2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merhaba sevgili anneler, forumda adim adim gebelik bölümünde açılan nisan 2013 anneleri sayfasındayken hanipeks arkadaşın uyarmasıyla burayı keşfetmiş oldum.
32 yaşındayım, 4 yaşında bir oğlum var. Doğumumuz SAT a göre 7 nisan ama sezeryan olacağı için muhtemelen 1 nisan (şaka gibi) yada mart 2013 annelerine de kayabilirim.

cinsiyetini henüz öğrenemedik; 22 ekim de 16+1 de üçlü test yapılacak; inşallah o zaman gösterir. Abisi erkek kardeş istiyor; bakalım kısmet :)
hepinize sağlıklı huzurlu bir hamilelik, kolay ağrısız bir doğum dilerim. birşeyler paylaşabilecek aynı durumda hamilelerle tanışmak büyük bir şans; internet sen ne büyüksün :)

karanfil24; merhaba yazdığın iletiye cevap yazmıştım ama sanırım arada kaynadı ben tekin kaleye gidiyorum. sen hilalde hangi doktora gidiyorsn memnun musun diye soracaktım ???

Evet canim yararlanabiliyorsun
ya bu doğum parası ne kadar oluyor ne zaman ve nasıl alıyoruz bilgi verir misin daha önce duymamıştım doğum parasının verildiğini benim patron pintidir vermemek için sesini çıkarmaz ben hakkımı alayım bırakmayayım demi ama neresi veriyor patron mu sigorta mı

ayy çok güzel beklemekten kurtuldun desene canım ben cumartesi gittim aylin hanıma bana biyokimyasal riks biraz yüksek dedi önümüzdeki ay 4 'lü test yapacağız dedi senden de istedi mi dörtlü test siz bugün kontrol mü olacaksınız yoksa test varmı biraz morelim mozuldu benim risk ten dolayı umarım çok önemli kötü bişey olmaz ama meraktayım ne olur yarın yine yaz da sana ne testler yaptı öğreneyim

arkadaşlar ben bu test sonuçlarından çok etkilendim hiç bişey yapasım yok çatlak kremine falan da başlamadım daha çatlamaya başlayan oldumu

kaç çıktı ki kimyasal risk,benimde belli olucak bugün çatlıcam meraktan,yaşın kaç bide:18:

arkadaşlar ben bu test sonuçlarından çok etkilendim hiç bişey yapasım yok çatlak kremine falan da başlamadım daha çatlamaya başlayan oldumu

ben çatlamaya deilde arada hafif hafif kaşınmaya başladım:)hoşuma gitmiyo dersem yalan olur:)

birşey kullanıyormusun cnm

ctesi bi mağazada ucuz bi çatlak kremi buldum,2 gündür sürüyorum,zeytinyağlı markası seleste kimseden duymadım öl, ama nasip
bol su içmek gerekiyomuş zaten,ben çok içerim de genede belli olmaz
ben araştırdım çok lierac,mustela o bu
bi tarafım alsam dio,bi tarafımda o kadar parayı ona vereceğime bebeğime bişe alırım dio
arada kaldım öle
he bide nivea bebeyağı aldım banyodan sora sürcem,bu kremide akşamları sürüyom yatmadan

ohhh ne güzel maşallah gözün aydın canım :) demek seninki de göstermedi yaramaz :) benimki gibi :) hayırlısı inşallah.

yaşla başla da ilgisi yok diyosun yani canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah Allah kötü yazılar yazmamış olsun.

hadi hayırlısı canım benim inşallah gösterir:) çok utangaç canım bizimkiler bacaklarını açmıyorlar birtürlü. :)

Göstermedi mi kuzuuu :)) Haftalarımız aynı 23 ünde gidicem bende bakalım benimki gösterecek mi :)) Hareketleri nasıldı? Kıpır kıpır yapıyor muydu

inşslls gerek kalmaz canım dediğin gibi hamileliği unuttuk vallahi öyle mi böyle mi derken resmen ne yapalım işte . Evet göstermeyince kız derler benimki de kız demek ki

hadi bakalım hayırlısı hoşgeldin aramıza :) biz de sana hayılrı doğumlar dileriz canım çok sağol.

bozma moralini canım bu testler tanı testi değil birşeyin varlığını tespit etmiyor sadece olasılıklardan bahsediyor. Allah korusun yoktur birşey.

bugün en çok ben konuştum galiba:))
müdavimlerimizin çoğu yoktu bugün
şimdi ben çıkıcam herkes gelir:))
bana yine kalanları okumak düşer(

herkese şimdiden ii akşamlar zil çalınca kimse kalmaz burda:))

merhabalar yarın 2'li sonuçlarımı alacağım, bakalım hayırlısı inşallah güzel sonuçlar ile donerim.

Sedagg merak etmiştim seni, inşallah güzel sonuçlar alırsın bebeğinin sağlıklı doğacağına inanıyorum.

Hepinize sevgiler, öpücüklerrr

off yarım saat sonra doktora gidicem. cinsiyetten çok ikili test sonucunu merak ediyorum. yine karnım ağrıyor, afedersiniz ishal oldum ve sürekli kusuyorum. doktor fobisi beni mahfediyor.
ilçeden ile gideceğim için geç bir saatte haber verebilirim size. benim içinde dua eder misiniz lütfen? :18:

bende gitcem şimdi ,tırsıyom,sen bana dua et ben de sana:))
Allah yardımcımız olsun

amin cnm inş sende hayırlı haberler ile dönersin allah kimseye o sözleri duymak nasip etmesin çok zor o süreyi beklemek bile bir ay nasıl geçecek bilmem bayramda anlamsız gelecek

amin canım Allah kimseye kötü şeyler duymayı nasip etmesin inaşllah. bayram bana da anlamsız geliyor hal böyle olunca hemen sonrasında amniyosentez yaptıracağım için arkasından da en az 3 hafta beklemem gerekecek. Sonu güzel bitsin inşaşllah hepimizin.
amin cnm inş sende hayırlı haberler ile dönersin allah kimseye o sözleri duymak nasip etmesin çok zor o süreyi beklemek bile bir ay nasıl geçecek bilmem bayramda anlamsız gelecek

canım korkmayın Allahın izniyle hayırlı haberlerinizi alcağız bakın görün inşallah. Dua ediyorum hepoinize

bende gitcem şimdi ,tırsıyom,sen bana dua et ben de sana:))
Allah yardımcımız olsun

cnm amniyosentezin sonuçları 3 günde çıkıyor diye biliorum 3 gün sonra ilk sonuçlar bir hafta sonra kesin sonuçlar çıkıyor. benim yaptırdığım cvs diye bişey hücre üremesine bakıo onda o yüzden 3 hafta sonraya verio ama belki sende ekstra bişeylere bakılmasını isterse belki seninde geç çıkar walla bu bahaneyle tıp uzmanı olurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…