2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
umutege maşallah canım göbüş ne kadar belli oluyor. yemeği fazla kaçırmışımda göbek çıkmış gibi duruyor benim ki. bazen hemen büyüsün diye arka arkaya 2 bardak süt içiyorum o zaman gaz yapıyor ve karnım şişiyor hamile olduğumu anlıyorum

Mrb arkadaşlar son 3 gündür karnımın çok hızlı büyümeye başladığını farkettim. Çok ilginç ki geçen haftasonu bile karnım böyle değilken 3günde birden karnım çıkıverdi.

dertsizim dertlenmiş kıyamam ben ona
bayram gelince çoğu gelini aynı kabuslar sarıyor tatlım,inan ki yalnız değilsin evinde huzurun varsa gerisini boş ver.. kim ne konuşursa konuşsun duyma,sen sen ol asla cevap verme;densiz insanların huzurunu kaçırmasına müsade etme..

Hiç böyle saçma,sapan bir adet duymamıştım.Gül geç,hiç ciddiye alma...

Beklentisiz ol derken maddi anlamda beklentiyi kastetmedim canım.Hani olması gereken hassasiyette,incelikte tutum ve davranışları bekleme çünkü belliki kaba,bencil,düşüncesiz insanlar...

Bu tip insanlara verilecek en büyük ceza;kayıtsız kalıp,o yokmuş gibi davranmaktır.Söylediklerini,yaptıklarını ciddiye almadan,gülüp geçmektir.Ancak bu şekilde kendilerine değer verilmediğini hissedip belki daha temkinli davranmayı akıl edebilirler.Sen üzüldükce,kendine dert ettikce onları bir adım daha amaçlarına ulaştırmış oluyorsun.

çok sağol tatlım ya inanki buraya yazınca bile hafifliyorum. sizin yorum yapmanız benim yükümü hafifletiyor valla.

neyse eşim 3 gündür yok ya canım ne istemiş olsun diye düşünüyorum naz yapalım birazcık dimi ama. sen yokken canımız bunu istedi diyebileceğim bişey bulmam lazım

Neredeyse 1,5-2 aydır girmiyorum foruma MaşAllah almış başını gitmiş oh oh.Benim bulantılar hala devam başlara göre hafif sayılırım ama yine de insan ortasına çıkamıyorum.Kardeşimin mevlüdü vardı dün ona bile gidemedim.Neredeyse bayramdan bu yana evde yemek pişmiyor,sağolsun arkadaşlarım kahvaltıya falan çağırıyorlar da karnım doyuyor.Kızım da babaannesinde yiyor.Yani hepimiz sefiliz hala.Kızım anaokuluna başladı sabah akşam ben bırakıp,alıyorum.Sırf ondan dolayı kendimi bırakamıyorum hep üzülüyor tabi bu arada evde hep taklitimi yapıyor "anne şu mutfağın kapısını kapat,çikolata kokusu geliyor kusacağım bööhh"yapıp duruyor (kızın psikolojisini de bozdum yaa)Sabır diyorum sabır artık geçsin Allah'ım.Bu arada pazartesi doktora gittik ense kalınlığı şükür iyi sanki kıza benziyor kesin değil falan dedi ama ben kızım diye sevmeye başladım bile.Çünkü ilk kızımda da 3 aylıkken söylemişti.Bu arada bugün 12+5 günlük oldu bebişim.Umarım sizlerinde herşey yolundadır.Allah yardımcımız olsun

sedagg'a soğuk içme diye kızdım ama magnezyumu ben soğuk suya yapıyorum schweppes niyetine,tavsiye ederim

umutege tatlım;maşallah göbüşüne de bebişine de

haklısın pek tembel olduk hiç bir şey paylaşmıyoruz

ben de yaz kış hiç soğuk içmem ama bunda pek hoşuma gitti :) aynı marka ise senin ki de tadı güzel ve tok karnına içiliyor..
sağol canım sizlerinde göbüş resimlerini bekliyorummm
markasını bilmiyorum ki akşam bakarım yarın yazarım buraya
teşekkürler canımmmm bende hepinizden bekliyorum resimmmm
ben bu topiğin en tombik gebesi olmaya adayım sanırım canımm
hepimizin hamileleği çok iyi geçer inşallahhhhhhh
anam yesinler göbüşünü senin benim daha hiç yok arada bi hava olsun die şişiriyorum

slm canım hoşgeldin benimde 13.haftada daha fazla olmaya başlamıştı miğdem bulantılarım halada devam ediyor aynı şekilde günde 2-3 kere kusuyorum ama ben hiç kilo vermedim aldım fazlasıyla üstelik ama sen çok aşırı vermişsin vitamin falan alıyorsun değil mi:26::26:

canım bende senin gibiyim biriyle küs olunca kırgın olunca içim rahat etmiyor kafamı kurcalayıp duruyor şimdi sen hamilesin o yüzden daha hassassın tabiyki...ama eğer ki karşındaki insanların seni ve bebeğinin sağlığını düşünüp birşey yapmıyorsa sende hiç boşuna ne kendini nede bebeğini üzme...akışına bırak boşuna dememişler su akar yolunu bulur

sağol canım ya sizde şişirin biran önce göbeklerinizi kıskanıyorum vallahi hepinizi haaa en şişko hamile ben olucam diyeee

ya bnde istiyorum listede adımııı ama maalesef özel mesaj yazma hakkım yokmuş daha
sat:24-07-2012
doğum:30-04-2013
hatay
yaşımda 30..

canım bu şekilde davransamda yine batıyor onlara. bu kezde eşimi dürtmeye başlıyorlar. aramalar sıklaşıyor. dertsiz şunu yapmıyor, dertsiz bunu yapmıyor eşimin üstünde baskı kuruyorlar.eşimin onlara inanıpta bana patladığı çok olmuştur. çok kez boşanmanın eşiğinden döndük.ama yine de annesi babası haklı ben 13 yaşında evden çıktım hiç karşı gelmedim ne yapayım diyor.biz doğudaykende böyleydiler bir kez aramadılar beni. hele o dönemde elimde silah sabaha kadar koridorda nöbet tutuyordum. lojman yok evde tek başıma kalıyordum. ahh canım ahh aklıma geldi eski günlerim...

kızlar merhaba umarım hepiniz iyisnizdir benim bugün felaket başım ağrıyor ilaç da almaya korkuyorum dertsiz canım hiç takma kafana üzülme benimkilerd çok iyilerdi sözde taki istemediği bişey olana kadar şimdi dişini çıkarıyor beni bu halimle ağlattı dr yat dinlen diyor bunlar üstüne bayramda 2 araba bana gelecek gelinler görümceler ve kasti yapıyorlar düşün artık hiç üzülme bugünlerde geçer ben ikili testin sonucunu aldım yarın dr göstericem sizede sormak istedim down sendromu düşük risk 1:898 trizomı 18/13 düşük risk 1:6881 bunlar yaş riski olarak geçiyor

umutege üzülme canım benim göbüş de var seninki kadar sabah kalktığımda pek bişey yok ama kahvaltıydı falan derken koca bişey oluyor birden :))
benim rahim daha ancak kendini topluyordu ki tekrar hamile kaldım o yüzden daha çabuk çıktı diyorum avuntu olarak bende yoksa daha kilo falan almadım
hatta 1-2 kilo da verdim ama göbüş son 1 haftada baya oturaklı bi hal aldı :))

okudum okudum yazdım yazdım birsürü alıntıya cevap verdim internet gitti gönderemeden kopyalayamadan silindi şimdi geldi internet özetle yazmak zorundayım şuanda artık alıntı yapamıcam sinir oldum internete

grip olan kramp yaşayan migreni tutan başı dönen bayılacak gibi olan dişi ağrıyan bütün arkadaşlara çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah

whitesheep canım bebişten güzel haberler getirmişsin çok şükür Allah tamamına erdirsin inşallah ne güzel bayrama neşşe içinde gireceksiniz. maşallah çok sevindim kızımıza :)

whitesheep canım kendi derdimden sana gözünaydın demeyi unuttum. allah sağ salim kızını kucağına almayı nasip etsin inşallah.

lais canım sana yapılanıda biliyorum. allaha havale edelim arkadaşım.

test sonucun iyi çıkmış tatlım maşallah

kızlar pantolonlarınızın beli dar geliyorsa eğer ilik yerlerine düğme dikin ve ince lastik saç tokasını düğmelere geçirin(her iki taraftada düğme olacak) üzerine uzun bişey giydiniz mi al sana hamile pantolonu.

Anladım canım o halde öncelikle güzel güzel eşinle konuşarak bu konuyu halledeceksin.Ama kullandığın dil suçlayıcı sen dili değil,empati yapmasını sağlayacak ben dili olmalı."Öyle olunca ben kendimi böyle kötü hissediyorum,şöyle olumsuz düşüncelere kapılıyorum" gibi...Eşin objektif olmayı,hakkını yememeyi yedirmemeyi bir şekilde idrak etmek durumunda...Onlar ebeveynleriyse sende eşi,çocuğunuzun annesisin,ailesisin...Baskılara,dolduruşlara gelmemeyi,herseyi olduğu gibi görebilmeyi öğrenmesini sağla canım.Onun 13 yaşında evden çıkması,kimseye karşı gelmemesi senin ezilip,haksızlığa uğramanı gerektirmez.Ailesinin davranışları sonucunda ilişkilerin bu şekilde biçimlendiğini,senin zarar gördüğünü anlayacak ona göre denge kurmaya,arada köprü olmaya çalışacak.

lais canım sana yapılanıda biliyorum. allaha havale edelim arkadaşım.

test sonucun iyi çıkmış tatlım maşallah

saol canım benim şuan bebeğimden başak hiç birşey düşünmüyorum bayramda gelselerde umrumda değil odam dan çıkmıycam neyseki eşimde destek oluyor bana önemli olan eşlerimiz yanımızda olsun sende üzme kendini rabbim eşini ve çocuklarını sana bağışlasın

ay canım süper bir fikirmiş ben artık ne giycem diye strese girmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…