2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar doktordan geliyorum. Pipi göründü. Yüzde yüz dedi. Ben başladım ağlamaya. Nedense geçen sefer dediklerinden ben kzı tahmin edip kendimi ona adapte etmiştim. Herkese kız diyordum. Eşim başladı kahkahalar atmaya. O güldükçe ben ağladım. neyse kendime geldim şimdi. Durumu kabüllendim. Tam belli olmadan şartlamayın kızlar kendinizi. Bu zamana kadarda çitlenbik falan diye sevmiştim falan ama koçum falan deyip kendimi affettirecem artık. boyu 19 cm ağırlığı 180 gr olmuş. 21. haftaya 4d ayrıntılı ultrasyona girecem.
Tatanoz aşını ol dedi. Birde 4 lü test için kan verdim. aslında sedece afm diye bir şey yapacaktı. 4 lüyü ben istedim. 4 lü tarama afm yi de kapsıyormuş. Aslında dörtlüye gerek yok ama sen istiyorsan yapalım dedi. Bizden haberler böyle.

cnm boşver gelen gelsin senin durumun belli yawrun herkesden önemli sonradan pişamn olacağın şeyler yapma kim ne derse desin

CNM BENİM YAPMA ÖLE SAĞLIĞIN sıhhatin yerinde olsun para kazanılır zor şeyler bunlar ama allah huzurunu bozmasın bunlar atlatılır sen gene kiradasın değiştirdin ben s... edildim hemde eşimin kendi babasının evi bende taşıyacağım sanırım evimi ama para pul umrumda değil kocam yanımda bi işim var allah bi bebek nasip etti herkese nasip olmuo bazen ondan hiç takma herşey olur hallolur ama sağlık sıhhat huzur kolay kolay gelmez canını sıkmaya hiç değmez inan kimseye değmez canın sıkkın ise çok bi hava al dolaş biraz dua oku ama nolur sıkma canını bak hamileliğin nasıl olursa çocukda öle oluyo emin ol

kıs resimdeki sen misin:))

ya benimde dişlerim ağrıyo arada dişçiye gitmem lazım ama korkuyom

biokimyasal risk sadece kan sonuçlarına göre
kombine risk hem kan,hem ultrason görüntülerinin ortak hesaplandığı risk die biliyorum

ben sarımsak biliyom:)

öle depozito ilk defa duyyom,sen anahtarı teslim edersin eve bakar depozitoyu verir,depozitonun anlamı o değil ki,bence bırakmayın alın hemen

kıs annemmm o ne çok büyümüş ben en son gittiğimde 8 cmdi,19 muuuu
maşallahhhh diim maşallahhh:))ya daha dün minik bi keseydiler,şimdi gözlerim doldu

BU ARADA HERKESE GÜNAYDINNNN CANLAR

Maasallah,gozun Aydın :) kızında olur ins.Zamanla (annesinin kulağı cinlasin da forumda pipisi düşüp kiz olanda var :))) )

Dogum tarihi gibi 4/4 lük bir bebis olacak...

bu arada hayırlı olsun canım oğluşun,boyunu duyunca unuttum :))

valla bilmiyorum canım ya çok canım sıkıldı ya tek çekincemiz kontrat tarihinden önce evden taşınmak zorunda kalmamız, o da bebek için işte, bizi dava edebilir nisana kadar kirayı ödetebilir diye çekiniyoruz

ohh evet canım doğru sölüyosun tabi saol

ay depremi hissettiniz mi kızlar, biz okulda bayağı hissettik, çok korktum, 99u Avcılar'da yaşamış biri olarak

Merhaba canım ben de 2013 nisan annesi olacam inşallah, özel mesaj atamıyorum bilgilerimi yazıyorum
Üye adı : Skumaniac
SAT : 27.06.2012
BDT : 03.04.2013
İlk bebek
Cinsiyeti : Kız :)
İsim : ECE

Son düzenleme:

canım hoşgeldin..kader arkadasım benim..seninle aynı gün batımız aynı gün haber verdik hamiş oldugumuzu..
ve sanırım benimde bi oğluşum olucak..herşeyin güzel çıkmasına sevindim..nice böyle güzel haberler alman dileğiyle..özletme kendini..

tebrik ederim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bebişimize 41 kere maşallah

oyy oyy 41 kere maşallah paşamıza
anneciği ne güzel bakmış oğluşuna öyle tekrar maşallah

üzülme alırsın çitlenbik bir gelin seversiniz analı oğullu

ay depremi hissettiniz mi kızlar, biz okulda bayağı hissettik, çok korktum, 99u Avcılar'da yaşamış biri olarak

cnm ya bak için sıkılıodu belkide içini doğdu deprem tekrar sölüorum hayatı yaşamaya bak hiç birşeyin kıymeti yok böle sel deprem falan olunca hatırlatıo kendini bize

kızlar 2012 nisan annelerini okuodum onlar bizimdi gibi önce hamilelik sıkıntıları şöle böle şimdi hepsi bebeğini kucağına almış yedirdikleri şeyleri paylaşıolar şimdide uyumadı gazı var falan bizde böle olcaz galiba inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…