günaydın annişler
kızlarr göbişler çıktı mı sizin?? 2-3 gündür göbek deliğimin altını tutuyorum taş gb sertleşti sizde durumlar nedir??
Kızlarr göbişler çıktı mı sizin?? 2-3 gündür göbek deliğimin altını tutuyorum taş gb sertleşti sizde durumlar nedir??
Pismanim galiba
Kizlar bir de ben 2 - 3 gundur nar yiyorum :18:
ya benimde öyle canım hatta korktum bir sorun mu var diye Allah korusun.. nie öyle ki???
Kızlarrr ayva yiyen hamilelerin bebekleri güzel olurmuşş her gün yiyinben 2-3 haftadır sapıttım hergün deli gb ayva yiyordum (-ki sevmem) netten bakayım dedim bi zararı var mı diye meğersem çok yararlıymış haberiniz ola
günaydın güzel anneler ve bebişleri
canım narın bir zararımı var bilmiyorumda:44:
yaşımı yazmamışım 26 yaşındayım canım
işallah hayırlı haberler duyarsın canım herşey yolunda gitsin cinsiyetide gör işallah :)
ayy sseninde güzel geçsin hayırlı haberler verin bize bebişlerinize doya doya bakın :)
Cezayı işyeri alıyor, ama anlaşabilinirse neden olmasın. Ben de anlaşabilmeyi isterdim.
Merhabalar, hoşgeldiniz aramıza, bugün formumuz genel olarak sakin, işler yoğun bu aralar sanırım. Mergen gelince sizi de listeye ekler hemen.
Doğum parası maaşınızın 3te 2sidir, sgk size öder bu parayı ve sigortanızı da sgk yatırır. işveren izinli olunan 4 ay boyunca ne maaş verir ne de sigorta yatırır. Devlet memurlarına da 150 tl gibi bir doğum ücreti veriyor ekstradan.
İyi haberlerinizi bekliyoruz kızlar, dualarımız sizin için.
Benim de aklıma düştü bugün cherryfe, çok sık giremiyordu zaten, iyi haberlerini bekliyoruz.
Migrenim tuttu yine, gittim uyku odasında dinlendim biraz, pcye bakamıyorum ışığı ağrımı azdırıyor
Ay koyun koyun, benim kızımın adı da Masal olacak inşşşşşşş.
Kızlarrr ayva yiyen hamilelerin bebekleri güzel olurmuşş her gün yiyinben 2-3 haftadır sapıttım hergün deli gb ayva yiyordum (-ki sevmem) netten bakayım dedim bi zararı var mı diye meğersem çok yararlıymış haberiniz ola
allah allah bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor. benim doktorum da kesinlikle içmiceksin dedi. çok canım isterse 20 günde 1 tane ama onu bile içmeni istemiyorum dedi.Maden suyunu Dr günde icebilirsen 2 tane iç dedi kalsiyum acısında cok zengin sadece maden suyu . Şimdilerde hangisi soda hangisi maden suyu karışmış ama tek bir güvendiğim markadan ictim Beypazarı.bu hamileliğimde de hala iciyorum .
benim canım çok sıkkın.
eşim 3 günlüğüne iş için şehir dışına gitti.
uzun zamandır ayrı kalmadık böyle.
aylarca operasyondan dönmesini beklediğim zamanlar oldu.
şimdi bebekte olunca eşim yokken ya bişey olursa diye korkuyorum.
günaydın kızlarr bugün bebişler nasıl bakalım??
benim mide bulantım normalde geçti her şeyi yiyebiliyorum çok şükür zaten öyle aşırı bulantım da olmadı çok şükür.
ilk hamileliğimde 3 ay bulantıdan hiç bişey yiyememiştim ve sürekli çıkarıyordum halsizlikten ayağa kalkamaz durumdaydım
o yüzden bu sefer ki bulantıları bulantıdan bile saymadım.ama benim sorunum geniz akıntısı. aşırı kötüyüm söylemesi ayıp sürekli genzimi temizlemeye çalışıyorum
ve bulantı yapıyor düzelemedim bi türlü siz de de var mı? yani bi tavsiyeniz var mı bu konuda??
bu arada bende nar nar diye deliriyorum ama sadece yarım nar yedim geçen gün başka da yemedim demek ki içime doğmuş :))
ayva konusunda da ilk hamileliğimde ayva yedim mi hiç hatırlamıyorum da oğluşumun hem gamzeleri var hem de incecik tüyleri :))
herkes sağsalim kavuşsun inşallah bebeklerine......benim bu ay 8 yaşını bitirecek bir oğlum var ve ikinciyi bekliyoruz bugün kontrolüm var 2 hafta önce öğrenemedik bakalım bugün cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz......hayırlısı.....ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan ama 1 aydır iyiyim artık ama reflü müdür gastrit midir midem bişey yiyince yanıyoama çekilmeyecek gibi değil şükür...
sağol canım ya iyi ki kk var iyi ki sizleri tanımışım. inşallah su gibi geçer hemen. memleketime gitmeyi de gözüm almadı. benimde bulantılarım hala devam ediyor.cnm benim hiç sıkma canını bu sevginizi dahada perçinleştirecek kaygılarında haklısın ama bebişi düşün eşinin döneceği günü düşün biz varız kız 3 gün dediğin nedirki sohbet muhabbet anlamazsın bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?