lafı ağzımdan aldın valla şimdi onu dicektim 2. hamileliğim die ondandır muhtemelen hissetmem telaşa gerek yok yani bizim zıpır yaramaz olcak belli abisini aratmayacak valla allah bana yardım etsin
herkese iyi akşamlar eve gitme zamanı kocişimin doğum günü daha pasta alıcam oğluşumuda alıcam beraber beğeniriz öptüm kocaman herkesi
canım ben sezeryan ile dünyaya getirdim oğluşumu. normalde 5nisanda 40 haftam doldu ama benim son ana kadar 1nebze bile sancım olmadı. alttan muayenede açılmam da olmadı. birde bebeğim iriydi. son zamanlarda çok ağırlaşmıştım 40+5 günlükken sezeryan ile dünyaya getirdim. 4kg 50gr doğdu oğlum. çok şükür sağlıklıydıda. ben hamileyken çok iştahlıydım. miğde bulantım falan hiç olmadı. 25kg aldım hamileyken. inşallah siz o kadar almazsınız57ile başladım 82 ile doğuma gittim. ama şimdi 59kg kadar düştüm. kiloları düşünmek için henüz çok erken siz daha yolun başındasınız.
hamileyken doğru beslenmek çok önemli. fındık ceviz haftada 1kez balık protein ağırlıklı (yoğurt, süt , peynir) tüketimine özen gösterin. ben süt hiç içemem oğlum için zorla içtim. sek markasının light sütünü içtim kokmuyordu içemeyenler için öneri olsun.
hamilelikte psikoloji de önemli. rahat bir hamilelik sonucunda sorunsuz çocuğunuz oluyor benim öyle oldu. sakin uslu bir oğlum oldu allah şükür. sizde sinir stresten uzak durun. uyku düzeniniz olsun.
aklıma gelenler bunlar sormak istediklerinize her zaman cevap veririm.
herkese iyi akşamlar eve gitme zamanı kocişimin doğum günü daha pasta alıcam oğluşumuda alıcam beraber beğeniriz öptüm kocaman herkesi
ben sizlere şu bulantı olayını sormak istiyorum benim 13.haftam ama hala bulantım geçmedi bu ikinci bebeğim ilkinde erken başlamıştı ama erken bitmişti,aranızda hala bulantısı devam eden var mı?
İnşallah canım yaa gerçi umudumu kestim artık 13+2 deyim ama hala bir değişiklik yok korkuyorum 9 ay böyle devam edicek diye,hiç birşey yiyemiyorum açbilaç dolaşıyorum,içtiği suyu bile çıkarırmı insan,ben çıkarıyorumhayattan zevk alamıyorum artık yaa (
İnşallah canım yaa gerçi umudumu kestim artık 13+2 deyim ama hala bir değişiklik yok korkuyorum 9 ay böyle devam edicek diye,hiç birşey yiyemiyorum açbilaç dolaşıyorum,içtiği suyu bile çıkarırmı insan,ben çıkarıyorumhayattan zevk alamıyorum artık yaa (
ben sizlere şu bulantı olayını sormak istiyorum benim 13.haftam ama hala bulantım geçmedi bu ikinci bebeğim ilkinde erken başlamıştı ama erken bitmişti,aranızda hala bulantısı devam eden var mı?
İlk önce Allah yardım etsin,bu konu yüzünden hamilelikten nefret eder olmuştum ilk bebeğimde . Sadece çubuk krakerle aksamlardim,bazen o bile yok.4. Ayın sonuna cok hafifledi sadece sabahları oldu.Her sabah bulandım mı diye yoklamamaya başladım.birde su cok gerekli ama en cok o bulandırdı maden suyunu tavsiye ederim(soda değil).Citir Leblebı de cok ihtiyacımı görmüştü.
Allah razı olsun ... Özel Msj gonderemedim benim sat 05.07.2012 yanlış yazmışım .Canlar merhaba hoşgeldinizHayırlı olsun,Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inş.
Melekcim umarım en kısa zamanda bulantıların gecer,sağlıklı,rahat bir hamilelik dönemi geçirirsin...
Yuksek Voltaj canım genç yaşına rağmen 3.evladını kucagına alacaksın inş., çok güzel...:97:Evinizin neşesi,enerjisini tahmin edebiliyorum...
İyi paylaşımlar dilerim
Gerçektende su içebilmek büyük nimetmiş bende onu anladım önceden su içmeden yattığım günleri bilirim,şimdi diyorumki eski günlerime döneyim 1lt su içicem artık,unutmak es geçmek yok( ağzım kuruyor su içememekten bide çok acıkıyorum şimdi bile miğdemden sesler geliyo ığğğğ herşey bir yana olan zavallı kızıma oluyor ben halsizim yerimden kıpırdayamıyorum diye oda gün aç aç geziyo garibanım
TSK ederim.. Ne güzel tecrübeli annesin sen :) ben cok ağır geçirdim ilk ve son bebek diyorum şimdi :)) bı daha gözüm yemiyo aynı seyleri. Bundan sonra uzunnnnnnnnnn zaman çubuk kraker ve leblebi görmek istemiyorum :))) su icebilmek nimetmis bunu anladım
kızlar yurt dışında yapılan bir araştırmaya göre hamilelikte çikolata yiyen annelerin bebekleri doğduklarında daha mutlu keyifli bebekler oluyormuş deneyip görmekte fayda var bende bunu dün eşime söyledim tamam çikolata alıyoruz çekmecelilerden hergün iki tane yiyorsun dedi aldık bugün sabah yedim 30-40 dk sonra aman Allah'ım bebiş kıpır kıpır içimde resmen karnımı gıdıklıyo gülüyorum kendi kendime öyle güzeldi ya onu hissetmeye başlamak güzel sizde varmı böyle karıncalanma gibi gıdıklanıyor gibi olma yoksa sadece bende mi var
İlk önce Allah yardım etsin,bu konu yüzünden hamilelikten nefret eder olmuştum ilk bebeğimde . Sadece çubuk krakerle aksamlardim,bazen o bile yok.4. Ayın sonuna cok hafifledi sadece sabahları oldu.Her sabah bulandım mı diye yoklamamaya başladım.birde su cok gerekli ama en cok o bulandırdı maden suyunu tavsiye ederim(soda değil).Citir Leblebı de cok ihtiyacımı görmüştü.
Lütfen eksik Dilek dileme annesi bende cok yılmıştım ve beklemek zordu hep bitse artık dedim .kizimi maalesef 34. Haftada acil aldılar suyu bitmiş 1 gün daha diye yalvardım resmen mümkün değil dediler.Kuvozde kablolar arasında gorunce bin pişman oldum.Teşekkür ederim canım iyi dileklerin için,desteğiniz için de yarıca...ikinci bebeğim olmasına rağmen sanki ilk kez yaşıyormuşum gibi acemiyim inanın,bitsede kurtulsam diyorum artık...allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla kuacağımıza almayı nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?