ohh maşallah demekki hareketlenmeler başladı..benim bebik tembel sanırım..
hiç hissettirmiyo anneye kendini..
bu arada benimde p.tesi doktor kontrolum var..
selam kızlarrranca işten geldim daha okumadım yazılanları bişii kaçırmadım di mi :18:
Benim doktor çikolatanın işe yaramadığını söyledi
süpermiş arkadaşım ohhhh fırsat buldukça git uzan dinlen maşallah.
Küçük çocukların öğle uykusuna yattığı yer
ewt canım hissetmeye başladım darısı sizlerin başına
pazartesi içinde endişelenmene gerekyok ki ne güzel bebeğini görcen mutlu olcan inş. bizde burda güzel haberlerini bekliyor olacağız...
hay Allah bugün gidin yarın gelin misali bebeişi göremeden döndük diyosun olsun canım sağlık olsun :) Sonuçlar güzel gelmiş ya maşallah önemli olan o :) İsimleri kadir olsun diyosun ha h aha aha haah:) çok alemsin.
ben çikolata yasak diye duymuştum korkumdan ağzıma bile sürmedim hiç kaç aydır :) :)
ohh maşallah demekki hareketlenmeler başladı..benim bebik tembel sanırım..
hiç hissettirmiyo anneye kendini..
bu arada benimde p.tesi doktor kontrolum var..
​Ersnil de yok bugün, 4 gün olmayacaktı, tatilini mi uzattı acaba?
pazartesi içinde endişelenmene gerekyok ki ne güzel bebeğini görcen mutlu olcan inş. bizde burda güzel haberlerini bekliyor olacağız...
​Ersnil de yok bugün, 4 gün olmayacaktı, tatilini mi uzattı acaba?
selam 2013 anne adayları. geçen sene bende bu zamanlarda sizler gibiydim. bende 2012 yılında 10 nisanda oğlumu kollarıma aldım. allah sizlerede hayırlısıyla yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kollarınıza almayı nasip etsin. benim ilk çocuğum. anne olmak ve sevdiğiniz insandan ve sizden bir can daha dünyaya getirmek çok ama çok güzel. annelik ve evlat sevgisi tarif edilemez güzellikte. şuan içinizde kıpırtılar halinde kendini hissettiriyor. allah cinsiyetler de daha yeni yeni belli olmaya başlıyordur. allah hepinizin gönlüne göre versin. sağlıklı, sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz inş.
hııı öyle miymiş ben diyorum ya korkudan aburcuburu ağzıma sürmüyorum haftada 1 kere yersem sütlü bir tatlı okadar :)
selam 2013 anne adayları. geçen sene bende bu zamanlarda sizler gibiydim. bende 2012 yılında 10 nisanda oğlumu kollarıma aldım. allah sizlerede hayırlısıyla yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kollarınıza almayı nasip etsin. benim ilk çocuğum. anne olmak ve sevdiğiniz insandan ve sizden bir can daha dünyaya getirmek çok ama çok güzel. annelik ve evlat sevgisi tarif edilemez güzellikte. şuan içinizde kıpırtılar halinde kendini hissettiriyor. allah cinsiyetler de daha yeni yeni belli olmaya başlıyordur. allah hepinizin gönlüne göre versin. sağlıklı, sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz inş.
aynen öle oldu nazcım,belki dr özlemiştir bakar dedim amaa cık özlememiş :)))
wosgicim 2.anneliği yaşıyo da ondan,ikinciler öle olurmuş bide deneyimli hatun ben bişe hissetsem bile anlamam heralde:))
benim drda dedi zaten bidahaki gelişine kadar hissetmezsin,hiç korkma dediydi
amin cnm aramıza hoşgeldin o engin bilgilerinle bizi aydınlatırsan hepimiz çok seviniriz doğum süreci nasıl dı neler atlattın günündemi oldu bebek normal mi sezeryanmı hepsini anlat bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?