2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bizim cumartesi akşamı eşim hadi gidelim baktıralım diye tutturdu halbuki taaa 6 kasımda kontrolüm bizimki bekleyemiyor acildeki doktora usg ile baktırttı zararlıdır yapma dedim zorla götürttü işyerinde yoğum ve sıkıntılı stresli bir hafta geçirmiştim hatta birileriyle tartıştım falan onun için kokrmuş bebeğe birşey olmuş musdur diye tövbe yarabbim. Neyse gitik kalbini ve kendisini görünce rahat etti :) annem de kızdı ikidebirde ne işiniz var hastanede bebeğe zararı olur usg nin diye. neyse doktora dedim ki hareketlerini hissedemediğimiz için insa merak ediyor falan dedim. ohooo hareketlere çok var daha dedi. hissetmememn normal senin de canım. herkeste aynı olmuyormuş zaten. haydi bakalım pazartesiye birşey kalmadı inşallah :) hayırlı haberler olsun amin .

ohh maşallah demekki hareketlenmeler başladı..benim bebik tembel sanırım..
hiç hissettirmiyo anneye kendini..
bu arada benimde p.tesi doktor kontrolum var..

yok canım birşey kaçırmadım haberler güzel testlerden dönen arkadaşların çok şükür.
selam kızlarrr anca işten geldim daha okumadım yazılanları bişii kaçırmadım di mi :18:

hııı öyle miymiş ben diyorum ya korkudan aburcuburu ağzıma sürmüyorum haftada 1 kere yersem sütlü bir tatlı okadar :)

Benim doktor çikolatanın işe yaramadığını söyledi

süpermiş arkadaşım ohhhh fırsat buldukça git uzan dinlen maşallah.

Küçük çocukların öğle uykusuna yattığı yer

selam 2013 anne adayları. geçen sene bende bu zamanlarda sizler gibiydim. bende 2012 yılında 10 nisanda oğlumu kollarıma aldım. allah sizlerede hayırlısıyla yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kollarınıza almayı nasip etsin. benim ilk çocuğum. anne olmak ve sevdiğiniz insandan ve sizden bir can daha dünyaya getirmek çok ama çok güzel. annelik ve evlat sevgisi tarif edilemez güzellikte. şuan içinizde kıpırtılar halinde kendini hissettiriyor. allah cinsiyetler de daha yeni yeni belli olmaya başlıyordur. allah hepinizin gönlüne göre versin. sağlıklı, sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz inş.

ewt canım hissetmeye başladım darısı sizlerin başına
pazartesi içinde endişelenmene gerekyok ki ne güzel bebeğini görcen mutlu olcan inş. bizde burda güzel haberlerini bekliyor olacağız...

yok canım benim bebek hissettirmiyo diye üzülüyorum..
doktora gitmekten asla endişelenmiyorum ben..gayet iyi haberler alıcam diye yatıyorum masaya..nasıl psikolojiyse benimki
ama bu huyumu seviyorum :)

varlığını hissedebilmek güzel ama şu gaz sorunu ne olacak ya durmak bilmiyor tam gaz devam yani [/QUOTE]

varya artık eşimle aramızda dalga konusu oldu sorma bu gaz muhabbeti beni mafediooo bir yere oturmaya gidecem die ödüm kopuo napim aaaa kaçırırsam valla hamilelikten derim anlarlar dimi:44:

aynen öle oldu nazcım,belki dr özlemiştir bakar dedim amaa cık özlememiş :)))
ohh maşallah demekki hareketlenmeler başladı..benim bebik tembel sanırım..
hiç hissettirmiyo anneye kendini..
bu arada benimde p.tesi doktor kontrolum var..

wosgicim 2.anneliği yaşıyo da ondan,ikinciler öle olurmuş bide deneyimli hatun ben bişe hissetsem bile anlamam heralde:))
benim drda dedi zaten bidahaki gelişine kadar hissetmezsin,hiç korkma dediydi

selam 2013 anne adayları. geçen sene bende bu zamanlarda sizler gibiydim. bende 2012 yılında 10 nisanda oğlumu kollarıma aldım. allah sizlerede hayırlısıyla yavrularınızı sağlıklı bir şekilde kollarınıza almayı nasip etsin. benim ilk çocuğum. anne olmak ve sevdiğiniz insandan ve sizden bir can daha dünyaya getirmek çok ama çok güzel. annelik ve evlat sevgisi tarif edilemez güzellikte. şuan içinizde kıpırtılar halinde kendini hissettiriyor. cinsiyetler de daha yeni yeni belli olmaya başlıyordur. allah hepinizin gönlüne göre versin. sağlıklı, sorunsuz güzel bir hamilelik geçirirsiniz inş.

doğru söylüyosun uzattı herhalde normalde bugün gelecekti.
​Ersnil de yok bugün, 4 gün olmayacaktı, tatilini mi uzattı acaba?

ohhh canım ne mutlu sana maşallah artık için rahat olur bizim gibi soluğu usg de almazsın :) çok şükür. :)
pazartesi içinde endişelenmene gerekyok ki ne güzel bebeğini görcen mutlu olcan inş. bizde burda güzel haberlerini bekliyor olacağız...

yok canım benim bebek hissettirmiyo diye üzülüyorum..
doktora gitmekten asla endişelenmiyorum ben..gayet iyi haberler alıcam diye yatıyorum masaya..nasıl psikolojiyse benimki
ama bu huyumu seviyorum :)

doğru söylüyosun uzattı herhalde normalde bugün gelecekti.
​Ersnil de yok bugün, 4 gün olmayacaktı, tatilini mi uzattı acaba?

ohhh canım ne mutlu sana maşallah artık için rahat olur bizim gibi soluğu usg de almazsın :) çok şükür. :)

amin cnm aramıza hoşgeldin o engin bilgilerinle bizi aydınlatırsan hepimiz çok seviniriz doğum süreci nasıl dı neler atlattın günündemi oldu bebek normal mi sezeryanmı hepsini anlat bize

varlığını hissedebilmek güzel ama şu gaz sorunu ne olacak ya durmak bilmiyor tam gaz devam yani [/QUOTE]

varya artık eşimle aramızda dalga konusu oldu sorma bu gaz muhabbeti beni mafediooo bir yere oturmaya gidecem die ödüm kopuo napim aaaa kaçırırsam valla hamilelikten derim anlarlar dimi:44:

hııı öyle miymiş ben diyorum ya korkudan aburcuburu ağzıma sürmüyorum haftada 1 kere yersem sütlü bir tatlı okadar :)

Ye tabi arkadaşım ohhhh afiyet bal şeker olsun :)

İnşallah bize de bu duyguları yaşamayı nasip eder Allah'ım. Forumdaki çoğu kişinin de ilk bebeği, tecrübelilerimiz de en az bizim kadar heyecanlı zaten. İyi dilekleriniz için teşekkürler. Oğlunuzla ve eşinizle sağlıklı huzurlu bir ömür diliyorum ben de sizin için.

lafı ağzımdan aldın valla şimdi onu dicektim 2. hamileliğim die ondandır muhtemelen hissetmem telaşa gerek yok yani bizim zıpır yaramaz olcak belli abisini aratmayacak valla allah bana yardım etsin

amin cnm aramıza hoşgeldin o engin bilgilerinle bizi aydınlatırsan hepimiz çok seviniriz doğum süreci nasıl dı neler atlattın günündemi oldu bebek normal mi sezeryanmı hepsini anlat bize

canım ben sezeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu. normalde 5nisanda 40 haftam doldu ama benim son ana kadar 1nebze bile sancım olmadı. alttan muayenede açılmam da olmadı. birde bebeğim iriydi. son zamanlarda çok ağırlaşmıştım 40+5 günlükken sezeryan ile dünyaya getirdim. 4kg 50gr doğdu oğlum. çok şükür sağlıklıydıda. ben hamileyken çok iştahlıydım. miğde bulantım falan hiç olmadı. 25kg aldım hamileyken. inşallah siz o kadar almazsınız 57ile başladım 82 ile doğuma gittim. ama şimdi 59kg kadar düştüm. kiloları düşünmek için henüz çok erken siz daha yolun başındasınız.

hamileyken doğru beslenmek çok önemli. fındık ceviz haftada 1kez balık protein ağırlıklı (yoğurt, süt , peynir) tüketimine özen gösterin. ben süt hiç içemem oğlum için zorla içtim. sek markasının light sütünü içtim kokmuyordu içemeyenler için öneri olsun.

hamilelikte psikoloji de önemli. rahat bir hamilelik sonucunda sorunsuz çocuğunuz oluyor benim öyle oldu. sakin uslu bir oğlum oldu allah şükür. sizde sinir stresten uzak durun. uyku düzeniniz olsun.

aklıma gelenler bunlar sormak istediklerinize her zaman cevap veririm.

herkese iyi akşamlar eve gitme zamanı kocişimin doğum günü daha pasta alıcam oğluşumuda alıcam beraber beğeniriz öptüm kocaman herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…