- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
bende okumustum bunu ne kadar dogru bilmem artik :) cikolatayi da cok severim bahanem oldu:) ama cok da yememek lazimmis, cikolatada kafein oldugundan...
bende de hazimsizlik cok oluyor diye maden suyu iciyorum ama hatta bir ara hergun bitane iciyordum, bir zarari olmaz dimi?
Maden suyunu Dr günde icebilirsen 2 tane iç dedi kalsiyum acısında cok zengin sadece maden suyu . Şimdilerde hangisi soda hangisi maden suyu karışmış ama tek bir güvendiğim markadan ictim Beypazarı.bu hamileliğimde de hala iciyorum .
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Kizlar az once cok kotu bir sey yaptim. Once deli gibi cig kofte yedim simdi de deli gibi cikolata yiyorum. Hamileligimin basindan beri hic kusmadim ama birazdan cok yemekten kusacagim galiba, ve midem yavas yavas yanmaya basladi :18:
Allah razı olsun ... Özel Msj gonderemedim benim sat 05.07.2012 yanlış yazmışım .
Gerçektende su içebilmek büyük nimetmiş bende onu anladım önceden su içmeden yattığım günleri bilirim,şimdi diyorumki eski günlerime döneyim 1lt su içicem artık,unutmak es geçmek yok( ağzım kuruyor su içememekten bide çok acıkıyorum şimdi bile miğdemden sesler geliyo ığğğğ herşey bir yana olan zavallı kızıma oluyor ben halsizim yerimden kıpırdayamıyorum diye oda gün aç aç geziyo garibanım
Bende cok dedim, hamile görünce bile afakanlar basıyordu.Daha yaz bası büyük büyük konuştum ilkimle ikincim arası 6 yas ne zor karardı 2.si.
Oglum 8,5 kizim 2,5 yasında .spiralle aldım bu haberi .cok üzüldüm .spirali mı bebeğimi alalım dediklerinde kendime geldim.rabbim nasip etmiş bana razı olmak düşer şimdi bekliyoruz bakalım.rabbim dileyen herkese nasip etsin :) Bugünleri cok özleyeceksin :)) karnımda ne usluydun Sen :))
Kizlar az once cok kotu bir sey yaptim. Once deli gibi cig kofte yedim simdi de deli gibi cikolata yiyorum. Hamileligimin basindan beri hic kusmadim ama birazdan cok yemekten kusacagim galiba, ve midem yavas yavas yanmaya basladi :18:
Yıllarca infertilite tedavisiyle haşır neşir olan biri olarak "spirali mı bebeğimi alalım" gibi bir cümle kanımı donduruyor.O tüp bebek merkezlerinde yaşananların maddi,manevi tarifi imkansız...Bir mucizeye inanıp aylarca,yıllarca ilaç kullanmak,ameliyatlar olmak,her başarısız tedavide yerlebir olup,herseye tekrar sıfırdan başlamak defalarca...
Ne mutluki bu mucizeyi 3.kez yaşayacaksın,çok ama çok şanslısın,şanslıyızRabbim isteyen herkese nasip etsin inş.
Evet cok sansliyiz.Dr soyleyene kadar o ihtimali zaten vermedik,veremezdik.Evdeki kuzularıma baktikca üzüldüğüme üzüldüm ...
O tedavi sürecine girmedim ama en yakın arkadasımdan biri hala o süreçte.Az cok paylaşmaya çalışıyorum hamileyken destek olmak daha da zor.Hidirellezde o arkadasıma dilekte bulundum bana bir ev ona bir beşik çizdim o ev aldı ben bebeğimi :))
Seneye tam tersini yapacağız...:)
Rabbimin haznesi büyük ,O ne dilerse olur,evlat isteyen herkese versin Rabbim...
cok kotu karistirmissin insallah bisey olmaz :S ben 3 tane mercimek koftesine dayanamamistim cikarmisitim afedersin :S
Ooo fena karıştırmışsın,yaramaz anniş seni
Biraz süt içsen midene iyi gelir ama ...
Ben çiğ köfte konusunda hala kendimi frenliyorum,almıyorum ısrarla :89:Yoksa önüme gelse durum seninkinden farklı olmaz
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.
Bugün kötü beslenen tek ben değilmişim demekki. :) bende cipsleri götürdüm löp löp :)
canım ben sezeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu. normalde 5nisanda 40 haftam doldu ama benim son ana kadar 1nebze bile sancım olmadı. alttan muayenede açılmam da olmadı. birde bebeğim iriydi. son zamanlarda çok ağırlaşmıştım 40+5 günlükken sezeryan ile dünyaya getirdim. 4kg 50gr doğdu oğlum. çok şükür sağlıklıydıda. ben hamileyken çok iştahlıydım. miğde bulantım falan hiç olmadı. 25kg aldım hamileyken. inşallah siz o kadar almazsınız57ile başladım 82 ile doğuma gittim. ama şimdi 59kg kadar düştüm. kiloları düşünmek için henüz çok erken siz daha yolun başındasınız.
hamileyken doğru beslenmek çok önemli. fındık ceviz haftada 1kez balık protein ağırlıklı (yoğurt, süt , peynir) tüketimine özen gösterin. ben süt hiç içemem oğlum için zorla içtim. sek markasının light sütünü içtim kokmuyordu içemeyenler için öneri olsun.
hamilelikte psikoloji de önemli. rahat bir hamilelik sonucunda sorunsuz çocuğunuz oluyor benim öyle oldu. sakin uslu bir oğlum oldu allah şükür. sizde sinir stresten uzak durun. uyku düzeniniz olsun.
aklıma gelenler bunlar sormak istediklerinize her zaman cevap veririm.
Bugün kötü beslenen tek ben değilmişim demekki. :) bende cipsleri götürdüm löp löp :)
Ohhh afiyet olsun hiç de bişey olmaz miden bulanırsa çıkartırsınbende çok severim çiğ köfte.. hem içinde çiğ et yok sonuçta bulgur da belki gaz yapar azıcık
Çikolatayı da tek oturuşta 1 kg yemediysen sıkıntı yok
çok tatlısınız yaa
Kızlarr göbişler çıktı mı sizin?? 2-3 gündür göbek deliğimin altını tutuyorum taş gb sertleşti sizde durumlar nedir??
hııı öyle miymiş ben diyorum ya korkudan aburcuburu ağzıma sürmüyorum haftada 1 kere yersem sütlü bir tatlı okadar :)
ben sizlere şu bulantı olayını sormak istiyorum benim 13.haftam ama hala bulantım geçmedi bu ikinci bebeğim ilkinde erken başlamıştı ama erken bitmişti,aranızda hala bulantısı devam eden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?