri yaptırın iciniz rahatlar neticesinde
simdiden güzel haftalar diliyorum hepimize bende haftasonu çok gezdim söylemesi ayıptır yorulmuşum çok ya dinleniyorum evde pazartesi sendromu bu olsa gerek hihi
Yarın da doktor randevum var yolculuga izin verirse bu kız bu hafta bodrum'a ailesinin yanına kaçar oradan da bol nispeti mesajlar atar size
arkadaşım doğum gününü ileri bi tarih gösterip son haftaya kadar çalıştı,haberin olsun
kıs naparıs ayy Allahtan eltiyle kan bağı yok:)))
kız olursada inşallah kaynım gibi birini damat getirmez dersin:)))
Sen yine serinkanli çıktın maşallah deveyi pire yapanlar var bak mesela hanipeks Hanım'a :) test icin gerekli olmayan nazal bone karşısına birsey yazmadı doktor diye ortalığı yıktı basımızı ağrıttine dedin hanipeks canım birşeyi mı dedin
Ben de o şekilde yapmayı düşünmüştüm, muhasebe müdürümüz asla olmaz dedi, büyük cezası var göze alamam dedi
Deveyi pire yapmak mı? Bu konu ile ilgili 2 bilemedin 3 mesaj attım, bir ara forma girdim hastanede, hanipeks nerdesin ne oldu nerdesin diyen sizlerdiniz ve telde bu sayfanın açık kaldığını izah ettim hepinize benim yüzümden endişelendiğiniz için.
Şimdi sorarım size arkadaşlar: 2'li test için usg'de ense ve burundan daha önemli ne vardır?
sabah kahvaltı
ilk tenefüs tost
ikinci tenefüs armut
3.de börek ve üzüm-ceviz
şimdide yemeğe gidiom
nasıl mı: tabiki yuvarlanarak:)))
eerkeseee,epiciğinizeee afiyet bal şeker olsun kızanlarrr
muck muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?