2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
sedacığım haklısın 3 günde ön sonuç 3 haftada kesin sonuç çıkıyormuş. Şuanda sna ne akdar özeniyorum bir bilsen moralini düzeltmek için söylemiyorum vallahi. Böyle birşey yaptırdın ya şimdi sonuç bekliyorsun diye maşallah. ben de atlatırım inşallah biraz bende doktor fobisi var eskiden beri normal iğneye falan bile zor alıştım :) bu yaştayım ama henüz hiç ameliyat olmadım mesela çok tırsığımdır :) bakalım hayılrısı inşallah. Aynen uzman olcaz yakında doktor çıkcaz :)

cnm aynı beni anlattın benim dişim kanardı mide kanaması geçiriorum die doktora giderim kan alırlerken bayılırım ama varya hani derlerya deli gücü die öle bişey galiba okadar anaç okadar sabırlı oluosunki allah sabrını verio sadece gözlerini kapat dua et hiç anlamayacaksın bile

kaç çıktı ki kimyasal risk,benimde belli olucak bugün çatlıcam meraktan,yaşın kaç bide:18:

biyokimyasal riks 1.176 yazıyordu ama nasıl morelim bozuldu anlatamam son haftalarda devamlı hasta oldum kanama oldu grip oldum üst üste geldi doktordan sonra markete gittik alınacak bişeyler vardı orada dayanamadım bir başladım ağlamaya bir boşaldı gözyaşlarım rahatladım sonra ama üzmeyeceğim kendimi bebişim sağlıklı olacak çok mutlu edecek bizi

kaç çıktı ki kimyasal risk,benimde belli olucak bugün çatlıcam meraktan,yaşın kaç bide:18:
yaşımı yazmamışım 26 yaşındayım canım

işallah hayırlı haberler duyarsın canım herşey yolunda gitsin cinsiyetide gör işallah :)

bende gitcem şimdi ,tırsıyom,sen bana dua et ben de sana:))
Allah yardımcımız olsun

ayy sseninde güzel geçsin hayırlı haberler verin bize bebişlerinize doya doya bakın :)

Göstermedi mi kuzuuu :)) Haftalarımız aynı 23 ünde gidicem bende bakalım benimki gösterecek mi :)) Hareketleri nasıldı? Kıpır kıpır yapıyor muydu

VALLA DURMADI YERİNDE AÇMADI BACAKLARINI ELLERİNİ GÖSTERDİ BİZE BİZ BAŞKA BİŞEY GÖRMEYİ UMUT EDİODUK AMA NEYSE GEÇ OLSUNDA GÜÇ OLMASIN.SANADA BOL ŞANS BAKALIM GÖSTERCEKMİ

BANA KALSA 2 Lİ YİDE YAPTIRMAMDA DOKTOR YAPTIRMAMIZ LAZIM DEDDİ OĞLUMDADA SADECE 2 Lİ Yİ YAPTIRDIM KAFAMIZ RAHAT OLSUN DİE ALLAHIN İZNİYLE SAĞLIKLA DOĞACAK BÜTÜN BEBİŞLER. VALLA CANIM 1 TANE OĞLUM VAR 1 TANEDE KIZIM OLSA HAYIR DEMEM AMA SAĞLIKLI OLSUNDA GERİSİ ÖNEMLİDEĞİL

Allah razı olsun canım desteklerin ve verdiğin moral için artık korkmuyorum sayende :) Sürkeli dua ediyorum bu konuştuklarımıza gülüp geç,cez inşallah boşuna merak etmişiz dicez Allahın izni ile. :)

ah canım evet kendini sçok sıkmak ta iyi olmuyor . BEN ÖĞRENDİĞİM GÜN BÜTÜN GÜN İŞ YRİNDE DURDUM DURDUM ÇALIŞTIM ETTİM HİÇBİŞEY OLMAMIŞ GİBİ SONRA SAAT 7 OLDU MESAİ BİTTİ BEN BİR AĞLA BİR AĞLA DURDURAMADIM GÖZYAŞLARIMI RESMEN. HİÇ ÜZÜLME HEPİMİZ HAYILRI SONUÇLAR ALACAĞIZ ALLAHIN İZNİ İLE :)

slm kızlar,sağlık ocağına gidip geldim.. çok şey kaçırmadım umarım

cnm şu durumdan sonra doktor konusunda kesin kararımı verdim değiştiriyorum tıp fakültesindeki doktor çok bilgili ve tecrübeli prof ama oda doğuma girmez helede tıpta asistanların ebelerin eline kalırım demi

inş cnm benim allahda bizi böle sınav ediyor önemli olan isyan etmemek verende allah alanda o yüzden hayırlısı olsun ben hep baştan beri öle dua ettim allahım sen en hayırlı zamanda nasip et bebek die kadir gecesi günü haber aldım eminim hiç bişey olmayacak yavrularımıza

bebişimize maşallah
hadi gözümüz aydın canım,sağlıklı olsunlar da varsın saklasınlar kız mı erkek mi

Evet canım belli olmaz doğum konusu da önemli bence onu da göz önünde bulundur .

cnm şu durumdan sonra doktor konusunda kesin kararımı verdim değiştiriyorum tıp fakültesindeki doktor çok bilgili ve tecrübeli prof ama oda doğuma girmez helede tıpta asistanların ebelerin eline kalırım demi

Canım biz de hep eşimle öyle dua ediyoruz gerçekten. Biz de bebeğimizin haberini kadir gecesi almıştık :) allah tamamına erdirsin hepimizi.

yok cnm benim hoşgeldin yaramaz bi durum yok demi

Hoşgeldin canım yok bişey kaçırmadın ben bekçi gibi bekledim :) birara iyice ıssızlaştı buraları kolaçan ettim. :) naber canım niye gittin sağlık ocağına? Kayıt için mi?

kayıt için gittim kızlar,ikidir arıyorlardı gel diye.. 16 kasıma aşı günü aldım geldim

Inşallah canım cümlemize allah nasip etsin. :) bugün kadınlar kulübünün eski topiklerini araştırdım cvs amniyosentez vs sonuçları hep iyi çıkmış herkesin. Yani testlerin sonuçları kötü çıksa da ikili üçlü dörtlü falan sonraki kromozom testleri sonuçları hep güzel :) bayağa bir moralim düzeldi :) darısı başımıza inşallah.

aynı gün almışız mutlu haberi aynı şeyleri yaşıoz aynı şekildede bu durumuda aşıcaz inş

amin cnm inş en azından sonuçlar erken belli olsaydı bayramımız rahat geçerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…