2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tamamen katılıyorum Allah şu dünyada alacak nefes verdiyse mucizeler bile gerçek oluyor. Maşallah senin de bebişine Allahım o miniş kalbi uzunnn uzun bir ömür sağlıkla atmayı nasip etsin canım benimmm.

Ah şekerim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için....Sana da hayırlı hamilelikler dilerim canım.....

eveeeeet ve sonunda bebişimin kalp atışını duydum çook farklı bi duygu ense kalınlıgına bakıldı ve 2li tarama testi yapıldı doktorum bebeğin cok saglıklı ii bakıosun ona dedi uyuyodu doktorum öksür uyandıralım dedi sonra kıpırdadı ellerini oynattı el sallar gibi ayyy cok guzldi 24 saat onu izliyebilirim :) cuma günü 2li test sonucumu alıp doktoruma götürücem inşallah ondada bi sorun cıkmaz cok pimpirikliyim

KIZLAAARRRRR BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİNİ NE HİSSEDİYORSUNUZZZ .? (önce saglık tabikii)

benim içinde önce sağlık tabi şu an o kadar değişik bi duygu ki hiç bişey fark etmiyo sadece kucağıma almak istiyorum bebeğimi :))

iyi haberlerini aldım şüküürrr kalp atışını duydum ense kalınlıgına bakıldı ve 2li tarama testi yapıldı cuma alıcam sonucu inşallah ondada bi sorun cıkmaz

tebrik ederim canım,maşallah bebişe ve güzel annesine cinsiyeti ile ilgili bşy söylemedi mi dr?

Ayyy, nasıl sevindim anlatamam!!!Hayırlı olsun.
Bu annelik ne garip bi duyguymuş yaaa:))

valla ben hep kuru şeyler yiyorum sıvı bişey aldım mı tamam hopp başlıyo bulantı. sanki birazda balık yağı bu kadar kötü yaptı beni yaa

Ben de işe zor geliyorum ama bulantıdan değil yorgunluktan

ben öğleden sonraları kimse olmadı mı gözlerimi kapatıp ayaklarımı uzatıyorum.gecen baya dalmışım eşim aradı napıyon sen sesin uykulu geliyor dedi.ya dalmışım dedim nasıl güldü dalga geçti benimle D

bana da eltim almış lcw den hamile badisi önünde bebiş var ben giyiyorum arada cok hoşuma gidiyor. etek aldım gecende kendim pazartesiden beri onu giyiyom ohh cok rahat dediğin gibi sıkmayalım canlarımızı rahat rahat büyüsün bebişlerimiz. bide hamile külotu aldım 5tl tanesi maşallh dedim ama olsun bebişime herşey veda

Ayyyyyyy ağzından bal damlıyor :) İnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyyy maşallah maşallah kendiminkini görmüş kadar sevindim. Ne güzel yaaaa cenabı Allahım bize bugünleri de nasip etti şükürler olsun. Hamilelerin duası tutar derler ya hep e biz de sürekli hem kendimize hem birbirimize dua ettiğimiz için çok hayırlı uğurlu bir topik bu maşallah :) Gözün aydın darısı başımıza.Yok artık Allahın izni ile problem çıkmaz hemen bakan anlardı Allah korusun ters birşey olsaydı. Ben de çok pimpirikli biriyim bakalım Allahtan hayırlısı:)

valla cinsiyetle ilgili enteresan ama benim içime hiçbirşey doğmuyor. Bazıları hisseder. Bana henüz öyle bir his gelmedi. AMA MERAKTAN ÇATLIYORUM O AYRI. SANA NASIL GELİYOR?

KIZLAAARRRRR BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİNİ NE HİSSEDİYORSUNUZZZ .? (önce saglık tabikii)

Evet ben de yeni öğrendim bazen 2li testte kemik yapısına göre bebeğin cinsiyetini anlamak mümkün olabiliyormuş.ama bunlar pek bir netlik kazanmayan tahminden öteye geçemeyen şeyler sanırım.

tebrik ederim canım,maşallah bebişe ve güzel annesine Cinsiyeti ile ilgili bşy söylemedi mi dr?

AYNEN SANA DA GEÇMİŞ OLSUN

HADİ YAAA İNŞALLAH DEĞİLDİR ZATEN BOYNUMDA FITIK VAR BİR DE BELİMDE ÇIKARSA ÇOK FENA OLUR ZATEN ŞİMDİ HÇBİRŞEY YAPTIRAMAM DOĞURANA KADAR. E PEKİ BELİNDE AĞRI OLMADAN MI KALÇANA VURUYORDU BENİM BELİM AĞRIMIYOR DİREK KALÇA. BUARDA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA DA.

Benim de pantolonlarım daraldı. Eteklerimin de beli daraldı. Elbise dışında hiçbir şey olmuyor. Hergün sabah ne giysem ne giysem pof :/

Ben de daha şimdiden birtek ben böyleyim sanıyordum bebişlerimiz daha minicik ama maşallah artık gaz mı var rahim genişledi artık ondan mı dediğin gibi her sabah giyinmek eziyet olmuştu :)

benim de pantolonlarım daraldı. Eteklerimin de beli daraldı. Elbise dışında hiçbir şey olmuyor. Hergün sabah ne giysem ne giysem pof :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…