selam kızlar hepinize .. Mutlu güzel haftalar diliyorum.. Cuma günü gidecek olduğum kontrolümü bugun aksam 7'ye aldılar. Acayip heyecanlıyım ya.. Cinsiyetini öğrenicez inşallah... Içim kıpır kıpır. Daha sabah evden çıkarken cuma gelse biran önce diye düşünürken öğlen 1 telefonla herşey değişti... Ayhh geçsin zamann.. Dua edin kızlar güzel haberler alayım :)öpüyoruuum sizii
Selam kızlar hepinize .. Mutlu güzel haftalar diliyorum.. Cuma günü gidecek olduğum kontrolümü bugun aksam 7'ye aldılar. acayip heyecanlıyım ya.. Cinsiyetini öğrenicez inşallah... İçim kıpır kıpır. Daha sabah evden çıkarken Cuma gelse biran önce diye düşünürken öğlen 1 telefonla herşey değişti... Ayhh geçsin zamann.. Dua edin kızlar güzel haberler alayım :)Öpüyoruuum sizii
cnm inş hayırlı haberlerle gelirsin
Merhaba canım, keşke benim doktor da 1 ay sonra olan kontrolümü bugüne alıverse ahueahıeeeuheuhuhee
Geçmek bilmiyor demi vakit
Selam kızlar hepinize .. Mutlu güzel haftalar diliyorum.. Cuma günü gidecek olduğum kontrolümü bugun aksam 7'ye aldılar. acayip heyecanlıyım ya.. Cinsiyetini öğrenicez inşallah... İçim kıpır kıpır. Daha sabah evden çıkarken Cuma gelse biran önce diye düşünürken öğlen 1 telefonla herşey değişti... Ayhh geçsin zamann.. Dua edin kızlar güzel haberler alayım :)Öpüyoruuum sizii
Günaydın fıstıklar ,
Nazcim sende en hayırlı karari vereceksin yakında eminim Bizim yeğenlerimiz sağlıklı maşallah siz kendi ruh saglıgınız için testleri yaptırın iciniz rahatlar neticesinde
Simdiden güzel haftalar diliyorum hepimize Bende haftasonu çok gEzdim söylemesi ayıptır yorulmuşum çok ya dinleniyorum evde Pazartesi sendromu bu olsa gerek hihi
Yarın da doktor randevum var yolculuga izin verirse bu kız bu hafta Bodrum'a ailesinin yanına kaçar oradan da bol nispeti mesajlar atar size
cnm benim 13 haftalıktı cvs diye bişey yaptılar yani bebeğin eşinden parça aldı senin direk karnından su alır çünkü bu cvs 14 haftaya kadar yapıolarmı ama cvs daha zor diolar bilmiorum artık ama yaptır yani zor bi tarafı yok doktor çok rahatlatıo anlatıo ne işlem yaptığını zaten ultrasondan görüosun sende önce iğne vurup uyuşturuo ondan sonra öteki iğneyi sokuo ama dayanılmıcak gibi değil zaten her doktor yapmıo benim prof yaptı anabilimdalı başkanı aynı zamanda doktorun uygun görüosa doktoru dinle yoksa etrafındakilerin hepsi bişey dio
Allahım isyan olarak anlaşılmasın ama
bazıları bi kere gidiyo hastaneye o da doğuma
bizden daha kötüleride var tabi ama
nebiliym,ben 2 kere girdim doğumhaneye,rahim filmi ayrı,Allah beterinden saklasın da
bazılarımızda çekiyo böle işte
gerçi senin için artık rahat olucak bu sonuçlanınca:)3lü 4lü uğraşmıcan
bizimde bakarsın 2lide çıkmaz 3lüde çıkar Allah korusun
doğana kadar böle gitcez
Allahtan burası warda paylaşıyoruz
Cuma günü gittim doktora ama sanki günler oldu.
hakkaten öyle oluyor :) özlüyor insan galiba bir de her an haber almak istiyor.
ayyy ne güzel haydi bakalım hayılrı haberlerle dön canım bebeğinle hasret gider :) inşallah cinsiyetiniz de görürsünüz.
Canım çok sağol desteğin için. :) inşallah allah ağzından duysun :)
bana da onu önermişlerdi canım ben acelesi yok ise amniyosentezi bekleyim dedim. Olur dediler 2 kasıma randevu aldım profesörden. Daha zor diyorlar ama sen atlattın çok şükür ve erkenden de rahata ereceksin cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum canım benim sağ salim kurtuldun. Recep has diye bir profesör varmış ondan aldım ben randevuyu. Ikimize de hayırlı sonuçlar olsun inşallah amin. Bu sitedeki ve nerde varsa bütün annelerin yüzü gülsün yarabbim inşallah.
Allah hepimize güzel yazılar yazmış olsun inşallah bütün bu yaşadıklarımız sadece bir anı olarak kalsın sonu güzel bitsin inşallah.
amin inş cnm hiç korkma zaten 2 dk bile sürmüo doktor bana hemen kalkma yat dedi ben kalktım merdiven indim çıktım çok şükür
​Hareketlerini hissetmeye başlayınca bu sabırsızlığımızın azalacağını umuyorum.
Ben de o şekilde yapmayı düşünmüştüm, muhasebe müdürümüz asla olmaz dedi, büyük cezası var göze alamam dedi
Deveyi pire yapmak mı? Bu konu ile ilgili 2 bilemedin 3 mesaj attım, bir ara forma girdim hastanede, hanipeks nerdesin ne oldu nerdesin diyen sizlerdiniz ve telde bu sayfanın açık kaldığını izah ettim hepinize benim yüzümden endişelendiğiniz için.
Şimdi sorarım size arkadaşlar: 2'li test için usg'de ense ve burundan daha önemli ne vardır?
ohhh maşallah Olduda bitti maşallah olur inşallah benim de senin gibi :) sedagg senin yaşın kaçtı canım benim 37 acaba yaştan dolayı mı böyle çıktı onu merak ettim de ondan sordum.
Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı yeni geldim işe hemen yazayım dedim bebiş gayet sağlıklı kıpır kıpırdı maşşallah kuzum ama cinsiyetini göstermedi kuzum doktor amcası uğraştı ama maaaalesefff 2 hafta sonraya kaldı meraklı bekleyişim. 2 li test sonucu çok iyi dedi dr. Ve 3 lü yü gerek görmedi bende yaptırmak istemiorum zaten bizden haberler bu kadar işlerim var onları yapayım.
Slm kızlar bugün kontrolümüz vardı yeni geldim işe hemen yazayım dedim bebiş gayet sağlıklı kıpır kıpırdı maşşallah kuzum ama cinsiyetini göstermedi kuzum doktor amcası uğraştı ama maaaalesefff 2 hafta sonraya kaldı meraklı bekleyişim. 2 li test sonucu çok iyi dedi dr. Ve 3 lü yü gerek görmedi bende yaptırmak istemiorum zaten bizden haberler bu kadar işlerim var onları yapayım.
Anladigim kadarıyla seninle espri olsun diye aramızdaki sakalasmalar bugün itibariyle son buldu. Daha önce de yapımın sevdiklerimle uğraşmak olduğunu kimsenin yanlış degerlendirmemesine dair aciklama da yapmıştım sende asla yanlış anlamayacagini söylemiştin yanıldık sanırım yoksa benim de ogün herkesten çok seni sorarak bas ağrıttigim hatta senden haber gelene kadar uyumadigim bir gercegi var. Ki sen bunu doktor randevuna kadar dert etsen ben yine de senin endişeni normal karşılardim. Sedagg için moral olsun diye seninle de her zamanki sakalasmamizi başlatmak üzere yazmıştım .neticede istemeden kırdım ve kırıldım , bundan sonra bunun önüne gecmek için ciddiyetimi korurum .
yine söylüyorum, ikili test için burun degerleri alınmıyor . Doktorun onu görmesi yeterli, herseye bakiyor sadece burun degil. Gönderdiği raporda ense kalınlığı ölçüsü kan degerlerini karşılaştırmak için yeterli . Benim ikili testimi yapan prof. Un söylediği bu.
internette de senin için araştırdığımda çıkan sonuç da bu..hayırlısı olsun
Ben de o şekilde yapmayı düşünmüştüm, muhasebe müdürümüz asla olmaz dedi, büyük cezası var göze alamam dedi
Deveyi pire yapmak mı? Bu konu ile ilgili 2 bilemedin 3 mesaj attım, bir ara forma girdim hastanede, hanipeks nerdesin ne oldu nerdesin diyen sizlerdiniz ve telde bu sayfanın açık kaldığını izah ettim hepinize benim yüzümden endişelendiğiniz için.
Şimdi sorarım size arkadaşlar: 2'li test için usg'de ense ve burundan daha önemli ne vardır?
ay geldim ama afiyet bal mı oldu afiyet yağ mı oldu bilemedim,musakka varmış,yoğurtta yedim ama öğle öncesi yediğim su böreği de yağlıydı,yağ komasına gircem şimdi,gözlerim belerdiAfiyet bal şeker olsuuun :)
bende bugün sonuç göstermeye gitcem,tel et yada uğrayabilirsen uğra dedi,ben gitcem tabe,bana da dese aaa chosy gelmişken bi bakalım napıyo deseMerhaba canım, keşke benim doktor da 1 ay sonra olan kontrolümü bugüne alıverse ahueahıeeeuheuhuhee
had, sanada geçmiş olsun canım atlattın çok şükür,göstermediyse kız mı o bebiş acabaSlm kızlar bugün kontrolümüz vardı yeni geldim işe hemen yazayım dedim bebiş gayet sağlıklı kıpır kıpırdı maşşallah kuzum ama cinsiyetini göstermedi kuzum doktor amcası uğraştı ama maaaalesefff 2 hafta sonraya kaldı meraklı bekleyişim. 2 li test sonucu çok iyi dedi dr. Ve 3 lü yü gerek görmedi bende yaptırmak istemiorum zaten bizden haberler bu kadar işlerim var onları yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?