günaydın kızlarrr
oğluşum 2 gündür gripti bu gün bende oldum hiç halim yok yatıp uyuyasım var napcam bilmiorum başım ağrımaya başladı midemde bulanıo bu gün geçse keşke:2:
bence de lazere gitme canım bana dr yasak dedi
ben normalde ağdaya gidiyordum ama bebiş olduğundan beri onuda bırakmıştım ilk üç ayı atlatalım dedi
bu ay şimdi yeniden başlıcam
kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki
canım hoşgeldin bizi merake ttirdin iyi olduğuna çok sevindik biz de seni çok seviyoruz hadi gözün aydın o kısdan kurtulmuşsun :) bebek iyi çok şükür sevindik.
evet kuzu ya gözüm aydın valla o kadar rahat ki onsuz burası yehuuuu çok mutluyum bebeğim de rahattt
haydi inşallah hayırlı sonuçlar olsun :) bize habaer vermeyi unutma.
kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın
Kizlar ben bugun cok kotu oldum yaa... Sabah kalktim oyalandim biraz sonra kahvalti hazirlarken birden bayilacak gibi oldum beynim uyustu gozlerim karardi falan... Tuzlu biseyler yemeye calistim ozaman da acayip midem bulandi, neyseki cikarmadim yattim uyumusum geri.Kan sekerim mi dusuyo tansiyonum mu dusuyo anlamadim...pazartesi doktora gidicem Allahtan bakalim ne diyecek ama korktum baya ne oldugunu da anlamadim
cnm kendin alma ama sana tavsiyem başka bir doktoru daha takip et tek doktora takılma derim ben az daha yanıodum o tek doktor yüzünden allahtan iki doktora gidiodum
günaydın kızlarr..bugun son iş günüm yarından itibaren 10 gün yokum..
Canlar, eve yeni geldim hemen size yazıyorum :) sabah açanlar okur artık :))
Çok şükür bebeğimiz çok sağlıklı :) eli, ayağı, parmakları her yeri seçiliyor artık. Hatta omurgasını bile gayet net gördük :)
Doktorumuz yanılmamış, %100 kızımız geliyoooorrr :) Allah gönlüme göre verdi, ne mutlu bana :)))) doktordan çıkınca rakadaşlarımızla buluştuk ufak çaplı bir kutlama yaptık.
Bayramı kafam rahat, içim rahat, kızımla birlikte geçireceğim :))
Darısı sizin başınıza arkadaşlarım :)) hayırlısıyla hepiniz güzel haberler alın inşallllaaaaaahhhhh :)))
Eki Görüntüle 535962
selam kızlar günaydın bu benim ikili testim ve doktorum biyokimyasal risk biraz yüksekmiş dedi ve önümüzdeki ay 4'lü test yapacağız dedi kafama takıldı bu biyokimyasal riks yüksekliği sizlerin nasıldı sonuçları kıyaslamak için ekledim bebişim nasıl bu riks durumumuz ne kadar kafam karman çorman oldu. sizlerin sonuçları kaç çıkmıştı?
Bebeğime bişey olcak endişesi var. Hareket etse daha çok hissetsem belki bukadar endişelenmiyeceğim.bayram sonrası kontrollerim var 4lü test ve ayrıntılı ultrason.Ama dayanamıyorum daha erken gitçem hergün görsem yinede az gelicek.
günaydın kızlarrr
oğluşum 2 gündür gripti bu gün bende oldum hiç halim yok yatıp uyuyasım var napcam bilmiorum başım ağrımaya başladı midemde bulanıo bu gün geçse keşke:2:
günaydın kızlarrr
kızlar ya ben hep soğuk su içiorum dün eşim dediki içme soğuk su bebek üşücek dedi başta şaka yaptı sandım ama baya baya ciddiydi
kızz ne boyası gebertirim seni bak ben sordum doktora hayatım hiç birisi dedi hatta istanbuldayken kuaför dedi ki gel boyarım ben burdaki kendi kuaförüme dedim sacını kökten keserim boyamam saçmalama dedi ama banada saçma geliyor ne alaka bebekle ne alakası var bebeğe nerden gidio die ama bulamadım net bir bilgi ünlüler napıyorlar hamileyken yaa boyatıyor onlar ama taş gibi bebekler doğuruyorlar =)
Günaydın herkese
Benim doktorum biraz ilgisiz hatta biraz değil çok ilgisiz biri. Bana sadece çok kilo alma, karbonhidrattan uzak durmaya çalış dedi. Balık filan önermedi acaba ben alsam mı balık yağı?
yok cnm zaten azgeçtim ölmem ya ne yapalım yawrum için 9 ay zombi gibi gezeceğim
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?