canım bu şekilde davransamda yine batıyor onlara. bu kezde eşimi dürtmeye başlıyorlar. aramalar sıklaşıyor. dertsiz şunu yapmıyor, dertsiz bunu yapmıyor eşimin üstünde baskı kuruyorlar.eşimin onlara inanıpta bana patladığı çok olmuştur. çok kez boşanmanın eşiğinden döndük.ama yine de annesi babası haklı ben 13 yaşında evden çıktım hiç karşı gelmedim ne yapayım diyor.biz doğudaykende böyleydiler bir kez aramadılar beni. hele o dönemde elimde silah sabaha kadar koridorda nöbet tutuyordum. lojman yok evde tek başıma kalıyordum. ahh canım ahh aklıma geldi eski günlerim...
kızlar benim iştahım açıldı sanırım durmadan canım bişeyler istiyor bugün canım yoğurt çekti iş yerinde zavallı eşim buldurdu getirtti. bi de mandalinaya sardım
resmen uykudan uyandığımda bile aklımdan mandalina geçiyor. az kilo almak istiyorum daha hiç almadım şükür ama dikkat etmezsem ikişer üçer gidiyo kilolar ilk
hamileliğimden biliyorum. şimdilik yoğurt mandalina iyi de yarın öbür gün hamur işi tatlı falan çekerse canım napcam bilmem((
Selam hanimlar umarim hepiniz iyisinizdir
Bu aralar giremiorum baglantimizda prob.war yollarimiz esildide((
Telden giriorum simdi
KİZİMİZ OLACAAAKMİSS :)))
Kipir kipir teyzeleri , dr. yerinde zipliyo diyo , hic durasi yok :))
Ultrasn fotosunda,gulerek cikti :)) cok gulec olacak diyo dr. :))
3lu test yapildi 3 tup kan aldilar bayaa biselere bakacaklarmis
herseyler yolunda cok sukur :))
Bizim ailede bebekler suprizi sewerler , kiz diye bekledik yigenleri erkek cikti bakalim bizimki supriz yapmaz ins :))
Hazirlik yapcaz cnki :)))))
Selam hanimlar umarim hepiniz iyisinizdir
Bu aralar giremiorum baglantimizda prob.war yollarimiz esildide((
Telden giriorum simdi
KİZİMİZ OLACAAAKMİSS :)))
Kipir kipir teyzeleri , dr. yerinde zipliyo diyo , hic durasi yok :))
Ultrasn fotosunda,gulerek cikti :)) cok gulec olacak diyo dr. :))
3lu test yapildi 3 tup kan aldilar bayaa biselere bakacaklarmis
herseyler yolunda cok sukur :))
Bizim ailede bebekler suprizi sewerler , kiz diye bekledik yigenleri erkek cikti bakalim bizimki supriz yapmaz ins :))
Hazirlik yapcaz cnki :)))))
Ohh maşallah hepsi bebise küp küp zeka,lop lop fikir olsun.
Yoğurda balda katsan daha iyi olur.Dogumdan sonra verirsin yahu :)) bir tek kizartma agirlikli yeme yeter canim.Senin bebis kiz mı?
mergencim o kadar çok konuştuk ki...evliliğin ilk başında senin ailen benim ailem diye konuştum ama sonra ne söylersem söyliyeyim haklıda olsam benim aleyhime olduğunu gördüm. dediğin gibi suçlayarak konuşmayı bıraktım. benim eşim iki kişilik bir aile olduğumuzu kabullenmedi hiçbir zaman. yine sor yine 5 kişilik aileyiz der. maaşlar bile ortak hesaba yatacaktı düşün artık. karşı geldim olmaz ne harcıyorsak kendimiz bilelim para biriktireceksek kendimiz biriktirelim ben maaşımı ortak hesaba koymam dedim ve 3 yıl çalıştırmadı eşim beni. eşim ailemi ne kandil ne bayram hiç aramaz. 5 yıllık evliyim hiçbir bayram ailemin yanına gitmedim. her yıl 30 gün iznimiz oluyor 5 yılda 5 gün benim ailemde kalmamışızdır düşün canım. eşimde biliyor gitmesi gerektiğini ama annesi babası yok masraf olcakmış araba benzinliymiş. dinleri imanları para. yatırım yatırım diye diye bir hal oluyorlar. en son ramazan bayramında konuştuk hatta bayramda kuzenini kayınvalidesi annesine göndermemişti bizde ordaydık. herkes bir celallendi bunlar böyleler, 2 adım yerden göndermiyorlar falan diye. eşime kız kardeşin olsaydı bana davrandığınız gibi davranılsaydı ne yapardınız dedim. nutku tutuldu ben söyliyeyim ortalığı ayağa kaldırıdınız dedim. benimde annemin babamın beni beklediğini yolumu gözlediğini söyledim. haklısın sonuna kadar haklısın sende diyor ama icraata gelince yok yine aynı yine aynı.(annemde babamda kızım yüzün gülmüyor bitsin diye onlarda çok yalvardılar ama 7 senelik flört 5 yıllık evlilik ve ikimizde seviyoruz nasıl arkamı dönüp giderdim ki) bebeğimiz herşeyi değiştirecek inşallah. rabbime dua ediyorum sadece bugüne kadar hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim. hayırlısı böyleki eşimin yanındayım hala...Anladım canım o halde öncelikle güzel güzel eşinle konuşarak bu konuyu halledeceksin.Ama kullandığın dil suçlayıcı sen dili değil,empati yapmasını sağlayacak ben dili olmalı."Öyle olunca ben kendimi böyle kötü hissediyorum,şöyle olumsuz düşüncelere kapılıyorum" gibi...Eşin objektif olmayı,hakkını yememeyi yedirmemeyi bir şekilde idrak etmek durumunda...Onlar ebeveynleriyse sende eşi,çocuğunuzun annesisin,ailesisin...Baskılara,dolduruşlara gelmemeyi,herseyi olduğu gibi görebilmeyi öğrenmesini sağla canım.Onun 13 yaşında evden çıkması,kimseye karşı gelmemesi senin ezilip,haksızlığa uğramanı gerektirmez.Ailesinin davranışları sonucunda ilişkilerin bu şekilde biçimlendiğini,senin zarar gördüğünü anlayacak ona göre denge kurmaya,arada köprü olmaya çalışacak.
yok canım ben vitamin falan almıyorum ben kilo veriyorum ama, bebeğimin durumu iyiymiş çok şükür, hatta gününden 4-5 gün erken gidiyormuş maşallah :) bebişte bi sorun yok yani çok şükür, sıkıntı bende :)
mergencim o kadar çok konuştuk ki...evliliğin ilk başında senin ailen benim ailem diye konuştum ama sonra ne söylersem söyliyeyim haklıda olsam benim aleyhime olduğunu gördüm. dediğin gibi suçlayarak konuşmayı bıraktım. benim eşim iki kişilik bir aile olduğumuzu kabullenmedi hiçbir zaman. yine sor yine 5 kişilik aileyiz der. maaşlar bile ortak hesaba yatacaktı düşün artık. karşı geldim olmaz ne harcıyorsak kendimiz bilelim para biriktireceksek kendimiz biriktirelim ben maaşımı ortak hesaba koymam dedim ve 3 yıl çalıştırmadı eşim beni. eşim ailemi ne kandil ne bayram hiç aramaz. 5 yıllık evliyim hiçbir bayram ailemin yanına gitmedim. her yıl 30 gün iznimiz oluyor 5 yılda 5 gün benim ailemde kalmamışızdır düşün canım. eşimde biliyor gitmesi gerektiğini ama annesi babası yok masraf olcakmış araba benzinliymiş. dinleri imanları para. yatırım yatırım diye diye bir hal oluyorlar. en son ramazan bayramında konuştuk hatta bayramda kuzenini kayınvalidesi annesine göndermemişti bizde ordaydık. herkes bir celallendi bunlar böyleler, 2 adım yerden göndermiyorlar falan diye. eşime kız kardeşin olsaydı bana davrandığınız gibi davranılsaydı ne yapardınız dedim. nutku tutuldu ben söyliyeyim ortalığı ayağa kaldırıdınız dedim. benimde annemin babamın beni beklediğini yolumu gözlediğini söyledim. haklısın sonuna kadar haklısın sende diyor ama icraata gelince yok yine aynı yine aynı.(annemde babamda kızım yüzün gülmüyor bitsin diye onlarda çok yalvardılar ama 7 senelik flört 5 yıllık evlilik ve ikimizde seviyoruz nasıl arkamı dönüp giderdim ki) bebeğimiz herşeyi değiştirecek inşallah. rabbime dua ediyorum sadece bugüne kadar hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim. hayırlısı böyleki eşimin yanındayım hala...
canım benim şekerim yüksek o yüzden erken yapıyor doktorum. hatta yapmasını ben istedim. şekerim çok oynuyor. eğer şeker tanısı konursa ona göre diyet vericek doktorum.
sorma canım ya ne yaşadığımı bir allah bir ben bilirim. çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde ama yeri geldi sağlığımıda bozdular kaç kez hastanelik oldum. evlerinden kovuldum, kayınvalidem yüzüme seni hiç mi hiç sevmiyorum sevmedim de dedi. daha neler neler... ben yine evime geldiklerinde allah var yukarda diyorum hizmette kusur etmiyorum.
benim annem babam kesinlikle koydurmazlar canım. istemezler kendi isimlerini. eşimin kuzeni hem kayınpederinin hemde babasının ismini koydu. söylerken ikisinide söylüyorlar çok aptalca geliyor bana.hadi uysa neyse...
kızlar çok özür dilerim dert topiğine döndürdüm burayı. bidaha yazmıcam arkadaşlar tekrar kusura bakmayın.
kızlar çok özür dilerim dert topiğine döndürdüm burayı. bidaha yazmıcam arkadaşlar tekrar kusura bakmayın.
mergen tatlım eğer sana ekstra iş olmayacaksa liste için yeni bir konu açsana,girip oradan bakarız rahat rahat;bizim durumumuzda olan başka annelerde öyle yapmış..
hem belki kilo takibi de yaparız yeni konuda :) kim kaç kilo hamile kalmış şimdi kaç kilo olmuş..
ne dersin yapalım mı?
mergencim o kadar çok konuştuk ki...evliliğin ilk başında senin ailen benim ailem diye konuştum ama sonra ne söylersem söyliyeyim haklıda olsam benim aleyhime olduğunu gördüm. dediğin gibi suçlayarak konuşmayı bıraktım. benim eşim iki kişilik bir aile olduğumuzu kabullenmedi hiçbir zaman. yine sor yine 5 kişilik aileyiz der. maaşlar bile ortak hesaba yatacaktı düşün artık. karşı geldim olmaz ne harcıyorsak kendimiz bilelim para biriktireceksek kendimiz biriktirelim ben maaşımı ortak hesaba koymam dedim ve 3 yıl çalıştırmadı eşim beni. eşim ailemi ne kandil ne bayram hiç aramaz. 5 yıllık evliyim hiçbir bayram ailemin yanına gitmedim. her yıl 30 gün iznimiz oluyor 5 yılda 5 gün benim ailemde kalmamışızdır düşün canım. eşimde biliyor gitmesi gerektiğini ama annesi babası yok masraf olcakmış araba benzinliymiş. dinleri imanları para. yatırım yatırım diye diye bir hal oluyorlar. en son ramazan bayramında konuştuk hatta bayramda kuzenini kayınvalidesi annesine göndermemişti bizde ordaydık. herkes bir celallendi bunlar böyleler, 2 adım yerden göndermiyorlar falan diye. eşime kız kardeşin olsaydı bana davrandığınız gibi davranılsaydı ne yapardınız dedim. nutku tutuldu ben söyliyeyim ortalığı ayağa kaldırıdınız dedim. benimde annemin babamın beni beklediğini yolumu gözlediğini söyledim. haklısın sonuna kadar haklısın sende diyor ama icraata gelince yok yine aynı yine aynı.(annemde babamda kızım yüzün gülmüyor bitsin diye onlarda çok yalvardılar ama 7 senelik flört 5 yıllık evlilik ve ikimizde seviyoruz nasıl arkamı dönüp giderdim ki) bebeğimiz herşeyi değiştirecek inşallah. rabbime dua ediyorum sadece bugüne kadar hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim. hayırlısı böyleki eşimin yanındayım hala...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?