2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin

Merhaba canım, keşke benim doktor da 1 ay sonra olan kontrolümü bugüne alıverse ahueahıeeeuheuhuhee

Son düzenleme:
ayyy ne güzel haydi bakalım hayılrı haberlerle dön canım bebeğinle hasret gider :) inşallah cinsiyetiniz de görürsünüz.

canım çok sağol desteğin için. :) inşallah Allah ağzından duysun :)

bana da onu önermişlerdi canım ben acelesi yok ise amniyosentezi bekleyim dedim. olur dediler 2 kasıma randevu aldım profesörden. Daha zor diyorlar ama sen atlattın çok şükür ve erkenden de rahata ereceksin cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum canım benim sağ salim kurtuldun. Recep Has diye bir profesör varmış ondan aldım ben randevuyu. İkimize de hayırlı sonuçlar olsun inşallah Amin. Bu sitedeki ve nerde varsa bütün annelerin yüzü gülsün yarabbim inşallah.

Allah hepimize güzel yazılar yazmış olsun inşallah bütün bu yaşadıklarımız sadece bir anı olarak kalsın sonu güzel bitsin inşallah.

amin inş cnm hiç korkma zaten 2 dk bile sürmüo doktor bana hemen kalkma yat dedi ben kalktım merdiven indim çıktım çok şükür

ohhh maşallah Olduda bitti maşallah olur inşallah benim de senin gibi :) sedagg senin yaşın kaçtı canım benim 37 acaba yaştan dolayı mı böyle çıktı onu merak ettim de ondan sordum.

amin inş cnm hiç korkma zaten 2 dk bile sürmüo doktor bana hemen kalkma yat dedi ben kalktım merdiven indim çıktım çok şükür

Anladigim kadarıyla seninle espri olsun diye aramızdaki sakalasmalar bugün itibariyle son buldu. Daha önce de yapımın sevdiklerimle uğraşmak olduğunu kimsenin yanlış degerlendirmemesine dair aciklama da yapmıştım sende asla yanlış anlamayacagini söylemiştin yanıldık sanırım yoksa benim de ogün herkesten çok seni sorarak bas ağrıttigim hatta senden haber gelene kadar uyumadigim bir gercegi var. Ki sen bunu doktor randevuna kadar dert etsen ben yine de senin endişeni normal karşılardim. Sedagg için moral olsun diye seninle de her zamanki sakalasmamizi başlatmak üzere yazmıştım .neticede istemeden kırdım ve kırıldım , bundan sonra bunun önüne gecmek için ciddiyetimi korurum .
yine söylüyorum, ikili test için burun degerleri alınmıyor . Doktorun onu görmesi yeterli, herseye bakiyor sadece burun degil. Gönderdiği raporda ense kalınlığı ölçüsü kan degerlerini karşılaştırmak için yeterli . Benim ikili testimi yapan prof. Un söylediği bu.
internette de senin için araştırdığımda çıkan sonuç da bu..hayırlısı olsun

Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı yeni geldim işe hemen yazayım dedim bebiş gayet sağlıklı kıpır kıpırdı maşşallah kuzum ama cinsiyetini göstermedi kuzum doktor amcası uğraştı ama maaaalesefff 2 hafta sonraya kaldı meraklı bekleyişim. 2 li test sonucu çok iyi dedi dr. Ve 3 lü yü gerek görmedi bende yaptırmak istemiorum zaten bizden haberler bu kadar işlerim var onları yapayım.

ohhh maşallah Olduda bitti maşallah olur inşallah benim de senin gibi :) sedagg senin yaşın kaçtı canım benim 37 acaba yaştan dolayı mı böyle çıktı onu merak ettim de ondan sordum.

cnm ben daha 25 yaşındayım ilk gebelik kan uyuşmazlığı akrabalık yok ailelerde böle olan biri yok ama bu risk nie çıktı bilmiorum bende yaşla da alakalı ama bence yaş belirleyici faktör değil gittiğimde hastanede benim yaşımda bu durumdan gelen 5 kişi vardı farklı hastanelerden sevk edildik hepimiz

Ohh ne güzel, iyi haberlerine sevindim. Kolay gelsin.

Ohh ne güzel, iyi haberlerine sevindim. Kolay gelsin.

Göstermedi mi kuzuuu :)) Haftalarımız aynı 23 ünde gidicem bende bakalım benimki gösterecek mi :)) Hareketleri nasıldı? Kıpır kıpır yapıyor muydu

Bende 3luyu yaptırmak istemiyorum ya, bu testler hamilelikten keyif almamız gerektiği halde endişe yaratıyor , ay ay gelişim takip edeceğimize testleri takip eder olduk yaptırmadan da insanın ici rahat olmuyor inşallah benim de doktorum gerek yok der ve bende yaptırmam.hani göstermezse kız derler ya yoksa prenses mı geliyor ki ?

Aramızdaki şakalaşmaların son bulduğu kararına saygı duyarım. Yanlış anladığımı da düşünmüyorum çünkü hala burun gelişiminin 2li test için dikkate alınmadığı düşüncesindesin "
yine söylüyorum, ikili test için burun degerleri alınmıyor " ki saygı duyarım. Doğrudur değildir, önemi olan konu bu değil şuan.Beni merak eden tüm arkadaşlarıma sen de dahil tekrar teşekkür etmek istiyorum. Hiçbirinizi kırdığımı da düşünmüyorum.

Her türlü şakalaşmaya varım, tartışmaya eleştiriye de varım. Fakat duygularım söz konusuysa -ki bu duygular da canımdan bir parça ile ilgili hissettiklerimse- kusura bakma ben de ciddiyetimi korurum. Üzüntülerim de sevinçlerim de benim duygularım, ama üzüntülerim ve endişelerimdeki hassasiyetim daha fazla. Beni anlamanızı, anlayışlı olmanızı bekleyemem sizlerden, bunu sadece dileyebilirim, umut ederim.

walla bilmiyorum cezasını da ,ama nerden biliyolarki,sonuçta sen sölemiyonmu tarihi,biz belge filanmı götürcez,arkadaşın 2.bebeği ikisinide öle yaptı ama,bilemedim şimdi,yanlış yönlendirmiym kimseyi
Afiyet bal şeker olsuuun :)
ay geldim ama afiyet bal mı oldu afiyet yağ mı oldu bilemedim,musakka varmış,yoğurtta yedim ama öğle öncesi yediğim su böreği de yağlıydı,yağ komasına gircem şimdi,gözlerim belerdi

Merhaba canım, keşke benim doktor da 1 ay sonra olan kontrolümü bugüne alıverse ahueahıeeeuheuhuhee
bende bugün sonuç göstermeye gitcem,tel et yada uğrayabilirsen uğra dedi,ben gitcem tabe,bana da dese aaa chosy gelmişken bi bakalım napıyo dese

dermi ki acep:26:
had, sanada geçmiş olsun canım atlattın çok şükür,göstermediyse kız mı o bebiş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…