2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dertsiz canım sen ne dertlisin.neleri dert ediyorsun boyle?torun istediler verdiniz sahiplenmiyorlar isim isteyince vereceksiniz yine aynısı olacak.biz kaynanagille 6 yil kus kaldik.oglum babaanne kime denir derdi.bizde cok tartıştık kizİma kaynana adı konmasında.barışma arefesinde koyduk ne yapayım esim üzülüyordu kus kus nereye kadar?
2 cocuğumda ben koyamadim ama şimdi sen bunları dert etme lütfen .illa olacaksa 2 isim olsun biri onun annesi biri senin annen Yada babalar artık cinsiyeti neyse. Kabul edecekler mı sence?

Moral bozma stres yapma canım bak annen baban var sana destek ,olmayan bizler ne yapalım onu duşun saglıgın yerinde kendine hastalık depolama ne olur.hersey gonlunce olsun...

cnm benim çok sevindim müjdeli haberlerine bayram hediyesi olmuş sana annesine

tebrik ederim tatlım gözümüz aydın
topiğimizin ilk kızına 41 kere maşallah
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun inşallah

Canım arkadaşlarım hepinize çooook teşekkür ederim :)) dünden beri kanatlandım uçuyorum :) hayatımda aldığım en değerli bayram hediyem o benim :)))))

Canım arkadaşlarım hepinize çooook teşekkür ederim :)) dünden beri kanatlandım uçuyorum :) hayatımda aldığım en değerli bayram hediyem o benim :)))))

ahh kuzum benim ya walla sizi böle sevinçli neşeli görünce bende çok mutlu oluyorum şu sıkıntılı günlerimi sizinle geçiriorum yoksa zaman geçmek bilmio

merhaba kızlar, ben de pek giremiyorum foruma her girdiğimde en az 60 sayfa civarı yazılmış oluyor pek okuyamıyorum o yüzden geçmişi... benim durumumda olan var mı merak ediyorum; 13+1 deyim bugün geçen hafta bulantılarım hafiflemişti sanki 2-3 güne bir kusuyordum, son 3 gündür günde en az 2 kez kusmaya başladım yine, ben artık biter diye beklerken yeniden başladı çok kötüyüm bir de ilaç kullanıyorum zofer ona rağmen böyle kullanmadığım gün günde 10 kez falan çıkarıyorum ayrıca hala kilo veriyorum doktor her şey normal diyor ama artık endişelenmeye başladım gebeliğimi öğrendiğimden beri 9 kilo verdim

amin canım. doğru haklısın aslında 5 haftalıkken bu kadar sevinme bozuk embriyo olabilir demiştide kayınvalidem, 8. haftada kontrole gidene kadar ağlayıp durmuştum. hemşire bi de kendileri. bana moral vereceğine moral bozuyor. 5 yıldır boşanmamız için elinden geleni yaptı o şimdi eyvah oğlum temelli elden gitti diye üzülüyordur. aman napayım dimi canım ya bebişim sağlıklı olsunda kim ne yaparsa yapsın. ağlarsa anam ağlar zaten.

ya doğum hikayelerini de anlatmışlar genelde okadar sancı çektikten sonra sezeryane gitmişler şimdi kafam iyice karıştı ben nasıl doğuracağım:S

tatlım kendi doğum hikayeni yazmadan başkalarının hikayelerini okuma.. kafanın karışmasına gerek yok ayrıca;Rabbim ne yazdıysa öyle olacak sıkma canını,içinde kalmayacak ya bir şekilde çıkacak:)

Canım kırılmakta haklısın,hoş davranışlar değil bunlar ama inan düşünüp,üzülerek kendini ve bebişini yıpratıyorsun.Onlar bencilliklerinin körlüğünde,keyifleri yerinde hayatlarına devam ediyorlar,senin orada için içini yerken...İnan vakti geldiğinde Allah'ın izni ve yardımıyla herseye bir çözüm bulursunuz.Sen net bir sekilde yeri geldiğinde düşünceni ortaya koy,ötesini zamana bırak.Ve onları olduğu gibi kabul et ,sıfır beklenti içinde ol,aramıyorlarsa aramasınlar,sende ona göre biçimleniyor sonuçta değerleri...Zamanla hassas olmamayı daha rahat olmayı öğreniyor insan.Rabbim yardım etsin,hersey gönlünce olsun inş.canım

Kolonyayi peceteye döküp üzerine karabiber ekleyip basa koymak cok iyi ben migrenli hamilelerde okumuştum denedim:)
Biraz yaktı ama sonrası paha biçilmez :))

Ayrıca o listede ki benim hane ney öyle kıııı :))) ma takım aile en geniş hane listede adımı aramadım bile :))))

yani ama güveniyorum kendime hele şu aminiyosentezden sonra çok güveniyorum kendime tam bi anaç gibiydim zaten artık akışına bıraktın hangisi hayırlısı ise o olsun

canım geçmiş olsun,çok fazla kilo vermişsin;3-4 kiloya kadar normal diye biliyorum beslenemediğin açık serum takviyesi yapmadı mı hiç doktorun? bulantılar 14./16. genellikle geçiyor inşallah senin de geçer bir an önce

En şahane hane seninki canım 41 kere maşallah Listenin boncuğu

Karabiber mi :2enemek isterdim ama alerjim var canım,teşekkürler.

çok teşekkür ederim canım, evet 7-9 haftalar arası serumla beslendim zaten çünkü hiçbir şey yiyemiyordum o zamanlar su bile içemiyordum, şimdi yiyorum ama bu bulantı kusma mahvediyor beni çok yıprandım artık ne zor şeymiş hamilelik

Bence de çok kilo vermiş.doktor bu duruma el atmalı. Belki kullanılan şu ilacı değiştirmeye fayda var. Ben kan hapı kullanmaya başladığımdan beri kötüyüm + kabızlık var

canım benim şekerim yüksek o yüzden erken yapıyor doktorum. hatta yapmasını ben istedim. şekerim çok oynuyor. eğer şeker tanısı konursa ona göre diyet vericek doktorum.

sorma canım ya ne yaşadığımı bir allah bir ben bilirim. çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde ama yeri geldi sağlığımıda bozdular kaç kez hastanelik oldum. evlerinden kovuldum, kayınvalidem yüzüme seni hiç mi hiç sevmiyorum sevmedim de dedi. daha neler neler... ben yine evime geldiklerinde allah var yukarda diyorum hizmette kusur etmiyorum.

benim annem babam kesinlikle koydurmazlar canım. istemezler kendi isimlerini. eşimin kuzeni hem kayınpederinin hemde babasının ismini koydu. söylerken ikisinide söylüyorlar çok aptalca geliyor bana.hadi uysa neyse...

vallahi arkadaşlarda duydum ama bende öyle biyokimyasal risk yok efendime söyleyim kombine risk falan birşey yoktu.

benim biliyorsunuz başlarda oluyordu sonra hiçbirşey yapmadan kendikendine geçti magneyzum kalsiyum falan doktora sormak lazım daha önce sormuştum erken demişti. geçmiş olsun canım.

benimde gece bacaklarıma çok kramp giriyo bana dr verdi 16.haftada başla dedi bugün 16.haftalık oldum içmeye başlasam mı canım sen kullanıyormusun

ah canım lütfen kendini çok yorma ters hareket yapma kim gelirse gelsin değmez önemli olan sen ve bebeğin. Çok geçmiş olsun.

diş tedavisi bana da lazım yaptırabilirsin dedi ama ben biraz daha beklemek istedim.

aynen ben de bugün iyice abarttım 10 u geçerek geldim şirkete kovmasalar bari ama sabahları geç geldiğim için öğlen çıkmıyorum burda yiyorum. bişey söylerlerse hem hamileyim dicem hem de öğlen burda durduğumu söylicem.

günaydın kızlar
benim yine çok uykum varrrrr
bayram tatilini dört gözle bekliyorummmmm

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah gçer.

Kizlar gunduz olan bas agrilarim cok siddetlendi, migrenim tuttu yine ve sol kalcama giren kramp yuzunden yerimden bile kipirdayamiyorum cok kotuyum

çok geçmiş olsun canım hepinize birden nazar değdi

bendede iki ünden beri saat 4 gibi başlıyor baş ağrım geçmiyor hamilelikten sanırım ama çok kötü(

ben de sormadan parol falan alabilirsin diye duymuştum.

canım gözümüz aydın çok sevindim Allah tamamına erdirsin ohhhh keyifli bir bayram seni bekler inşallah :) maşallah kızımıza :)

ah canım ahhhh anzar değdi nazar hepiniz birden rahatsızlandınız çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

bana diyetisyen (hamile olduğumu biiyor) seven seas pulse verdi. kadın doğumcuma da danıştım olur iç dedi. fiyatı 23 falan civarında 60 kapsül var içinde net bir bilgim yok inş karaciğerden üretilmemiştir.

geçmiş olsun hepinize canım.

günaydın kızlarrr

oğluşum 2 gündür gripti bu gün bende oldum hiç halim yok yatıp uyuyasım var napcam bilmiorum başım ağrımaya başladı midemde bulanıo bu gün geçse keşke:2:

valla ilk kez duydum ben de soğuk içiyorum şirkette evde sıcak.

kızlar ya ben hep soğuk su içiorum dün eşim dediki içme soğuk su bebek üşücek dedi başta şaka yaptı sandım ama baya baya ciddiydi

kuzum benim aman dikkat et kendine bol bol limon portakal falan tüket tam mevsimi kızlar özellikle bayramda herkesle öpüşmeyelim bu aralar herkes grip

ah canım yaaa diş çok ağrır geçmiş olsun. ben de yaptırmak zorunda kalablririm bakalaım.

arada bir doluyorum canım ister istemez birine anlatma ihtiyacı duyuyorum. kafama takmıcam desemde yine de takıyorum işte.eşim evde olunca düşünmeye fırsat kalmıyor ama 3 gündür yalnız olunca kafamı meşgul ettim bunlarla. benim zaten onlardan maddi anlamda bir beklentim yok ama kayınvalidem kız annesi, babaanneyi, dedeyi varsa görümce veya kaynını doğumdan sonra baştan ayağa kadar giydirirmiş. ben doğum yapçam annem onlara kıyafet alcak olduuuuuu çok bekler onlar. adetlerimiz böyle diyor kayınvalidem.

hiç duymamıştım ama çok saçma kız annesi ne yakışırmı ohhhh kızım size çocuk verdi bende sizi giydireyim valla adet die saçmalıklar üretiolar allah kolaylık versin canım..

umutege maşallah canım göbüş ne kadar belli oluyor. yemeği fazla kaçırmışımda göbek çıkmış gibi duruyor benim ki. bazen hemen büyüsün diye arka arkaya 2 bardak süt içiyorum o zaman gaz yapıyor ve karnım şişiyor hamile olduğumu anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…