Ne güzel, böyle olumlu şeyler duyunca içim biraz daha rahatladı.
Ne sıkıntılı bir şeymiş doktor bulabilmek:))
incir iyi geliyomuş
ya da sabah aç karnına direk zeytinyağı iç
bizim oralarda bebeklere bile bi çay kaşığı kadar içirirler
gerçi biliyosundur sende
bence kesin faydası olur:)
Ewet cok zormuş hamile olmadan önce giderim heranqibi bi doktora diodum ama öle deglmis :)) bugun bnimde kontrlum war umarım hersey yolundadır
ewet cok zormuş hamile olmadan önce giderim heranqibi bi doktora diodum ama öle deglmis :)) bugun bnimde kontrlum war umarım hersey yolundadır
günaydın kısslarr
ay midem cok kötü işe zor geldim yolda heran cıkaracam sandım. şimdi kuru kuru simit yiyorum iyi geldi biraz.bu günde kendimi iyi hissetmiyorum. Hiç bişey yapasım yok.
günaydın kısslarr
ay midem cok kötü işe zor geldim yolda heran cıkaracam sandım. şimdi kuru kuru simit yiyorum iyi geldi biraz.bu günde kendimi iyi hissetmiyorum. hiç bişey yapasım yok.
günaaydııııın ... Valla benimde gaz problemim var napcamı bilemedim
Yürüyebiliyorsan azıcık yürümeye çalış canım anca öyle geçiyor. Geçmiş olsun.[/QUOTE
işim masabaşı işi oturduk mu kalkamıyoruz işte bazen sıkışma yapıyo felaket yanii ... idare edicez birşekilde artık :)
ben de işe zor geliyorum ama bulantıdan değil yorgunluktan
Yürüyebiliyorsan azıcık yürümeye çalış canım anca öyle geçiyor. Geçmiş olsun.[/QUOTE
işim masabaşı işi oturduk mu kalkamıyoruz işte bazen sıkışma yapıyo felaket yanii ... idare edicez birşekilde artık :)
kızlar ben bugün ilk kez hamile kıyafeti giydim. Pantalonlarım çok sıkmaya başlamıştı karnımı nedense daha şimdiden düğmelerini falan açıyordum baktım öyle de dolaşamıyorum şirkette mecburen aldım giydim ohhhh ne rahatmış be dünya varmış :) Bi de evde giyecek bi eşofman altı gibi bişey le üst aldım okadar. Şimdilik abartmamak lazım 2 ay sonra bunları da giyemicem çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?