2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlarr göbişler çıktı mı sizin?? 2-3 gündür göbek deliğimin altını tutuyorum taş gb sertleşti sizde durumlar nedir??

ben bi kaç gündür büyüdüğünü hissediyorum göbek deliğim gerildi resmen farkediyorum ama hala normal kotlarımı oluo giyiyorum anlamadım

Kızlarrr ayva yiyen hamilelerin bebekleri güzel olurmuşş her gün yiyin ben 2-3 haftadır sapıttım hergün deli gb ayva yiyordum (-ki sevmem) netten bakayım dedim bi zararı var mı diye meğersem çok yararlıymış haberiniz ola

cnm hemde gamzeli olur derler bende yiyorum ama arada hergün değil

kızlar çok teşekkürler dualarınız için.rabbime şükürler olsun tahlil sonucum iyi çıktı. darısı bekleyen arkadaşların başına inşallah. ben bebeğimi göremedim dün. doktor usgden bakmadı ben de teklif etmedim zaten. 1 hafta önce görmüştüm. cumartesi de glukoz yüklemesi yapılacak. o gün cinsiyete bakarız dedi. aslında glukoz yüklemesi 20. haftada yapılıyormuş ama annemde şeker olduğu için erken yapılacak. eğer şekerle ilgili bir durumum varsa diyet vericekmiş.

Bende ayva yersen bebeğin yanağında gamzesi olur diye biliyorum. Geçenlerde rüyamda ayva yiyordum 'Bende hiç sevmem' ama bebeğim gamzeli olsun diye yiyormuşum rüyamda. Yalnız bir ayrıntı daha var büyüklerimiz bebek tüylü olur derler. Tabi hurafe bunlar ama inandığın da olur. Ben gamzeli olsun diye yiyeceğim bir defa.

allah allah bu doktorların hepsi farklı şeyler söylüyor. benim doktorum da kesinlikle içmiceksin dedi. çok canım isterse 20 günde 1 tane ama onu bile içmeni istemiyorum dedi.

benim canım çok sıkkın.
eşim 3 günlüğüne iş için şehir dışına gitti.
uzun zamandır ayrı kalmadık böyle.
aylarca operasyondan dönmesini beklediğim zamanlar oldu.
şimdi bebekte olunca eşim yokken ya bişey olursa diye korkuyorum.

günaydın kızlarr bugün bebişler nasıl bakalım??

benim mide bulantım normalde geçti her şeyi yiyebiliyorum çok şükür zaten öyle aşırı bulantım da olmadı çok şükür.
ilk hamileliğimde 3 ay bulantıdan hiç bişey yiyememiştim ve sürekli çıkarıyordum halsizlikten ayağa kalkamaz durumdaydım
o yüzden bu sefer ki bulantıları bulantıdan bile saymadım.ama benim sorunum geniz akıntısı. aşırı kötüyüm söylemesi ayıp sürekli genzimi temizlemeye çalışıyorum
ve bulantı yapıyor düzelemedim bi türlü siz de de var mı? yani bi tavsiyeniz var mı bu konuda??

bu arada bende nar nar diye deliriyorum ama sadece yarım nar yedim geçen gün başka da yemedim demek ki içime doğmuş :))

ayva konusunda da ilk hamileliğimde ayva yedim mi hiç hatırlamıyorum da oğluşumun hem gamzeleri var hem de incecik tüyleri :))

cnm benim hiç sıkma canını bu sevginizi dahada perçinleştirecek kaygılarında haklısın ama bebişi düşün eşinin döneceği günü düşün biz varız kız 3 gün dediğin nedirki sohbet muhabbet anlamazsın bile

ah kuzum teyzesi yesin onu tosunu allah sana bağışlasın

herkes sağsalim kavuşsun inşallah bebeklerine......benim bu ay 8 yaşını bitirecek bir oğlum var ve ikinciyi bekliyoruz bugün kontrolüm var 2 hafta önce öğrenemedik bakalım bugün cinsiyetini öğrenebilecekmiyiz......hayırlısı.....ilk 3 ay 3 kilo verdim bulantıdan ama 1 aydır iyiyim artık ama reflü müdür gastrit midir midem bişey yiyince yanıyoama çekilmeyecek gibi değil şükür...

cnm hayırlı uğurlu olsun allah gönlüne göre versin inş hayırlı haberlerle gelirsin inş

Reflü ve mide yanması için doktorunuza danışıp ilaç kullanmanızı tavsiye ederim, yoksa çekilir şey değil.

günaydınlarrrr iyi dilekleriniz için teşekkür ederim bugün aldım sonuçları doktora göstermedim daha ama düşük risk yazıyor oranlar da iyi çok şükür. Öpüyorum hepinizi

sağol canım ya iyi ki kk var iyi ki sizleri tanımışım. inşallah su gibi geçer hemen. memleketime gitmeyi de gözüm almadı. benimde bulantılarım hala devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…