2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Maden suyunu Dr günde icebilirsen 2 tane iç dedi kalsiyum acısında cok zengin sadece maden suyu . Şimdilerde hangisi soda hangisi maden suyu karışmış ama tek bir güvendiğim markadan ictim Beypazarı.bu hamileliğimde de hala iciyorum .

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.

Kizlar az once cok kotu bir sey yaptim. Once deli gibi cig kofte yedim simdi de deli gibi cikolata yiyorum. Hamileligimin basindan beri hic kusmadim ama birazdan cok yemekten kusacagim galiba, ve midem yavas yavas yanmaya basladi
:18:

devam edeyim ozaman bende :)

cok kotu karistirmissin insallah bisey olmaz :S ben 3 tane mercimek koftesine dayanamamistim cikarmisitim afedersin :S

Allah razı olsun ... Özel Msj gonderemedim benim sat 05.07.2012 yanlış yazmışım .

İlk düzenlemede düzeltirim canım...

Ayy kıyamam canım ya,çok zor gerçekten.Yalnız olmak,gurbette olmak böyle durumlarda öyle dokunuyor ki insana Allah yardım etsin inşallah...

Yıllarca infertilite tedavisiyle haşır neşir olan biri olarak "spirali mı bebeğimi alalım" gibi bir cümle kanımı donduruyor.O tüp bebek merkezlerinde yaşananların maddi,manevi tarifi imkansız...Bir mucizeye inanıp aylarca,yıllarca ilaç kullanmak,ameliyatlar olmak,her başarısız tedavide yerlebir olup,herseye tekrar sıfırdan başlamak defalarca...
Ne mutluki bu mucizeyi 3.kez yaşayacaksın,çok ama çok şanslısın,şanslıyız Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

Kizlar az once cok kotu bir sey yaptim. Once deli gibi cig kofte yedim simdi de deli gibi cikolata yiyorum. Hamileligimin basindan beri hic kusmadim ama birazdan cok yemekten kusacagim galiba, ve midem yavas yavas yanmaya basladi
:18:

Ooo fena karıştırmışsın,yaramaz anniş seni

Biraz süt içsen midene iyi gelir ama ...

Ben çiğ köfte konusunda hala kendimi frenliyorum,almıyorum ısrarla :89:Yoksa önüme gelse durum seninkinden farklı olmaz

Evet cok sansliyiz.Dr soyleyene kadar o ihtimali zaten vermedik,veremezdik.Evdeki kuzularıma baktikca üzüldüğüme üzüldüm ...
O tedavi sürecine girmedim ama en yakın arkadasımdan biri hala o süreçte.Az cok paylaşmaya çalışıyorum hamileyken destek olmak daha da zor.Hidirellezde o arkadasıma dilekte bulundum bana bir ev ona bir beşik çizdim o ev aldı ben bebeğimi :))
Seneye tam tersini yapacağız...:)

Rabbimin haznesi büyük ,O ne dilerse olur,evlat isteyen herkese versin Rabbim...

Amin canım inşallah...
Dilerim en hayırlı zamanda,sağlıklı kuzucuklarla Allah yüzünü güldürür arkadaşının inş.

cok kotu karistirmissin insallah bisey olmaz :S ben 3 tane mercimek koftesine dayanamamistim cikarmisitim afedersin :S

Pismanim galiba

Kizlar bir de ben 2 - 3 gundur nar yiyorum :18:

Bugün kötü beslenen tek ben değilmişim demekki. :) bende cipsleri götürdüm löp löp :)

Ohhh afiyet olsun hiç de bişey olmaz miden bulanırsa çıkartırsın bende çok severim çiğ köfte.. hem içinde çiğ et yok sonuçta bulgur da belki gaz yapar azıcık
Çikolatayı da tek oturuşta 1 kg yemediysen sıkıntı yok

Bugün kötü beslenen tek ben değilmişim demekki. :) bende cipsleri götürdüm löp löp :)

çok tatlısınız yaa

Kızlarr göbişler çıktı mı sizin?? 2-3 gündür göbek deliğimin altını tutuyorum taş gb sertleşti sizde durumlar nedir??

cnm maşallah paşamıza tosun gibi gelmiş psikoloji gerçekten çok önemli ama saolsun bizimkiiler sanki inat yapar gibi dahada insanın üzerine geliyorlar allah oğluşunu sana bağışlasın inş

Ben cipsleri geçen hafta götürmüştüm löp löp, kilo vermem durdu zaten sanırım artık kilo alma zamanı :18:

Kızlarr göbişler çıktı mı sizin?? 2-3 gündür göbek deliğimin altını tutuyorum taş gb sertleşti sizde durumlar nedir??

Bende hep göbüş vardı zaten o yüzden farkedemiyorum

hııı öyle miymiş ben diyorum ya korkudan aburcuburu ağzıma sürmüyorum haftada 1 kere yersem sütlü bir tatlı okadar :)

valla takdir ettim billa takdir ettim ben utanmasam çikolata havuzunda yüzeceğim bu arada günaydın güzel yurdumun en güzel anneleriiiii

ben sizlere şu bulantı olayını sormak istiyorum benim 13.haftam ama hala bulantım geçmedi bu ikinci bebeğim ilkinde erken başlamıştı ama erken bitmişti,aranızda hala bulantısı devam eden var mı?

BEN BEN BENNN.... valla artık hayatımın bir parçası oldu bulantı biterse dr a koşarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…