2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın kızlarrr

oğluşum 2 gündür gripti bu gün bende oldum hiç halim yok yatıp uyuyasım var napcam bilmiorum başım ağrımaya başladı midemde bulanıo bu gün geçse keşke:2:

kızlar ya ben hep soğuk su içiorum dün eşim dediki içme soğuk su bebek üşücek dedi başta şaka yaptı sandım ama baya baya ciddiydi

günaydın kızlarrr

oğluşum 2 gündür gripti bu gün bende oldum hiç halim yok yatıp uyuyasım var napcam bilmiorum başım ağrımaya başladı midemde bulanıo bu gün geçse keşke:2:

kuzum benim aman dikkat et kendine bol bol limon portakal falan tüket tam mevsimi kızlar özellikle bayramda herkesle öpüşmeyelim bu aralar herkes grip

Anammmm ne çok yazmışsınız ki kızlarr anammm oku oku içim gitti da =)

ayy nebiçim insanmış o hamile insana vurulur mu ay gitmiş kurtulmuşsun canım

valla canımmm öyle kurtuldum şükrediyorum ruhsal problemleri oldugunu düşünüyorum

bence de lazere gitme canım bana dr yasak dedi
ben normalde ağdaya gidiyordum ama bebiş olduğundan beri onuda bırakmıştım ilk üç ayı atlatalım dedi
bu ay şimdi yeniden başlıcam

canım bana dedi ki işte sordum telefon ne kadar zararlıysa oda o kadar anca dedi telden vazgeçiyor musun dedi ama içim rahat etmedi gitmedim makinayla aldım şimdiye kadar ama bazı yerleri alamıyorum çok acıyor adaya devam yani =)

kızlar yardım edin nolur ya saç diplerim iyice çıktı rengide açıldı kahveydi boyayken böle cins bişey oldum sinirlerim bozuluo organik yada bitkisel boyalarla boyasam bişey olurmuki

kızz ne boyası gebertirim seni bak ben sordum doktora hayatım hiç birisi dedi hatta istanbuldayken kuaför dedi ki gel boyarım ben burdaki kendi kuaförüme dedim sacını kökten keserim boyamam saçmalama dedi ama banada saçma geliyor ne alaka bebekle ne alakası var bebeğe nerden gidio die ama bulamadım net bir bilgi ünlüler napıyorlar hamileyken yaa boyatıyor onlar ama taş gibi bebekler doğuruyorlar =)

kızlar bayram izniniz ne zaman başlıyor?hepiniz katinam gibi yarın dan itibaren yok musunuz yoksa?kim kaç gün olmayacağını yazsın yoklama yapacağım,beni burada bir başıma merakta bırakmayın

yok tatlım hafta sonu yokum pazartesi salı burdayım =)

o gecen iş yerinde bana da oldu benim nefesimde gitti duymuyordum görmüyordum ve ayakta duramıyordum tüm kaslarım tutmuyordu resmen bir an ölüm bu sanırım dedim ama stresten olabileceğini söyledi doktor beyin tomogr.çekilmesi lazım ayrıntı için ama bebekten dolayı onuda yapamıyoruz dedi canın bişi ye mi skkın dı yada bişi yi fazla mı kafana taktın tatlım stres yapma ama kan şekerinde düşmüş olabilir terledin mi kan şekeri düştügünde terlemede oluyor

cnm kendin alma ama sana tavsiyem başka bir doktoru daha takip et tek doktora takılma derim ben az daha yanıodum o tek doktor yüzünden allahtan iki doktora gidiodum

ben 3 doktora gittim biri fırlama manyaktı birisiyle irtibatı asla kesmem sevgili levent hocam harika bir doktor ama devlet hastanesinde doğumu özelde yapacağım için bir de orda bi doktor var onunla irtibattayım ama asıl doktorum levent bey ama devlette dogum yapmak istemiyorum levent beyde özelde kürtaj mecburi oldugu için çalışmıyor kürtaj yapmıyor çünkü baya imanlı ve işini dosdoğru mükemmel bir şekilde yapan gördüğüm tek doktor kimsede iman aramam insanlık ve niteliğine bakarım ama bu adam imanın gücüyle işini kaliteli yapıyor ya nede olsa egeli kan çekeyo harelde gari

günaydın kızlarr..bugun son iş günüm yarından itibaren 10 gün yokum..

anammm bizimde pzt salı olmasaydı keşkemmm iyi tatiller hayatımmmm umarım harika gönlüne göre bi tatil geçirirsin

tebrik ederim tatlım gözümüz aydın
topiğimizin ilk kızına 41 kere maşallah
Allah yavrularımızı nazarlardan korusun inşallah

selam kızlar günaydın bu benim ikili testim ve doktorum biyokimyasal risk biraz yüksekmiş dedi ve önümüzdeki ay 4'lü test yapacağız dedi kafama takıldı bu biyokimyasal riks yüksekliği sizlerin nasıldı sonuçları kıyaslamak için ekledim bebişim nasıl bu riks durumumuz ne kadar kafam karman çorman oldu. sizlerin sonuçları kaç çıkmıştı?

hanipeks tatlım geçmiş olsun umarım minoset geçirmiştir baş ağrını krampların kalsiyum ve magnezyum eksikliğinden girmiştir tatlım.. süt/peynir/yoğurt mutlaka tüketmeye çalış artık vakti geldi ihmal etme magnezyum gittiğinde o vermese bile hatırlat ve iste.. bol bol su içmeye çalış bu arada

kızlarrr günaydınnn ama bana gün hala karanlık hiç uyuyamadım komşular uyanmıştır ağlamalarıma 20lik dişlerim çıkıyor hemde aynı taraf altlı üstlü ve ben çok önce bi gitmiştim bekarken benim damak yapım çok küçükmüş normal bir küçüklük değilmiş o yüzden önce bir dişim yamuk sığmıyor dişlerim oda doktor 20liklerimin ameliyatla alınacağını söylemişti ama şuan hiçbirşey yapamıyoruz agzımda ki diğer dişleri itiyorlar hissediyorum hareketlerini bir saat sabah uyudum uyumadım böyle bir acı yok ya anlatamam kulağıma vuruyor ağrısı boğazım ağrıyor migrenim tutacak diye korkuyorum eşim şimdi hastaneyi aramış onlarda 3 ten önce gelmemizi kurşun yelekle röntgen çekeceklerini söylemişler nettede 10 raddan fazla rasyasyona maruz kalınırsa bebeği etkilediği yazıyor bir diş röntgenin de 0,01milirad rasyasyon varmış ama yinede kurşun yelek giymekte fayda varmış korkuyorummmmmm ha kızlar bide ben yokken az yazın ya okuyamıyorum hepsini okurkende yazıyorsunuz yetişemiyorum çoğunluk olayları kaçırıyorum =)

günaydıııın kızlar nasılsınız??
biz iyiyiz ama dünden beri feci bi başağrısı var anlatamam sağ tarafımdan kramp gibi giriyor ve gözümü çok ağrıtıyor. inşallah geçer
akşamda erkenden yattım ama bana mısın demedi ağrı aynen devam.

alıntı yapacaktım ama gerilerde kaldı sanırım. "tuncsss" benimde ilk hamileliğimde plasentam öndeydi canım hatta buyüzden 5. haftadan 13. haftaya kadar kanama yaşadım. ama ondan sonra normal bi şekilde devam ettim hayatıma evi de temizledim işe de gittim ama ani hareketlerden kaçınmak gerekiyor bi de plasenta düzelmezse normal doğum pek mümkün olmuyor. bu hamileliğimde de plasenta aşağıda olur diye korkmuştum ama çok şükür olması gerektiği yerde. hiç kafana takma yalnızca aniden yere eğilmek vs. gibi sert hareketlerden uzak dur.

tatlım benim;
down sendromu riskim : 18100
sadece yaş riskim : 523
biyokimyasal riskim : 1:2095

moralini bozma bu test sadece risk tahmini veriyor..

cnm asla kendine stres yapma rahat ol sen rahat olursan o da rahat olur..ben dün dr a gittim bebeğin kafası aşağıda ayakları yukarıda duruyodu:)eşimle beraber gittik.dr koş babası gel bak bak neler yapıyor dedi:) ve ultrasondaki hareketleri zaten benim hissettiğimin 10 katı falan..ha bu arada ikili testte yapıldım sonuçlar haftaya çıkacak..kolları ayakları elleri herşeyi gördük.elleri yumruk gibi daha parmmakları oluşma aşamasında..çok tatlıydı bebişimiz Allah herkese kısmet etsin...

günaydın kızlarrr

oyy tatlım geçmiş olsun hem oğluşuna hem sana inşallah hemencecik geçer..
vitaminli şeyler yiyip içmeye çalış;ballı limonlu çay iç azcık kuvvetlen :)
oğluşuna da ballı sıcak süt içir

günaydın kızlarrr

geçmiş olsun canım 1 ay öncesi bende oldum aşırı halsizlik yapıyor ben bol bol nane limon ve ıhlamurla atlattım çabucak. Allah yüzüme baktı yani 2 günde geçti inşallah sende hemen atlatırsın

kızlar ya ben hep soğuk su içiorum dün eşim dediki içme soğuk su bebek üşücek dedi başta şaka yaptı sandım ama baya baya ciddiydi

içme tatlım artık havalar soğudu iki güne daha da soğuyacak,Allah korusun üşütürsün;boğazların şişer iltihaplanır atlatman zaman alır

yok cnm zaten azgeçtim ölmem ya ne yapalım yawrum için 9 ay zombi gibi gezeceğim

Günaydın herkese

Benim doktorum biraz ilgisiz hatta biraz değil çok ilgisiz biri. Bana sadece çok kilo alma, karbonhidrattan uzak durmaya çalış dedi. Balık filan önermedi acaba ben alsam mı balık yağı?

Tatlım bence de ben 3 doktora gittim şuan 2 doktorum var birisi süper o kadar ilgili ki ama devlette işte diğeri özelde ona mecburiyetten gidiyorum ona soru sorarsam bilgi veriyor sende didikle doktor konusmasada onu sor bunu sor sor babam sor yani sormazsam paşazadeler konuşmuyorlar sıkbogaz etcen sırf sen sus die bilgi verecek yani ben öyle yapıyorum ilk gebeliğim düşüktü özele gidiyordum ama işte ilk defa hamileyim doktorumda bakıyordu ultrasondan şu tarihte tekrar gel diyordu bende yaşımda genç ya onunda çekingenliğiyle sormuyordum sonra düşük yasadım ve kendisine kanamam oldugunu söylediğim halde ultrasonda bakmadı progestan ilaç verdi bakmadı baksaydı bebeğin öldüğünü görecekti 1 hafta karnımda ölü bebekle gezmişim o yüzden doktor doktor dolasıyorum ve olabildiğince soru soruyorum sormazsan hiç biri konuşmuyor

yok cnm zaten azgeçtim ölmem ya ne yapalım yawrum için 9 ay zombi gibi gezeceğim

hahaha sen zombi görmemişsin benim saç rengim siyahtı diplerim gelmişti sarı istiyordum evde kocamla beraber kendimiz siyahı açmaya çalıştık rengarenk oldum kuaföre gittim açıcı kullandığım için bişi yapamam dedi ve koyu kesstaneye boyadı ama o rezaleti oda kapatamadı zaten bir yıl beklemem lazımdı açıcı yapabilmesi için genelde tepede topuz yapıyorum yada farklı farklı örgüler kullanıyorum =)
bir ara kocişkom sertap erenerden rengarenk sarkısını bana armagan ediyordu simdi unuttu şişşşş sessiz olalım hatırlamasın =) hangi renk kuzu saçların

Kızlar günaydın,neşeniz sevinciniz,saglıgınız eksik olmasın.
Ne olmuş annelere hepsi hastalanmış
İlk önce;hanipeks canım bendede migren var ve en güzel pecetenin üstüne kolonya - karabiber döküp alnıma ve enseme koyuyorum ohh...isik ve seste tetikler yogunlastirir.rabbim yardım esın :)

Whitesheep;kiz anası seni :) . Kızlar daha kolay büyüyor :)Rabbim her daim boyle mutlu etsin...

Wosgi ; Allah yardımcın olsun hem hamile hem cocuk zor.gunduz uykusu varsa sende dinlensen.c vitamini gerek te mevsim de hala hormonlu.

Zapzup ; canım hemen baktım kağıda
Down syndrome: 1:32500
Age alone: 1:1080
Trisomy 18: 1 :99000

Bu hersey demek değil altta zaten yazmış tanı amaçlı yorumlanmaz diye .tek bir Dr kalma ki senin degerin cok yüksek değil galiba?
Rabbim gönlüne göre versin canım seni hiç bir mutluluktan mahrum bırakmasın.

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr

anammm kıyamam o miniğe de sana da sende diğer miniğede kuzum meyve ye bol bol benim migrenim var en korktugum gebelikte migrenimin tutması ilaç serum kullanamadığım için ölürüm heralde bir bant aldım netten migren bandı ama henüz basım ağrımadıgı için kullanamadım etkili mi değil mi bilmiyorum tatlım ama bi bak istersem kimyasal değil hamilelik sitesinde buldum zaten gebeler için üretilmiş bence etki eder bi bak istersen basının agrısı için dur siteyi bulayım sana söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…