ya bu doğum parası ne kadar oluyor ne zaman ve nasıl alıyoruz bilgi verir misin daha önce duymamıştım doğum parasının verildiğini benim patron pintidir vermemek için sesini çıkarmaz ben hakkımı alayım bırakmayayım demi ama neresi veriyor patron mu sigorta mıEvet canim yararlanabiliyorsun
Selam kızlar hepinize .. Mutlu güzel haftalar diliyorum.. Cuma günü gidecek olduğum kontrolümü bugun aksam 7'ye aldılar. acayip heyecanlıyım ya.. Cinsiyetini öğrenicez inşallah... İçim kıpır kıpır. Daha sabah evden çıkarken Cuma gelse biran önce diye düşünürken öğlen 1 telefonla herşey değişti... Ayhh geçsin zamann.. Dua edin kızlar güzel haberler alayım :)Öpüyoruuum sizii
ya bu doğum parası ne kadar oluyor ne zaman ve nasıl alıyoruz bilgi verir misin daha önce duymamıştım doğum parasının verildiğini benim patron pintidir vermemek için sesini çıkarmaz ben hakkımı alayım bırakmayayım demi ama neresi veriyor patron mu sigorta mı
ayy çok güzel beklemekten kurtuldun desene canım ben cumartesi gittim aylin hanıma bana biyokimyasal riks biraz yüksek dedi önümüzdeki ay 4 'lü test yapacağız dedi senden de istedi mi dörtlü test siz bugün kontrol mü olacaksınız yoksa test varmı biraz morelim mozuldu benim risk ten dolayı umarım çok önemli kötü bişey olmaz ama meraktayım ne olur yarın yine yaz da sana ne testler yaptı öğreneyim
arkadaşlar ben bu test sonuçlarından çok etkilendim hiç bişey yapasım yok çatlak kremine falan da başlamadım daha çatlamaya başlayan oldumu
ben çatlamaya deilde arada hafif hafif kaşınmaya başladım:)hoşuma gitmiyo dersem yalan olur:)
ben çatlamaya deilde arada hafif hafif kaşınmaya başladım:)hoşuma gitmiyo dersem yalan olur:)
birşey kullanıyormusun cnm
Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı yeni geldim işe hemen yazayım dedim bebiş gayet sağlıklı kıpır kıpırdı maşşallah kuzum ama cinsiyetini göstermedi kuzum doktor amcası uğraştı ama maaaalesefff 2 hafta sonraya kaldı meraklı bekleyişim. 2 li test sonucu çok iyi dedi dr. Ve 3 lü yü gerek görmedi bende yaptırmak istemiorum zaten bizden haberler bu kadar işlerim var onları yapayım.
cnm ben daha 25 yaşındayım ilk gebelik kan uyuşmazlığı akrabalık yok ailelerde böle olan biri yok ama bu risk nie çıktı bilmiorum bende yaşla da alakalı ama bence yaş belirleyici faktör değil gittiğimde hastanede benim yaşımda bu durumdan gelen 5 kişi vardı farklı hastanelerden sevk edildik hepimiz
Göstermedi mi kuzuuu :)) Haftalarımız aynı 23 ünde gidicem bende bakalım benimki gösterecek mi :)) Hareketleri nasıldı? Kıpır kıpır yapıyor muydu
Bende 3luyu yaptırmak istemiyorum ya, bu testler hamilelikten keyif almamız gerektiği halde endişe yaratıyor , ay ay gelişim takip edeceğimize testleri takip eder olduk yaptırmadan da insanın ici rahat olmuyor inşallah benim de doktorum gerek yok der ve bende yaptırmam.hani göstermezse kız derler ya yoksa prenses mı geliyor ki ?
merhaba sevgili anneler, forumda adim adim gebelik bölümünde açılan nisan 2013 anneleri sayfasındayken hanipeks arkadaşın uyarmasıyla burayı keşfetmiş oldum.
32 yaşındayım, 4 yaşında bir oğlum var. Doğumumuz SAT a göre 7 nisan ama sezeryan olacağı için muhtemelen 1 nisan (şaka gibi) yada mart 2013 annelerine de kayabilirim.
cinsiyetini henüz öğrenemedik; 22 ekim de 16+1 de üçlü test yapılacak; inşallah o zaman gösterir. Abisi erkek kardeş istiyor; bakalım kısmet :)
hepinize sağlıklı huzurlu bir hamilelik, kolay ağrısız bir doğum dilerim. birşeyler paylaşabilecek aynı durumda hamilelerle tanışmak büyük bir şans; internet sen ne büyüksün :)
ayy çok güzel beklemekten kurtuldun desene canım ben cumartesi gittim aylin hanıma bana biyokimyasal riks biraz yüksek dedi önümüzdeki ay 4 'lü test yapacağız dedi senden de istedi mi dörtlü test siz bugün kontrol mü olacaksınız yoksa test varmı biraz morelim mozuldu benim risk ten dolayı umarım çok önemli kötü bişey olmaz ama meraktayım ne olur yarın yine yaz da sana ne testler yaptı öğreneyim
off yarım saat sonra doktora gidicem. cinsiyetten çok ikili test sonucunu merak ediyorum. yine karnım ağrıyor, afedersiniz ishal oldum ve sürekli kusuyorum. doktor fobisi beni mahfediyor.
ilçeden ile gideceğim için geç bir saatte haber verebilirim size. benim içinde dua eder misiniz lütfen? :18:
merhabalar yarın 2'li sonuçlarımı alacağım, bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar ile donerim.
Sedagg merak etmiştim seni, inşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğinin sağlıklı doğacağına inanıyorum.
Hepinize sevgiler, öpücüklerrr
amin cnm inş sende hayırlı haberler ile dönersin allah kimseye o sözleri duymak nasip etmesin çok zor o süreyi beklemek bile bir ay nasıl geçecek bilmem bayramda anlamsız gelecek
bende gitcem şimdi ,tırsıyom,sen bana dua et ben de sana:))
Allah yardımcımız olsun
off yarım saat sonra doktora gidicem. cinsiyetten çok ikili test sonucunu merak ediyorum. yine karnım ağrıyor, afedersiniz ishal oldum ve sürekli kusuyorum. doktor fobisi beni mahfediyor.
ilçeden ile gideceğim için geç bir saatte haber verebilirim size. benim içinde dua eder misiniz lütfen? :18:
merhabalar yarın 2'li sonuçlarımı alacağım, bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar ile donerim.
Sedagg merak etmiştim seni, inşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğinin sağlıklı doğacağına inanıyorum.
Hepinize sevgiler, öpücüklerrr
amin canım Allah kimseye kötü şeyler duymayı nasip etmesin inaşllah. bayram bana da anlamsız geliyor hal böyle olunca hemen sonrasında amniyosentez yaptıracağım içinarkasından da en az 3 hafta beklemem gerekecek. Sonu güzel bitsin inşaşllah hepimizin.
canım korkmayın Allahın izniyle hayırlı haberlerinizi alcağız bakın görün inşallah. Dua ediyorum hepoinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?